-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αγγελε αν έχεις κουράγιο αντιμετωπισε το εσύ ολο αυτο.εγω παρέδωσα το πνευμα πλεον.
Δεν έχει νόημα.
-
Δεν συγκρίνεται η Brera με TT και 1.
-
Πρεπει να ανοιχτουν καποια τοπικ με δημοσκοπησεις οπως:
1)Εχει 13λτ/100χλμ καταναλωση η 135 σε σκισιμο ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
2)Ποση ωρα διαρκει η μεταφορα της ροπης πισω στο TT-S? (μοναδα μετρησης σε min)
3)Ποιο αυτοκινητο εχει το καλυτερο τιμονι στην ευθεια ομως?
4)Τα ηλεκτρονικα της 135 νικουν την ψευδοτετρακινηση του ΤΤ-S ΝΑΙ Ή ΟΧΙ?
5)Στην γρηγορη εκκινηση που πηγαινει το βαρος? α)πισω β)εμπρος γ) καθεται στα αυγα του δ)οπου και να παει ξερουμε οτι παλι θα γυρισει πισω οποτε δε μας νοιαζει
6)Τελικα ειναι καλυτερος ενας 4κυλινδρος τουρμπο απο εναν 6κυλινδρο με ή χωρις τουρμπο?
7)Κολλαει καποια Alfa Romeo σε αυτο το συγκριτικο και αν ΝΑΙ τοτε ποια?
8 )Πισω κινηση VS Turbo (αποκλειστικο τοπικ που θα μιλουν μονο ο Νικος120 και ο QsisVTS)
9)Ποτε θα βγει η 149? α)Φετος μαζι με το πρωτο facelift της 6ης γενιας του Golf β) Μαζι με την 7η γενια του Golf γ) Οταν θα αλλαξει ονομα το Golf δ) ΔΞ/ΔΑ
-
-
παντως busso μπορεις να βαλεις και τη brera στο παιχνιδι να γινει τζερτζελο!
ουτε ψευδοτετρακινηση,ουτε πετσινα τουρμπατα αλογα...μπορουμε επισης να φτιαξουμε thread με τιτλο 'ολοι vs oλων' με μοναδικο σκοπο να βγαζουμε ολοι τα απωθημενα μας και να μη καταστρεφουμε τα υπολοιπα τοπικα!
-
μπα οχι απλά βαριεμαι να καθομαι να ψάχνω τα σαχλα σου σχολια για τις Alfa και να δεις εκει πώς κανεις οταν σου λενε κάτι το αντίστοιχο.αλλά βλεπεις τα έχεις παρει σβάρνα ο,τι τοπικ μιλάει για Αλφα που πλεον ειναι αδύνατον χρονικά να τα μαζέψω. επρεπε να το είχα κανει οταν τα πρωτοέστελνες... τωρα ειναι αργά για δάκρυα χαχα
τελος πάντων, σε έκραξε ολο το φορουμ (κοιτα πώς γινεται ρε παιδί μου κ ολο ξαφνικά την αποψη πχ καποιων οπως του Κρουζ δεν τη συμμερίζεσαι!!), εγω θα κάνω τη διαφορά λεγοντας:
τα bmw ειναι τα καλύτερα αυτοκινητα του κοσμου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα σου είναι ότι δε μπορείς να κάνεις ουσιαστική κουβέντα. Μάθε να διαβάζεις τα ποστ και από το βγάζεις χολή, βγάζε συμπέρασμα και κάνε κουβέντα. Αλλιώς...άστο, γιατί προκαλείς.
Προσωπικά, είμαι εδώ για να μάθω...εσύ που γεννήθηκες παντογνώστης, κράξε μας όποτε εκφέρουμε μια γνώμη.
ειδικά για ΝΤΡΙΦΤ http://www.youtube.com/watch?v=jyO19BCP ... re=related' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Γιατί τόσο κακία?
-
συνέχισε συνεχισε να αιθαλοτυφλείς...
Το κλαψιάρικο υφος δε σου πάει. ασε δλδ που δεν πείθεις.
παααααααααααααμ'παρακάτ'τώρα.
-
συνέχισε συνεχισε να αιθαλοτυφλείς......εθελοτυφλεις...μην παρεξηγηθεις..ρε παιδια δεν χρειαζεται να ειρωνευομαστε και να προσπαθουμε συνεχως να επιβαλλουμε την γνωμη μας στους αλλους...ο σκοπος του φορουμ ειναι η ενημερωση,δηλαδη να βγει κατι καλο..
-
από την αιθάλη το έβαλα επίτηδες
αγαπητε οταν λες πράγματα που δεν ισχυουν ούτε σε διαφορετικό παράλληλο συμπαν, τι να συζητήσεις???
απολαμβάνεις απλά
-
από την αιθάλη το έβαλα επίτηδεςαγαπητε οταν λες πράγματα που δεν ισχυουν ούτε σε διαφορετικό παράλληλο συμπαν, τι να συζητήσεις???
απολαμβάνεις απλά
τωρα το 'πιασα... ...
-
από την αιθάλη το έβαλα επίτηδεςαγαπητε οταν λες πράγματα που δεν ισχυουν ούτε σε διαφορετικό παράλληλο συμπαν, τι να συζητήσεις???
απολαμβάνεις απλά
Άρα δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των φόρουμ και οτιδήποτε έχει να κάνει με μετάδοση πληροφορίας που θα προκαλέσει συζήτηση/κουβέντα ώστε να μάθει κι άλλος κόσμος...ειδικά για εσένα που τα ξέρεις όλα και βεβαίως γεννήθηκες έτσι
και με αυτά που λες, περιμένεις να σε πάρει ο κόσμος στα σοβαρά...
Εν τω μεταξύ αυτό που είπα είναι ότι το 135i μου φάνηκε πιο γρήγορο από το TT-S στην ευθεία...αλλά ΟΚ, αυτό όπως λες δεν ισχύει ούτε σε διαφορετικό παράλληλο σύμπαν...κάτι θα ξέρεις...
-
ρε συ νικο δεν είπα πουθενά οτι 100% από αυτα που λες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας
ωστόσο ας το ξαναπω γιατι μαλλον θα το έχασες (και καλά) μεσα στα πολλά κουότ:
πώς γινεται κ ξαφνικά οι αποψεις αυτών που μεχρι τώρα ήταν για σένα 'ευαγέλλιο', τώρα ξαφνικα τις προσπερνάς σαν να μη συμβαίνει τπτ?
την πρεμούρα να σε παίρνουν στα σοβαρά την έχεις εσυ, οχι εγώ. πάλι πατάτα πεταξες
-
την πρεμούρα να σε παίρνουν στα σοβαρά την έχεις εσυ, οχι εγώ. πάλι πατάτα πεταξεςΑυτή είναι η άποψή σου...δε νομίζω η άποψη των υπολοίπων για κάποιον να σχηματίζεται γύρω από τις μηχανολογικές του γνώσεις περί κατανάλωσης, haldex και δύναμης μοτέρ...σύνελθε
-
Φτάνει ρε σεις...
-
ακριβώς.
σχηματίζεται οταν βγαίνουν 10 άτομα πχ και ολοι λένε οτι διαφωνούν με το γεγονός οτι η κατανάλωση ενος αμαξιού που ζυγίζει 1600+ κιλά με 3λιτρο κινητήρα κ διπλά τουρμπο να είανι 13 λ/100χλμ με σκίσιμο, κ εσυ επιμένεις να λες τα δικά σου
α! επισης διαμορφώνεται το προφιλ σου οταν δε χάνεις ευκαιρία να δείξεις ποσο εμπαθής εισαι πχ με τις Αλφα.
κοιτα, δεν πειράζει. πάντα υπαρχουν και χειρότερα.
-
σχηματίζεται οταν βγαίνουν 10 άτομα πχ και ολοι λένε οτι διαφωνούν με το γεγονός οτι η κατανάλωση ενος αμαξιού που ζυγίζει 1600+ κιλά με 3λιτρο κινητήρα κ διπλά τουρμπο να είανι 13 λ/100χλμ με σκίσιμο, κ εσυ επιμένεις να λες τα δικά σουΕίπα ότι το OBD έγραφε 13λτ/100κμ στο αυτοκίνητο (που έγραφε).
(σόρυ Ντίνο, τώρα το είδα)
-
135i δαγκωτο με τα πλαινα τζαμια μονο καθαρα.
TT-S vs 135