-
Καλημέρα φίλε Eliaskat..Σε επιβεβαιώνω πως μιλάω με την Volvo car Hellas και δειχνει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει..Τώρα το πώς θα γίνει αυτό και εάν θα είναι με κάποια σημαντική έκπτωση ή με το να μην πληρώσω καθόλου θα δούμε μου είπαν στο τέλος..Αν και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να βάλουν την αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονικη να τα πλήρωσει..Να εξαπατάει ξέρει,να πληρώνει δεν ξέρει;;
-
Ο χρήστης panos768 έγραψε:
Καλησπέρα,τα χαρτιά που έχω από την επίσημη αντιπροσωπεία είναι και πως εκείνη την στιγμή η τεχνική έκθεση δεν δείχνει κάποιο πρόβλημα στο αμάξι συν πως ουδέποτε το αμάξι πήγε εκεί με σοβαρό πρόβλημα στο ιστορικό του,ενώ από την Volvo car Hellas μου είπαν πως το ιστορικό που έχουν περασμένο στο σύστημα δείχνει πως το αυτοκίνητο μου είχε πάει στην ενλόγο εταιρεία 4 μήνες πριν με σοβαρό πρόβλημα στα μπέκ..!!Οπότε εμένα η αντιπροσωπεία ενώ είναι περασμένο στο συστημά της μου το απέκρυψε δίνοντας πιστοποιητικό που δεν φαίνεται πουθενά..Το αμάξι όταν το πήρα είχε 71000 km και τώρα έχει 91000km..Αυτό,μπορείς να τους το ζητήσεις ΓΡΑΠΤΩΣ;
-
Γειά σε όλους μετά απο 8 χρόνια ήρθε η ώρα να αλλάξω την μπαταρία στο s40 μου mod2006 .Απο βίντεο που έχω δεί είναι σχετικά απλή η διαδικασία (πληροφορία προς όλους ΠΡΩΤΑ βγάζουμε τον αρνητικό πόλο,ΜΕΤΑ τον θετικό και συνδέουμε στην νέα μπαταρία ΠΡΩΤΑ τον θετικό και τέλος τον ΑΡΝΗΤΙΚΟ) έχω βρεί σε καλή τιμή μια της NORD την έχω δοκιμάσει σε άλλα αυτοκίνητα για τα χρήματα της είναι αρκετά αξιόπιστη.Απο το μέλη θα ήθελα βοήθεια στο εξής πώς θα βρώ τον κωδικό του immοbilazer γνωρίζει κανείς;Συνήθως υπάρχει στο εγχειρίδιο ραδιοφώνου των εργοστασιακών radio/cd αλλά το volvo δεν έχει άλλο εγχειρίδιο πέραν αυτού του servise και το χοντρό βιβλίο με όλες τις λειτουργίες του αυτ/του...Ευχαριστώ πολύ καλές γιορτές σε όλους με υγεία.
-
Κωδικός για το immobiliser δεν χρειάζεται, αλλά θα σου χρειαστεί ο κωδικός για το ηχοσύστημα. Κανονικά πρέπει να είναι γραμμένος σε ένα ξεχωριστό χαρτάκι μέσα στα έγγραφα του αυτοκινήτου.
-
Λές ε; Θεωρούσα οτι απο τη στιγμή που δεν βγαίνει το ηχοσύστημα δεν θα έχει κωδικούς.Θα τσεκάρω σε κάτι κάρτες σαν πιστωτικές τύπου που είχε μέσα το book του αυτ/του.
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Volvo car Hellas για την αποκαρδιάς άμεση αντιμετώπιση στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα με το αυτοκίνητο μου..Και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Nicholas Martinos που άκουσε το προβλημά μου και βοήθησε τα μέγιστα..Μόνο με τέτοιους ανθρώπους στο ενεργητικό της μια εταιρεία αξίζει να λέγεται premium..Όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη...Μετά την αλλαγή των μπέκ ανυπομονώ να πάρω το αμάξι για να γράψω και εντυπώσεις λόγω μειωμένης απόδοσης που είχε,λόγω φθοράς στα μπέκ..
-
Ο χρήστης panos768 έγραψε:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Volvo car Hellas για την αποκαρδιάς άμεση αντιμετώπιση στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα με το αυτοκίνητο μου..Και ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Nicholas Martinos που άκουσε το προβλημά μου και βοήθησε τα μέγιστα..Μόνο με τέτοιους ανθρώπους στο ενεργητικό της μια εταιρεία αξίζει να λέγεται premium..Όχι μόνο στα χαρτιά αλλά και στην πράξη...Μετά την αλλαγή των μπέκ ανυπομονώ να πάρω το αμάξι για να γράψω και εντυπώσεις λόγω μειωμένης απόδοσης που είχε,λόγω φθοράς στα μπέκ..τι έγινε;
-
Άρα και ο τίτλος είναι λάθος... αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση ήταν αυτή της αντιπροσωπείας και όχι της Volvo Car Hellas...!!!
-
Καλησπέρα σας παιδιά,Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία...Ο τίτλος ήταν σωστός γιατί στην αρχή δεν έβρισκα άκρη,αλλά μετά από αναρτήσεις και email στην Σουηδία έβγαλα άκρη..Λοιπόν στην αρχή μου είπαν πως θα μου καθαρίσουν τα μπέκ αν και έχουν πρόβλημα και εγώ αντέδρασα λέγοντας:'ποιός ο λόγος να καθαριστούν αφού έχουν πρόβλημα;;Για να έρχομαι σε κανά μήνα πάλι στην αντιπροσωπεία;;'Το αμάξι το είχα πάει στην αντιπροσωπεία γι'αυτό το λόγο,αφού έτσι μου ε'ιπαν,αλλά μετά από 3 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πωσ μου τα άλλαξαν..Οπότε τέλος καλό όλα καλά..Και ο άγιος φοβέρα θέλει..
-
Καλησπερα στην παρεα,κατεβασα ενα volvo s40 diesel απο Γερμανια και εχει την σουιδικη γλωσσα στο κατραν, πηγα αντιπροσωπια για αλλαγη στην αγγλικη και μου ειπαν το κοστος ειναι 180 ευρω, σαν πολλα δεν ειναι ? γνωριζετε σε ποιον αλλον μπορω ν απευθυνθω για να κανω την δουλεια μου?
-
Σε κανένα εξειδικευμένο συνεργείο Volvo.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε κανένα εξειδικευμένο συνεργείο Volvo.ok σ ευχαριστω, αν ειναι καποιος που εκανε την διαδικασια ας μου πει
-
Γνωριζει καποιος να μου πει η volvo τι μαρκα ιμαντα χρονισμου τοποθετει? (εσεις οι γνωστες τι προτεινετε?) στα dielsel καθε ποτε αλλαζει? αλλος λεει 140000 , αλλος 180 και αλλος 240, θα μου πειτε γιατι δε ρωταω στην αντιπροσωπεια, ρωτησα αλλα θελω να επιβεβαιωσω καποια πραγματα, απλα οποιος γνωριζει ας μου απαντησει ,ευχαριστω.
-
δώσε το VIN σε μερικά εξουσιοδοτημένα συνεργεία να σου πουν. Εκτός από τα χλμ, παίζουν ρόλο και τα χρόνια, ότι έρθει πρώτο.
-
Λογικά 10 χρόνια η 240 χιλιάδες χλμ αμά μιλάμε για τον PSA 1.6 hdi
-
οκ thanks
-
Καλησπέρα, Θέλω τη γνώμη σας…
Μετά από αλλαγή όλων των ιμάντων, σινεμπλόκ μπροστά, αμορτισέρ, και λάστιχα,
παρουσίασε το εξής περίεργο:
• Μετά από ταξίδι (φορτωμένος), ακούγεται σαν κάτι να έχω πάρει από κάτω και σέρνεται…
Δεν έχω πάρει τίποτα εννοείται, και μάλιστα την τελευταία φορά που εμφανίστηκε,
μου το επανέλαβε και την επόμενη μέρα, κρύο !
• Ακούγεται μόνο όταν κινείται, χωρίς φρένο (ή και με φρένο), και απ' ό,τι καταλαβαίνω στη μέση του πίσω άξονα.
Κάποια στιγμή σταματάει, ή ελαττώνεται πολύ.Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο που σκέφτηκα είναι δίσκος που γρατζουνάει, αλλά 1) δεν το ακούω μόνο από μία πλευρά, 2) δεν παίζει ρόλο αν πατάω φρένο ή όχι.
(2004 V50 T5 AWD 155k)
Φοβάμαι μην καταστρέφω κάτι κυκλοφορώντας το.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. -
μήπως έχει να κανει κάτι με το διαφορικό; εφόσον ακούγεται σε όλες τις περιπτώσεις;;;
-
@citastak μάλλον έχεις δίκιο,
σήμερα μου το ελέγξανε στον Φατούρο, και βγάζει λάθος μετρήσεις ο αισθητήρας πίεσης λαδιού στο διαφορικό.
Θέλει αλλαγή, και καλού κακού καινούργιο λάδι, αλλά μπορεί και να υπάρχει και αρχή σοβαρής ζημιάς στο πίσω διαφορικό.Απ' ό,τι καταλαβαίνω δηλαδή, δεν δουλεύει σωστά η τετρακίνηση.
Βέβαια, ο θόρυβος (όταν εμφανίζεται) υπάρχει και χωρίς να στρίβω, και σίγουρα χωρίς να παίρνει μπρος η τετρακίνηση !
Επίσης, @citastak δεν ακούγεται πάντα, σταματάει όταν δεν κινούμαι.
Είναι κυριολεκτικά σαν να σέρνω από κάτω έναν σπασμένο προφυλακτήρα ορ σάμθινγκ…Νομίζω ότι θα πάω και για δεύτερη γνώμη
-
Ο χρήστης akicats έγραψε:
@citastak μάλλον έχεις δίκιο,
σήμερα μου το ελέγξανε στον Φατούρο, και βγάζει λάθος μετρήσεις ο αισθητήρας πίεσης λαδιού στο διαφορικό.
Θέλει αλλαγή, και καλού κακού καινούργιο λάδι, αλλά μπορεί και να υπάρχει και αρχή σοβαρής ζημιάς στο πίσω διαφορικό.Απ' ό,τι καταλαβαίνω δηλαδή, δεν δουλεύει σωστά η τετρακίνηση.
Βέβαια, ο θόρυβος (όταν εμφανίζεται) υπάρχει και χωρίς να στρίβω, και σίγουρα χωρίς να παίρνει μπρος η τετρακίνηση !
Επίσης, @citastak δεν ακούγεται πάντα, σταματάει όταν δεν κινούμαι.
Είναι κυριολεκτικά σαν να σέρνω από κάτω έναν σπασμένο προφυλακτήρα ορ σάμθινγκ…Νομίζω ότι θα πάω και για δεύτερη γνώμη
Δεν ξέρω πως ακριβώς λειτουργεί η τετρακίνησή σου. Λογικό δείχνει να μην κάνει θόρυβο όσο είσαι σταματημένος.
VOLVO FORUM