-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μιλας για διαφορετικης κατηγοριας αυτοκινητα.
αλλωστε, σε ενα παλιο drive, θυμαμαι οτι το clio 200 ΔΕΝ ηταν ταχυτερο απο τα 2λιτρα turbo της εποχης του, σε στενο ορεινο στροφιλικι.
Διαφορετικη μονο σε ογκο. Σε χρηματικη αξια και υφος, δεν τα λες και ασχετα, αλλα
δεν ειναι αυτη η ουσια του παραδειγματος...
Εν πασει περιπτωσει, ειμαστε way off topic, και το Clio 200 ΔΕΝ ηταν ταχυτερο, γιατι η πραγματικη διαφορα με τα υπολοιπα 2λιτρα turbo της εποχης του ηταν πολυ παραπανω απο 20αλογα, την στιγμη που το Clio εβγαζε 164ιππους (ατμοσφαιρικους) στους τροχους,
νουμερο πολυ πιο προσγειωμενο σε σχεση με την ανακοινωσιμη ισχυ, αλλα και τον ανταγωνισμο. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στο εξωτερικο μπορει να βγαινει 6ταχυτο το 207 αλλα εδω δεν βλεπω να το φερνουνε.....
στο site της peugeot hellas δεν λεει τιποτα για 6ταχυτο!Μπορει το ds3 με το cupra στο χιλιομετρο να ειναι μαζι αλλα αυτο οφειλεται στο οτι το cupra δεν μπορει να ξεκινησει σωστα.......σε ρεπριζ δεν νομιζω οτι πανε το ιδιο!
Εφοσον βγαινει ΠΛΕΟΝ με 6αρι, ετσι θα ερχεται και εδω. Το οτι δεν εχουν ενημερωσει
ακομα την ιστοσελιδα ειναι αλλο θεμα.
Το Cupra σαφως σε ολες σχεδον τις ρεπριζ θα ειναι μπροστα, αυτο ομως γιατι εχει
μια παραπανω σχεση, εχοντας ετσι στο συνολο πιο πυκνη διαταξη, εκμεταλευομενο ετσι πληρως τις δυνατοτητες του κινητηρα, οχι λογω μεγαλυτερης δυναμης αυτου.
Εν πασει περιπτωση, ο καθενας επιλεγει με τα γουστα του (οχι μονο εμφανισιακα, αλλα οδηγικα... ), αλλα ταπεινη μου αποψη, ΜΗΝ επιλεξεις -οτι και αν ειναι αυτο- με
προτεραιοτητα τις λιγο καλυτερες ρεπριζ, ή και επιδοσεις απο σταση.
Οι διαφορες ειναι πολυ μικρες και ανευ σημασιας στον δρομο, εκτος αν εχεις κυριο σκοπο να επιδιδεσαι συνεχεια σε φαναρομαχιες...Το πακετο vw dsg- με αρκετη υπποδυναμη - πολυ καλες ρεπριζ -φοβερο εσωτερικο κ με την τιμη που ειναι πρεπει να πω οτι ειναι αρκετα καλη προταση.........τωρα αν βγει οτι ειναι εντελως πατατα το αμαξι σε στησιμο αυτο ειναι αλλο θεμα!
Πηγα ειδα την mito qv κ μεχρι Παρασκευη μου ειπανε θα εχει ερθει το abarth evo στην αντιπροσωπεια!Θα το τσεκαρουμε κ αυτο.......
-
Πχ, ενα ατμοσφαιρικο οπως το Clio RS πρωτης γενιας (με 164ps σε τροχους), μπορει να κινηθει, με ικανο οδηγο, ταχυτερα απο ενα υπερτροφοδοτουμενο δυομισαλιτρο focus st 225 ιππων, το οποιο ειναι πιο μαλακο, με αργοτερο rebound σε αναρτησεις, και με εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφη, παροτι υπερισχυει σε δυναμη και ροπη.
Εν πασει περιπτωσει, ειμαστε way off topic, και το Clio 200 ΔΕΝ ηταν ταχυτερο, γιατι η πραγματικη διαφορα με τα υπολοιπα 2λιτρα turbo της εποχης του ηταν πολυ παραπανω απο 20αλογα, την στιγμη που το Clio εβγαζε 164ιππους (ατμοσφαιρικους) στους τροχους,
νουμερο πολυ πιο προσγειωμενο σε σχεση με την ανακοινωσιμη ισχυ, αλλα και τον ανταγωνισμο.τελικα ειναι ταχυτερο ή οχι?
-
Είναι πιο γρήγορο από το δυομισάλιτρο τούρμπο και πιο αργό από τα δίλιτρα γιατί τα τελευταία είναι τούρμπο και έχουν πολλά άλογα. Είναι σαφές.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Πχ, ενα ατμοσφαιρικο οπως το Clio RS πρωτης γενιας (με 164ps σε τροχους), μπορει να κινηθει, με ικανο οδηγο, ταχυτερα απο ενα υπερτροφοδοτουμενο δυομισαλιτρο focus st 225 ιππων, το οποιο ειναι πιο μαλακο, με αργοτερο rebound σε αναρτησεις, και με εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφη, παροτι υπερισχυει σε δυναμη και ροπη.
νουμερο πολυ πιο προσγειωμενο σε σχεση με την ανακοινωσιμη ισχυ, αλλα και τον ανταγωνισμο.τελικα ειναι ταχυτερο ή οχι?
Να ρωτήσουμε κανά περιοδικό
-
Πχ, ενα ατμοσφαιρικο οπως το Clio RS πρωτης γενιας (με 164ps σε τροχους), μπορει να κινηθει, με ικανο οδηγο, ταχυτερα απο ενα υπερτροφοδοτουμενο δυομισαλιτρο focus st 225 ιππων, το οποιο ειναι πιο μαλακο, με αργοτερο rebound σε αναρτησεις, και με εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφη, παροτι υπερισχυει σε δυναμη και ροπη.Ποιός τις έγραψε πάλι αυτές τις [χοντρο]μλκίες;
Ή είναι δική σου εκτίμηση το ανωτέρω;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ποιός τις έγραψε πάλι αυτές τις [χοντρο]μλκίες;
Ή είναι δική σου εκτίμηση το ανωτέρω;
Είναι ο μέσος όρος από 5 εγχώρια και άλλα τόσα ξενόφερτα περιοδικά, μαζί με την παρακολούθηση 200 βίντεο στο Youtube, μαζί με την γνώμη 2-3 φίλων του Κίκιζα, και επιπλέον, επειδή έχει συνοδηγήσει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, μπορεί με ασφάλεια να καταλήξει στο παραπάνω συμπέρασμα!
Α, κι άμα δεν σου αρέσει, να μην τον διαβάζεις, εντάξει;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Είναι **ο μέσος όρος **από 5 εγχώρια και άλλα τόσα ξενόφερτα περιοδικάKαλό.
Γιατί, όπως πάντα, 'η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση'.
-
Εχει δίκιο ο άνθρωπος , αν το Clio RS το οδηγάει ο αλόνσο και το st εγώ τότε το ρενώ θα είναι πιο γρήγορο (γιατί το st θα έχει αργοτερο rebound σε αναρτησεις και εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφη )
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εχει δίκιο ο άνθρωπος , αν το Clio RS το οδηγάει ο αλόνσο και το st εγώ τότε το ρενώ θα είναι πιο γρήγορο (γιατί το st θα έχει αργοτερο rebound σε αναρτησεις και εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφη )αν το οδηγει ενας 'μεσος' πιλοτος, πχ Μασα, αλλαξει η κατασταση?
αν στο st βαλουμε pss 9 που εχουν καλυτερο rebound, θα χυνεται το νερο στις στροφες?σημαντικο ειναι επισης να εξετασουμε τη ποσοτητα καυσιμου που θα εχει καθε αυτοκινητο, και φυσικα το βαρος των ζαντων. Διαφορετικα θα πεφτουμε σε συνεχη λαθος συμπερασματα.
-
και τα ρέστα.
ΥΓ
Καιρό ήθελα να το κάνω αυτό.
Ήθελα να δω πως είναι να είσαι ο Βιλλ -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
:offtopicviii:
και τα ρέστα.ΥΓ
Ήθελα να δω πως είναι να είσαι ο Βιλλ -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
:offtopicviii:
και τα ρέστα.ΥΓ
Ήθελα να δω πως είναι να είσαι ο ΒιλλΕγω θα αναλάβω το μοδερεισον στο φόρουμ της τζουλιέτας
-
παιδες καλησπερα.... ειμαι 18 αρης (παρα 5 μηνες ) και θελω να αγορασω αυτοκινητο γυρω στα 20k. σκεφτομαι αγρια το πολο ως γερμανοφιλος και τρλεος γκρουπακιας αλλα μου γυαλιζει πολυ και το Abarth grande punto ss. ποια ειναι η γνωμη σας?
-
θες να ξεσπασεις πολεμο μου φαινεται
-
Για δεκαοχτάρηδες (παρά πέντε) είναι προτιμητέο το Άμπαρθ. Το Πόλο από είκοσι και πάνω.
-
γιατι?
εγω παντως θεωρω υπερβολικα και τα 2 , καλυτερα να αρχισει απο κατι πιο ταπεινο
οχι οτι το θεωρω δεδομενο οτι ενα γρηγορο αυτοκινητο για ενα νεο οδηγο ειναι επικινδυνο, αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι?εγω παντως θεωρω υπερβολικα και τα 2 , καλυτερα να αρχισει απο κατι πιο ταπεινο
οχι οτι το θεωρω δεδομενο οτι ενα γρηγορο αυτοκινητο για ενα νεο οδηγο ειναι επικινδυνο, αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι
viewtopic.php?f=5&t=45096&p=1960087#p1960087 ανοιξα thread καινουργιο με αυτο το ζητημα ... ριξτε καμια ιδεα για αυτοκινητα ρε παιδες... πελαγωνω ωρες ωρες...
-
Ο χρήστης Aposalonikios έγραψε:
παιδες καλησπερα.... ειμαι 18 αρης (παρα 5 μηνες ) και θελω να αγορασω αυτοκινητο γυρω στα 20k. σκεφτομαι αγρια το πολο ως γερμανοφιλος και τρλεος γκρουπακιας :metalo: αλλα μου γυαλιζει πολυ και το Abarth grande punto ss. ποια ειναι η γνωμη σας?Μικρος εισαι θα στρωσεις δε χρειαζεται να ανησυχεις.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εχει δίκιο ο άνθρωπος , αν το Clio RS το οδηγάει ο αλόνσο και το st εγώ τότε το ρενώ θα είναι πιο γρήγορο (γιατί το st θα έχει αργοτερο rebound σε αναρτησεις και εντονο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου σε στροφη )Αν οδηγείτε αγαπητέ το st δεν θα καλοπερνάτε; Δεν θα ηδονίζεστε; Για σεμνά παρακαλώ, άνθρωπος θεοσεβούμενος και μέλος του κλήρου να εκφράζει τέτοιες απόψεις...
Σκέφτομαι ανθιμο με st σε στροφιλίκι
bonus video vbox μέσα, να βλέπουμε την γενειάδα να παίρνει κλίση ενώ παράλληλα βγάζει λόγο αγάπης για τους γκέι και το φύρομ
VW Polo GTI (2010)