-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Άμα το ακούσεις να στροφάρει στις 9000+ RPM τις ξεχνάς ευκολα τέτοιες ....λεπτομέρειεςΕπίσης σε θέμα εμφάνισης πανέμορφο all time classic
Τα μετράς τα offtopic? Πάρε και άλλο ένα:
Ποιες λεπτομέρειες...
Το s2000 δεν κάνει για καθημερινή χρήση, όσο ωραίο σχήμα και αν έχει όσο ψηλά και αν στροφάει όσο ωραία και αν στρίβει (στην πίστα όμως γιατί στο δρόμο, εδώ στη Κρήτη τουλάχισον, δαγκώνει). -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν μου χαριζαν 135...αλλιως κανενα απο τα 2...
Το ίδιο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αληθεύει πως το πλαίσιο της 135 δε στηρίζεται σε αυτό της '1' αλλά της Ε46 '3' ?Που γράφτηκε αυτό Νάσο?
Στα της ψηφοφορίας,ψήφισα τη σύγχρονη 2002...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αν μου χαριζαν 135...
αλλιως κανενα απο τα 2...
Το ίδιο
+1
-
αν μου χαριζαν 135...
αλλιως κανενα απο τα 2...
Το ίδιο
+1
WTF?!
Επί του θέματος, TT για λόγους ομορφιάς (μιας και είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε το αυτοκίνητο που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει).
-
Πιο ομορφο το ΤΤ
Πιο ομορφο και εσωτερικα το ΤΤ
Πιο γκομενοπαγιδα το ΤΤ
Πιο παιχνιδιαρικια η 135
Πιο αλητικια η 135
Πιο απολυτη η 135KIA CEED ΑΠΟ ΜΕΝΑ
-
αν μου χαριζαν 135...αλλιως κανενα απο τα 2...
εγώ 8α τα επαιρνα και τα 2 εάν μου τα χάριζαν
αλλιώς 8α συμφωνησω για το χοντα. αβλεπι
-
δεν θυμάμαι να έχει το θέμα μας τρίλημμα...
-
Στα δικά μου μάτια το TT-S είναι ένα πιο μπάνικο S3 με πίσω θέσεις για γιαπωνέζους. Στην παραλιακή μάλλον θα πάρεις καλύτερη θέση και το κορίτσι σου θα γουστάρει ίσως πιο πολύ αλλά (χωρίς να το έχω οδηγήσει βέβαια. Εχω οδηγήσει όμως το S3) αλλά προσωπικά δεν με γεμίζει και πολύ το πρότζεκτ. Δηλώσανε μάλιστα και 272 τα άλογα αντί για 265 για να μην βγουν οι κακεντρεχείς και πούνε ότι είναι S3 (όχι θα τους άφηνα!!)
Η 135 είναι λίγο μπάζο αλλά είναι από αυτές τις γυναίκες που ενώ ξέρεις ότι δεν είναι πολυ΄όμορφες (δεν έχουν την κορμάρα ούτε ωραίο κώλο) έχουν αυτό το 'κάτι' που σε κάνει να τις γουστάρεις (έχουν αέρα, κάνουν καλό σεξ, είναι καλά 'μυαλά', γενικά έχουν κρυφά χαρίσματα! ) ! Εδώ έχουμε φρενάρες (μιλάμε για την επιτομή της μακακίας στην BMW ! Βάλανε μονοπίστονα στη Μ3 και εξαπίστονα μπροστά με διπίστονα πίσω στην 135! Είναι τρελλοί οι Βαυαροί !!!), καταπληκτικό κινητήρα, ωραίο στήσιμο,σχετικα νορμαλ τιμή και ένα wannabe μπλοκέ που (απότι λένε τα περιοδικά) την κάνει τη δουλειά του (ενδεχομένως βεβαια να χρειάζεσαι κάθε 6μηνο πίσω τακάκια αλλά μάλλον χαλάλι).
Οπότε εγώ επιλέγω μπέμπα με τα χίλια! Και να πω την αλήθεια άρχισα να βαρίεμαι τα κουζινομαγειρέματα του γκρουπ με τα (σχεδόν) ίδια αυτοκίνητα που αλλάζουν απλά εμφάνιση-κατηγορία και μερικά χαρακτηριστικά. Σε μερικά πετυχαίνει η συνταγή (σίγουρα παίζει ρόλο ο χρόνος που δαπαναται σε κάθε σχεδίαση) αλλά σε μερικά άλλα έχουμε 'μια από τα ίδια' ίσως και αρκετά χειρότερα (κλασσικό παράδειγμα το άοσμο-άχρωμο Α3 TFSI σε σύγκριση με το GTI)
-
Βασικά κανένα από τα 2 αν ήταν δικά μου τα ευρουλάκια μάλλον S2k θα αγόραζα. Από την άλλη αν έπρεπε να επιλέξω θα διάλεγα την 135 γιατί μου αρέσει ( ) το ιδιαίτερο design της, γιατί είναι πισωκίνητη έστω και με ηλεκτρονικό μπλοκέ, γιατί έχει ένα εξαιρετικό μοτέρ και γιατί το ΤΤ έχει ήδη πολυφορεθεί.
-
135 λογω κινητηρα, πισω κινησης και exclusivity.
Σε κουπε βγαινει μονο 3 λιτρα turbo, ακομα λογω σχεδιου δεν θα εχει τις πωλησεις του TT.
Με αυτο το TTRS τι γίνεται? ( )
-
Από τη στιγμή που προτείνετε και άλλα μοντέλα, μου κάνει εντύπωση πως σε αυτά τα χρήματα δεν έχει προτείνει κανείς την Brera 3.2
-
Θεωρειται αυτονοητη επιλογη.
-
Η 135 είναι πιο ξεχωριστό μοντέλο (και πολύ ενδιαφέρον εμφανισιακά κατά την γνώμη μου) και για πιο ψαγμένους. ΤΤ γεμάτα 'τρεντιδες' έχει γεμίσει ο κόσμος! Και όταν πας για τέτοια αμάξια ψάχνεις συνήθως κάτι εξαιρετικό κάτι που θα σε συναρπάσει όχι κάτι που έχει πιο καλό design στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Στα του θέματος, ας οδηγήσουμε το TTS πρώτα και βλέπουμε.
Λίγο offtopic αλλά μιας και αναφέρθηκες και καθώς θα γνωρίζεις περισσότερα, το ΤΤRS με τον 2.5 TSI θα βγει;
_
3.2 V6 Turbo (δεν διευκρινίζεται αν θα είναι διπλό)- ~350ps.
Kατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
3.2 V6 Turbo (δεν διευκρινίζεται αν θα είναι διπλό)- ~350ps.Kατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Eυχαριστώ για την απάντηση (και συγνώμη για το off-topic)...
_
-
Παρακαλώ.
-
oxι ρε παιδια , ποια brera... την οπελαρα βαφτισμενη αλφα...κ τα δυο συγκρινομενα αυτοκινητα ειναι πολυ πιο σπορ απο την brera. Παντως η 135 νομιζω οτι εχει αδικηθει εμφανισιακα , δεν ειναι τοσο ασχημη(ε δεν ειναι κ 116 , 118 κλπ..) απλα ειναι λιγο ιδιατερη...
-
η καλυτερα η Ζ4 Μ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Από τη στιγμή που προτείνετε και άλλα μοντέλα, μου κάνει εντύπωση πως σε αυτά τα χρήματα δεν έχει προτείνει κανείς την Brera 3.2flame #1
Θεωρειται αυτονοητη επιλογη.
flame #2
oxι ρε παιδια , ποια brera... την οπελαρα βαφτισμενη αλφα...
flame #3
3 είναι αρκετά. Το επόμενο θα φύγει άκλαφτο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς άλλες εξηγήσεις.
TT-S vs 135