-
@johnkyr
Φίλε μπήκα και τις κατέβασα από το λινκ που μου έδωσες...Βέβαια το θέμα με τη yahoo έχει καταντήσει αηδία!Στέλνεις μέιλ σήμερα, το παίρνει ο άλλος αύριο βράδυ...Οπότε θα περιμένω@DIKASTIS83
Μεταφορικά το είπα το κύμα άρχοντα! Αφού καθόμασταν πάνω στην παραλία... Πάντως πολύ φαγητό ρε παιδιά ετσι; -
Kαλησπερα στην παρεα.
Βρεθηκε κι αλλος με atreus 18''? Φτου γαμωτο, και νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος εν Ελλαδι!
Φιλε DIKASTIS ετσι το αγορασες φανταζομαι, ε?
Συγχαρητηρια για την συναντηση σας. Αντε κι εμεις οι βορειοι να παιρνουμε σειρα.
-
ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!ΚΙ ΑΛΛΟΣ!ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ Τ5 ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ.
-
Kαλό θα ήταν να μη γράφουμε με κεφαλαία....
ωραία περάσατε βλέπω...εγώ έχω πήξει στο τρέξιμο.... -
Ωραία περάσαμε!και εμείς πήξαμε στο τρέξιμο!μπροστα μου είχα τον volvozeus που ετρεχα να τον προλάβω και τον τρελό-dikastis από πίσω που έτρεχα να τον αποφύγω.πάντως όλοι λέτε για συναντήσεις αλλά ολο οι ίδιοι είμαστε (με +1 φίλο).
-
Πόσους περιμένεις, εμάς που γράφουμε εδώ κι από εμάς, όσους δεν έχουν υποχρεώσεις τη συγκεκριμένη μέρα.
Καλά είπα ότι τουλάχιστο οι Βόρειοι, ούτε ομάδα μπάσκετ δε συμπληρώνουμε... -
Ο χρήστης DIKASTIS83 έγραψε:
ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!ΚΙ ΑΛΛΟΣ!ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΖΑΝΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ Τ5 ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ.Kαλημερα. Αεροτομη φυσικα εχει και το δικο μου. Μαλιστα φοραει και το body-kit σε java pearl χρωμα. Επίσης του έχω 3-4 εσωτερικα αξεσουαρ (θηκη γυαλιων, θηκη πίσω από την κεντρικη κονσολα, σταχτοθηκη, νομισματοθηκη, διχτάκι στον χωρο αποσκευων κλπ.) ετσι ωστε να μην μοιαζει με κανενα!
Μηπως το δικο σου εχει τους αισθητηρες πίεσης της volvo? Ελάχιστα στην Ελλαδα τους 'φορούν'. Και ειναι ακριβοι οι ρημαδιασμενοι. Βεβαια υπάρχουν aftermarket με τον ιδιο ακριβως κωδικο με τους οem, αλλα διαβάζοντας σε ξενα forum δεν ειναι πάντα αποτελεσματικοι.
-
Καλημέρα, τα προβλήματα πρόσβασης στο διαδίκτυο μόλις λύθηκαν οπότε θα στείλω τις φωτογραφίες σε όλους σύντομα και μερικές θα τις ανεβάσω και στο Forum.
Η εκδρομή ήταν σούπερ όπως τα έγραψε και ο Δημήτρης. Η διαδρομή με τις στροφές μέσα στα πεύκα με εναλλαγή το τοπίο της θάλασσας ήταν καταπληκτική.
Dikastis αυτό που σίγουρα δεν έχει κανένας στο αυτοκίνητο του είναι τo aftermarket αξεσουάρ στο λεβιέ
Σπύρο πολύ καλή επιλογή το ταβερνάκι στην λίμνη. Επίσης μπράβο σου και για την καθοδήγηση στην διαδρομή και για το σερβίρισμα της καραβιδομακαρονάδας. Φίλε εύχομαι να μην έχεις άλλα απρόοπτα με το αυτοκίνητό σου και την επόμενη φορά να το καμαρώσουμε και αυτό. (όχι ότι δεν χαζεύαμε και αυτό που έφερές )
Άντε οργανωθείτε και οι βόρειοι να κάνουμε μια συνάντησή όλοι μαζί κάπου στην μέση να μοιράσουμε την διαδρομή. -
@vrestas
Παναγιώτη καλημέρα και από εμένα...Κατατοπιστικό το ποστ που ανέβασες...Τώρα κατάλαβα για ποιο λόγο είχες φαγωθεί να με προσπερνάς διαρκώς πάνω στα γκρεμίδια!!! Φαντάζομαι πως αφού το είχες ανοιχτό τα χαλίκια πρέπει να τα έβγαλες από μέσα με φτυάρι...
Μία ένσταση όμως φίλε, ήταν 2 νέοι φίλοι και όχι ένας! Ο Σπύρος και ο Ηλίας...Παιδιά κάτι ακόμα! Ο Dikastis μου έστειλε μία φωτογραφία με το συγκεκριμένο aftermarket αξεσουάρ σε διαφορετικό χρώμα, στον εσωτερικό καθρέφτη κρεμασμένο...Είναι φοβερό αξεσουάρ, θα πάρω τηλέφωνο στις αντιπροσωπείες να ρωτήσω πόσο έχει
Ενδιαφέρεται κανένας να του τη στείλω με μέιλ; Η εφαρμογή του αξεσουάρ στο C30 είναι τέλεια αν και aftermarket, αλλά φαντάζομαι θα κάνει τέλεια εφαρμογή και στο S40,V50,C70,S60! -
Ο χρήστης kkkostas έγραψε:
Kαλησπερα στην παρεα.Βρεθηκε κι αλλος με atreus 18''? Φτου γαμωτο, και νομιζα οτι ημουν ο μοναδικος εν Ελλαδι!
Φίλε δε θέλω να σε απογοητεύσω για τις Atreus αλλά άκου και αυτό...Το c30 που έχει η Velmar για Test Drive αν και με κινητήρα 1,6 φοράει ζάντες Atreus 18''
Όταν το είδα έπεσα κάτω να γελάω...Άρα λοιπόν είστε σίγουρα τρεις!!! -
Jim,
2 προσπεράσεις σου έκανα μόνο,χαλίκια ευτυχως δεν έφαγα κανένα.τι αξεσουαρ είχε ο δικαστής;δεν το παρατηρησα τι εχει!φωτογραφίες χρωστάω και εγώ από την προηγούμενη συνάντηση,σε αυτήν δυστηχως δεν είχα φωτογραφική.οποιος θέλει ας στείλε mail με pm.next time παμε Ναύπλιο να κανουμε κομβοι(ο θεος να το κάνει κομβοι)στην Εθνική. -
Εγω απλα ακολουθουσα τους μπροστινους μου...μαλλον ο Δημητρης ηταν το κινητο εμποδιο της παρεας με τον κοφτη διπλα ....οσο για καταναλωση, στην επιστροφη παρα την κινηση εφαγε ενα 20αρικακη...Θα ηταν ενδιαφερον να πει ο Σπυρος τι του εκαψε μιας και πηγαιναμε παρεα σχεδον σε ολο το δρομο.
Τελικα σταματησατε για καφεδακι, γι αυτο δεν σας ειδα να περνατε οταν σταματησα για βενζινη
Αντε και του χρονου!!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω απλα ακολουθουσα τους μπροστινους μου...μαλλον ο Δημητρης ηταν το κινητο εμποδιο της παρεας με τον κοφτη διπλα ....οσο για καταναλωση, στην επιστροφη παρα την κινηση εφαγε ενα 20αρικακη...Θα ηταν ενδιαφερον να πει ο Σπυρος τι του εκαψε μιας και πηγαιναμε παρεα σχεδον σε ολο το δρομο.Τελικα σταματησατε για καφεδακι, γι αυτο δεν σας ειδα να περνατε οταν σταματησα για βενζινη
Αντε και του χρονου!!
Κωνσταντίνε εγώ όντως είχα ισχυρό κόφτη στο διπλανό κάθισμα, ο οποίος επενέβαινε όταν το στροφόμετρο άγγιζε τις 3500 στροφές, οπότε δε μπορούσα να ακολουθήσω τους φρενήρεις ρυθμούς σας ...
Όσο για τον καφέ μετά από τηλεφώνημα του Γιώργου ενώ ήμασταν ήδη μέσα στο Λουτράκι, αποφασίστηκε να καθίσουμε καμία ωρίτσα!Καθίσαμε εγώ, ο Γιάννης, ο Γιώργος και ο Ηλίας! Στον γυρισμό πάντως ο Ηλίας έδωσε σόου στην εθνική,πολύ γέλιο...
Η επόμενη συνάντηση δεν είναι κακό να είναι εκδρομούλα στο Ναύπλιο! Πάντως, έχουμε κάνει ήδη 2 συναντήσεις και πάμε για τρίτη...Βλέπω οι Βόρειοι να μετακομίζουν στο νότο γιατί εκεί μάλλον δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για οργανωμένη συνάντηση -
Άντε, να κανονίσουμε κι εμείς μια συνάντηση, γιατί μας πήραν στο ψιλό...
Ως γνήσιοι Μακεδόνες να κρατήσουμε ψηλά το φρόνημά μας!Ποιά Κυριακή βολεύει, αυτή ή η επόμενη που είναι όμως τριήμερο;
Ας δούμε και τον καιρό στη Θεσσαλονίκη για την Κυριακή:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22 ... 77&nDate=5Προτείνετε μέρη.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εγω απλα ακολουθουσα τους μπροστινους μου...μαλλον ο Δημητρης ηταν το κινητο εμποδιο της παρεας με τον κοφτη διπλα ....οσο για καταναλωση, στην επιστροφη παρα την κινηση εφαγε ενα 20αρικακη...Θα ηταν ενδιαφερον να πει ο Σπυρος τι του εκαψε μιας και πηγαιναμε παρεα σχεδον σε ολο το δρομο.Τελικα σταματησατε για καφεδακι, γι αυτο δεν σας ειδα να περνατε οταν σταματησα για βενζινη
Αντε και του χρονου!!
Μιας και μόνο στην κατανάλωση μπορούσα να γράψω καλά νούμερα 6,9λτ , πήγαινα με μεγάλη σχέση 4η-5η 100% ανοιχτή πεταλούδα, γραμμές και όσο το λιγότερο δυνατό Φρένο, βέβαια με τέτοιο νούμερο κατανάλωσης μάλλον εγώ δικαιούμαι το αξεσουάρ του Dikasti ! η διαδρομή ήταν πολύ καλή και το τοπίο που εναλλάσσονταν καταπληκτικό, μαζί με την λιμνούλα, μπράβο Σπύρο.
φαντάζομαι, ο Zeus έφτασε στο αεροδρόμιο στην ώρα του και είχε ένα καλό ταξιδάκι !!!
-
Παρα την κινηση εκανα check in και προλαβα και το 1ο γκολ
-
http://www.trackmiata.gr/forum/index.ph ... pic=2276.0
μπορεί να πάω για βόλτα !!! αν ψήνεται κανείς άλλος ....
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!!!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!
@kkostas
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΙΕΣΗΣ?ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ !ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΓΩ!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ -ΖΩΗ ΝΑ ΧΕΙ -ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ!!!ΡΕ ΚΙΧ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ.....?
@sprsk
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ(ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΝΕΝΟΣ...).ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ?ΑΨΟΓΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ!ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
@volvozeus
ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ Α330 ΚΑΙ 777(ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΒΕΒΑΙΩΣΗ)ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.ΤΟ JETLAG ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ Τ5 ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΡ ΣΤΑ 250!!!!ΠΕΡΔΙΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....
-
@jimc30
ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΗ ΒΕΛΜΑΡ!ΑΣΕ,ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΛΛΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΟΛΕΣ ΞΕΧΑΣΙΑΡΕΣ....!
@vrestas
ΣΥΝΕΛΘΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ?ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ C70!ΕΡΓΟ ΜΙΛΑΜΕ!ΠΕΣ ΤΟ JIM ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.....
@johnkyr
ΑΜΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ,ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ Η' ΣΤΟΝ ΛΕΒΙΕ??????????ΑΚΟΥ 6,9.....ΑΚΟΥ 7,5.....
@georgosk
ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ ΝΑ ΣΟΛΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ!ΕΣΥ ΘΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡΑΚΙ?ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ ΟΛΟΥΣ!ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ.ΟΥΦ ΠΕΙΝΑΣΑ...............
-
@ DIKASTIS83 . Δυστυχώς όχι , Δεν έχω πάρα μόνο εμπειρία καταναλωτή . Αν ....... και θα μου άρεσε.
Απλά λόγο δουλείας μου είναι εύκολο να οργανώνω στο φτερό πράγματα.
Όσο αφορά το S60 , δεν ξέρω αν θα ακουστεί υπερβολικό αλλά μου αρέσει περισσότερο από Lexus.
Ώστε καφεδάκι ? ..... έλεγα και εγώ που χάθηκε το σαλιγκάρι ?@deadp . έκανα ότι μπορούσα για να τιμήσω την πατρίδα αλλά μάλλον θα πρέπει να οργανώσουμε κάτι στην μέση. ( τα σχόλια ήταν μάλλον θετικά )
@VolvoZeus . Δεν το μηδένισα πριν ξεκινήσω , αλλά μπορώ να σου πω ότι όταν έφτασα Ηλιούπολη είχα από το 7,9 της λίμνης φτάσει το 10,6. Μάλλον με βοήθησε ότι δεν είχαμε χώρο για τελικές .
Το περίμενα ότι θα ακολουθήσει άνοιγμα στα διόδια όταν σε είδα να κόβεις για να μπούμε μαζί. Θέλω να μου πεις αν ήσουν flat out στο γκάζι. ?
Δεν μπορείς να πεις άφηνα όσο χώρο χρειαζόταν για να μην σε αγχώσω μιας και είπα να ακολουθήσω.@ georgosk . Tnx Καλά να είμαστε και ιδέες υπάρχουν πολλές.
@vrestas . Φίλε είναι το πιό όμορφο Volvo και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα σχήματα αυτ/του που κυκλοφορούν.
VOLVO FORUM