-
Γεια σου ρε Νικόλα!
-
Που είσαι εσύ μωρέ Σάββα? Χάθηκες!
-
Γεια σου Νίκο! Επέστρεψα, μου λείψατε!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όμορφο φαίνεται (φέρνει σε γραμμές το Α4 ).Δεν μιμούνται τους Γερμανούς δεν αντιγράφουν τους Γερμανούς.......ΚΑΝΕΙΣ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται ότι η διαφήμιση αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες ΚΑΦΡΙΛΕΣ που θα μπορούσαν να κάνουν οι Γάλλοι.Γι' αυτό και είναι υπέροχη!!!
@νδρέας
-
την είδα κατά τύχη σήμερα σε μια έκθεση . Μέσα το αυτοκίνητο τα σπάει Πανέμορφο και δείχνει και πολύ ποιοτικό και προσεγμένο. Τι Πασάτ και τι Μοντέο , Βέκτρα και κολοκύθια τούμπανα.... Δεν ξέρω τι θα λέει στο δρόμο βέβαια. Πολύ μεγάλη όμως ρε παιδί μου. Εκείνος ο εμπρός πρόβολος πω πω
Kai βέβαια ο τίτλος του νήματος 'φανερά γερμανικό' την αδικεί κατάφωρα . Το αυτοκίνητο , μέσα τουλάχιστο, είναι άκρως ερωτεύσιμο
-
ama βαλουν και το 1.6τ το μοτερακι οπως και στη c4 θα ειναι σουπερ...
-
Μήπως η διαφορά Ξάντια - C5 οφείλεται στο ότι η πρώτη ήταν η τελευταία μεσαία Σιτροέν, ενώ η δεύτερη ένα Πεζώ;;
[off topic]
Έλειψα καιρό, το φόρουμ άλλαξε εμφάνιση, ήρθαν νέοι χρήστες, αλλά ο Σκαλλόνε, ο γνωστός, παλιός Σκαλλόνε!! Η υπερβολή στο όριο. Καταντάει πλέον πολύ γρήγορα κουραστικό όμως...
[/off topic] -
Κατι ακουγεται για τοποθετηση turbo κινητηρα...ξερει κανεις κατι?
-
Eίναι σίγουρη η τοποθέτηση του 1.6Τ με τα 150 άλογα που έχουν κι άλλα μοντέλλα του group. Καλά θα κάνεις να περιμένεις.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Eίναι σίγουρη η τοποθέτηση του 1.6Τ με τα 150 άλογα που έχουν κι άλλα μοντέλλα του group. Καλά θα κάνεις να περιμένεις.τότε θα αποκτήσει κ για μένα ενδιαφέρον....
-
μια διαφορετικη προσεγγιση
-
σκυλέλ
...κι εκεί που έλεγα , πού είναι ο Ταραντίνο, βγήκαν ...βιολιά και ...ακορντεά
Εξαιρετικό!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
:ysterical: σκυλέλΠάει για τρίτου ανδρικού...
Μόνο στο τέλος λύγισε, αλλά και πάλι μιλάμε για ηθοποιία, όχι αστεία..
-
Τι κούκλα που ΄ν΄ αυτή η αμαξάρα!
Κρίμα που ΄ναι λιμουζίνα κι όχι οικογενειακό (=5-θέσιο για μένα)! Πήγα κι εγώ να μπω πίσω κ΄ έχει 2 θέσεις και ένα ..ακουμπηστίρι (τεμπέλης).
Τότε κατάλαβα το νόημα της διαφήμισης περί γερμανικού: έχουν στόχο την αγορά των εταιρικών!
-
προφανώς είναι 'φανερά γερμανικό' γιατί τα πίσω φώτα είναι αντίγραφα bmw
Το αυτοκίνητο πάσχει από κινητήρες (για την ελληνική αγορά) - ενώ και οι πίσω χώροι μου φάνηκαν μέτριοι για το μέγεθός του.
-
Όντως με βάσεις τις διαστάσεις 4778χιλ το μήκος και 1860χιλ το πλάτος, οι χώροι δεν είναι απλά μέτριοι αλλά κακοί όπως και ο χώρος αποσκευών με μόνο 439 λίτρα
Συν το γεγονός των κακών κινητήρων.
Η Σιτροέν αν ηθελε να κάνει ένα σπορτίφ οικογενειακό, θα έπρεπε να δουλέψει περισσότερο κράτημα, φρένα, τιμόνο και επιδόσεις΄. Αν ήθελε απλά ένα οικογενειακό πιο πολύ χωρους, άνεση.
Τουλάχιστον η Τογιότα, απο όσα δείχουν τα τέστ των περιοδικών, φαίνεται να είχε ξεκάθαρη πολιτική για το Αβένσις : Επιδόσεις, μεγάλοι χώροι χωρίς υπερβολικές διαστάσεις αμαξώματος, άνεση ανάρτησης, και φυσικά ποιότητα και αξιοπιστία.
Έχω την εντύπωση ότι το C5 δεν θα αντέξει στον ανταγωνισμό χωρίς κάποιο εμφανή προσανατολισμό.
Σε όλα είναι απο μέτριο εώς απλά καλό με εξαίρεση ποιότητα, και εμφάνιση όπου πραγματικά το C5 είναι εξαιρετικό αλλά σαν στοιχεία όχι αρκετά απο μόνα τους για να βοηθήσουν το αυτοκίνητο να πουλήσει
-
ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ , ΟΤΑΝ Η CITROEN ΕΒΑΖΕ 4 ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ (GS) , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΣΑΚΚΙΑ ΑΜΜΟΥ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ , ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΩΝ CITROEN ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΡ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ VAG ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ
-
Σωστά, αλλά δυστυχώς έχει εγκαταλείψει από καιρό η Σιτροέν την avant garde φιλοσοφία της.
Αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζει κακά αυτοκίνητα (έχει το xsara επτά χρόνια και ήταν σαν καινούργιο- καμμία βλάβη).
Αλλά, κακά τα ψέμαρα, το νεο C5 χωρίς κινητήρες ΤΗΡ, δεν είναι αξιόλογη πρόταση για την ελληνική αγορά.
-
από τη στιγμή που ακρίβηνε για να πιάσει την ποιότητα που τόσο έξυπνα το παρουσίασαν οι Γερμανοί από την εποχή των πρώτων golf ο Έλληνας καταναλωτής κοιτάει και την μεταπώληση και έτσι πάει σε παραδοσιακές πλέον φίρμες αξιοπιστίας και ας μην υπάρχουν πλέον,το ίδιο έπαθαν σε χειρώτερο βαθμό οι Ιταλοί
Nεο Citroen C5 - Φανερα Γερμανικο.