-
Αντίο στους 5κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες της Volvo...όλοι οι κινητήρες θα είναι τουρμπάτοι 4κύλινδροι και θα είναι όλοι κατασκευασμένοι στο εργοστάσιο του Skovde στη Σουηδία...τέρμα οι μικροί κινητήρες σε συνεργασία με τη Ford ενώ και η Volvo θα πάψει να δίνει τους δικούς της μεγάλους κινητήρες στην Ford...Συνολική επένδυση 200 εκ. ευρώ και η Volvo γίνεται αυτόνομος κατασκευαστής, κάτι που ήδη έχει φανεί στις πωλήσεις...
-
Με συνδυασμους κιβωτίων & τετρακινησης ,τι θα παιζει?
Το poweshift καταργειται? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το poweshift καταργειται?Το S60, το V60 και το XC60 θα είναι τα πρώτα μοντέλα που θα μπουν οι νέοι κινητήρες. Τα κιβώτια θα είναι για τα μεν τα αυτόματα 8τάχυτα, για τα δε μηχανικά 6τάχτυτα. Για το powershift δεν έχει ειπωθεί κάτι...Στην τετρακίνηση δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το poweshift καταργειται?Δεν εχουν πει πολλα προς το παρον...το powershift μαλλον καταργειται. Νεο 8αρι αυτοματο και 6αρι μανουαλ (απ' οτι καταλαβαινω).
Για την τετρακινηση δεν υπαρχει κατι επισημο ακομα. Προς το παρον στην αμερικη, ενω θα εισαχθουν τα νεα μοτερ, θα ειναι μονο fwd (306hp ) και για awd θα πηγαινεις στα προηγουμενα (Ι5 2.5 Τ5 και Ι6 3.0 Τ6)...Για Volvo Κωστη τα ξαναλεμε σε 2 χρονια
-
Για να δούμε...
-
Καλημέρα σε όλους
Πήγα εχτές για να δω το V40 R design με τον Τ3 , αλλά με μπέρδεψαν γιατί μου είπαν ότι υπαρχει ένα my13 .
Μήπως γνωρίζει κανείς τι διάφορες έχει με το my14?
Αξίζει ή να πάρω my14 ?
Σας ευχαριστώ. -
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Πήγα εχτές για να δω το V40 R design με τον Τ3 , αλλά με μπέρδεψαν γιατί μου είπαν ότι υπαρχει ένα my13 .
Αξίζει ή να πάρω my14 ?
Σας ευχαριστώ.Στα my14 εχουν αλλαξει τον εξοπλισμο για να βγαινουν πιο φτηνα απο τα my13.
Μηχανικα (τουλαχιστον στις diesel εκδοσεις) εινια τα ιδια με μονη διαφορα αυτη των μικροτερων ρυπων στην d2.
Εγω θα προτιμουσα my14.
-
Χαζεύωντας στο car.gr πετυχα αυτή τη φωτογραφία, και θυμήθηκα που όλοι ψάχναμε πως είναι ο αναλογικός πίνακας οργάνων του V40.
-
Πραγματικά δεν υπαρχει κάποιος λογος να μην βάλεις τον προαιρετικό ψηφιακό πινακα οργάνων σ' αυτο το αμαξι
-
Πραγματι. Ο αναλογικος ειναι απαισιος (γι' αυτο μαλλον εχουν και τον ψηφιακο στα εξτρα ).
Βεβαια και ο ψηφιακος εχει 400 ευρω παραπανω.
Ο μονος λογος για να μην τον αγορασεις ειναι αυτος...
-
Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά αυτοκινήτου, του έδειξα και το volvo c30. Τι να προσέξει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2253551/
Στα πίσω καθίσματα χωράει τίποτα, αξιοπιστεία,καταναλώσεις κλπ...
-
Το συγκεκριμένο ψηφιακό ταμπλό του Βολβο για 400 ειναι νομίζω εξαιρετικά καλη τιμη. Αν αυτη την οθόνη την έδινε προαιρετικά λέμε πχ η bmw θα την κοστολογουσαν χαλαρα 700-800...
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά αυτοκινήτου, του έδειξα και το volvo c30. Τι να προσέξει;http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2253551/
να μην αγορασει 1.6
συνολικα : ΑΜΑΞΑΡΑ
χωρος πισω / χωρος αποσκευων : περιορισμενος - μικρος.
να μην παρει εκδοση χωρις τα χειριστηρια στο τιμονι.
να μην παρει R design.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά αυτοκινήτου, του έδειξα και το volvo c30. Τι να προσέξει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2253551/
να μην αγορασει 1.6
συνολικα : ΑΜΑΞΑΡΑ
χωρος πισω / χωρος αποσκευων : περιορισμενος - μικρος.
να μην παρει εκδοση χωρις τα χειριστηρια στο τιμονι.
να μην παρει R design.
Γιατί όχι 1.6; Γιατί όχι R-design;
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Αξίζει ή να πάρω my14 ?
Σας ευχαριστώ.Στα my14 εχουν αλλαξει τον εξοπλισμο για να βγαινουν πιο φτηνα απο τα my13.
Μηχανικα (τουλαχιστον στις diesel εκδοσεις) εινια τα ιδια με μονη διαφορα αυτη των μικροτερων ρυπων στην d2.
Εγω θα προτιμουσα my14.
εχεις δίκιο μία μικρή διαφορά στον εξοπλισμό έχουν με την μόνη βασική ο κλιματισμός απο 2ζωνικός στο 13 έγινε μονοζωνικός στο 14 .
μπήκα λοιπόν στην αναμονή διότι χρώμα μαύρο ΔΕΝ υπήρχε ... -
Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πραγματικά δεν υπαρχει κάποιος λογος να μην βάλεις τον προαιρετικό ψηφιακό πινακα οργάνων σ' αυτο το αμαξιΠέρα από τα 400€ είναι η σκέψη πως κάποια στιγμή θα χαλάσει και τότε για να τον αλλάξεις θα πονέσεις πολύ!
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Πραγματικά δεν υπαρχει κάποιος λογος να μην βάλεις τον προαιρετικό ψηφιακό πινακα οργάνων σ' αυτο το αμαξι
Πέρα από τα 400€ είναι η σκέψη πως κάποια στιγμή θα χαλάσει και τότε για να τον αλλάξεις θα πονέσεις πολύ!
Μπα μην το λες... και οι ¨αναλογικοί¨ φηφιακή με βελονα είναι...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το συγκεκριμένο ψηφιακό ταμπλό του Βολβο για 400 ειναι νομίζω εξαιρετικά καλη τιμη. Αν αυτη την οθόνη την έδινε προαιρετικά λέμε πχ η bmw θα την κοστολογουσαν χαλαρα 1700-1800...Μάλλον αυτό ήθελες να πεις.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Πέρα από τα 400€ είναι η σκέψη πως κάποια στιγμή θα χαλάσει και τότε για να τον αλλάξεις θα πονέσεις πολύ!
Κι ομως...στο εξωτερικο καποιος που θελησε να κανει τη μετατροπη σε S80 ανακαλυψε οτι το κοστος σαν ανταλλακτικο της νεας οθονης ειναι μικροτερο απο την υπαρχουσα...Και γιατι οχι αλλωστε..ποσο κοστιζει μια οθονη TFT σημερα?
VOLVO FORUM