Γράψε λάθος. Βασικά αυτό γίνεται αλλά με την ίδια συσκευή συνδεδεμένη.
Το σύστημα έχει την δυνατότητα να έχεις εως 6 συσκευές προς σύνδεση, όταν συνδεθεί πχ ενα κινητό μπορείς ταυτόχρονα να κάνεις κλήση, πλοήγηση η να ακους μουσική και να κάνει mute όταν έχεις εισερχόμενη / εξερχόμενη κλήση.
Latest posts made by vrestas
-
RE: VOLVO FORUM
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
[Για να προλάβω την ερώτηση τι την θέλω: βεβαίως και ο οδηγός μπορεί να ακούει μουσική με USB ή από το κινητό του χρησιμοποιώντας το bluetooth, αλλά έλα που θέλουν και τα παιδιά μερικές φορές να βάζουν μουσική από το δικό τους. Αν την βάζουν μέσω bluetooth, τότε θα αναιρείται η χρήση του κινητού του οδηγού.]
Κ
Δεν αναιρείται η χρήση του κινητού, μπορείς να έχεις 3-4 συσκευες ταυτόχρονα συνδεδεμένες, όταν θα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο, στην μουσική θα γίνει mute και θα μπορείς να ακούσεις ήχο από την κλήση και να μιλήσεις ταυτόχρονα. Αφού τελειώσεις η μουσική συνεχίζει. Ταυτόχρονα επίσης μπορείς να έχεις πλοήγηση από το κινητό με google maps και να μιλάς στο τηλέφωνο με bluetooth. Το σύστημα είναι πολύ εύχρηστο.
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Κοιτάζω το S 60 1,5 t3. Δύο ερωτήσεις, προς τους γνώστες. Ερχομαι απο Ιαπωνική σχολή-datsun, toyota, mazda, toyota.- Σφακιανάκης η Βελμαρ
- kinetic ή momentum?
Είναι αξιόπιστα-τα αυτοκίνητα και service σε ποιον απο τους δύο?
1 Πάρε προσφορές από όλες τις αντιπροσωπείες, υπάρχουν διαφορές στις τιμές, παίζει και ο Σαρακάκης.
2 Προτίμησε livstyl η mommentum για να έχεις bluetooth , xenon ( livstyl). Γενικότερα όσο μπορείς να ανέβεις σε εξοπλισμό. Οπωσδήποτε να βάλεις τον ηλεκτρονικό πίνακα οργάνων.Το s60 και τα volvo είναι αξιόπιστα, έχω το s60 my2011, απροβλημάτιστο εδώ και χρόνια. Σε service παίζει και ο Παντόπικος ιερά οδός και ο Φατούρος (εξειδικευμένο-μη εξουσιοδοτημένο). Μετά το πέρας της εγγύησης ο Φατούρος είναι καλή λύση. Μπορείς να δεις και volvoclub.gr για περισσότερα σχόλια σε σχέση με volvo.
-
Renault Clio 1.2 16V '02 2500 ευρώ
Renault Clio 1.2 16V '02
Ο αδερφός μου πουλάει το αυτοκίνητο του, αγόρασε μεγαλύτερο αυτοκίνητο και αυτό πλέον δεν το χρειάζεται.Έτος 1ης κυκλοφορίας 2002, πρώτο χέρι, Ελληνικής αντιπροσωπείας.
1,2 βενζίνη , 5πορτο,
Πολύ καλή κατάσταση , ατρακάριστο/άβαφο ,φυλασσόμενο σε γκαράζ-πιλοτή,πραγματικά χιλιόμετρα.
λάστιχα ενός έτους , αμορτισέρ αλλαγμένα πριν 40.000 χλμ.
ταπετσαρία ουρανού αλλαγμένη το 2014.
Τ.Κυκλοφοριας 2015 πληρωμένα.
Δεκτός κάθε έλεγχος. Σαλόνι σε άριστη κατάσταση, ελάχιστες γρατσουνιές εξωτερικά.τιμή 2500 ευρώ
-
RE: Renault Clio 1.2 16V '02 2500 ευρώ
Renault Clio 1.2 16V '02
Ο αδερφός μου πουλάει το αυτοκίνητο του, αγόρασε μεγαλύτερο αυτοκίνητο και αυτό πλέον δεν το χρειάζεται.Έτος 1ης κυκλοφορίας 2002, πρώτο χέρι, Ελληνικής αντιπροσωπείας.
1,2 βενζίνη , 5πορτο,
Πολύ καλή κατάσταση , ατρακάριστο/άβαφο ,φυλασσόμενο σε γκαράζ-πιλοτή,πραγματικά χιλιόμετρα.
λάστιχα ενός έτους , αμορτισέρ αλλαγμένα πριν 40.000 χλμ.
ταπετσαρία ουρανού αλλαγμένη το 2014.
Τ.Κυκλοφοριας 2015 πληρωμένα.
Δεκτός κάθε έλεγχος. Σαλόνι σε άριστη κατάσταση, ελάχιστες γρατσουνιές εξωτερικά.τιμή 2500 ευρώ
-
RE: Mercedes C 180 auto, εμπειρία κάνεις;
Εγω εχω το s60 2011 2.0T ,ωραιο αυτοκινητο,ειμαι καργα ευχαριστημενος.Σε d4 θα ειναι απολαυση,ο νεος κινητηρας ειναι φοβερος. Το ασημι s60 που ειχε στην εκθεση ηταν κουκλι σε r-design και μετα το facelift εχουν αναβαθμισει πολλα σημεια στο εσωτερικο,καθισματα ,ταμπλο.δες ποσο κοστίζει σε μια καλα εξοπλισμενη εκδοση και αποφασίζεις. Χωρο αποσκευων εχει 380 λιτρα.εμενα μια χαρα με εχει καλυψει για διακοπες 10 ημερων με 2 μωρα. Θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερο αλλα την δουλεια σου θα την κανεις.
-
RE: volvo service 2.0 software update protocol
Αν εννοεις το συνεργείο στο περιστέρι εχουν την δυνατοτητα να κανουν αναβαθμιση.προσφατα εκανα αναβαθμιση στο δικο μου προκειμενου να εχω το sensus 3 με κοστος 26 ευρω,αρκετα λογικη τιμη. Καθε software εχει την τιμη του μπορεις να ρωτησεις ποσο κανει.
-
Καλησπέρα, το volvoclub.gr διοργανώνει εκδρομή. Σας περιμένουμε, δηλώστε συμμετοχή.
Μέχρι σήμερα έχουμε 11 αυτοκίνητα σε συμμετοχές
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
http://www.volvoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=20&t=967 -
RE: Αυθεντικα τάσια+σιδερένιες ζαντες Toyota Corolla 2003-2009
Παρακαλώ να διαγραφει, το πούλησα.
-
RE: ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ+ΒΑΣΗ ISOFIX PEG PEREGO 0-13KG
Παρακαλώ να διαγραφει, το πούλησα.