-
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ρε συ Wag, στο έγραψα και στο facebook: Η Ικονίου ποιος δρόμος είναι από όλους; Μένω 28 χρόνια σε απόσταση αναπνοής και δεν τον ξέρω
Στο βάθος (πάνω) είναι η Χαριουπόλεως, κάτω αριστερά & δεξιά (της μικρής πλατείας που υπάρχει) η Μέλητος και δεξιά ξεκινάει η ΚυδωνιώνΣημείωση: Τα πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά είναι βάσει της φωτογραφίας
EDIT: Η μοναδική Ικονίου στη Νέα Σμύρνη που βλέπω στον χάρτη είναι η πρώτη παράλληλος της Ελευθερίου Βενιζέλου προς την Άνω Νέα Σμύρνη.
...Εκανα λαθος
Δεν ηταν Ικονιου, αλλα Χαριουπολεως+Μελητος(Πλαστηρα την ξερω)+Κυδωνιων....
Στο πα και στο facebook... Εσυ μενεις εκει κοντα. Οποτε θα ξερεις καλυτερα:) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ρε συ Wag, στο έγραψα και στο facebook: Η Ικονίου ποιος δρόμος είναι από όλους; Μένω 28 χρόνια σε απόσταση αναπνοής και δεν τον ξέρω
Στο βάθος (πάνω) είναι η Χαριουπόλεως, κάτω αριστερά & δεξιά (της μικρής πλατείας που υπάρχει) η Μέλητος και δεξιά ξεκινάει η ΚυδωνιώνΣημείωση: Τα πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά είναι βάσει της φωτογραφίας
EDIT: Η μοναδική Ικονίου στη Νέα Σμύρνη που βλέπω στον χάρτη είναι η πρώτη παράλληλος της Ελευθερίου Βενιζέλου προς την Άνω Νέα Σμύρνη.
...Εκανα λαθος
Στο πα και στο facebook... Εσυ μενεις εκει κοντα. Οποτε θα ξερεις καλυτερα:)Στο συγκεκριμένο σημείο η κατάσταση έχει παγιωθεί πλέον. Είχα γράψει πριν 2-3 μήνες πάλι: viewtopic.php?p=1330923#p1330923
-
cosmos θεσσαλονίκης. πολλά ζώα που κλείνουν τις θέσεις δικύκλων....οι οποίες μένουν φυσικά κ άδειες...ούτε καν κενό για να φύγει κανένας ξεχασμένος που πάρκαρε κανινικά το δύκικλο στις θέσεις που υπάρχουν δεν αφήνουν.....(έχουν τσιμεντένια κομμάτια για να μην μπαίνουν αυτοκίνητα κ παρκάρουν απέξω οι έξυπνοι)
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τουλαχιστον εφαγε κληση μιας και δε χωραει να του το σηκωσουν.Δεν πειράζει που δεν χωράει ο γερανός. 4-5 περαστικοί αρκούν για να το ρίξουν στο δρόμο, κατά προτίμηση τουμπαρισμένο!
'Λάθος 50 είναι, γιατί είσαι σε κατοικημένη περιοχή'
'Που το ξέρεις;'
'Εδώ μενω.'Λάθος απάντηση! Έπρεπε να του πεις αποστομωτικά 'Ξέρω ανάγνωση'.
-
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.
-
http://www.youtube.com/watch?v=KUNBcDamtTA
Φαν του 500 από παλιά αν δεν κάνω λάθος! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ζώο εγχώριας παραγωγής που μου άναβε τα μεγάλα φώτα για να με κάνει να πάω πιο γρήγορα. Κινούμενος σε επαρχιακό δίκτυο με όριο 90, εισέρχομαι στο χωριουδάκι μου με όριο 50 για κανένα χιλιόμετρο πριν αλλάξει ξανά σε 90. Με το που πέφτω στα 60 αρχίζει και παίζει τα φώτα. Μετά ξανά για 2-3 φορές. Στα φανάρια κάνω αριστερά(θα έστριβα κιόλας) και κατεβάζω το παράθυρο
'Γιατί ρε μάστορα ανάβεις τα φώτα;'
'Για να πας πιο γρήγορα, κοιμάσε'
' Το όριο το ξέρεις πόσο είναι;'
'100' μου λέει
'Λάθος 50 είναι, γιατί είσαι σε κατοικημένη περιοχή'
'Που το ξέρεις;'
'Εδώ μενω.'
'Άντε ρε βλάχε, που θα μου πεις και με πόσο θα πάω...'Φεύγοντας αυτός ευθεία πρώτος, βλέπω πινακίδα από Καρδίτσα. Είπε ένας Καρδιτσιώτης, έναν Χαλκιδικιώτη βλάχο.... Που και οι δυο είμαστε 'τσομπάνηδες'
Παρόμοιο σκηνικό
Αγ. Παρασκευή Βοιωτίας
Πέφτω από τα 120 στα 70 με στόχο τα 50 και το μπλόκο που έχει στανταρακι.....
κολλάει πίσω μου ένα Punto φώτα μια - δυο - τρεις τελικά με προσπερνάει και του βγαίνει ο Τροχαίος για τα δέοντα.
Αυτός σταματάει εμείς συνεχίζουμε -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παρόμοιο σκηνικό
Αγ. Παρασκευή Βοιωτίας
Πέφτω από τα 120 στα 70 με στόχο τα 50 και το μπλόκο που έχει στανταρακι.....
κολλάει πίσω μου ένα Punto φώτα μια - δυο - τρεις τελικά με προσπερνάει και του βγαίνει ο Τροχαίος για τα δέοντα.
Αυτός σταματάει εμείς συνεχίζουμεΚάτι τέτοια μου φτιάχνουν την διάθεση
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
...Εκανα λαθος
Στο πα και στο facebook... Εσυ μενεις εκει κοντα. Οποτε θα ξερεις καλυτερα:)Στο συγκεκριμένο σημείο η κατάσταση έχει παγιωθεί πλέον. Είχα γράψει πριν 2-3 μήνες πάλι: viewtopic.php?p=1330923#p1330923' target='_blank
Μεγάλα ζώα όσοι παρκάρουν στη διασταύρωση Πλαστήρας και Κυδωνιών στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα το άνοιγμα των 25+ μέτρων να γίνεται 5 ή και λιγότερα μέτρα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, **χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό **και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.Τον πετυχαίνεις σταματημένο και του προσθέτεις εσύ το διακριτικό της αρεσκείας σου σε αυτοκόλλητο Α4 στη θέση της πινακίδας (έτσι, για να μην ξεχνάει ποιος είναι).
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτούς. Η τροχαία δε βλέπω να ασχολείται.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, **χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό **και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.
Τον πετυχαίνεις σταματημένο και του προσθέτεις εσύ το διακριτικό της αρεσκείας σου σε αυτοκόλλητο Α4 στη θέση της πινακίδας (έτσι, για να μην ξεχνάει ποιος είναι).
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτούς. Η τροχαία δε βλέπω να ασχολείται.
Α... (θα σου πει το όργανο) δεν έχει πινακίδες οπότε δεν είναι στη δικαιοδοσία της τροχαίας Πάρτε την άμεσο(sic) δράση
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.που δουλευει το παληκαρι να του κανουμε καμια επισκεψη οταν ανεβουμε?
-
Κάποιοι Ελληναράδες κάφροι και ότι άλλο συνεπάγεται σε χαρακτηρισμούς, αποφάσισαν να πετάξουν σακούλες σκουπιδιών στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Οι σακούλες αυτές φαίνονται περνώντας μια από τις γέφυρες κοντά στην διασταύρωση Νερατζιωτίσσης και Αγ. Κωνσταντίνου. Και εις ανώτερα, άντε και κανά παλιό πλυντήριο, κουζίνα αλλά και αμάξι. !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καραγκιοζάκος διανομέας με τυπικό άσπρο βανάκι (μάλλον φάρμακα) που το έχει αφήσει όχι μόνο επί του δρόμου, αλλά πολύ κοντά σε γωνία κεντρικού με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την κίνηση σε αυτόν επειδή ένα αυτοκίνητο έστριψε στο στενό και απλά δε χώρεσε να ολοκληρώσει τη στροφή.
Μπλοκαρισμένος κι εγώ 2 αυτοκίνητα πίσω, τον είδα που απλά μας αγνοούσε και άδειαζε το βανάκι. Όταν ήταν στα τελειώματα του έκανα ένα κοφτό σήμα με την κόρνα, με κοιτάει από απόσταση και όσο κλείνει την πίσω πόρτα και ετοιμάζεται να μπει μέσα έχουμε τον εξής σύντομο διάλογο:Διανομέας: '-Τι, βιάζεσαι;'
Εγώ: '-Εσύ τι λες; μας έχεις μπλοκάρει όλους.'
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'Το ότι πήγαινα να συναντήσω την κόρη του, το φώναξα όσο έκλεινε την πόρτα του και μάλλον δεν το άκουσε... άλλωστε δεν είχα ελπίδες με κάποιον που όχι μόνο κάνει ό,τι θέλει αλλά ούτε καν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή απλά να μη μιλήσει.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Καραγκιοζάκος διανομέας με τυπικό άσπρο βανάκι (μάλλον φάρμακα) που το έχει αφήσει όχι μόνο επί του δρόμου, αλλά πολύ κοντά σε γωνία κεντρικού με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την κίνηση σε αυτόν επειδή ένα αυτοκίνητο έστριψε στο στενό και απλά δε χώρεσε να ολοκληρώσει τη στροφή.
Μπλοκαρισμένος κι εγώ 2 αυτοκίνητα πίσω, τον είδα που απλά μας αγνοούσε και άδειαζε το βανάκι. Όταν ήταν στα τελειώματα του έκανα ένα κοφτό σήμα με την κόρνα, με κοιτάει από απόσταση και όσο κλείνει την πίσω πόρτα και ετοιμάζεται να μπει μέσα έχουμε τον εξής σύντομο διάλογο:Διανομέας: '-Τι, βιάζεσαι;'
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'Το ότι πήγαινα να συναντήσω την κόρη του, το φώναξα όσο έκλεινε την πόρτα του και μάλλον δεν το άκουσε... άλλωστε δεν είχα ελπίδες με κάποιον που όχι μόνο κάνει ό,τι θέλει αλλά ούτε καν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή απλά να μη μιλήσει.
Υπαρχουν κ αλλοι τροποι να τον κανεις να βιαστει.
Βγαινεις εξω, βγαζεις επιδεικτικα το φωτο-κινητο σου και τον τραβας μια.
Εκει να δεις για ποτε θα εξαφανηστει.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εκει να δεις για ποτε θα εξαφανηστει....Αν είναι διανομή φαρμάκων θα σε γράψει και θα συνεχίσει κανονικά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εκει να δεις για ποτε θα εξαφανηστει....Αν είναι διανομή φαρμάκων θα σε γράψει και θα συνεχίσει κανονικά.
Εχω κανει περιπολικο να φυγει τρεχοντας....
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'Όσο αυτά τα ερπετά συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση αλλά και θα συνεχίζουν να βγάζουν επειδικτικά γλώσσα.
Αν δε, η τροχαία συνεχίσει να αδιαφορεί, θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου οι υπόλοιποι θα βαρεθούν να τους πιάνουν συνεχώς μαλάκες, θα στραφούν στην αυτοδικία (όχι αυτοκόλλητα και λοιπά αστεία) αλλά θα γίνουμε σαν το Detroit του Paul Verhoeven (ή σαν το πραγματικό Detroit σε λίγους μήνες αν δεν γλιτώσουν οι 'Big Three' ). Με στραβοκοίταξες; Hit and run. Με κόρναρες; Μαχαίρωμα...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............