- 

Δια τι εννοείς αντοχή στο σεξ? Μήπως αν σε κρατούν τα πόδια σου ή πόσες φορές θα '' ρίξει η μάνικα''?....γιατί μικρες,μεγαλες,κοντες,ψηλές,φτωχες,πλουσιες γυναίκες θέλουν διάρκεια και μόνο. Εκτος απο τα υλικά αγαθά...ειπαμε! 
- 

Ο χρήστης coupeas έγραψε: 
 Δια τι εννοείς αντοχή στο σεξ? Μήπως αν σε κρατούν τα πόδια σου ή πόσες φορές θα '' ρίξει η μάνικα''?....γιατί μικρες,μεγαλες,κοντες,ψηλές,φτωχες,πλουσιες γυναίκες θέλουν διάρκεια και μόνο. Εκτος απο τα υλικά αγαθά...ειπαμε!Εννοούσα πόσες φορές μπορείς να επαναλάβεις σε μια βραδιά αλλά και το πόση ώρα αντέχεις ακόμα και στην μία φορά. Πάντως δεν είναι απόλυτο το τι θέλουν οι γυναίκες. Από ένα σημείο και μετά κουράζονται κι εκείνες αν δεν τελειώνει το πανηγύρι, με ευτυχή πάντα κατάληξη. 
- 

Ρε συ Αλέξανδρε μας έχεις κάνει την καρδιά περιβόλι. 2 χρονάκια θέλω για να πιάσω τα 30, αλλά στην παρούσα φάση ουδεμία διαφορά βλέπω σε σχέση με 7-8 χρόνια πριν. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα επέλθει ξαφνικό ξεφούσκωμα τα επόμενα χρόνια. Σε γενικές γραμμές πάντως συμφωνώ απόλυτα με Eddie. Όλα βασίζονται στον τρόπο ζωής του καθενός και μετέπειτα είναι κατασκευαστικό το ζήτημα. Υπάρχουν καλοζωισμένοι 40+ που πετάνε φωτιές και υπάρχουν και ταλαιπωρημένοι 25αρηδες που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. 
- 

Συμφωνώ, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Δία, ξεκίνα γυμναστήριο επειγόντως! Sent from my GNex using smoke signals. 
- 

Στο δημοτικό είμασταν συνέχεια στις παιδικές χαρές, ειδικά το καλοκαίρι μέχρι τις 10 που βράδιαζε αλλά χωρίς κανένα πρόβλημα, στα 20 προφανώς και δεν μπορούσαμε να τα κάνουμε, αυτό δε σημαίνει ότι μας πήραν τα χρόνια και γεράσαμε. 
 Επίσης ο τρόπος ζωής και οι εκάστοτε συνήθειες παίζουν το ρόλο τους. Όταν κάθε μέρα κοιμάσαι από τις 12-1 για να σηκωθείς το πρωί στις 7 λογικό είναι μετά τις 1πμ να αρχίσεις να νυστάζεις και να μην αντέχεις το ξενύχτι, δε φταίει η ηλικία.
 Επίσης υπάρχει και άλλη διάθεση, κάποια πράγματα τα έχεις βαρεθεί και δεν σου κάνουν κέφι πλέον όπως το να πηγαίνεις στα club και να χτυπιέσαι.
- 

Τι να σου κάνει και το γυμναστήριο? Όλα θέμα ψυχολογίας είναι. Θέλει απλά χαλαρά με τα άγχη, θέλει καλώς εννοούμενο σταρχιδισμό και λίγο χοντροπετσιά ώστε να μη σε ρίχνουν όλα τα σκατά εκεί έξω. Προσθέτεις καλούς φίλους και ένα γκομενάκι στην εξίσωση και είτε είσαι 20 είτε 30 είναι το ίδιο και το αυτό. 
- 

Η άσκηση βοηθάει ρε συ σε όλα, αντοχές, σεξ, διάθεση. Sent from my GNex using smoke signals. 
- 

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε: Δια τι εννοείς αντοχή στο σεξ? Μήπως αν σε κρατούν τα πόδια σου ή πόσες φορές θα '' ρίξει η μάνικα''?....γιατί μικρες,μεγαλες,κοντες,ψηλές,φτωχες,πλουσιες γυναίκες θέλουν διάρκεια και μόνο. Εκτος απο τα υλικά αγαθά...ειπαμε! Εννοούσα πόσες φορές μπορείς να επαναλάβεις σε μια βραδιά αλλά και το πόση ώρα αντέχεις ακόμα και στην μία φορά. Πάντως δεν είναι απόλυτο το τι θέλουν οι γυναίκες. Από ένα σημείο και μετά κουράζονται κι εκείνες αν δεν τελειώνει το πανηγύρι, με ευτυχή πάντα κατάληξη. Το μυστικό στο σεξ όσο τα χρόνια συσσωρεύονται είναι η σωστή διατροφή και όχι τόσο η άσκηση. 
- 

Γενικώς η άσκηση εννοείται. Η ένσταση πήγαινε στο γυμναστήριο καθότι εγώ είμαι των ομαδικών που εκτός από άσκηση συνδυάζεις και κοινωνικοποίηση και χαβαλέ και φίλους που έχεις καιρό να δεις κτλ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! 
- 

Δία δεν είπα πουθενά ότι 40 και 20 είναι το ίδιο πράγμα αλλά αυτή η κατάπτωση και αυτό το ψοφολόγημα που παρατηρείτε δεν οφείλεται επειδή γύρισε το κοντέρ νούμερο και μπήκε το 3 μπροστά αλλά για διάφορους λόγους άσχετους με τη βιολογία. 
- 

*Ο χρήστης **stefan147'Γενικώς η άσκηση εννοείται. Η ένσταση πήγαινε στο γυμναστήριο καθότι εγώ είμαι των ομαδικών που εκτός από άσκηση συνδυάζεις και κοινωνικοποίηση και χαβαλέ και φίλους που έχεις καιρό να δεις κτλ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου! 
- 

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε: Δια τι εννοείς αντοχή στο σεξ? Μήπως αν σε κρατούν τα πόδια σου ή πόσες φορές θα '' ρίξει η μάνικα''?....γιατί μικρες,μεγαλες,κοντες,ψηλές,φτωχες,πλουσιες γυναίκες θέλουν διάρκεια και μόνο. Εκτος απο τα υλικά αγαθά...ειπαμε! Εννοούσα πόσες φορές μπορείς να επαναλάβεις σε μια βραδιά αλλά και το πόση ώρα αντέχεις ακόμα και στην μία φορά. Πάντως δεν είναι απόλυτο το τι θέλουν οι γυναίκες. Από ένα σημείο και μετά κουράζονται κι εκείνες αν δεν τελειώνει το πανηγύρι, με ευτυχή πάντα κατάληξη. Το μυστικό στο σεξ όσο τα χρόνια συσσωρεύονται είναι η σωστή διατροφή και όχι τόσο η άσκηση. λίσεν το χιμ Να συμπληρώσω: 
 και το τι έχεις να φας
- 

Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε: 
 [quote='stefan147']Γενικώς η άσκηση εννοείται. Η ένσταση πήγαινε στο γυμναστήριο καθότι εγώ είμαι των ομαδικών που εκτός από άσκηση συνδυάζεις και κοινωνικοποίηση και χαβαλέ και φίλους που έχεις καιρό να δεις κτλ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!
- 

Τα ομαδικά είναι σίγουρα καλά, θα μας βοηθήσει o Λεωνίδας στον ορισμό. Sent from my GNex using smoke signals. 
- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: Δια τι εννοείς αντοχή στο σεξ? Μήπως αν σε κρατούν τα πόδια σου ή πόσες φορές θα '' ρίξει η μάνικα''?....γιατί μικρες,μεγαλες,κοντες,ψηλές,φτωχες,πλουσιες γυναίκες θέλουν διάρκεια και μόνο. Εκτος απο τα υλικά αγαθά...ειπαμε! Εννοούσα πόσες φορές μπορείς να επαναλάβεις σε μια βραδιά αλλά και το πόση ώρα αντέχεις ακόμα και στην μία φορά. Πάντως δεν είναι απόλυτο το τι θέλουν οι γυναίκες. Από ένα σημείο και μετά κουράζονται κι εκείνες αν δεν τελειώνει το πανηγύρι, με ευτυχή πάντα κατάληξη. Το μυστικό στο σεξ όσο τα χρόνια συσσωρεύονται είναι η σωστή διατροφή και όχι τόσο η άσκηση. λίσεν το χιμ Να συμπληρώσω: 
 και το τι έχεις να φαςΤην ξεκούραση μην λησμονάτε. Ο Λεώ να μας ενημερώσει για το πως παίζεται το φρίσμπι. 
- 

Λόγω ΔΝΤ όλα αυτά είναι μακρινά και ξεχασμένα. 
 Δεν θυμάμαι τίποτε, μόνο ακουστά τα έχω.Όπως και τα εισιτήρια από παλιές συναυλίες, έχω ένα συρτάρι γεμάτο αλλά στις περισσότερες δεν θυμάμαι να πήγα. 
 Ιδίως στους Motorhead που μου αρέσουν θα ορκιζόμουν ότι δεν τους έχω δει ποτέ (αλλά έχω εισιτήριο).
 Ούτε ξέρω τι έκανα τότε, αλλά θυμάμαι ότι περνούσα πολύ καλά.
- 

Ο χρήστης leonp έγραψε: 
 Λόγω ΔΝΤ όλα αυτά είναι μακρινά και ξεχασμένα.
 Δεν θυμάμαι τίποτε, μόνο ακουστά τα έχω.Όπως και τα εισιτήρια από παλιές συναυλίες, έχω ένα συρτάρι γεμάτο αλλά στις περισσότερες δεν θυμάμαι να πήγα. 
 Ιδίως στους Motorhead που μου αρέσουν θα ορκιζόμουν ότι δεν τους έχω δει ποτέ (αλλά έχω εισιτήριο).
 Ούτε ξέρω τι έκανα τότε, αλλά θυμάμαι ότι περνούσα πολύ καλά. 
- 

- 

Αυτο ηταν, με το διαβασμα των 2 τελευταιων σελιδων αποκαρδιωθηκα εντελως. Αμα δεν μου κανει κου-κου στα 30 θα καλογερεψω . Αυτο ειναι το αποτελεσμα . Βριζεται το ντιζελ αλλα τετοιο καιτε 
- 

Μόλις επέστρεψα από παραλία 
 Λοιπόν, οι Ελληνίδες στην επαρχία είναι πιο εύκολες από τις άλλες στα μεγάλα αστικά κέντρα
 Στην αρχη είναι λίγο μούτρα αλλά εύκολα ζεσταίνει η ατμόσφαιρα.
 Brazilian φοράνε, μερικές έχουν ωραίο σώμα, αλλά δεν πετυχαίνεις εύκολα καλό πακέτο με όλα τα προσόντα και να έχει ταλέντα παντού( όπως λέμε πχ εδώ Porsche Cayenne, Nissan GTR, Ferrari 458 κλπ)
 Δλδ θα θα έχει σωματάρα η άλλη, αλλά θα υπολείπεται σε πρόσωπο (όπως πχ το Ariel Atom - επιδόσεις, απόλαυση, στο κρύο και στη βροχή είναι γτπ)Οι δε Ευρωπαίες τώρα, καλές, είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες. 
 Οι Ρωσίδες είναι συνήθως ολοκληρωμένα πακέτα
 Πάντως γενικά οι Ελληνίδες ψάχνονται πολύ παραπάνω από ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα, νταξ, άμα είναι καλή η άλλη θα το παίξει και λίγο δύσκολη, πχ μπορεί και να σε θέλει, αλλά δε θα γυρίσει να σε κοιτάξει και να σου κάνει νόημα, αλλά δεν θα σε απογοητεύσει εύκολα αν το παλέψειςΕπίσης σήμερα ανακάλυψα τα οφέλη του να πηγαίνεις βόλτα την ανηψιά σου και το πόσο θετικά σε βλέπουν όταν νταντεύεις ένα μικρό παιδί 
 και κυρίως το ότι φαίνεσαι καλός στα μάτια των προκομμένων και σοβαρών κοριτσιών

Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες