-
Εγω θα της ειχα παραγγειλει κιολας απο το πρωτο 5λεπτο εναν ωραιο,φρεσκοψημενο ΓΕΡΑΝΟ με απ'ΟΛΑ!
-
Μου έχει συμβεί αντίστοιχη φάση έξω από ταχυδρομείο όπου κάποιος με είχε κλείσει παρκάροντας κάθετα ακριβώς πίσω μου. Ήρθε αστυνομία και δεν του έκανε απολύτως τίποτα λόγω του ότι δεν υπήρχε σήμανση που να απαγορεύει το παρκάρισμα Παρόλο που κι ο αστυφύβλαξ αναγνώριζε το σφάλμα του ζώου, δε μπορούσε να κάνει τίποτα, λέει, γιατί δεν υπήρχε απαγορευτικό. Αντί να φέρει το γερανό, καθόταν και, τρόπον τινά, δικαιολογούσε το ζώο! Ευτυχώς που δε βιαζόμουν δηλαδή εκείνη την ημέρα γιατί θα το είχα πάθει το εγκεφαλικό.
p.s. 666ο post
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Οπότε και πετάγονται σίγουρα..Αυτοί που πετάγονται είναι στον κόσμο τους και δεν κοιτάζουν καν αν έρχεται κανείς. Τώρα, αν κάποιος κοιτάξει και κρίνει ότι μπορεί να βγει, ε, ας αλλάξει λωρίδα. Το θέμα είναι να προστατευτούμε από τα ζώα.
-
Κάποιο ΖΩΟΝ μου ξεφούσκωσε το εμπρός λάστιχο του scooter πριν 15 μέρες πρπ και κόντεψα να ξαπλωθώ. Κυκλοφορεί πολύ τρέλα εκεί έξω
-
Μήπως έχεις φούιτ;
-
Μέσα σε 1 μέρα παρατήρησα πως το τιμόνι κάνει τσαλίμια. Κάτι δεν πάει καλά λέω. Σταματάω το βλέπω σχεδόν φλατ. Το φουσκώνω και εδώ και 15 μέρες δεν έχει χάσει καθόλου συνεπώς είμαι σχεδόν σίγουρος ό,τι ήταν ενέργεια ζώου.
-
Στα περί της γριάς με την εγγονή. Έχω απορία επειδή χτες πχ (τυχαίο παράδειγμα, μου συμβαίνει συνέχεια) πήγαινα με 50 στη Λαυρίου και λίγο πριν το πλατειάκι του Βασιλόπουλου πετάχτηκε ένας κύριος για να περάσει με τα πόδια απέναντι, η πλάκα είναι ότι μάλλον είχε κάψει φλάτζα (ο κύριος) γιατί κάνει και καλά να τρέξει αλλά στη μια λωρίδα τα έφτυσε και ψιλοκόλησε. Φυσικά αναγκάστηκα να πέσω στα φρένα για να μην τον πάρω πακέτο και λέω εντάξει δεν τρέχει τίποτα συμβαίνουν αυτά.
Αν όμως έκανε το ίδιο βράδυ;
Αν δεν μπορούσα να τον δω λόγω κακού φωτισμού; (έχω αποφύγει γριά στο τσακ βράδυ στην Ευελπίδων)
Αν ήταν λίγο πιο βλάκας και αμολιόταν από καμμιά καμπή πχ στη Μεσογείων; (το έχω δει ΒΡΑΔΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Φταίω εγώ;
Στα περί παρκαρισμένω, αν και δεν είμαι δικηγόρος νομίζω ότι @@ δικογραφία θα κάνουν. Αν δηλώσουν και οι 2 ότι είχαν πάθει βλάβη και είχαν κάνει στην άκρη με αλάρμ τέλος το παραμύθι...
Κάτι φορτηγά πρέπει να κυνηγάνε οι τροχαίοι που παρκάρουν σε αστική περιοχή χωρίς να έχουν βάλει κορίνα στα 50μ όπως προβλέπει ο ΚΟΚ. -
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ζώο ο ηλίθιος που σήμερα το απόγευμα ενώ ήμουν σε διασταύρωση και περίμενα να περάσουν τα αυτοκίνητα για να ξεκινήσω, πατούσε την κόρνα!!!! Που να πάω δηλαδή!!!!??Κάτι τέτοιοι έχουν χρονοδιακόπτη. Μόλις περάσουν 15-20 δευτερόλεπτα αρχίζουν την κόρνα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά ορισμένοι παπάκουλες
Είμαι σε δρόμο μίας κατεύθυνσης, με παρκαρισμένα δεξιά-αριστερά και παπάκουλας προσπαθεί απελπισμένα να χωθεί αριστερά μου για να με προσπεράσει. Με στράβωσε και το φως του στον αριστερό καθρέφτη, οπότε επιχειρώ κάνοντας άκρη προς τα δεξιά να του ανοίξω χώρο να περάσει. Εμ δε! Εκεί που ο αριστερός παπάκουλας ήταν στο ύψος της πόρτας οδηγού
μπιπ μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ και καντήλια από πίσω
άλλος παπάκουλας ερχόταν σφαίρα κεντραρισμένος να με περάσει ξυστά από δεξιά και του έκλεισα το πέρασμα!
Κατεβάζω και τα δύο παράθυρα και αρχίζω τις φωνές 'Ρε μ@^@%ες δεν έχετε το θεό σας πια #@($#$%' και ο εκ δεξιών αρχίζει το κήρυγμα 'Ναι αλλά εμείς είμαστε σε μηχανάκι και κινδυνεύουμε, αν πρέπει να προσέχω εγώ μια φορά εσύ πρέπει να με προσέχεις 10, άνθρωποι είμαστε ξεχνιόμαστε μπλαμπλα'
ρε άντε
Κλασσική περίπτωση μετατόπισης ευθύνης, λες και τον έπιασε κάποιος από το λαρύγγι τον έβαλε πάνω στο παπάκι και του είπε να χώνεται όπου θεωρεί ότι χωράει. Πάγια τακτική όσων δεν έχουν δίκιο και ψάχνουν τρόπο να κερδίσουν λίγο χρόνο, μέχρι να φύγουν μέσα στη κίνηση.
Ακριβώς. Αντί να πει είμαι κόπανος, έκανα π@π@ριά, θενκ γκαντ με φύλαγε άγγελος κυρίου, προς γνώση και συμμόρφωση ρίχνει το φταίξιμο αλλού.
(καιρό έχουμε να παίξουμε μοτοσυκλετιστές εναντίων αυτοκινητιστών. )
Ναι, όντως.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Κάτι τέτοιοι έχουν χρονοδιακόπτη. Μόλις περάσουν 15-20 δευτερόλεπτα αρχίζουν την κόρνα.Εννοείς 15-20sec από τη στιγμή που θα σταματήσουν στην ουρά, έτσι; Γιατί από τη στιγμή που θα ανάψει πράσινο περνάνε 15-20 ms πριν πατήσουν κόρνα. New York minute, κι έτσι...
-
Eπειδη ειμαι φανατικος μοτοσυκλετιστης, το να γινεται συγκριση των μοτοσυκλετιστων και ολων αυτων των ηλιθιων που βλεπω καθε μερα, απο παπι μεχρι varkadero, ειναι υβρις απο μονο του
Κατεβαινω καθε μερα με αυτοκινητο στο κεντρο(δεν χρησιμοποιω την μοτοσυκλετα εδω και πολυ καιρο για το κεντρο, αυτην την στιγμη για διαφορους λογους, ακομα τουλαχιστον), και πιστεψτε με οσα χρονια και να οδηγαω μοτοσυκλετα(περιπου 20) ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν στο κεφαλι ολοι αυτοι οι ''χρηστες δικυκλου''
Σε αδεια κηφησιας τους βλεπεις να σερνονται με το translap αναμεσα στην αριστερη και στην μεσαια λωριδα, με 60, χωρις κανενα απολυτως λογο
Εγω επειδη οδηγαω μοτοσυκλετα, εκνευριζομαι πιο πολυ απο εσας
Φυσικα και μονο η ελειψη κρανους δειχνει τι επιπεδο εχουν
Οπως ελεγε και μια διαφημιση ''Κρανος. Φοριεται πανω απο το μυαλο'' -
Όταν δεν φοράς κράνος, δεν μπορείς να πηγαίνεις πολύ πάνω από 60.
(ή αν πηγαίνεις, θα γελάνε όταν σε βλέπουν μετά)
-
Το τελευταίο διάστημα βλέπω όλο και πιο συχνά μηχανόβιους ΧΩΡΙΣ κράνος φυσικά να παραβιάζουν το κόκκινο ως εξής: Σταματάνε αρχικά στο φανάρι, και μετά σιγά σιγά περνάνε ύπουλα την μισή διασταύρωση μέχρι τη νησίδα, και μόλις δουν ευκαιρία γκαζώνουν και περνούν κάθετα και τον υπόλοιπο δρόμο από τον οποίο διέρχονται κανονικά με πράσινο τα υπόλοιπα οχήματα.
Κάποιοι δε από αυτούς το κάνουν σε slow motion. Με το πάσο τους. Και μόλις περάσουν την διασταύρωση, κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα δείγμα οτι ΔΕΝ βιάζονται. Μπράβο ΟΡΝΙΑ! Αυτός που θα σας πάρει όμως κάποια στιγμή από κάτω κινούμενος απόλυτα νόμιμα τι φταίει;
-
Επίσης τα έχω πάρει το τελευταίο διάστημα με όλους αυτούς τους Καργ**ληδες τους νταλικέρηδες που σέρνονται στην μεσαία λωρίδα της ΑΟ κάθε πρωί δημιουργώντας απίστευτο μπάχαλο πίσω τους, ενώ είναι ΑΔΕΙΑ τόσο η δεξιά λωρίδα και η μεσαία μπροστά τους για αρκετές εκατοντάδες μέτρα.
Μια μέρα μάλιστα είδα νταλίκα διεθνών μεταφορών στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ από το ύψος του The Mall μέχρι την έξοδο για Λαμία.
Σ'αυτούς που είναι η τροχαία να τους ξεσκίσει;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης τα έχω πάρει το τελευταίο διάστημα με όλους αυτούς τους Καργ**ληδες τους νταλικέρηδες που σέρνονται στην μεσαία λωρίδα της ΑΟ κάθε πρωί δημιουργώντας απίστευτο μπάχαλο πίσω τους, ενώ είναι ΑΔΕΙΑ τόσο η δεξιά λωρίδα και η μεσαία μπροστά τους για αρκετές εκατοντάδες μέτρα.Εξίσου απαράδεκτοι με τους νταλικέρηδες όλοι όσοι κινούνται στη μεσαία όταν η δεξιά είναι ελεύθερη. Και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όταν δεν φοράς κράνος, δεν μπορείς να πηγαίνεις πολύ πάνω από 60.(ή αν πηγαίνεις, θα γελάνε όταν σε βλέπουν μετά)
Συμφωνώ με τον after όντας και εγώ οδηγός. Πιστεύεις ότι τα 20 χιλιόμετρα δεν είναι αρκετά να πηγαίνει ένας με μηχανή για να σκοτωθεί για πλάκα άμα δεν φοράει κράνος; Πρέπει να πάει πάνω από 60; Είναι αδιανόητο να έχεις μηχανής στε μεγάλη πόλη (και οπουδήποτε βασικά) με τους κανίβαλους που κυκλοφορούν και να μην φοράς κράνος. Είναι σαν να λες πάω να πεθάνω.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης τα έχω πάρει το τελευταίο διάστημα με όλους αυτούς τους Καργ**ληδες τους νταλικέρηδες που σέρνονται στην μεσαία λωρίδα της ΑΟ κάθε πρωί δημιουργώντας απίστευτο μπάχαλο πίσω τους, ενώ είναι ΑΔΕΙΑ τόσο η δεξιά λωρίδα και η μεσαία μπροστά τους για αρκετές εκατοντάδες μέτρα.Μια μέρα μάλιστα είδα νταλίκα διεθνών μεταφορών στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ από το ύψος του The Mall μέχρι την έξοδο για Λαμία.
Σ'αυτούς που είναι η τροχαία να τους ξεσκίσει;
Και άν ρωτήσεις οποιοδήποτε επαγγελματία οδηγό θα σου πεί οτι ευχαρίστως θα έμενε στη δεξια λωρίδα αρκεί να φύγουν απο κεί όλοι οι αναξιοπαθούντες με τα επιβατικά που πάνε με 20. Δέν είναι ότι πιό εύκολο με 18μετρη νταλίκα να βγαίνουν στη μεσαία κάθε τρείς και λίγο για προσπέραση, οπότε πολλοί οδηγοί καλώς η κακώς πιάνουν μόνιμα τη μεσαία και προχωράνε.
Οπότε συμφωνώ μαζί σου, αλλά μαζί με τους νταλικέρηδες η αστυνομία να ξεσκίσει και όσους βραδυπορούν, οι οποίοι είναι αυτοί που δημιουργούν καταρχάς το πρόβλημα.
-
Σου μιλαει για ΑΔΕΙΑ δεξια λωριδα, οπως επισης και ΑΔΕΙΑ μεσαια μπροστα τους (= αν βιαζονται και θελουν να μενουν μεσαια, να πανε λιγο πιο σβελτα).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σου μιλαει για ΑΔΕΙΑ δεξια λωριδα, οπως επισης και ΑΔΕΙΑ μεσαια μπροστα τους (= αν βιαζονται και θελουν να μενουν μεσαια, να πανε λιγο πιο σβελτα).Πόσο άδεια μπορεί να είναι η ΑΟ τις πρωινές ώρες που λέει ο Vasgti? Να πάνε πιό σβέλτα δέν γίνεται γιατί το όριο ταχύτητας για τα φορτηγά είναι 80 και υπάρχει κόφτης στα 90.
Η ΑΟ έχει επίσης το πρόβλημα οτι υπάρχουν πολλές είσοδοι-έξοδοι, οπότε έχεις αυτούς που θέλουν να βγούν και μπαίνουν μπροστά σου και φρενάρουν και απο την άλλη έχεις αυτούς που μπαίνουν απο τη λωρίδα επιτάχυνσης με το πάσο τους και σου χώνονται μπροστά.
Οπότε τα φορτηγά αν κάτσουν δεξιά θα πρέπει να φρενάρουν συνεχώς για τον κάθε αναξιοπαθούντα που μπαίνει μπροστά τους, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............