-
Λυπηρο! τι να πεις...
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ζωο ο $#^@@^@ που εβρισε τη μανα μου χθες.
Τι ζωο δηλαδη, αριστο δειγμα νεοελληνα.
Βγαινει απο το μετρο Ν Κοσμου η μανα μου, περναει απεναντι για να παει στ'αμαξι της και εκει που κοντευει να φτασει στο απεναντι πεζοδρομιο, την ακουμπαει ενα Opel SUV το οποιο σταματαγε για να αποβιβαστει επιβατης.
Η μανα μου λεει, χαμηλοφωνα 'Ο Χριστος και η Παναγια..' και συνεχιζει για τ'αμαξι της.
(ειχε δηλ διασχισει το δρομο και πηγαινε παραλληλα με τα παρκαρισμενα για να παει στο αμαξι οταν την ακουμπησε).
Απο μεσα απο το αμαξι, ο νεαρος κοντοκουρεμενος παπαδοπαπαρογαντζωμενος καπελοφορος (jockey) με το απαραιτητο για τη συνομοταξια του ξανθο-προς-αποβιβαση-για-μετρο συνοδηγο, της λεει 'Ειπες τιποτα μωρη καρ%$λα;!'
Η μανα μου νομιζει οτι δε απ'ευθυνεται σ'αυτη οποτε συνεχιζει προς το αμαξι.
Ο οδηγος προχωραει λιγο και τη ξαναβριζει: 'Σου μιλαω μωρη κλωσσα, ειπες τιποτα;!'
Η μανα μου τοτε γυρναει και του λεει: 'Σε μενα απευθυνεστε; Ειναι τροπος αυτος; Εισαστε απροσεκτος και με ακουμπησατε με το αμαξι σας, και με βριζετε και απο πανω;;!'
Ε, και εκει εβαλε μπρος αυτος το βοθρο (αντε γ.. μωρη κ..γρια, γυρνα στο χωριο σου κλπ) που ειμαι σιγουρος πως του τον μετεδωσε ο συφιλιασμενος πρεζακιας ο πατερας του..
Αντε τωρα να εισαι μπροστα σε τετοιο σκηνικο και να μη τον αρχισεις στις μπατσες..
Τα λεφτα (και οι 65 δοσεις ) δε κανουν τον ανθρωπο..Ήσουν μπροστά στο σκηνικό ή στα διηγήθηκε η μάνα σου??
Γιατί αν ήμουν μπροστά σε τέτοιο σκηνικό με τη μάνα μου, μάλλον θα τον κοπαναγα ακόμα. -
Ζωο ο $#^@@^@ που εβρισε τη μανα μου χθες.Βρέ παιδιά, δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν πια ΤΟΣΟ κ@λ@παιδα στους δρόμους...
Εκνευρίστηκα αφάνταστα με τον τύπο.Κρίμα να μην τύχει ο αρχιμ@λ@κας σε Βάγκνερ...
-
Οχι δεν ημουν μπροστα, παλι καλα, γιατι τωρα μονο λογια μπορω να πω.
Ειναι απο αυτα τα σκηνικα που δε σκεφτεσαι, ανοιγεις πορτα και χτυπας μεχρι να μη μπορεις αλλο να σηκωσεις χερι..
Το δευτερο πραγμα που σκεφτηκα οταν μου το'πε (αφου σκεφτηκα να τον βρω να τον τσακισω)
ειναι τι θα'κανε ενας φιλος μου αν ηταν εκει και μετα σκεφτηκα τον Wagner και τον Kacey..
Ρε, αμα δειτε τη μανα μου, οχι να τη βρισεις, να τη χαιδεψεις σου'ρχεται!
Δε κρατησε και πινακιδα γμτ, και εχω πολυ κοσμο που συμπαθει τη μανα μου.. -
κουραδομαγκες της κακιας ωρας...
τελικα μονο με βρωμοξυλο μπορουν κατι τετοια υποκειμενα να ερθουν στα ισια τους
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Βρέ παιδιά, δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν πια ΤΟΣΟ κ@λ@παιδα στους δρόμους...Δυστυχώς υπάρχουν και μάλιστα αρκετά και τα περισσότερα από αυτά πολύ φαντασμένα λόγω των χρημάτων του μπαμπα και της μαμάς.
Να δεις κάτι 18χρονα-20χρονα με αμάξια με 80-100.000€ και με το μπλαζέ υφάκι πίσω από το τιμόνι λες και έχω πιάσει τον Πάπα από τα @@ και μας κάνει και χάρη που μας ανέχεται στο δρόμο του. ^2
Δε με ενοχλεί που είναι (πολύ) νέοι και παρόλα αυτά οδηγούν ένα ακριβό αμάξι.Στα @@ μου στην τελικη.Δεν το αγοράσαμε και μαζί( ). Με ενοχλεί η νοοτροπία τους πίσω από όλο αυτό.Κρίμα να μην τύχει ο αρχιμ@λ@κας σε Βάγκνερ...
Στον Kacey έπρεπε να τύχει...
-
Ίσως σας διαφεύγει το ότι τέτοιοι 'κουραδόμαγκες' συχνά, λόγω της 'κουραδομαγκιάς' τους κουβαλάνε βοηθητικά 'όργανα' ή κάνουν βάρη σαν τρελοί. Πάντως είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να κρατηθείς εύκολα, ακόμα κι αν πρόκειται να τις φας. Αν κάτσεις απαθής και δεν ανήκεις στα ασπόνδυλα, θα νιώθεις χάλια για καιρό μετά όποτε το θυμάσαι.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Κρίμα να μην τύχει ο αρχιμ@λ@κας σε Βάγκνερ...
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν!
Εκείνο τον αφρό τον περίεργο τον κουβαλάει ακόμα μαζί του;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Εκείνο τον αφρό τον περίεργο τον κουβαλάει ακόμα μαζί του;Εκείνο το σπρέι πιπεριού λες?
Θα ήταν καλύτερο αυτό που σου βάφει και τη μάπα ... -
Αυτόν λέω ντε!
-
Κατέβαινα τον Κηφισσό και μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν τη δεξιά στροφή του ΣΕΦ προς Πειραιά, εκεί που η δεξιά λωρίδα καταλήγει στη γέφυρα μιας λωρίδας, πάω να πιάσω δεξιά λωρίδα ενώ μπροστά μου ήταν φορτηγό. Με το που βγαίνω ο μισός δεξιά, να σου ένας τύπος που σπρώχνει ένα σκούτερ και τον οποίο έκρυβε το φορτηγό!
Ευτυχώς πρόλαβα και γύρισα αμέσως στη λωρίδα μου πριν τον παρασύρω (ήταν και αριστερά του σκούτερ, ανάθεμά τον). Τί τρίγωνα και αηδίες, προτίμησε να διακινδυνεύσει τη ζωή του από το να πάρει τλφ την οδική βοήθεια. Πάλι καλά. -
Πολλές φορές ρε πστ μου κινδυνεύουμε να γίνουμε δολοφόνοι.
-
της λεει 'Ειπες τιποτα μωρη καρ%$λα;!'
Ο οδηγος προχωραει λιγο και τη ξαναβριζει: 'Σου μιλαω μωρη κλωσσα, ειπες τιποτα;!'
Η μανα μου τοτε γυρναει και του λεει: 'Σε μενα απευθυνεστε; Ειναι τροπος αυτος; Εισαστε απροσεκτος και με ακουμπησατε με το αμαξι σας, και με βριζετε και απο πανω;;!'
Ε, και εκει εβαλε μπρος αυτος το βοθρο (αντε γ.. μωρη κ..γρια, γυρνα στο χωριο σου κλπ)Ευτυχώς που δεν είμαι εγώ η μάνα σου!
Καλή ιδέα! Βάκγνερ, φόρα περούκα!
Πάντως είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να κρατηθείς εύκολα, ακόμα κι αν πρόκειται να τις φας. Αν κάτσεις απαθής και δεν ανήκεις στα ασπόνδυλα, θα νιώθεις χάλια για καιρό μετά όποτε το θυμάσαι.
Δεν αντέχεις πολύ να είσαι και κερατάς, και δαρμένος και κάποια στιγμή ξεσπάς. Και η οργή που νιώθεις από το δίκιο που σε τρώει σου δίνει +100%...
Αύριο ξεκινάω για ταξίδι 1600 χιλιομέτρων (Ελαφόνησος ) με τη μηχανή. Αντιηλιακό πήρα, αντικουνουπικό το ίδιο, αντιζωικό δεν βρήκα...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μπααα....αυτός είναι 'ειδικευμένος' στα δίτροχα...
-
το βάζω και εδω http://www.novasports.gr/soccer/euro/de ... aid=152753
-
Χαχαχα!! Τι κάνει ρε ο οδηγός! Τόσα άτομα εμπρός-πίσω κι αυτός το χαβά του!!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Βγαίνει εχθές παππούς (με το ένα πόδι ήδη να είναι μέσα στον τάφο) από STOP.-Με βλέπει που έρχομαι, σταματάει. (είχαμε μια απόσταση περίπου 20 μέτρων)
-Συνεχίζω εγώ κανονικά αλλά η διαίσθηση μου λέει κόψε.
-Συνεχίζει να με κοιτάει, κάνει μερικά εκατοστά μπροστά, σταματάει. (απόσταση 10 μέτρα)
-Συνεχίζω εγώ κανονικά αλλά η διαίσθηση μου πλέον κτυπάει κόκκινο οπότε κόβω περισσότερο.
-Συνεχίζει να με κοιτάει κάνει ακόμα μερικά εκατοστά μπροστά και σταματάει. (απόσταση 5 μέτρα)
-Συνεχίζω εγώ αλλά πλέον τσουλάω.
-Συνεχίζοντας να με κοιτάει ξεκινάει και περνάει αργά αργά. (απόσταση 2 μέτρα περίπου)
-Φρένα εγώ.Δεν του κόρναρα, απλά ευχήθηκα να καταφέρει να φτάσει μέχρι την επόμενη γωνία όπου πιθανότατα είχε ραντεβού με τον μαυροφερεμένο κύριο με το δρεπάνι.
Άντε, ένας ακόμα λιγότερος.Παίζει να νόμιζε ότι έκοβες για να τον αφήσεις να περάσει. Ειδικά εάν η ταχύτητά σου ήταν φανερώς φθίνουσα.
Ζωο ο $#^@@^@ που εβρισε τη μανα μου χθες.
Τι ζωο δηλαδη, αριστο δειγμα νεοελληνα.
Βγαινει απο το μετρο Ν Κοσμου η μανα μου, περναει απεναντι για να παει στ'αμαξι της και εκει που κοντευει να φτασει στο απεναντι πεζοδρομιο, την ακουμπαει ενα Opel SUV το οποιο σταματαγε για να αποβιβαστει επιβατης.
Η μανα μου λεει, χαμηλοφωνα 'Ο Χριστος και η Παναγια..' και συνεχιζει για τ'αμαξι της.
(ειχε δηλ διασχισει το δρομο και πηγαινε παραλληλα με τα παρκαρισμενα για να παει στο αμαξι οταν την ακουμπησε).
Απο μεσα απο το αμαξι, ο νεαρος κοντοκουρεμενος παπαδοπαπαρογαντζωμενος καπελοφορος (jockey) με το απαραιτητο για τη συνομοταξια του ξανθο-προς-αποβιβαση-για-μετρο συνοδηγο, της λεει 'Ειπες τιποτα μωρη καρ%$λα;!'
Ε, και εκει εβαλε μπρος αυτος το βοθρο (αντε γ.. μωρη κ..γρια, γυρνα στο χωριο σου κλπ) που ειμαι σιγουρος πως του τον μετεδωσε ο συφιλιασμενος πρεζακιας ο πατερας του..
Αντε τωρα να εισαι μπροστα σε τετοιο σκηνικο και να μη τον αρχισεις στις μπατσες..
Τα λεφτα (και οι 65 δοσεις ) δε κανουν τον ανθρωπο..Οχι δεν ημουν μπροστα, παλι καλα, γιατι τωρα μονο λογια μπορω να πω.
Ειναι απο αυτα τα σκηνικα που δε σκεφτεσαι, ανοιγεις πορτα και χτυπας μεχρι να μη μπορεις αλλο να σηκωσεις χερι..
Το δευτερο πραγμα που σκεφτηκα οταν μου το'πε (αφου σκεφτηκα να τον βρω να τον τσακισω)
ειναι τι θα'κανε ενας φιλος μου αν ηταν εκει και μετα σκεφτηκα τον Wagner και τον Kacey..
Ρε, αμα δειτε τη μανα μου, οχι να τη βρισεις, να τη χαιδεψεις σου'ρχεται!
Δε κρατησε και πινακιδα γμτ, και εχω πολυ κοσμο που συμπαθει τη μανα μου..Προφανώς ταράχτηκε η μητέρα σου και δεν είχε την ψυχραιμία να καλέσει με το κινητό της το 100 και να δώσει πινακίδα και πλήρη περιγραφή του καραγκιόζη και πινακίδες κυκλοφορίας.
-
-
Που πάνε χωρίς κράνος;
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
:yikes:
Που πάνε χωρίς κράνος;Εκεί που οδηγεί ο έξυπνος είναι πεζοδρόμιο ή πεζόδρομος...Πίσω φαίνεται και το 'γνωστό' ενυδρείο.
(Ρόδο δεν είναι αυτό? )
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............