Jan 12, 2018, 9:50 PM

Δεν υποστηρίζω κανέναν απλά δεν ήμουν παρών για να ξέρω τον τρόπο με τον οποίο μίλησε. Όπως τα περιγράφεις προφανώς έκανε κακή εκτίμηση και θεώρησε πως ήρθε άλλος ένας που βολοδέρνει στις αντιπροσωπίες για να κάνει βόλτα με πολυτελές τζιπ χωρίς σκοπό αγοράς οπότε δεν είχε λόγο να σου βρει λύση και μάλλον σε απώθησε με αγενή τρόπο.
Γενικά υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις και δεν ξέρω με ποια κριτήρια κάνουν face control αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.
Στον κλάδο που είμαι εγώ έχει τύχει πωλητής συνεργάτη να χάνει μέσα από τα χέρια του δυνατό πελάτη (και πληρωμή μετρητοίς) γιατί του το έπαιζε βαρύ πεπόνι (ο πωλητής). Και φυσικά πήγε αλλού. Γενικά αν ο πωλητής δεν παίρνει δυνατά ποσοστά είναι και λίγο στα @@ του.