-
Απλά ψωνίζεις από αλλού αν δεν σου αρέσει ο συγκεκριμένος πωλητής. Δεν θα χάσω το προϊόν που θέλω για τέτοιους χαζούς λόγους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά ψωνίζεις από αλλού αν δεν σου αρέσει ο συγκεκριμένος πωλητής. Δεν θα χάσω το προϊόν που θέλω για τέτοιους χαζούς λόγους.+άπειρο
Κάποιος πήρε κια σεφια και όχι οκταβια επειδή ο πωλητής στη Σκόντα δε τον εξυπηρέτησεΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Προηγήθηκε κάποια τηλεφωνική συνεννόηση ή απλά αυτό έγινε στην αντιπροσωπία;
Πηγα στην αντιπροσωπεία και αφου ειδαμε το αυτοκινητο εκανα την εξής ερώτηση
Πως και πότε μπορω να κάνω ενα test drive?
Εδω μιλαμε οτι πας να τους δωσεις 60Κ για αυτοκινητο.Το γεγονος οτι ειμαι σαρανταρης δεν σημαινει οτι δεν μπορω να το αγορασω ή δεν θεωρουμαι πιθανός αγοραστης....
Μιλάμε για ζωα στην συμπεριφορά,οποιοσδηποτε ακουει απο Volvo πολυ προθυμος να δωσω πληροφορίες στο inbox...Δεν του ειπες οτι εισαι γιατρος? Γενικα κανουν profiling αν δεν τους αρεσει το παρουσιαστικο σου σου λενε δεν εχουν το αμαξι. Ειναι νορμαλ (σπασιμο βεβαια αλλα ετσι δουλευουν). Αν ξαναπαρεις τηλεφωνο και μιλησεις σε αλλο πωλητη μπορει να στο δωσει. Η αν κατεβεις Αθηνα μιλα με Αθηναιους πωλητες.
Δεν εχει νοημα να αναφερεις τον πωλητη, αυτα συμβαινουν συχνα.
-
Λοιπόν το ότι είμαι 41 δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να αγοράσω αυτοκίνητο ποιο ακριβό.Σκατα profiling κάνουν.Απλα όταν θα κανονίσω το 3 ήμερο text drive που θα γίνει θα πάω να το πάρω από εκεί να δω τα μούτρα του!!!Ξερω γίνομαι κωλοπαιδο αλλά...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είχαν. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είχαν. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν;Ο τρόπος είναι το ποιο σημαντικό πράγμα σε ένα πωλητή....Να δώσουν λύση.Δεν καταλαβαίνω την υπεράσπιση ειλικρινά.Επρεπε να δεις την φάτσα του ηλιθίου.
-
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν είχαν. Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν;
Ο τρόπος είναι το ποιο σημαντικό πράγμα σε ένα πωλητή....Να δώσουν λύση.Δεν καταλαβαίνω την υπεράσπιση ειλικρινά.Επρεπε να δεις την φάτσα του ηλιθίου.
Το χω γράψει τι αντιμετώπισα σε αντιπροσωπεία Karenta όταν πήγα για το golf. Αδιαφορία και απλά να 'βγει' η υποχρέωση να μου μιλήσει. Να σκεφτείς δε σηκώθηκε ΚΑΝ απο το γραφείο του. Τον βρήκαμε εμείς τριγυρνώντας στην έκθεση.
Βαριόταν; πίστεψε οτι δεν ειμαι για να παρω αμάξι 26Κ;Κακό του κεφαλιού του. Έφυγα κι όταν με θυμήθηκε μετά απο μια βδομάδα να με παρει τηλ, ηταν πολυ αργά.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έχω φίλο τον πρώην διευθυντή του παλικαριού.Απλα θα μάθουν κάποιοι να φέρονται!!!
-
Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά δεν ήμουν παρών για να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε. Όπως τα περιγράφεις προφανώς έκανε κακή εκτίμηση και θεώρησε πως ήρθε άλλος ένας που βολοδέρνει στις αντιπροσωπίες για να κάνει βόλτα με πολυτελές τζιπ χωρίς σκοπό αγοράς οπότε δεν είχε λόγο να σου βρει λύση και μάλλον σε απώθησε με αγενή τρόπο.
Γενικά υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις και δεν ξέρω με ποια κριτήρια κάνουν face control αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Στον κλάδο που είμαι εγώ έχει τύχει πωλητής συνεργάτη να χάνει μέσα από τα χέρια του δυνατό πελάτη (και πληρωμή μετρητοίς) γιατί του το έπαιζε βαρύ πεπόνι (ο πωλητής). Και φυσικά πήγε αλλού. Γενικά αν ο πωλητής δεν παίρνει δυνατά ποσοστά είναι και λίγο στα @@ του. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά δεν ήμουν παρών για να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε. Όπως τα περιγράφεις προφανώς έκανε κακή εκτίμηση και θεώρησε πως ήρθε άλλος ένας που βολοδέρνει στις αντιπροσωπίες για να κάνει βόλτα με πολυτελές τζιπ χωρίς σκοπό αγοράς οπότε δεν είχε λόγο να σου βρει λύση και μάλλον σε απώθησε με αγενή τρόπο.
Γενικά υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις και δεν ξέρω με ποια κριτήρια κάνουν face control αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Στον κλάδο που είμαι εγώ έχει τύχει πωλητής συνεργάτη να χάνει μέσα από τα χέρια του δυνατό πελάτη (και πληρωμή μετρητοίς) γιατί του το έπαιζε βαρύ πεπόνι (ο πωλητής). Και φυσικά πήγε αλλού. Γενικά αν ο πωλητής δεν παίρνει δυνατά ποσοστά είναι και λίγο στα @@ του.Να βάλω φωτογραφία την φάτσα μου να μου πείτε αν φαίνομαι για μαλακας.Πηγα με την γυναίκα μου 2 γιατροί να κάνουμε πλάκα;Είναι το λιγότερο ηλίθιος.Αυτα που παίρνει αυτός μηνιάτικο μπορεί να τα βγάλω σε 2 μέρες....απλά το κόμπλεξ του θα το πληρώσει!!!!
-
Αν σου πω τι αντιμετώπισα σε 4 διαφορετικές vw την ίδια μέρα,θα απορήσεις με την εγκράτεια μου....
Όλα ειναι θέμα παιδείας!
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, κυκλοφορούν πολλοί Jonny walkers εκεί έξω που δεν έχουν δουλειά και πηγαίνουν να δούνε κανένα αυτοκίνητο ή κανένα σπίτι και ταλαιπωρούν άσκοπα κόσμο.... -
Στον κλάδο που είμαι εγώ έχει τύχει πωλητής συνεργάτη να χάνει μέσα από τα χέρια του δυνατό πελάτη (και πληρωμή μετρητοίς) γιατί του το έπαιζε βαρύ πεπόνι (ο πωλητής). Και φυσικά πήγε αλλού. Γενικά αν ο πωλητής δεν παίρνει δυνατά ποσοστά είναι και λίγο στα @@ του.Να βάλω φωτογραφία την φάτσα μου να μου πείτε αν φαίνομαι για μαλακας.Πηγα με την γυναίκα μου 2 γιατροί να κάνουμε πλάκα;Είναι το λιγότερο ηλίθιος.Αυτα που παίρνει αυτός μηνιάτικο μπορεί να τα βγάλω σε 2 μέρες....απλά το κόμπλεξ του θα το πληρώσει!!!!
Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ. Πήγατε ως πελάτες (το ότι είστε ιατροί είναι αδιάφορο, το λιγότερο) και δεν μπορούσε να σας εξυπηρετήσει. Ένας υπάλληλος ήταν ο οποίος δεν είχε πρόσβαση σε αυτοκίνητο test drive γιατί ο εργοδότης του δεν του έδινε αυτήν την δυνατότητα... Αν το ύφος του ήταν βαριεστημένο ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει προφανώς με την εργοδοσία του, όχι με εσάς. Μπορείτε να παραπονεθείτε στα κεντρικά αν μείνατε δυσαρεστημένοι. Ο υπαλληλάκος όμως τι φταίει που δεν έχει το αφεντικό του αυτοκίνητο test drive?
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναφέρει ο φίλος ότι είναι γιατρός;;;;
Έχει κάποια διαφορά με τα χιλιάρικα του Χ,ψ που είναι χασάπης, φούρναρης κτλ;;;;
Απλά δεν είχε τεστντραιβ για κανένα κοινωνικό status........ τόσο απλό και ξεκάθαρο γιατρέ μου. -
Είναι το λιγότερο ηλίθιος.Αυτα που παίρνει αυτός μηνιάτικο μπορεί να τα βγάλω σε 2 μέρες....απλά το κόμπλεξ του θα το πληρώσει!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Εδω έχεις αρχίσει και το χάνεις το όποιο δίκιο σου γιατρέ. Αν αρχίσει ο καθένας μας να απαιτεί σεβασμό ανάλογα του πορτοφολιού του κάτι δεν πάει καλά.Υπάρχουν μάλιστα άνθρωποι που βγάζουν όσα εσυ σε δυο μέρες αυτοί σε δυο ώρες έτσι θα το πάμε;. Πήγαινε ψώνισε απο αλλού η άλλο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Είναι το λιγότερο ηλίθιος.Αυτα που παίρνει αυτός μηνιάτικο μπορεί να τα βγάλω σε 2 μέρες....απλά το κόμπλεξ του θα το πληρώσει!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Εδω έχεις αρχίσει και το χάνεις το όποιο δίκιο σου γιατρέ. Αν αρχίσει ο καθένας μας να απαιτεί σεβασμό ανάλογα του πορτοφολιού του κάτι δεν πάει καλά.Υπάρχουν μάλιστα άνθρωποι που βγάζουν όσα εσυ σε δυο μέρες αυτοί σε δυο ώρες έτσι θα το πάμε;. Πήγαινε ψώνισε απο αλλού η άλλο αυτοκίνητο.[/quote]
Σκέψου πως βλέπει τους ασθενείς του!!!!!!!! -
Τους ασθενεις μου τους βλέπω με πολυ προσοχή και οχι στο πορτοφολί.Το αν βγάζω χρηματα είναι προφανως αν ειμαι καλός γιατρός η όχι.Το θέμα μας βέβαια δεν ειναι αυτο.
Ανεφερα όλα τα παραπανω για να δειξω μια προβληματική συμπεριφορά πωλητη και τίποτα παραπάνω.
Εχω δει να γραφονται διαφορα και διαφορα αυτο πειραξε.
Ουτε εχω κομπλέξ με το επαγγελμα ουτε με τα χρήματα που βγάζω,απλά αυτην την αδιαφοριά ενος πωλητη δεν την καταλαβαινω.Αυτη η επιχειρηση εχει μπει στον πτωχευτικό κωδικα (η αντιπροσωπεια που αναφερω ) και συνενωθηκε πρόσφατα με άλλο ομιλο.Αν συνεχισουν αυτην την συμπεριφορα θα πανε κατα διαολου.
Σιγουρα βγηκα εκτος εαυτου με αυτην συμπεριφορα και ισως να εχασα το δικαιο μου αλλα ....το θεμα ειναι ο κακος πωλητης και όχι εγω.Εγω ειμαι ο αποδεκτης μιας απαραδεκτης συμπεριφορας -
Γιατρέ δεν σε βλέπουμε καλά.
Είχα στοιχηματίσει πάνω σου οτι θα βγεις το αρσενικό της χρονιάςΠριν ξαναπας για test drive κάνε ένα print screen το ηρωικό thread και τρίφτω στην μούρη του κάθε πωλητή.
και για να τον τελειώσεις πες του οτι ακόμη και ο Σ μου βρήκε test drive όχημα.
-
Από την περιγραφή πάντως δεν διέκρινα καμία απαράδεκτη συμπεριφορά. Είπε ότι δεν έχει αυτοκίνητο για test drive και ότι την λύση θα την δώσει η κεντρική Volvo. Εκτός αν σε έβρισε, το άδικο είναι με το μέρος σου γιατρέ μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από την περιγραφή πάντως δεν διέκρινα καμία απαράδεκτη συμπεριφορά. Είπε ότι δεν έχει αυτοκίνητο για test drive και ότι την λύση θα την δώσει η κεντρική Volvo. Εκτός αν σε έβρισε, το άδικο είναι με το μέρος σου γιατρέ μου.Δεν ειναι απαραδεκτη, φτυσιμο ειναι γιατι δεν τον εκοψε σαν πιθανο αγοραστη. Συχνες συμπεριφορες απο πωλητες ειναι αυτες. Απλα ο γιατρος τα πηρε ενω δεν πρεπει.
-
Από που το συμπέρανες αυτό; Το μόνο που το είπε είναι ότι δεν υπάρχει test drive.
VOLVO FORUM