-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Χθες επιβεβαιωσαν 3cyl VEA απο το 2016, προφανως στο νεο πατωμα που θα βγαλουν για τα S40/V40/XC40, και ισως σε low end εκδοσεις των S60/V60.
Τα 'λεγα εγώ
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θα τη συνηθισουμε τη μπαλάντεζα
Ξέρεις τι ήταν πολύ περίεργο το φρένο ...
Όταν δε δούλευε ο diesel είχε πολύ μεγάλη διαδρομή και όταν έπαιρνε μπρος γινόταν φυσιολογικό.
Δε ξέρω μήπως έκανα κάτι λάθος εγω...
Αλλά το βρήκα πολύ άσχημο.Εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο κάνει 59000ευρω
-
Οτι τα ελεγες τα ελεγες... μιλαμε για low end Τ1,Τ2 και ισως, σε συνδιασμο με την δηλωση οτι ανα δυο χρονια θα ανεβαζουν τις τωρινες ιπποδυναμεις (ηδη ο Τ6 πηγε 320), και Τ3. Και μαλλον για C-Seg (εχουν αρχισει ηδη λεει την μελετη για το νεο πατωμα) και κατι παρακατω, ή και για υβριδικες καταστασεις σε low end D-Seg...Κατι αλλο που ειπε το παλικαρι στη συνεντευξη ειναι οτι στο μελλον τελικα ισως βγαλουν και περισσοτερους κυλινδρους...αυτο λεγεται πως σημαινει οτι η Polestar θελει να διαφοροποιηθει καπως απο την υπολοιπη γκαμα, και αφου ο προεδρος ειναι πολυ happy με το S60 Polestar που οδηγει τωρα, θα τους δοθουν περισσοτερες αρμοδιοτητες..
...και δεν θα ηταν αληθινο volvo αν δεν μας εδειχναν και πως σπαει
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θα τη συνηθισουμε τη μπαλάντεζα
Ξέρεις τι ήταν πολύ περίεργο το φρένο ...
Όταν δε δούλευε ο diesel είχε πολύ μεγάλη διαδρομή και όταν έπαιρνε μπρος γινόταν φυσιολογικό.
Δε ξέρω μήπως έκανα κάτι λάθος εγω...
Αλλά το βρήκα πολύ άσχημο.Εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο κάνει 59000ευρω
Ειδες που τα περιοδικα τον παιζουν...ολα! Πουθενα δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο, το μονο που ειχα δει ηταν για την αισθηση γενικα, λογω λεγανε brake regeneration.
Σου φαινεται ακριβο? -
Για την ελληνική πραγματικότητα...
Ποτε θα βγει το XC40? -
Ενταξει για μας και τα 25Κ πολλα ειναι. Το θεμα ειναι οτι τοσο παραδοξως κανει στη Γερμανια, εδω θα το περιμενα πολυ παραπανω. 1500 κομματια ειπαν θα κανουν και ακομα το βγαζουν, επομενως εμπορικα παει πολυ καλα σε αυτα τα λεφτα + του οτι ειναι mule της τεχνολογιας που θα εισαγουν σε ολη τη γκαμα...
XC40 με το νεο πατωμα μετα το 17...με τη σειρα ανα 6 μηνες παμε για S90->V90 (V90XC)->S60/V60->XC60->C60 και μετα τα 40ρια.
-
Με την υπαρχουσα πλατφορμα γιατι δεν εβγαλαν XC?
Μάλλον κάνουν εταιρικές πωλήσεις στο V60 plug hybrid σε στόλους που έχουν χαμηλούς στόχους ρύπων. -
Το V60 hybrid πουλάει πολύ καλά σε αγορές που έχουν φορολογικά πλεονεκτήματα για τέτοια αυτοκίνητα. Π.χ. στο Ηνωμένο Βασίλειο για εταιρικό.
Εδώ... Ούτε απόσυρση δεν έχει, λόγω 2.4.
Για τα τρικίλυνδρα μην παίρνεις όρκο για το πού θα μπει τελικά. Χωρίς το σύνθετο twin charging που βάζουν στα τετρακίλυνδρα, άνετα φτάνει στα 190 άλογα βενζίνη, με 210 σε polestar tune. Οπότε σε B και C segment (επόμενης γενιάς) μπορεί να το δούμε και σε Τ4.
Αν δε τη δουν αλλιώς με μέσες εκπομπές ρύπων κλπ, μη βάλουν και τον κομπρέσορα και πάμε σε Τ5. Χλωμό, αλλά πλάκα θα είχε.
Το μεγάλο ερώτημα είναι, θα βγει και σε diesel όμως το 1500;
-
Καλησπέρα, το volvoclub.gr διοργανώνει εκδρομή. Σας περιμένουμε, δηλώστε συμμετοχή.
Μέχρι σήμερα έχουμε 11 αυτοκίνητα σε συμμετοχές
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=20&t=967 -
** Volvo V60 Cross Country **
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά έκδοση Cross Country που έρχεται σήμερα να προστεθεί στην πλούσια γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων της σουηδικής εταιρείας.
Με την συγκεκριμένη έκδοση, η Volvo έρχεται να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον… περιπετειώδη χαρακτήρα του νέου V60, κυρίως σε ότι αφορά στις εκτός δρόμου δυνατότητές του και φυσικά σε σχέση με την εμφάνισή του. Έτσι, η έκδοση Cross Country διαφοροποιείται ως προς τις ικανότητές της κατά την κίνηση εκτός δρόμου σε σύγκριση με τις υπόλοιπες τόσο χάρη στην αυξημένη κατά 65 χλστ. απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος όσο και στα ελαστικά υψηλότερου προφίλ με τα οποία είναι εφοδιασμένο. Από εκεί και πέρα, σχεδιαστικά το νέο Volvo V60 Cross Country ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για τα προστατευτικά κάτω από τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, οι οποίοι μάλιστα διαθέτουν κι διαφορετική σχεδίαση.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη, η Volvo προσφέρει το νέο Cross Country αποκλειστικά με κινητήρες ντίζελ της γενιάς Drive-E, αρχής γενομένης με τον γνωστό D3. Από εκεί και πέρα, διαθέσιμος θα είναι και ο νέος 2λιτρος D4, ο οποίος αποδίδει 181 ίππους. Στην πρώτη περίπτωση, σε ότι αφορά στη μετάδοση, η επιλογή είναι μία (προσθιοκίνητο), ενώ στην μεγαλύτερη έκδοση ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει και την 4κίνητη εκδοχή του μοντέλου.
Το νέο Vovlo V60 Cross Country θα είναι διαθέσιμο από την επόμενη χρονιά με τις πωλήσεις του στις επιμέρους αγορές να ξεκινούν περί τα μέσα της.
-
καλησπερα παιδες ήρθε η ωρα να βάλω μπαγκαζιέρα στην οροφή του αυτοκινήτου. πολλαπλασιαστήκαν οι αποσκευές. Λέω να βάλω τα γνήσια μπαγκαζιέρα και μπάρες. γνωρίζεται τιμές; αν υπάρχει κάποια έκπτωση; ευχαριστω s40 2008
-
Για μπαγκαζιέρα μην πας σε γνήσια.
Πήγαινε και βάλε της Thule (Σουηδική, κορυφαία ποιότητα) χωρίς το markup της Volvo. Φαντάζομαι αντίστοιχα και για τις μπάρες, αλλά δεν έχω εμπειρία. -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για μπαγκαζιέρα μην πας σε γνήσια.
Πήγαινε και βάλε της Thule (Σουηδική, κορυφαία ποιότητα) χωρίς το markup της Volvo. Φαντάζομαι αντίστοιχα και για τις μπάρες, αλλά δεν έχω εμπειρία.Thule έχω κι εγώ την pacific 200 (460 λίτρα), άριστη ποιότητα, πολύ εύκολη στο στήσιμο - ξεστήσιμο και με έσωσε στα ταξίδια...
-
καλησπέρα παιδιά. ευχαριστώ για τις πληροφορίες. πόσο εύκολα βγαίνει δηλαδή; έχει πρακτικό ξεβίδωμα ή θα πρέπει να έχω και την εργαλειοθήκη μαζί μου; η thule είναι αξιόπιστη σε ποιότητα κατασκευής; επίσης μπάρες απο τη μαμα βολβο ή απ'έξω; στο οικονομικό έχουμε μεγάλες διαφορές;
-
δεν χρειάζεσαι καμιά εργαλειοθήκη ούτε για τις μπάρες ούτε για την μπαγκαζιέρα! Τα έχουν όλα πάνω τους. Μόλις τα στήσεις για πρώτη φορά την επόμενη δε χρειάζεσαι ούτε 5 λεπτά για στήσιμο κι ακόμη πιο γρήγορα γίνεται το ξεστήσιμο.
Οι Thule είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στο είδος.
Για τιμές θα πρέπει να ψάξεις ο ίδιος.
Εμένα πριν λίγα χρόνια μου είχε πάει η μπαγκαζιέρα μαζί με τις μπάρες περίπου ένα 500άρικο.
Φτηνή δεν ήταν, αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο...Άλλες τις μάζευαν από το δρόμο... -
Thule εγγύηση.
Διάφορα πράγματα δοκιμασμένα από πολύ κόσμο. Μπάρες, μπαγκαζιέρες, συστήματα μεταφοράς ποδηλάτου κτλ.
εχω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων με ιμάντες από το 2004, που έχει φορτώσει ... πολλά ποδήλατα και έχω κάνει ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα! -
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Volvo car Hellas για το απέραντο γράψιμο προς το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το Volvo μου μετά απο εξαπάτηση από επίσημο αντιπρόσωπό της..!!!Η στάση της (ούτε τηλέφωνο δεν με έχει πάρει εδώ και 5 ημέρες) μόνο σε επίσημο dealer premium εταιρείας δεν θυμίζει..!!!Λυπάμαι για την επιλογή μου..!!
-
Αόριστη καταγγελία κανεις κ κανεις δεν καταλαβαίνει τι επαθες. Οτι κ να ειναι πάντως μακάρι να βρεις το δίκιο σου.
-
Έχω ένα Volvo s40 D2 μοντ.2010,το αυτοκίνητο το πήρα μεταχειρισμένο από ιδιώτη από την Θεσσαλονίκη και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (δυστυχώς έτσι πίστευα) το πήγα για έλεγχο σε επίσημο αντιπρόσωπο της Volvo ζητώντας και πλήρη ιστορικό βλαβών για να δω εάν θα προχωρήσω στην αγορά του..Έκει μου είπαν και μου έδωσαν και χαρτιά πως το αυτοκίνητο ουδέποτε παρουσίασε κάποια σοβαρή βλάβη..Μετά από το update service pack 2.0 πού έγινε στο αμάξι βγήκαν ένα σωρό προβλήματα και με τηλ. επικοινωνία με Volvo car hellas έμαθα δυστυχως πως το αμάξι ειχε πάει 4 μήνες πριν το αγοράσω στην συγκεκριμένη επίσημη αντιπροσωπεία με σοβαρό πρόβλημα στα μπέκ πετρελαίου..!!Πράγμα που εγώ ποτέ δεν έμαθα,ακόμα και τα επίσημα χαρτιά τους δεν αναφέρουν τίποτα..!!Ο λόγος που αποκρύφτηκε το γεγονός ποτέ δεν τον έμαθα και ούτε πρόκειται..Και δεν φτάνει η εξαπάτηση αλλά αδιαφορούν και πλήρως όλοι στην Volvo...!!
-
Κάνε αναστροφή αγοράς τότε.Εφόσον τα χαρτιά είναι από την ίδια αντιπροσωπεία ένας νομικός λογικά δεν θα δυσκολευτεί να κερδίσει!!
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
VOLVO FORUM