-
Ναι, ειναι στη Κορινθου απο'τι μπορω να καταλαβω.
Τουλαχιστον εφαγε κληση μιας και δε χωραει να του το σηκωσουν. -
Σαν να βλεπω το μαγαζι μου 2 χρονια πριν, σε κατι αναλογο
1000000000000000000000% θα ζητησε και τα ρεστα μετα.... -
Όταν σε ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης αντικρίζουμε παρόμοιο συμβάν φροντίζουμε να παρκάρουμε σωστά παραδίπλα – παραπάνω – παρακάτω – παραπέρα και όχι να δημιουργήσουμε το φαινόμενο του σπασμένου τηλεφώνου διαιωνίζοντας το πρόβλημα και με το κίνδυνο να χαρακτηριστούμε ζώα ….
Αν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου και την υπομονή μπορούμε να απευθυνθούμε στον υπεύθυνο (πάντα υπάρχει ένας, αλήθεια!) και να διαμαρτυρηθούμε κόσμια.
Στο Mediterranean Cosmos πχ το έχω κάνει και ανταποκρίθηκαν άψογα με ανακοίνωση μέσω των μεγαφώνων και παράκληση να μην επαναληφθεί ανάλογη συμπεριφορά…
Αν θέλουμε να αποκαλούμαστε Homo Sapiens και όχι Neanderthal ( τα ζώα δε μας φταίνε σε τίποτα…) πρέπει να ενεργούμε ανάλογα…
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Όταν σε ελεγχόμενο χώρο στάθμευσης αντικρίζουμε παρόμοιο συμβάν φροντίζουμε να παρκάρουμε σωστά παραδίπλα – παραπάνω – παρακάτω – παραπέρα και όχι να δημιουργήσουμε το φαινόμενο του σπασμένου τηλεφώνου διαιωνίζοντας το πρόβλημα και με το κίνδυνο να χαρακτηριστούμε ζώα ….Φίλε μου πραγματικά πολύ καλά και σωστά αυτά που λες όμως στην πράξη όταν δεν υπάρχουν (την ώρα που φτάνεις εσύ) άλλες κενές θέσεις και αναγκάζεσαι να παρκάρεις σαν ζώο κι εσύ, δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου.Επιπλέον αν εσύ πας σε κάποιο κέντρο πολυκαταστημάτων (πχ Mall - που μεταξύ μας το απεχθάνομαι απίστευτα για καθαρά προσωπικούς λόγους) και πας εκεί για 3-4 ώρες, πραγματικά μπορεί μετά από μισή ώρα να υπάρξει θέση κενή.
Νομίζω πως κανείς δεν πρόκειται να πάει να παρκάρει 'περίεργα' δίπλα στο ζώο, ώστε να διαιωνίσει το πρόβλημα παρά μόνο αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή.Δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιες φορές δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε του χρόνου (για να διαμαρτυρηθούμε) ούτε του χώρου (επιλέγεις και παρκάρεις κάπου πιο πέρα)...
-
Ζώο εγχώριας παραγωγής που μου άναβε τα μεγάλα φώτα για να με κάνει να πάω πιο γρήγορα. Κινούμενος σε επαρχιακό δίκτυο με όριο 90, εισέρχομαι στο χωριουδάκι μου με όριο 50 για κανένα χιλιόμετρο πριν αλλάξει ξανά σε 90. Με το που πέφτω στα 60 αρχίζει και παίζει τα φώτα. Μετά ξανά για 2-3 φορές. Στα φανάρια κάνω αριστερά(θα έστριβα κιόλας) και κατεβάζω το παράθυρο
'Γιατί ρε μάστορα ανάβεις τα φώτα;'
'Για να πας πιο γρήγορα, κοιμάσε'
' Το όριο το ξέρεις πόσο είναι;'
'100' μου λέει
'Λάθος 50 είναι, γιατί είσαι σε κατοικημένη περιοχή'
'Που το ξέρεις;'
'Εδώ μενω.'
'Άντε ρε βλάχε, που θα μου πεις και με πόσο θα πάω...'Φεύγοντας αυτός ευθεία πρώτος, βλέπω πινακίδα από Καρδίτσα. Είπε ένας Καρδιτσιώτης, έναν Χαλκιδικιώτη βλάχο.... Που και οι δυο είμαστε 'τσομπάνηδες'
-
Εγώ πιστεύω αυτοί είναι οι χειρότεροι. Το να μην οδηγάει κάποιος καλά και να τρακάρει κάποιον από αδεξιότητα ή από χαζομάρα και να το μετανιώσει πάει στα κομμάτια το δέχομαι. Το να το παίζει σουμάχερ και να αγνοεί για θέματα όπως η ασφάλεια των άλλων, ε τότε αυτά τα άτομα δεν θα μου λήψουν από την κοινωνία μας...
-
Πλαστηρα και Ικονιου.
Ερχεσαι απο Πλαστηρα και πας να στριψεις στην Ικονιου....
Οχι... Οι 'local ιθαγενεις' εχουν παρκαρει στο ανοιγμα της νησιδας και στα παπαρια τους....
Μεχρι να κανω τον κυκλο και να βγαλω την φωτογραφικη, εφυγε ενα αυτοκινητο που ηταν αναμεσα στο λευκο βανακι και το Rover....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μεχρι να κανω τον κυκλο και να βγαλω την φωτογραφικη, εφυγε ενα αυτοκινητο που ηταν αναμεσα στο λευκο βανακι και το Rover....
Συμπέρασμα: εισαι αργός!
-
Ρε συ Wag, στο έγραψα και στο facebook: Η Ικονίου ποιος δρόμος είναι από όλους; Μένω 28 χρόνια σε απόσταση αναπνοής και δεν τον ξέρω
Στο βάθος (πάνω) είναι η Χαριουπόλεως, κάτω αριστερά & δεξιά (της μικρής πλατείας που υπάρχει) η Μέλητος και δεξιά ξεκινάει η ΚυδωνιώνΣημείωση: Τα πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά είναι βάσει της φωτογραφίας
EDIT: Η μοναδική Ικονίου στη Νέα Σμύρνη που βλέπω στον χάρτη είναι η πρώτη παράλληλος της Ελευθερίου Βενιζέλου προς την Άνω Νέα Σμύρνη.
-
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ρε συ Wag, στο έγραψα και στο facebook: Η Ικονίου ποιος δρόμος είναι από όλους; Μένω 28 χρόνια σε απόσταση αναπνοής και δεν τον ξέρω
Στο βάθος (πάνω) είναι η Χαριουπόλεως, κάτω αριστερά & δεξιά (της μικρής πλατείας που υπάρχει) η Μέλητος και δεξιά ξεκινάει η ΚυδωνιώνΣημείωση: Τα πάνω/κάτω/δεξιά/αριστερά είναι βάσει της φωτογραφίας
EDIT: Η μοναδική Ικονίου στη Νέα Σμύρνη που βλέπω στον χάρτη είναι η πρώτη παράλληλος της Ελευθερίου Βενιζέλου προς την Άνω Νέα Σμύρνη.
...Εκανα λαθος
Δεν ηταν Ικονιου, αλλα Χαριουπολεως+Μελητος(Πλαστηρα την ξερω)+Κυδωνιων....
Στο πα και στο facebook... Εσυ μενεις εκει κοντα. Οποτε θα ξερεις καλυτερα:) -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Εκανα λαθος
Στο πα και στο facebook... Εσυ μενεις εκει κοντα. Οποτε θα ξερεις καλυτερα:)Στο συγκεκριμένο σημείο η κατάσταση έχει παγιωθεί πλέον. Είχα γράψει πριν 2-3 μήνες πάλι: viewtopic.php?p=1330923#p1330923
-
cosmos θεσσαλονίκης. πολλά ζώα που κλείνουν τις θέσεις δικύκλων....οι οποίες μένουν φυσικά κ άδειες...ούτε καν κενό για να φύγει κανένας ξεχασμένος που πάρκαρε κανινικά το δύκικλο στις θέσεις που υπάρχουν δεν αφήνουν.....(έχουν τσιμεντένια κομμάτια για να μην μπαίνουν αυτοκίνητα κ παρκάρουν απέξω οι έξυπνοι)
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τουλαχιστον εφαγε κληση μιας και δε χωραει να του το σηκωσουν.Δεν πειράζει που δεν χωράει ο γερανός. 4-5 περαστικοί αρκούν για να το ρίξουν στο δρόμο, κατά προτίμηση τουμπαρισμένο!
'Που το ξέρεις;'
'Εδώ μενω.'Λάθος απάντηση! Έπρεπε να του πεις αποστομωτικά 'Ξέρω ανάγνωση'.
-
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.
-
http://www.youtube.com/watch?v=KUNBcDamtTA
Φαν του 500 από παλιά αν δεν κάνω λάθος! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ζώο εγχώριας παραγωγής που μου άναβε τα μεγάλα φώτα για να με κάνει να πάω πιο γρήγορα. Κινούμενος σε επαρχιακό δίκτυο με όριο 90, εισέρχομαι στο χωριουδάκι μου με όριο 50 για κανένα χιλιόμετρο πριν αλλάξει ξανά σε 90. Με το που πέφτω στα 60 αρχίζει και παίζει τα φώτα. Μετά ξανά για 2-3 φορές. Στα φανάρια κάνω αριστερά(θα έστριβα κιόλας) και κατεβάζω το παράθυρο
'Γιατί ρε μάστορα ανάβεις τα φώτα;'
'Για να πας πιο γρήγορα, κοιμάσε'
' Το όριο το ξέρεις πόσο είναι;'
'100' μου λέει
'Που το ξέρεις;'
'Εδώ μενω.'
'Άντε ρε βλάχε, που θα μου πεις και με πόσο θα πάω...'Φεύγοντας αυτός ευθεία πρώτος, βλέπω πινακίδα από Καρδίτσα. Είπε ένας Καρδιτσιώτης, έναν Χαλκιδικιώτη βλάχο.... Που και οι δυο είμαστε 'τσομπάνηδες'
Παρόμοιο σκηνικό
Αγ. Παρασκευή Βοιωτίας
Πέφτω από τα 120 στα 70 με στόχο τα 50 και το μπλόκο που έχει στανταρακι.....
κολλάει πίσω μου ένα Punto φώτα μια - δυο - τρεις τελικά με προσπερνάει και του βγαίνει ο Τροχαίος για τα δέοντα.
Αυτός σταματάει εμείς συνεχίζουμε -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παρόμοιο σκηνικό
Αγ. Παρασκευή Βοιωτίας
Πέφτω από τα 120 στα 70 με στόχο τα 50 και το μπλόκο που έχει στανταρακι.....
κολλάει πίσω μου ένα Punto φώτα μια - δυο - τρεις τελικά με προσπερνάει και του βγαίνει ο Τροχαίος για τα δέοντα.
Αυτός σταματάει εμείς συνεχίζουμεΚάτι τέτοια μου φτιάχνουν την διάθεση
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
...Εκανα λαθος
Στο πα και στο facebook... Εσυ μενεις εκει κοντα. Οποτε θα ξερεις καλυτερα:)Στο συγκεκριμένο σημείο η κατάσταση έχει παγιωθεί πλέον. Είχα γράψει πριν 2-3 μήνες πάλι: viewtopic.php?p=1330923#p1330923' target='_blank
Μεγάλα ζώα όσοι παρκάρουν στη διασταύρωση Πλαστήρας και Κυδωνιών στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα το άνοιγμα των 25+ μέτρων να γίνεται 5 ή και λιγότερα μέτρα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............