-
Καλησπέρα σε όλους!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει οδηγήσει κάποιος ? Δεν είχα ποτέ ξανά αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας και θα ήθελα τα φώτα σας. Αξίζει τα λεφτά του το αστέρι ? Το συγκεκριμένο αυτόματο (7gtr) πόσο καλό είναι ? Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα αυτόματο γιατί προορίζεται κυρίως για τη γυναίκα με τα παιδιά (μέχρι τώρα οδηγούσε ένα polo 1.2 tsi dsg του 2010).
Θα με ενδιέφεραν πιθανές άλλες προτάσεις (αλλά με επιχειρήματα..) -
Καλησπέρα σε όλους!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει οδηγήσει κάποιος ? Δεν είχα ποτέ ξανά αυτοκίνητο της συγκεκριμένης εταιρείας και θα ήθελα τα φώτα σας. Αξίζει τα λεφτά του το αστέρι ? Το συγκεκριμένο αυτόματο (7gtr) πόσο καλό είναι ? Να σημειώσω ότι το αυτοκίνητο θα είναι σίγουρα αυτόματο γιατί προορίζεται κυρίως για τη γυναίκα με τα παιδιά (μέχρι τώρα οδηγούσε ένα polo 1.2 tsi dsg του 2010).
Καλησπέρα σε όλους!
Το αυτόματο κιβώτιο είναι εξαιρετικό και να το βάλεις οπωσδήποτε. Το πρόβλημα είναι ότι η μερσεντες ειναι πανάκριβο και χωρίς καμία έκπτωση. Είναι όμως ολοκαίνουριο μοντέλο.
Στη θέση σου αγόρασα bmw σειρά 3 αυτόματη 8ταχυτη. Έκπτωση μεγάλη και πολλή φθηνότερη από μερσεντες -
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι φθηνότερη η 320. Πήγα στην Λάμδα στην Πειραιώς και πήρα μια προσφορά για την C 180 και μου είπαν τα εξής: C 180 σε λευκό χρώμα με το πακέτο avantgarde (εσωτερικό και εξωτερικό), με το 7 τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (7 gtr plus), led φώτα, δερμάτινα καθίσματα, πακέτο εσωτερικού φωτισμού, πακέτο καθρεπτών, active parktronic, audio 20 με usb και cd (μαζί με το «ποντίκι» αφής)** τελική τιμή 36.700**. Να σημειώσω ότι στο βασικό εξοπλισμό έχει Bluetooth, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό και ημι ηλεκτρικά καθίσματα.
Πόσο φθηνότερη μπορεί να είναι η 320? -
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread ... post205919
εγω πήρα την 316 με πολλα εξτρα 30150 -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?p=205919#post205919
εγω πήρα την 316 με πολλα εξτρα 30150Βασικά η C180 έχει αρκετά περισσότερα extra.. Μόνο το δερμάτινο σαλόνι και τα led ανεβάζουν την τιμή ενός αυτοκινήτου κατά 3.500 σχεδόν...(αν βάλεις και το avant-garde μέσα έξω.... ) επίσης παρόλο που η 316 είναι ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο, σε καμία περίπτωση δεν έχει αυτή την αίσθηση της πολυτελούς λιμουζίνας που σου δίνει η συγκεκριμένη mercedes. Η 316 είναι καλύτερο οδηγικά αυτοκίνητο αλλά δε σου δίνει αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση που έχεις όταν μπαίνεις στο εσωτερικό αυτής της Mercedes. Νομίζω ότι στη bmw θα πήγαινα αν έβγαινε 29-30.000 με το δερμάτινο...
-
Από την τιμή την επίσημη ποση έκπτωση έκαναν στη μερσεντες? Καλή επιλογή
-
Η αρχική τιμή μου είπαν ότι ήταν 44.300 αν θυμάμαι καλά. Αν το δεις έτσι δεν ξέρω τι έχουν πάθει στη mercedes. Τέτοιες εκπτώσεις δεν έκαναν ποτέ..
Πάντως αν το βάλεις στο configurator της mercedes βγαίνει και λίγο παραπάνω η τιμή... -
Καλησπέρα και πάλι!
Για το volvo S60 D4 auto τι έχετε να πείτε?
Έχει κανείς εμπειρία?
Το είδα από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου και μου άρεσε αρκετά.. -
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι!
Έχει κανείς εμπειρία?
Το είδα από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου και μου άρεσε αρκετά..Άθλιο,
πάρε την Mercedes και θα είσαι άρχοντας , το Βόλβο δεν έχει χώρους.... -
Τις έφτιαξαν αυτές ή ακόμα χαλάνε σαν Rover?
Τουλάχιστον κατάφεραν και έβαλαν τιμόνι της προκοπής και νιώθεις στο περίπου που είναι το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Καλησπέρα και πάλι!
Έχει κανείς εμπειρία?
Το είδα από κοντά στην έκθεση αυτοκινήτου και μου άρεσε αρκετά..κάνε test drive. Ο κινητήρας του, πρέπει να να είναι ο καλύτερος στα 2.0 diesel (190Hp),με 8αρι κιβώτιο, με ταυτόχρονα την χαμηλότερη κατανάλωση. Πόση διάφορα έχει στην τιμή σε σχέση με την αντίστοιχη MERC ?. Χώρους αποσκευών το S60 σε σχέση με bmw/merc ΔΕΝ έχει.
έχω οδηγήσει το V40 D4 191Hp/85gr C02 auto
-
Εγω εχω το s60 2011 2.0T ,ωραιο αυτοκινητο,ειμαι καργα ευχαριστημενος.Σε d4 θα ειναι απολαυση,ο νεος κινητηρας ειναι φοβερος. Το ασημι s60 που ειχε στην εκθεση ηταν κουκλι σε r-design και μετα το facelift εχουν αναβαθμισει πολλα σημεια στο εσωτερικο,καθισματα ,ταμπλο.δες ποσο κοστίζει σε μια καλα εξοπλισμενη εκδοση και αποφασίζεις. Χωρο αποσκευων εχει 380 λιτρα.εμενα μια χαρα με εχει καλυψει για διακοπες 10 ημερων με 2 μωρα. Θα μπορουσε να εχει μεγαλυτερο αλλα την δουλεια σου θα την κανεις.
-
Φίλε εσύ που έχεις οδηγήσει το v40 με αυτό τον κινητήρα πως είναι (ο κινητήρας εννοώ ?)
Εγώ πιστεύω ότι η Mercedes δεν συγκρίνεται με το s60 σε ευθεία σύγκριση. Συγκρίνονται μόνο αν σκεφτείς ότι στα ίδια λεφτά παίρνεις 1,6 mercedes και 2,0 D volvo. Στη μία δηλαδή περίπτωση παίρνεις ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά με απλώς επαρκή κινητήρα ενώ στην αλλά περίπτωση παίρνεις ένα γρήγορο και οικονομικό diesel αυτοκίνητο. -
ο κινητήρας d4/190hp με το 8ρι, ήταν εξαιρετικός, δύναμη παντού +40kg ροπή .... και με κατανάλωση 5,5-6,5λτ, χωρίς να κάνω προσπάθεια να κινηθώ οικονομικά, μάλλον το αντίθετο.... Η VolvoCarHellas δυστυχώς δεν έχει προωθητικό πρόγραμμα livstyl στα 2.000cc, παρά μόνο στα 1.600. Στα 40Κ-, πρέπει να παίρνεις S60/V60 D4 Summum με πολύ καλό εξοπλισμό και συστήματα ασφαλείας πχ BLIS etc. Αυτό που οδήγησα, είχε ενδείξεις (1-5) πάνω στο παρμπρίζ, που αν τις αγνοούσες, φρενάρισε μόνο του.
Αν το αυτοκίνητο προορίζεται για ταξίδια πρέπει να γίνει test drive σε σχέση Πχ με C180 και να σταθμιστεί πόσο περισσότερο σε γεμίζει ο δυνατός/ροπάτος/γεμάτος/σύγχρονος diesel κινητήρας, ρεπριζ προσπεράσεις ή η άνεση, που μάλλον θα είναι καλύτερη στην C180, έχει extra αερανάρτηση? . Μην ξεχνάμε ότι η C, πρέπει να είναι αισθητά πιο μεγάλο αυτοκίνητο ... δες το μεταξόνιο ανάμεσα στα 2.
-
Το θέμα είναι ότι δε θα βρείς για test drive τον D4 (και ειδικά σε αυτόματο).
Αυτή η C (επειδή είχα οδηγήσει και την προηγούμενη) δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη ούτε και με τον ανταγωνισμό σε ποιότητα, desine (και premium εικόνα αν θέλετε). Απλώς με 37.000 παίρνεις ένα καλά εξοπλησμένο 1.6 mercedes. Αντιθέτως με τα ίσια λεφτά παίρνεις ένα D4 Momentum. Επειδή μου αρέσει το αυτοκίνητο να είναι σβέλτο (μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ αυτοκίνητο αργό), και επειδή οδήγησα την C180 είναι αρκετά καλή στις επιταχύνσεις, όμως το D4 σίγουρα θα είναι πολύ πιο γρήγορο και ταυτόχρονα πιο οικονομικό.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει σε ποιότητα κατασκευής το volvo. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά είναι καλό.
Νομίζω ότι είμαι ανάμεσα σε C180, S60 2.0 D4.Υ.Γ. Στα υπόψη έχω και την καινούργια jaguar X.E. 2.0 D που θα βγεί το 2015. Επειδή έχω την εμπειρία της XF εδώ και 6 χρόνια, είμαι σίγουρος ότι η X.E. θα είναι ένα καλό αυτοκίνητο.
-
σίγουρα υπάρχουν s60 D4/αυτόματα για τεστ drive. Οι τιμές μπορούν να πέσουν με λίγη πίεση στους εμπόρους .... σίγουρα απόσυρση - 2.000€.
-
Αν δεν βιάζεσαι, να περιμένεις την baby jag. Την είδα στην έκθεση Παρισιού, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη. Λογικά θα παίζει κοντά στην bmw 320 diesel τιμολογιακά.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Αν δεν βιάζεσαι, να περιμένεις την baby jag. Την είδα στην έκθεση Παρισιού, από κοντά είναι ακόμα πιο όμορφη. Λογικά θα παίζει κοντά στην bmw 320 diesel τιμολογιακά.Λένε ότι θα κοστίζει κοντά στις 37.000
Mercedes C 180 auto, εμπειρία κάνεις;