-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
:yikes:
Που πάνε χωρίς κράνος;Εκεί που οδηγεί ο έξυπνος είναι πεζοδρόμιο ή πεζόδρομος...Πίσω φαίνεται και το 'γνωστό' ενυδρείο.
(Ρόδο δεν είναι αυτό? )Χαρήκαμε,ειρωνικά το έγραψα.
-
Ναι, Ρόδος, έξω από το ενυδρείο, και χωρίς ιδιαίτερη κίνηση στο δρόμο. Αλλά τα πουλάκια μου ήθελαν να αφήσουν το μηχανάκι ακριβώς πάνω από τις ξαπλώστρες που θα καθόντουσαν, μη σώσει και περπατήσουν 50 μέτρα...
-
Στο συγκεκριμένο σημείο έχει κάτι παγκάκια. Προ ετών καθόμουν εκεί με παρέα (μην ακούσω σχόλια) και απολαμβάναμε την θέα. Σε κάποια φάση βλέπουμε από την μεριά του ενυδρείου χιουντάι κουπέ να αρχίζει να επιταχύνει, φορτώνει 2-3 και έρχεται κατά πάνω μας. Στο τσακ κάνω μια πίσω το παγκάκι με τα πόδια και σκάμε κάτω με τις πλάτες, με το κουπέ να περνάει εκατοστά από τα πόδια μας. Ο οδηγός χαζογελούσε με την γκόμενα που είχε δίπλα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Προφανώς ταράχτηκε η μητέρα σου και δεν είχε την ψυχραιμία να καλέσει με το κινητό της το 100 και να δώσει πινακίδα και πλήρη περιγραφή του καραγκιόζη και πινακίδες κυκλοφορίας.Και τι θα λεγε; 'Ένας κύριος με έβρισε;' Και θα ερχόταν η αστυνομία; Πότε και να κάνει ΤΙ;
Ή κατεβαίνεις και τον δέρνεις ή κρατάς την ψυχραιμία σου, τρώς το πασατέμπο σου και τον γράφεις στην ατέλειωτη λίστα με όλους αυτούς που δεν αξίζει ν' ασχοληθείς μαζί τους. -
Μέγα λάθος. Καλείς την αστυνομία, κάνεις καταγγελία για εξύβριση, αν έχεις και μάρτυρα σούπερ, και μετά υπολογίζεις τι θα κάνεις τα λεφτά που θα κερδίσεις ως αποζημίωση στο δικαστήριο ή στο συμβιβασμό πριν το δικαστήριο. Όρεξη χρειάζεται απλά...
Υ.Γ. Υπάρχει και η λύση του να ειδοποιηθεί ο Wagner και να έρθει να καθαρίσει
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Μαζι με τις υψηλες θερμοκρασιες βγηκαν τα ''μαργαριτάρια'' στους δρομους.
''Χερας'' με S2000 ειναι μπροστα μου στο φαναρι και ξεκιναει με τα οσα.
Το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο στο κινητο!Θελω να τον δω σε πιο ''γυαλι'' ασφαλτο να αλλαζει ταχυτητα στις 9000rpm χωρις να κρατα το τιμονι (ειπαμε το αλλο κρατα το κινητο) να φαει ενα χαστούκι ο πισινος του S, να μετρησω τα πεζοδρομια που θα μαζεψει.
http://www.youtube.com/watch?v=pgPgQpErMn0' target='_blank
Καπως ετσι!
-
Ειμαι τοσο καιρο στη παρεα σας και δεν ειχα να γραψω κατι σημαντικο--μεχρι σημερα. Μολις ειχα παρκαρει χτες κατα τις 4 το πρωι στη βασιλεως γωργιου, που καταληγει στη φορμιωνος στο παγκρατι μπροστα απο τη αντιπροσωπεια suzuki και πηγαινα σπιτι μου. Τυπος με nissan sunny εκανε οχταρακια και ερχοτανε καταπανω μου με καμια 60 και παραλιγο να με σφηνωσει στα παρκαρισμενα. Εγω πηδηξα σα το κριαρι πανω στο καπω ενος αμαξιου. Τελικα το μαζεψε προχωρησε λιγα μετρα οπου και εσκασε σε ενα jimny Σημειωσα πινακιδες, ξεπαρκαρα γιατι φοβηθηκα για το δικο μου και πηγα στην αστυνομια και εδωσα τα στοιχεια. Τωρα απο δευτερα θα παω στην αντιπροσωπεια γιατι ηταν δικο τους και αν με χρειαστουν ........... ΕΛΕΟΣ με τους μαλακ@ς που ζουμε ρε πουστ@ μου??, αφου σε πινει τι το πινεις ρε βλακα!!!
-
Ο χρήστης Λειβαδιτης έγραψε:
Ειμαι τοσο καιρο στη παρεα σας και δεν ειχα να γραψω κατι σημαντικο--μεχρι σημερα. Μολις ειχα παρκαρει χτες κατα τις 4 το πρωι στη βασιλεως γωργιου, που καταληγει στη φορμιωνος στο παγκρατι μπροστα απο τη αντιπροσωπεια suzuki και πηγαινα σπιτι μου. Τυπος με nissan sunny εκανε οχταρακια και ερχοτανε καταπανω μου με καμια 60 και παραλιγο να με σφηνωσει στα παρκαρισμενα. Εγω πηδηξα σα το κριαρι πανω στο καπω ενος αμαξιου. Τελικα το μαζεψε προχωρησε λιγα μετρα οπου και εσκασε σε ενα jimny Σημειωσα πινακιδες, ξεπαρκαρα γιατι φοβηθηκα για το δικο μου και πηγα στην αστυνομια και εδωσα τα στοιχεια. Τωρα απο δευτερα θα παω στην αντιπροσωπεια γιατι ηταν δικο τους και αν με χρειαστουν ........... ΕΛΕΟΣ με τους μαλακ@ς που ζουμε ρε πουστ@ μου??, αφου σε πινει τι το πινεις ρε βλακα!!!Γιατί δεν κάνεις κι εσύ μια αγωγή στο ζώο να ζητήσεις μερικά λεφτά για το κοψοχόλιασμα που έφαγες; Τα δύσκολα της απόδειξης ότι ο τύπος ήταν στο σημείο θα το αναλάβει σίγουρα η ασφαλιστική του Jimny με την αντιπροσωπία. Όσο για απόδειξη ότι χρειάστηκε να πηδήξεις, υποθέτω ότι θα έμεινε κάποιο βαθούλωμα στο καπό που προσγειώθηκες.
Οπότε πιστεύω ότι δε θα δυσκολευτείς να βρεις ένα δικηγόρο να αναλάβει την υπόθεση με ποσοστό επί των χρημάτων που θα σου επιδικασθούν. -
Δεν εσκασα ακριβως πανω στο καπω αλλα μπροστα μπροστα στο αυτοκινητο και επεσα κατω μετα.Ηθελα να ημουν γλαφυρος για να καταλαβετε--- ε δεν εσκασα και σα καρπουζι Τελος παντων δεν θελω το κυνηγησω.......αν με χρειαστουν ως μαρτυρα ισως να κανω και αγωγη θα δω τι θα κανω
-
Ζώο απόψε γυρνώντας από το Καβούρι στο σημείο που η λεωφόρος Ποσειδώνος (Καραμανλή) κάνει ελαφρά στροφή αριστερά και τέμνεται με την λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Είμαι στην δεξιά λωρίδα σκοπεύοντας να στρίψω δεξιά και μπροστά μου βρίσκεται παλιός σκαραβαίος που δεν έχει βγάλει φλας για δεξιά και μαντεύω -σωστά- ότι θα μείνει στην Ποσειδώνος, όπως έχει κάθε δικαίωμα. Έλα όμως που το σημείο είναι κλασικό για μαλ@κες που μπαίνουν δεξιά από την μεσαία λωρίδα (έχουν κοντέψει πολλές φορές να με κόψουν με το ποδήλατο τέτοιοι). Ένας οδηγός Astra λοιπόν που βρισκόταν ακριβώς δίπλα μου βγάζει φλάς από την μεσαία και χώνεται με θράσος δεξιά γλιτώνοντας στο τσακ στενή επαφή με τον σκαραβαίο που συνεχίζει σωστά ευθεία. Μέχρι εδώ κάτι πάει και έρχεται. Το θέμα μας όμως είναι ότι ο οδηγός του Astra κορνάρει μετά μανίας, κατεβάζει παράθυρο και βρίζει χυδαία την οδηγό του άλλου αυτοκινήτου. Και φταίχτης και καβαλάρης.
Και το χειρότερο από όλα, ειλικρινά πιστεύω ότι δεν κατάλαβε την μαλ@κία που έκανε, παρόλο που οι λωρίδες δείχνουν ότι η Ποσειδώνος συνεχίζει αριστερά.
-
Παιδάκι ~6-7 χρονών με ποδήλατο σήμερα που είχε πάρει φόρα από παρκάκι έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο Astra βουλιάζοντας το φτερό και αφήνοντας μια αρκετά μεγάλη γρατσουνιά σε αυτό. Το παιδάκι χτύπησε και λίγο το κεφάλι του και έβαλε τα κλάματα. Η μάνα του (αλλοδαπή) καθόταν σε παγκάκι και μιλούσε με κάποια γυναίκα. Μόλις είδε το πιτσιρίκι να κλαίει έσπευσε να το μαζέψει μαζί με το ποδήλατο ενώ ένας άντρας γύρω στα 60 που είδε το σκηνικό άρχισε να την πλησιάζει και της φώναζε πριν φύγει να αφήσει τα στοιχεία της για να αποζημιώσει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Η τύπισσα πανικοβάλλεται βουτάει το παιδί από το χέρι, με το άλλο χέρι το ποδήλατο (του οποίου η ρόδα είχε στραβώσει και το έσερνε όπως-όπως) και το βάζει στο τρέξιμο περνώντας το δρόμο, τυχαίνει εκείνη τη στιγμή να περνάει λεοφωρείο (μάλλον το είχε δει να έρχεται γι αυτό πέρασε απέναντι) και μπήκε μέσα.
Τι να πω... αίσχος...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ζώο απόψε γυρνώντας από το Καβούρι στο σημείο που η λεωφόρος Ποσειδώνος (Καραμανλή) κάνει ελαφρά στροφή αριστερά και τέμνεται με την λεωφόρο Βουλιαγμένης.Είμαι στην δεξιά λωρίδα σκοπεύοντας να στρίψω δεξιά και μπροστά μου βρίσκεται παλιός σκαραβαίος που δεν έχει βγάλει φλας για δεξιά και μαντεύω -σωστά- ότι θα μείνει στην Ποσειδώνος, όπως έχει κάθε δικαίωμα. Έλα όμως που το σημείο είναι κλασικό για μαλ@κες που μπαίνουν δεξιά από την μεσαία λωρίδα (έχουν κοντέψει πολλές φορές να με κόψουν με το ποδήλατο τέτοιοι). Ένας οδηγός Astra λοιπόν που βρισκόταν ακριβώς δίπλα μου βγάζει φλάς από την μεσαία και χώνεται με θράσος δεξιά γλιτώνοντας στο τσακ στενή επαφή με τον σκαραβαίο που συνεχίζει σωστά ευθεία. Μέχρι εδώ κάτι πάει και έρχεται. Το θέμα μας όμως είναι ότι ο οδηγός του Astra κορνάρει μετά μανίας, κατεβάζει παράθυρο και βρίζει χυδαία την οδηγό του άλλου αυτοκινήτου. Και φταίχτης και καβαλάρης.
Και το χειρότερο από όλα, ειλικρινά πιστεύω ότι δεν κατάλαβε την μαλ@κία που έκανε, παρόλο που οι λωρίδες δείχνουν ότι η Ποσειδώνος συνεχίζει αριστερά.
Πριν 6-7 χρόνια μας είχανε τρακάρει έτσι (ειχαμε την 155 ακομα)...
Εμεις μεσαία ,η μ@@@κ@ αριστερη και της ερχετε να στριψει απο αριστερα τερμα δεξια...και στριβει ετσι χωρις φλας..
Ευτυχως που δεν ερχονταν μηχανακι
Ευτυχως που η Αλφα με το μπαμ την σηκωσε και την πεταξε με γωνια....
Ευτυχως που υπηρχε αστυνομικος εκει και ειδε ολο το συμβαν... -
Για πολλοστή φορά ... μεγάλο δίποδο ο/η πεζός ασυνείδητος που έγδαρε προφανώς με καρότσι όλη την πλευρά του Peugeot που ήταν παρκαρισμένο στην Καλαμαριά (προς το Κόδρα) απο την πλευρά του πεζοδρομίου.
Εκείνη η περιοχή σφύζει πλέον απο νεόπλουτους αλλοδαπούς και μη, που κάνουν μετακομίσεις με καροτσάκια των σούπερ μαρκετ ή βγάζουν τα μικρά τους με τα καροτσάκια ή με ποδήλατα ή με τα κω$@σκυλά τους ιδίως το καταμεσήμερο, ευχομαι ολόψυχα να βρουν τα 'με τις 72 άτοκες' BMW, Audi, Smart κλπ ... επάνω σε τάκους και να λείπει και ο κινητήρας και να επείγονται να φύγουν ...
Αμάν πια!!! Η ασυνειδησία και η αδιαφορία του 'χτυπάμε και φευγουμε σαν τις γυναικούλες...' είναι πλέον στο DNA του κάθε αρχοντοχωριάτη!!!ΒΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!! ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ 'ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ'!!! Ετσι για το γαμ...το!!!
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#11]
... οι οδηγοί της Κυριακής
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#11]
... οι οδηγοί της Κυριακής
Συν οι καραγκιόζηδες που πάνε στην παραλία και μπεκροπίνουν όλη μέρα κάτω από την ήλιο μπύρες και ουζάκια και μετά βγαίνουν στους δρόμους...
-
Τρισμέγιστο ηλίθιο ζώο, ο ΒΛΑΚΑΣ με κόκκινο RX8 που είχε και εξάτμιση όπου έκανε πιο εκνευριστικό ήχο και από group N που βάζουν στα Σαξόραλλα, πριν λίγο στην Ζησιμοπούλου στο Π. Φάληρο (παράλληλος πίσω από τον Μαρινόπουλο Αμφιθέας) όπου έκανε 2 περάσματα πηγαίνοντας σίγουρα με 100-110!!!!
περίμενα μήπως και ξαναπεράσει... αλλά τίποτα....
τι να πω... και σ' αυτό το σημείο υπάρχουν ταβέρνες και κόσμος που πηγαιοέρχεται στα πεζοδρόμια....
-
Tι θα γινει με τους εξυπνους που χρησιμοποιουν τη ΛΕΑ?
Καθε φορα τα ιδια ρε γμτ...Γιατι δεν τη στηνει η τροχαια να βγαλουν και κανα χαρτζηλικι?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προφανώς ταράχτηκε η μητέρα σου και δεν είχε την ψυχραιμία να καλέσει με το κινητό της το 100 και να δώσει πινακίδα και πλήρη περιγραφή του καραγκιόζη και πινακίδες κυκλοφορίας.
Και τι θα λεγε; 'Ένας κύριος με έβρισε;' Και θα ερχόταν η αστυνομία; Πότε και να κάνει ΤΙ;
Ή κατεβαίνεις και τον δέρνεις ή κρατάς την ψυχραιμία σου, τρώς το πασατέμπο σου και τον γράφεις στην ατέλειωτη λίστα με όλους αυτούς που δεν αξίζει ν' ασχοληθείς μαζί τους.Νομίζω πως θεωρείτε ανοίκεια επίθεση και απειλή ο εκφοβισμός και η εξύβριση στα καλά καθούμενα. Και επιπλέον μία μηνυσούλα δεν θα τον χάλαγε.
-
Ο χρήστης Hil έγραψε:
Τρισμέγιστο ηλίθιο ζώο, ο ΒΛΑΚΑΣ με κόκκινο RX8 που είχε και εξάτμιση όπου έκανε πιο εκνευριστικό ήχο και από group N που βάζουν στα Σαξόραλλα, πριν λίγο στην Ζησιμοπούλου στο Π. Φάληρο (παράλληλος πίσω από τον Μαρινόπουλο Αμφιθέας) όπου έκανε 2 περάσματα πηγαίνοντας σίγουρα με 100-110!!!!περίμενα μήπως και ξαναπεράσει... αλλά τίποτα....
τι να πω... και σ' αυτό το σημείο υπάρχουν ταβέρνες και κόσμος που πηγαιοέρχεται στα πεζοδρόμια....
Σωπα ρε αυτα για να πιασουν 110 θελουν 250 μετρα δρομο με πιο λιγα θα πηγαινε, απλα μαλλον ειχε αυτην την μονη εξατμιση που βγαινει στο κεντρο που οντως κανει σπαστικο θορυβο και σε ξεγελασε.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σωπα ρε αυτα για να πιασουν 110 θελουν 250 μετρα δρομο με πιο λιγα θα πηγαινε
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............