-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
-έχει crew δικό του στη γειτονιά και πιθανώς να τις φάω εγώ στην τελικήΤις συμμορίες τις λέμε crew τώρα;
-
Ήρθε το πλήρωμα(crew) του χρόνου και για μία αναβάθμιση στις έννοιες
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζώο αυτός που παράτησε το καγκουρεμένο golf του 1 μέτρο μακριά από το πεζοδρόμιο απέναντι απ' το δικό μου κλείνοντας ουσιαστικά τον δρόμο για μεγάλα οχήματα. Με κατέβασαν άρον άρον από το μάθημα για να ανεβάσω το δικό μου πάνω στο πεζοδρόμιο ( ) ώστε να μπορέσει να περάσει το φορτηγό και να ξεμπλοκάρει ο δρόμος.Και το χειρότερο; Την είπαν σε εμένα επειδή αρνούμαι να παρκάρω στο πεζοδρόμιο, αντί να παραπονιούνται για τον μ@λ@κα που το άφησε μες την μέση του δρόμου εκ των υστέρων (άφαντος φυσικά).
Ψαχνεις στο ΝΕΤ για 300 mW laser pointer και βρησκεις ενα με ~300~500$
Οταν βλεπεις εναν τετοιο, το βγαζεις και απο το απεναντι πεζοδρομιο στοχευεις τα λαστιχα.
Μεσα σ ενα λεπτακι θα κανει μπαμ το λαστιχοΕγω το σκεφτομαι ΠΟΛΥ σοβαρα
-
Εγω παλι κορναρω για 1-2 λεπτα και αν δεν δω καμμια κινηση κατευθειαν αστυνομια,μεσα σε εναμιση χρονο εχουν φαει 5 η 6 εξυπνακιδες μια ωραια κλησουλα,το χειροτερο ειναι οταν θες να βγεις,εκει πραγματικα γινομαι εξω φρενων,μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι,ευτυχως μεχρι τωρα δεν δημιουργηθηκε κανα σοβαρο συμβαν
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οταν βλεπεις εναν τετοιο, το βγαζεις και απο το απεναντι πεζοδρομιο στοχευεις τα λαστιχα.
Ναι ε; Για πες περισσότερα. Θερμαίνονται πολύ τα λάστιχα ε;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Σε κάτι τέτοιο αναφέρεσαι;
Δείχνει επικίνδυνο όχι μόνο για μπαλόνια και ελαστικά.
-
Δεν παίζουν αυτά παιδιά. Έχω εδώ και 3 χρόνια ένα wicked lasers Fusion 125 MW, το οποίο σπάει βέβαια μπαλόνια, ανάβει σπίρτα και καπνίζει τα μαύρα πλαστικά, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να τρυπήσει ελαστικό, πόσο μάλλον εξ' αποστάσεως. Αυτά που λέτε είναι επιστημονική φαντασία.
-
Κατ'αρχας εξ'αποστασεως θα πρεπει να χτυπας συνεχεια το ιδιο σημειο το οποιο κρατωντας στο χερι το Laser ουτως η αλλως ειναι πρακτικα αδυνατο λογο του 'τρεμουλου' που θα εχει το χερι σου.
Εκτος και αν στηριξεις το laser σε καποιου ειδους βαση. -
Αυτό θα λυνόταν εύκολα με τοποθέτηση σε τρίποδο. Το θέμα είναι καθαρά η έλλειψη δύναμης. Για να τρυπήσεις ένα ελαστικό και μάλιστα εξ' αποστάσεως ( ), θέλεις watt (και πολλά μάλιστα), όχι τα paltry mw που βγάζουν τα φορητά laser modules.
-
Γνωρίζετε αν όλα τα φώτα αλογόνου-xenon είναι νόμιμα?Δεν υπάρχει κάποιο όριο στην ένταση τους?Νομίζω οτι έχει παραγίνει το κακό στους ελληνικούς δρόμους και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση!
-
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
Γνωρίζετε αν όλα τα φώτα αλογόνου-xenon είναι νόμιμα?Δεν υπάρχει κάποιο όριο στην ένταση τους?Νομίζω οτι έχει παραγίνει το κακό στους ελληνικούς δρόμους και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση!To τραγικότερο είναι ότι βάζουν στα SUV φώτα xenon και σε χτυπάνε κατευθείαν στο μάτι μέσω του κεντρικού καθρέφτη.
-
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
Γνωρίζετε αν όλα τα φώτα αλογόνου-xenon είναι νόμιμα?Δεν υπάρχει κάποιο όριο στην ένταση τους?Νομίζω οτι έχει παραγίνει το κακό στους ελληνικούς δρόμους και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση!Το πρόβλημα δεν πιστεύω ότι είναι η ένταση, αλλά το ότι
α) δεν είναι alligned να στοχεύουν σωστά
β) δεν τοποθετούνται όπως πρέπει (με κάτροπτα κ.λπ.) και απλώς τα βάζουν στις θέσεις των παλαιών λαμπτήρων. -
Αυτό θα λυνόταν εύκολα με τοποθέτηση σε τρίποδο. Το θέμα είναι καθαρά η έλλειψη δύναμης. Για να τρυπήσεις ένα ελαστικό και μάλιστα εξ' αποστάσεως ( ), θέλεις watt (και πολλά μάλιστα), όχι τα paltry mw που βγάζουν τα φορητά laser modules.300αρη, απο κοντινη αποσταση, μπορει να καψει το λαστιχο της βαλβιδας....
-
Έχω εδώ και 3 χρόνια ένα wicked lasers Fusion** 125 MW**,.Χόλυ σίτ!
-
(γιαυτό μην μου κολλάτε και πολύ πολύ γιατί σας εξαυλώνω σε χρόνο dt )
mW εννοούσα φυσικά!
-
Σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό υπό πυκνή βροχή και πολύ 'σπρέι' τα κλασικά ζώα με κανένα φως ανοιχτό έκαναν την εμφάνισή τους ενώ εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω το πίσω φως ομίχλης (έβλεπα το μπροστινό μου αυτοκίνητο καθαρά, πιο μπροστά έτσι κι έτσι).
-
To navara με τα ζινον σε πορειας και ομιχλης (εννοειται ανοιχτα ολα τα φωτα) που μου εκαψαν τα ματια.
Καλυψα τους καθρεφτες με χερια-ποδια, το καταλαβε και τα εσβησε αλλα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι απλα ειπε απο μεσα του ''Ειμαι ψηλος και εχω και φωταρες, χεχε.''. -
Ωραία και δεν μπορεί να κάνει κάποιος κάτι για τους κάφρους!Δεν υπάρχει πρόστιμο για αυτό?Εγώ πάντως όποιον πετυχαίνω του αναβοσβήνω προβολείς.Εάν είμαι στην εθνική μάλιστα και έρχεται ανάποδα του ανάβω παρατεταμένα τους προβολείς στην μάπα.Όπως λέει και κάποιος πιο πάνω δεν είναι βάζω μία λαμπίτσα και ξεμπέρδεψα..Χρειάζονται κάτοπτρα,ρύθμιση και ιστορίες τα οποία κοστίζουν και γιαυτό είναι όλα χάλια.
-
Το έχω γράψει 500 φορές στο ανάλογο topic. Σωστή χειροκίνητη ρύθμιση για φώτα xenon ΔΕΝ υπάρχει. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μόνες σωστές τοποθετήσεις συμπεριλαμβάνουν αναγκαστικά αυτορύθμιση, όπως απαιτούν και οι προδιαγραφές της Ε.Ε. για φώτα xenon.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............