Καλησπέρα σε όλους.
Αποκτήσαμε για τη σύντροφο, ένα Mokka 136hp στην πιο απλή έκδοση, με δωρεάν χρώμα, 20.200 με το κλειδί. Παράδοση σε μια εβδομάδα, αυτοκίνητο εντελώς καινούργιο.
Εντυπώσεις έως τώρα:
-
Πολύ θορυβώδες το μοτέρ στην εκκίνηση, για κάποια δευτερόλεπτα. Μετά ηρεμεί και το γουργουρητό του, είναι πολύ ευχάριστο. Ήσυχο στο ταξίδι.
-
Πολύ οικονομικό, μέση κατανάλωση έως τώρα στα 5,7lt, σύμφωνα με το trip-computer. Κάναμε και ταξιδάκια σε Εγνατία και Εθνική, βόλτες σε επαρχιακούς, καθημερινά στη δουλειά. Ελπίζω να λέει την αλήθεια.
-
Τρομερά φαρδιά μαρσπιέ. Μπαίνεις και βγαίνεις πολύ δύσκολα, αν δεν ανοίξει πολύ η πόρτα, νομίζω το ίδιο ισχύει και στα δίδυμα Junior και Ds3. Χαράχτηκε πολύ εύκολα το πλαστικό κάτω στην πόρτα του οδηγού (δυστυχώς από μένα).
-
Μέτριοι χώροι. Ο αδελφός μου, με υβριδικό Captur, λέει ότι το πορτ-μπαγκάζ είναι άνετο, εγώ το βρίσκω σχετικά μικρό. Το 2008 θα ήταν καλύτερο σε χώρους, αλλά με 20 χιλιάρικα, δεν έβρισκες ούτε καλά αυτό με τα 100 άλογα.
-
Θα ήθελα λίγο παραπάνω εξοπλισμό, κι ας ήταν πιο ακριβό. Οι ακριβότερες εκδόσεις δεν είναι σοφά επιλεγμένες, πχ η δεύτερη έκδοση Edition που με 1000 ευρώ δίνει μόνο μαύρη οροφή και ζάντες. Πχ μία κάμερα ή αναδιπλούμενοι καθρέπτες θα ήταν ευπρόσδεκτοι. Μαύρη οροφή ΔΕΝ ήθελα.... Προτιμήσαμε το φθηνότερο.
-
Επιδόσεις δεν ξέρω ακόμη γιατί το στρώνω, αλλά χωρίς να το πιέζω, δεν μου έλειψε και κάτι από γκάζι. Το προηγούμενο ήταν ένα 207 95hp, εγώ έχω S40 1.8 125hp.
-
Μέτρια ορατότητα, ακόμη και προς τα εμπρός. Νιώθεις ότι βλέπεις τα πάντα μέσα από μία πολεμίστρα.
-
Ικανοποιητική ποιότητα φινιρίσματος. Μόνο το T-Cross (και το Taigo) μου έκανε καλύτερη εντύπωση (και τα είδα σχεδόν όλα πριν την αγορά), αλλά μόνο 95 άλογα και πεντάρι κιβώτιο, παράδοση σε 2,5 μήνες...
-
Ωραία αίσθηση στην οδήγηση, αν οδηγήσει κάποιος το Mokka μετά από ένα Bayon, θα καταλάβει άμεσα τι εννοώ. Καλό το κράτημα, καλά τα φρένα, μέτριο στην άνεση. ΤΡΟΜΕΡΑ φώτα, νιώθεις ότι η νύχτα έγινε μέρα. Τα βάλαμε στο αυτόματο και δεν ασχοληθήκαμε ξανά!
-
Εργονομικό το εσωτερικό. Εντυπωσιακές και βολικές οι οθόνες, θα ήθελα αυτή του οδηγού να προσομοιάζει μια κλασική οθόνη με όργανα... Έχει ξεχωριστά και τα χειριστήρια για τον κλιματισμό, αλλά και την ιδιοτροπία του να έχει ΔΥΟ κοντρόλ για την θερμοκρασία, ενώ θα μπορούσε να έχει ένα για την κατεύθυνση του αέρα (αναγκαστικά πρέπει να μπεις στο μενού, αν θέλεις αέρα από τους μεσαίους αεραγωγούς). Ίσως να το σχεδίαζαν για διζωνικό κλιματισμό, αλλά τελικά του έβαλαν με μία ζώνη. Το καλοριφέρ του 207 ΔΕΝ το έχει, εκείνο το αμάξι γινόταν φούρνος πολύ γρήγορα και η γυναίκα μου το εκτιμούσε αυτό.
-
Πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Και βλέπω ότι πουλάει αρκετά, τώρα που αντιλήφθηκε ο κόσμος την προσφορά της Opel. Βέβαια, κάποιοι νομίζουν ότι πήραν γερμανικό αυτοκίνητο (σε πρόσφατη κουβέντα, καταλήξαμε όλοι ότι κυκλοφορούντα αυτοκίνητα πχ 25-30 ετών έχουν μείνει σε ποσότητες μόνο Toyota, Nissan και Opel...)
-
Ελπίζω να μας βγει γερό, καδένα έχει, κύκλο Miller έχει, εμείς θα του κάνουμε συχνά τα σέρβις του, άντε να δούμε.
link url)