-
Αυτό το V60, ειδικά το R-Design είναι πανέμορφο!
Το ομορφότερο station στην αγορά.-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτό το V60, ειδικά το R-Design είναι πανέμορφο!Το ομορφότερο station στην αγορά.-
Κανόνισε... εγώ βολβο δεν φωτογραφίζω!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Αυτό το V60, ειδικά το R-Design είναι πανέμορφο!
Το ομορφότερο station στην αγορά.-
Κανόνισε... εγώ βολβο δεν φωτογραφίζω!
Κι εγώ δεν αγοράζω...οπότε εντάξει είμαστε.
-
Ο χρήστης giannis40 έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα να πουλισω ενα αυτοκινητο 43000χλμ να παρω ενα αλλο μεταχιρισμενο σαν αυτο δεν λεει..... αν ξερει κανεισ για τα bi-xenon εχει καλος αλιως δεν ειναι καιροσ για αλαγες.......Κατ'αρχας δε θα ειναι 'σαν αυτο που εχεις' αλλα κατι διαφορετικο, γι'αυτο ψαχνεσαι να αλλαξεις κινητηρα εξαλλου Πολυ σωστα τα ειπε ο ανθρωπος, απο το να κανεις το αυτοκινητο σου 'καλοκαιρινο' πολυ προτιμοτερο ειναι να το αλλαξεις με αυτο που θελεις. Αλλιως αρκεσου σε αυτο που αγορασες αρχικα.
Οσο για τα xenon απο τη στιγμη που εμπαιναν στο αυτοκινητο αλλα σε αλλη εκδοση, μπορουν να μπουν εκ των υστερων. Ρωτα σε καποιο εξουσιοδοτημενο, υπολογιζε ομως κοστος μεγαλυτερο του χιλιαρικου.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
..Ξανασκεψου το Νικο..
Εχει και στο χρωμα που σου αρεσει..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
..Ξανασκεψου το Νικο..
Θεός!
Καλά...αν είναι να διαλύω το μισό καρτ για να το βάλω μέσα...άστο. Απλά θα του βάλω έναν κοτσαδόρο πίσω
Εχει και στο χρωμα που σου αρεσει..
Μάλιστα.
Τώρα μιλάμε
Εντάξει...απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Αλλά...δε πουλάω.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλά...αν είναι να διαλύω το μισό καρτ για να το βάλω μέσα...άστο. Απλά θα του βάλω έναν κοτσαδόρο πίσωΜπαινει ομως Νικο
Στην πρωτη φωτο χωραει κανονικαΑλλά...δε πουλάω. :lol
Μα αυτο ειναι το θεμα...να αγορασεις καλα ειναι, αλλα ποιος πουλαει?!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Καλά...αν είναι να διαλύω το μισό καρτ για να το βάλω μέσα...άστο. Απλά θα του βάλω έναν κοτσαδόρο πίσω
Μπαινει ομως Νικο
Στην πρωτη φωτο χωραει κανονικαΔε ξέρω τι άνοιγμα έχει πίσω το V60, αλλά εγώ πίσω έχω 1.37m και εμπρός 94cm. Το μήκος του είναι 2m απ'άκρη σ'άκρη. Πες ότι βγάζω τον εμπρός προφυλακτήρα, πάει στο 1.80 το πολύ.
Έχει τόσο άνοιγμα?
(εντελώς εγκυκλοπαιδικά γιατί και να χωρούσε δε θα το έβαζα )
Αλλά...δε πουλάω. :lol
Μα αυτο ειναι το θεμα...να αγορασεις καλα ειναι, αλλα ποιος πουλαει?!
Ακριβώς...να το πουλήσω για να πάρω 20.000 (μη πω 15Κ) στη καλύτερη με 25.000κμ που του έχω κάνει?
Πρέπει να είμαι βλάκας
-
Το Volvo s40 1.6d drive start stop με 115 ίππους και 0 τέλη κυκλοφορίας 18600 € (χωρίς μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι) με απόσυρση. Πιστεύεται είναι καλή αγορά;
Το ξέρει κανείς το αυτοκίνητο; εννοώ να το έχει οδηγήσει με το συγκεκριμένο κινητήρα; -
Ο χρήστης agathos έγραψε:
Το Volvo s40 1.6d drive start stop με 115 ίππους και **0 τέλη κυκλοφορίας **18600 € (χωρίς μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι) με απόσυρση. Πιστεύεται είναι καλή αγορά;
Το ξέρει κανείς το αυτοκίνητο; εννοώ να το έχει οδηγήσει με το συγκεκριμένο κινητήρα;Δεν νομίζω ότι έχει μηδέν τέλη κυκλοφορίας. Για 0 τέλη πρέπει οι εκπομπές ρίπων να είναι κάτω από 100. Στο 40άρι είναι 114 οπότε... Μόνο το 30άρι στην ίδια έκδοση δεν έχει τέλη. Γνώμη για το εν λόγω μοτέρ δεν έχω αλλά κατά τα λοιπά το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, εγώ με το δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ασφάλεια, ποιότητα και συμπεριφορά στο δρόμο: εξαιρετικό
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Το Volvo s40 1.6d drive start stop με 115 ίππους και **0 τέλη κυκλοφορίας **18600 € (χωρίς μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι) με απόσυρση. Πιστεύεται είναι καλή αγορά;
Το ξέρει κανείς το αυτοκίνητο; εννοώ να το έχει οδηγήσει με το συγκεκριμένο κινητήρα;Δεν νομίζω ότι έχει μηδέν τέλη κυκλοφορίας. Για 0 τέλη πρέπει οι εκπομπές ρίπων να είναι κάτω από 100. Στο 40άρι είναι 114 οπότε... Μόνο το 30άρι στην ίδια έκδοση δεν έχει τέλη. Γνώμη για το εν λόγω μοτέρ δεν έχω αλλά κατά τα λοιπά το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό, εγώ με το δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ασφάλεια, ποιότητα και συμπεριφορά στο δρόμο: εξαιρετικό
Τα τέλη είναι σίγουρα 0 . Θα ήθελα να μαθω αν κάποιος έχει εμπειρία απο αυτή την έκδοση.
-
έχει εξάρι κιβώτιο ... μια χαρά είναι .... σιγουρα πολύ καλύτερο απο το 1.6βενζίνης.
-
Ο χρήστης georgosk έγραψε:
Με start/stop πεφτει στα 99 απο τα 114 του απλου drive-e, επομενως εχει δικιο ο φιλος για τα μηδενικα τελη. Το ιδιο ισχυει και για τα C30/V50..
-
Το Volvo s40 1.6d drive start stop με 115 ίππους και 0 τέλη κυκλοφορίας 18600 € (χωρίς μεταλλικό με το κλειδί στο χέρι) με απόσυρση. Πιστεύεται είναι καλή αγορά;
Το ξέρει κανείς το αυτοκίνητο; εννοώ να το έχει οδηγήσει με το συγκεκριμένο κινητήρα;Ποιος αντιπρόσωπος σου έδωσε αυτή τη τιμή;
Γιατί εμένα στη Λάρισα μου είπαν 18350 χωρίς start/stop και + 800 το start/stop. -
Ο χρήστης dihatzou έγραψε:
Το ξέρει κανείς το αυτοκίνητο; εννοώ να το έχει οδηγήσει με το συγκεκριμένο κινητήρα;Ποιος αντιπρόσωπος σου έδωσε αυτή τη τιμή;
Γιατί εμένα στη Λάρισα μου είπαν 18350 χωρίς start/stop και + 800 το start/stop.Στη Θεσσαλονίκη, τηλεφωνικά ρώτησα.Πρέπει να προσθέσεις και άλλα 150 ευρώ περίπου για πινακίδες μου είπε μετά.
Άν Εχεις κάποια πληροφορία για το μοτέλο ενημέρωσε με. -
Η μόνη διασωθείσα εταιρεία σε αυτή την περίοδο κατάρρευσης της αγοράς καινούριου αυτοκινήτου στον τομέα αυτοκινήτων πολυτελείας είναι η Volvo, σύμφωνα και με δημοσίευμα της Ημερησίας:
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=16295&subid=2&pubid=104431157
'Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός της πτώσης που κατέγραψαν οι εταιρείες πολυτελών αυτοκινήτων σε σχέση το αντίστοιχο διάστημα πέρσι και ειδικότερα η Audi σημείωσε πτώση 87,2%, η Mercedes 86,9%, η BMW 80,4%, η Saab 75%, η Lexus 54,2% ενώ η Porsche δεν κατάφερε να πουλήσει κανένα αυτοκίνητο! Από την άλλη μεριά στα πολυτελή αυτοκίνητα την μικρότερη πτώση κατέγραψε η Volvo με 24,3%.' -
Στη Θεσσαλονίκη, τηλεφωνικά ρώτησα.Πρέπει να προσθέσεις και άλλα 150 ευρώ περίπου για πινακίδες μου είπε μετά.
Άν Εχεις κάποια πληροφορία για το μοτέλο ενημέρωσε με.Εγώ που το έκανα test drive το ερωτεύτηκα. Βασικά δεν είχα ξανα οδηγήσει diesel, οπότε καταλαβαίνεις...
Καλή ποιότητα εσωτερικού, λιτό αλλά όμορφο (κατ'εμέ) εξωτερικά, θόρυβο ακούς μετά τα 140 και αυτός οφείλεται κατά κύριο λόγο στους καθρέφτες, σχετικά ελαφρύ τιμόνι, πραγματική μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου που οδηγησα τα 6,2 και να φανταστείς ότι είναι για test drive το όχημα, πολύ καλή ροπή που φαίνεται από τις πρώτες στροφές.
Το start/stop ίσως δεν αξίζει γιατί θα κάνεις 7-8 χρόνια για να αποσβέσεις το κόστος του.Εκεί που κολλάω και θα ήθελα να με κατατοπίσουν όσοι έχουν volvo είναι τα εξής:
- Κόστος μικρού-μεγάλου service(γιατί μου τα μασούσαν στη volvo)
- Γενικότερα κόστος συντήρησης
- Αν βγάζουν γενικότερα προβλήματα. Ξέρω θα μου πείτε ότι πρόκειται για volvo, αλλα άμα είσαι βλάχος όταν καίγεσαι στο γιαούρτι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ειχε παρκαρει ενα λευκο με καλο πακετο απο ζαντες κτλπ Παρασκευη ξημερωματα σε κεντρικο σημειο της Πατρας οποτε το χαζευα..Θα το ξαναπω οπως το ειπα και οταν το πρωτοαντικρισα και περιεργαστηκα το Δεκεμβρη στην εκθεση αυτοκινητου..Το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικο σχεδιαστικα μεσα εξω..Απλα πανεμορφο.. Με σωστα μοτερ κιολας για την Ελλαδα, το περιμενω να μοσχοπουλησει..
-
Ο χρήστης dihatzou έγραψε:
Στη Θεσσαλονίκη, τηλεφωνικά ρώτησα.Πρέπει να προσθέσεις και άλλα 150 ευρώ περίπου για πινακίδες μου είπε μετά.
Άν Εχεις κάποια πληροφορία για το μοτέλο ενημέρωσε με.Εγώ που το έκανα test drive το ερωτεύτηκα. Βασικά δεν είχα ξανα οδηγήσει diesel, οπότε καταλαβαίνεις...
Καλή ποιότητα εσωτερικού, λιτό αλλά όμορφο (κατ'εμέ) εξωτερικά, θόρυβο ακούς μετά τα 140 και αυτός οφείλεται κατά κύριο λόγο στους καθρέφτες, σχετικά ελαφρύ τιμόνι, πραγματική μέση κατανάλωση του αυτοκινήτου που οδηγησα τα 6,2 και να φανταστείς ότι είναι για test drive το όχημα, πολύ καλή ροπή που φαίνεται από τις πρώτες στροφές.
Το start/stop ίσως δεν αξίζει γιατί θα κάνεις 7-8 χρόνια για να αποσβέσεις το κόστος του.Εκεί που κολλάω και θα ήθελα να με κατατοπίσουν όσοι έχουν volvo είναι τα εξής:
- Κόστος μικρού-μεγάλου service(γιατί μου τα μασούσαν στη volvo)
- Γενικότερα κόστος συντήρησης
- Αν βγάζουν γενικότερα προβλήματα. Ξέρω θα μου πείτε ότι πρόκειται για volvo, αλλα άμα είσαι βλάχος όταν καίγεσαι στο γιαούρτι...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Θα σου γράψω για κόστος για S40 1.8 βενζίνης (ο κινητήρας δε διατίθεται πλέον) που σίγουρα θα έχει διαφορές από έναν κινητήρα πετρελαίου καθώς ο βενζίνης έχει ανάγκη από συχνότερη συντήρηση. Ένα μικρό σέρβις κοστίζει 250 ευρώ. Στα 5 σχεδόν χρόνια, χάλασε πριν ένα δίμηνο το ηχοσύστημα (το οποίο είναι της Mitsubishi), κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα εκτός από ένα τρίξιμο στις βάσεις των καθισμάτων το οποίο αντιμετωπίζεται εύκολα με ένα γρασάρισμα στις αρθρώσεις της βάσης του καθίσματος. Αυτό συμβαίνει και λόγω του συστήματος WHIPS που έχουν όλα τα Volvo...
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Ένα μικρό σέρβις κοστίζει 250 ευρώ...και ένα μεγάλο υποθέτω 500+. Αποτρεπτικό αλλα ισοσταθμίζεται από τη σχετικά χαμηλή τιμή για diesel και από τη μικρότερη κατανάλωση. (αμα θες premium πλέρωνε...)
Αυτά υποθέτω για εξουσιοδοτημένο service. Αν λήξει η εγγύηση και πας αλλού πέφτει το κόστος συντήρησης;
VOLVO FORUM