-
Xθες πηγα να τρακαρω με ντελιβερα...
Στριβω δεξια σε μονοδρομο και ενω εχω στριψει ο μισος,βλεπω αριστερα ντελιβερα στο 1 μετρο που κινουταν αναποδα εννοειται(σιγα μη κανει ενα τετραγωνο παραπανω).
Ευτυχως σταματησαμε κ οι 2 κ με «αφησε» να περασω(ευχαριστω μεγαλε )
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά πέτυχα μπροστά μου αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε ανισόπεδο κόμβο της εγνατίας. Ευτυχώς ήταν στο κομμάτι με τις δυο λωρίδες και τη μικρή ευθεία.
Αν αργούσα 5-10 δευτερόλεπτα θα είχαμε συναντηθεί πάνω στην τυφλή στροφή με τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Shit , η ζωή μας κρέμεται από μια κλωστή, το πιάσαμε το joker και σήμερα.Σε κάποιες παλιές διασταυρώσεις μπορούσε σχετικά εύκολα κάποιος να μπερδευτεί και να την κάνει την πατάτα... Στους κόμβους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ πως είναι δυνατόν να πας ανάποδα?????
Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι
Είναι η πέμπτη φορά αυτή την εβδομάδα που κάποιος έχει κλείσει την είσοδο της πυλωτής....
Τουλάχιστον αφήστε ένα τηλέφωνο να μπορούμε να συνεννοηθούμε ρε γ@μώτο!!!!
Παρκάρουν σαν να μην υπήρχε είσοδος δηλαδή;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Σήμερα γυρνώντας από τη δουλειά πέτυχα μπροστά μου αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε ανισόπεδο κόμβο της εγνατίας. Ευτυχώς ήταν στο κομμάτι με τις δυο λωρίδες και τη μικρή ευθεία.
Αν αργούσα 5-10 δευτερόλεπτα θα είχαμε συναντηθεί πάνω στην τυφλή στροφή με τη μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Shit , η ζωή μας κρέμεται από μια κλωστή, το πιάσαμε το joker και σήμερα.Σε κάποιες παλιές διασταυρώσεις μπορούσε σχετικά εύκολα κάποιος να μπερδευτεί και να την κάνει την πατάτα... Στους κόμβους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ πως είναι δυνατόν να πας ανάποδα?????
Είναι η πέμπτη φορά αυτή την εβδομάδα που κάποιος έχει κλείσει την είσοδο της πυλωτής....
Ακόμα χειρότερα.... Παρκάρουν με φορά προς την πυλωτή κλείνοντας και το πεζοδρόμιο!!!! Σιγά μην κάνουν το κόπο να παρκάρουν και παράλληλα στο πεζοδρόμιο…. Εντωμεταξύ το 90% είναι γυναίκες οι οποίες προφανώς δυσκολεύονται να σταθμεύσουν στις ελεύθερες θέσεις με τον παραδοσιακό τρόπο και καταφεύγουν στην εύκολη λύση της πυλωτής.
Ο άλλος εχθές ήταν εξαφανισμένος για 35’. Είναι πρακτικά αδύνατο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα συγκεκριμένα άτομα διότι αδυνατείς να παρακολουθήσεις τη λογική τους.
-
Ο άλλος εχθές ήταν εξαφανισμένος για 35’. Είναι πρακτικά αδύνατο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα συγκεκριμένα άτομα διότι αδυνατείς να παρακολουθήσεις τη λογική τους.Δεν μπορείς να έρθεις σε αντιπαράθεση διότι αδυνατείς να τους βρεις!
-
Ακόμα χειρότερα.... Παρκάρουν με φορά προς την πυλωτή κλείνοντας και το πεζοδρόμιο!!!! Σιγά μην κάνουν το κόπο να παρκάρουν και παράλληλα στο πεζοδρόμιο…. Εντωμεταξύ το 90% είναι γυναίκες οι οποίες προφανώς δυσκολεύονται να σταθμεύσουν στις ελεύθερες θέσεις με τον παραδοσιακό τρόπο και καταφεύγουν στην εύκολη λύση της πυλωτής.
Ο άλλος εχθές ήταν εξαφανισμένος για 35’. Είναι πρακτικά αδύνατο να έρθεις σε αντιπαράθεση με τα συγκεκριμένα άτομα διότι αδυνατείς να παρακολουθήσεις τη λογική τους.
Κλασικη νεοελληνικη συννενοηση, ποτε κανεις δε φταιει, νικαει παντα ο πιο επιθετικος και αυτος που θα την βγει πρωτα. Πολλες φορες γινεται και χωρις λογο, ετσι για να αναψουν λιγο τα αιματα βρε αδερφε... Καποιος κοινωνιολογος μπορει να μας αναλυσει το φαινομενο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν μπορείς να έρθεις σε αντιπαράθεση διότι αδυνατείς να τους βρεις!
-
... Στους κόμβους της ΕΓΝΑΤΙΑΣ πως είναι δυνατόν να πας ανάποδα?????Είναι θέμα εξάσκησης.
-
Λοιπόν...να γράψω και εγώ για ένα ΖΩΟ (αν και δεν μου φταίνε τα ζωάκια...) που συνάντησα σήμερα το μεσημέρι όπως ερχόμουν στην δουλειά...
Έχω στριψει από Συγγρού προς Φραντζή και είμαι πρώτος στο φανάρι. Ανάβει πράσινο...ξεκινάω μαζί με αρκετά αυτοκίνητα πίσω μου... Ξαφνικά, στην Φραντζή, και 15 μέτρα ΜΕΤΑ από μία διάβαση πεζών που έχει,πετάγεται ξαφνικά ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, μία ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ, με ένα σήμα STOP στο χέρι ... Πέφτω στα φρένα, το ίδιο και όλα τα αυτοκίνητα πίσω μου τα οποία κάνανε δοκιμή στο ABS τους (το δικό μου δεν έχει )...
Κοιτάω δεξιά-αριστερά να δώ μήπως θέλει να περάσει κανένα παιδάκι... τίποτα... απλά στην άκρη του δρόμου είναι δύο γυναίκες με καροτσάκια λαϊκής που μιλάνε μεταξύ τους...
Αφού έχει περάσει γύρω στο μισό λεπτό, και η ουρά των αυτοκινήτων κοντεύει στη Συγγρού, η σχολική τροχονόμος αποφασίζει να φωνάξει προς τις δύο κυρίες 'ΣΥΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;'... και πήρε την αποστομοτική απάντηση από τις δύο κυρίες οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ είχαν καταλάβει τί είχε συμβεί... 'ΟΧΙ'Το τί βρισίδι και το τί φάσκελο έφαγε ΔΕΝ λέγεται...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
edit
Μαγκες....
Προσοχη!
Ανοιγει Club απεναντι απο το Ασκληπιειο Βουλας.... Ξεκινησε δειλα δειλα η Καλοκαιρινη σεζον και σε λιγο θα μετακομησουν ολα τα ξενυχταδικα παραλια....Απεναντι στο στενακι εννοεις? Γιατι απεναντι στην παραλιακη ειχε χροοοοοονια τωρα.....δλδ φετος το καλοκαιρι θα ειναι 2 τα κλαμπακια να ουμ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
edit
Μαγκες....
Προσοχη!
Ανοιγει Club απεναντι απο το Ασκληπιειο Βουλας.... Ξεκινησε δειλα δειλα η Καλοκαιρινη σεζον και σε λιγο θα μετακομησουν ολα τα ξενυχταδικα παραλια....Απεναντι στο στενακι εννοεις? Γιατι απεναντι στην παραλιακη ειχε χροοοοοονια τωρα.....δλδ φετος το καλοκαιρι θα ειναι 2 τα κλαμπακια να ουμ?
Παντα δυο Club ειχε εκει.
Περυσι ηταν το Guzel και το Boca.
Και στη μεση το Palmier Bistro. Χθες ανοιξε το ενα απο τα δυο Club.
Ωραια ηταν -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
'ΣΥΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ;'... και πήρε την αποστομοτική απάντηση από τις δύο κυρίες οι οποίες μέχρι εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ είχαν καταλάβει τί είχε συμβεί... 'ΟΧΙ' -
Τι σουρεάλ σκηνικό ήταν αυτό!
Η σχολική τροχονόμος πολύ
-
Μερικοι σχολικοι τροχονομοι την εχουν δει πολυ miami vice!!!!
-
Άλλο ένα περιστατικό με ασφαλίτικο που συνόδευε αυτοκίνητο επισήμου μού έτυχε χθες βράδυ. Στη λεωφόρο Μαραθώνος έφτασα κάποια στιγμή την πομπή της κυρίας Παπαρήγα που περιελάμβανε το Lexus LS450h της ίδιας και το Octavia5 RS της συνοδείας της. Κινούνταν στην αριστερή λωρίδα και όποτε κάποιο όχημα τους πλησίαζε αρκετά το ασφαλίτικο ανοιγόταν προς τα δεξιά κλείνοντας και τα δύο ρεύματα! Αφού για κανά 5λεπτο τους ακολούθησα υπομονετικά, κάποια στιγμή κατάφερα και πέρασα πριν προλάβει το ασφαλίτικο να κλείσει το δρόμο.
-
Τρελό σπάσιμο τα ασφαλίτικα που σε κλείνουν, σε κάνουν να αισθάνεσαι 2ης κατηγορίας άνθρωπος επειδή αυτός που συνοδεύεται μαμεί και δέρνει
Συνάντησα έναν πολύ αψυχολόγητο τύπο σήμερα, καθώς πλησίαζα σε στοπ όπου είχα ορατότητα, βλέπω ένα Colt να έρχεται αργά με καμιά 20αριά χλμ από απόσταση 30+ μέτρων. Eπιβραδύνω κι εγώ, το Colt συνέχιζε να πηγαίνει σα χελώνα. Λέω θα ξημερώσουμε εδώ πέρα οπότε με τη δευτέρα μέσα πατάω γκάζι καθώς περνούσα πολύ άνετα πριν από αυτόν, αλλιώς έπρεπε να σταματήσω να περιμέεεεενω να περάσει και μετά να ξεκινήσω αν δεν έρχεται κανένας πάλι. Με το που μπαίνω στη διασταύρωση ο τύπος πατάει τέρμα γκάζι και χώνει μανιασμένα κόρνα παίρνοντας πορεία να με καρφώσει κάθετα Ευτυχώς το πάτησα κι εγώ και τη γλίτωσα, μετά σταμάτησε μέσα στη μέση του δρόμου και μου φώναζε 'Πως περνάς έτσι τα Στοπ ρε ******' κλπ κλπ
wtf
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Άλλο ένα περιστατικό με ασφαλίτικο που συνόδευε αυτοκίνητο επισήμου μού έτυχε χθες βράδυ. Στη λεωφόρο Μαραθώνος έφτασα κάποια στιγμή την πομπή της κυρίας Παπαρήγα που περιελάμβανε το Lexus LS450h της ίδιας και το Octavia5 RS της συνοδείας της. Κινούνταν στην αριστερή λωρίδα και όποτε κάποιο όχημα τους πλησίαζε αρκετά το ασφαλίτικο ανοιγόταν προς τα δεξιά κλείνοντας και τα δύο ρεύματα! Αφού για κανά 5λεπτο τους ακολούθησα υπομονετικά, κάποια στιγμή κατάφερα και πέρασα πριν προλάβει το ασφαλίτικο να κλείσει το δρόμο.Κατι τετοιοι εχουν πολυ πλακα αμα εχεις κανα VAG 2lt tfsi φτιαγμενο, που κατεβαζει για πλακα 40+ κιλα ροπης, να τους κανεις πλακες...
=
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Συνάντησα έναν πολύ αψυχολόγητο τύπο σήμερα, καθώς πλησίαζα σε στοπ όπου είχα ορατότητα, βλέπω ένα Colt να έρχεται αργά με καμιά 20αριά χλμ από απόσταση 30+ μέτρων. Eπιβραδύνω κι εγώ, το Colt συνέχιζε να πηγαίνει σα χελώνα. Λέω θα ξημερώσουμε εδώ πέρα οπότε με τη δευτέρα μέσα πατάω γκάζι καθώς περνούσα πολύ άνετα πριν από αυτόν, αλλιώς έπρεπε να σταματήσω να περιμέεεεενω να περάσει και μετά να ξεκινήσω αν δεν έρχεται κανένας πάλι. Με το που μπαίνω στη διασταύρωση ο τύπος πατάει τέρμα γκάζι και χώνει μανιασμένα κόρνα παίρνοντας πορεία να με καρφώσει κάθετα Ευτυχώς το πάτησα κι εγώ και τη γλίτωσα, μετά σταμάτησε μέσα στη μέση του δρόμου και μου φώναζε 'Πως περνάς έτσι τα Στοπ ρε ******' κλπ κλπ
wtf
Παρόμοιο περιστατικό, σε επαρχιακό δρόμο κάπου στην Ήπειρο. Πλησιάζω διασταύρωση τύπου 'Τ', έχω στοπ και κοιτάω στα αριστερά μου έναν τύπο που πήγαινε ρελαντί, οπότε αποφασίζω να περάσω γιατί αν περίμενα ακόμη εκεί θα ήμουν, ε με το που περνάω ο τύπος το σανιδώνει, κολλάει πίσω μου, κορνάρει και με προσπερνάει! Μπράβο τα κατάφερες ζωάρα, μου έδειξες ότι είχα λάθος!!!
@λοκατζής:
Σε παρακαλώ πολύ το Lexus δεν είναι της Παπαρήγα, είναι του Κόμματος -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Άλλο ένα περιστατικό με ασφαλίτικο που συνόδευε αυτοκίνητο επισήμου μού έτυχε χθες βράδυ. Στη λεωφόρο Μαραθώνος έφτασα κάποια στιγμή την πομπή της κυρίας Παπαρήγα που περιελάμβανε το Lexus LS450h της ίδιας και το Octavia5 RS της συνοδείας της. Κινούνταν στην αριστερή λωρίδα και όποτε κάποιο όχημα τους πλησίαζε αρκετά το ασφαλίτικο ανοιγόταν προς τα δεξιά κλείνοντας και τα δύο ρεύματα! Αφού για κανά 5λεπτο τους ακολούθησα υπομονετικά, κάποια στιγμή κατάφερα και πέρασα πριν προλάβει το ασφαλίτικο να κλείσει το δρόμο.
Κατι τετοιοι εχουν πολυ πλακα αμα εχεις κανα VAG 2lt tfsi φτιαγμενο, που κατεβαζει για πλακα 40+ κιλα ροπης, να τους κανεις πλακες...
-
ποσο ηλιθια ή πιωμενα πρεπει να ειναι δυο 20χρονα παιδια, για να διασχιζουν 3 το πρωι την στροφη (στην σκοτεινη κατηφορα), μετα το μετρο του αγ.δημητριου στο ρευμα προς αθηνα με το πασο τους?
γιατι να τους κλαινε οι δικοι τους?γιατι να τελειωσει ουσιαστικα και η δικη μου ζωη?γιατι να μπω φυλακη?
ας ειναι καλα τα ξενον... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ποσο ηλιθια ή πιωμενα πρεπει να ειναι δυο 20χρονα παιδια, για να διασχιζουν 3 το πρωι την στροφη (στην σκοτεινη κατηφορα), μετα το μετρο του αγ.δημητριου στο ρευμα προς αθηνα με το πασο τους?
γιατι να τους κλαινε οι δικοι τους?γιατι να τελειωσει ουσιαστικα και η δικη μου ζωη?γιατι να μπω φυλακη?
ας ειναι καλα τα ξενον...Ρε φιλε!!!Μεχρι να διαβασω την τελευταια προταση νομιζα οτι εγινε το μοιραιο.
Μερικοι ειναι πολυ πιο τυχεροι απο οτι νομιζουν!!(μιλαω για τους νεαρους)
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............