Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τόσα κλισέ μαζεμένα καιρό είχα να διαβάσω
Αν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε κάγκουρα, λες να σου πει ότι η αισθητική του μπάζει?
Ο καμπούρης δεν βλέπει την καμπούρα του. Προφανώς. (δηλαδή με λες κάγκουρα τώρα? Δεν κατάλαβα! )
για πες μας ρε παιδί μου εσύ τί συζητάς με τους φίλους σου, γιατί εμείς μια χαρά συζητάμε και για γαμίσια
βασικά με κάλυψε ο ταύρος:
Κοίτα, ο κανόνας λέει οτι οι γυναίκες είναι πιο... περιγραφικές όταν μιλάνε μεταξύ τους για σεξ απ' οτι εμείς.
Με άλλα λόγια...δε θα κάτσω ρε συ να περιγράφω πως ακριβώς πήδηξα την τάδε, πώς τον έπαιρνε, τι τον έκανε, πώς τελείωνε, πόσο στενό ή φαρδύ το είχε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Σίγουρα θα πουμε και για προτιμήσεις μας, σίγουρα θα σχολιάσουμε ό,τι κυκλοφορεί στα διπλανά τραπέζια, αλλά μετά από...30 λεπτά, έχουμε αλλάξει θέμα (συνήθως! εκτός αν παίζει καμιά θεά δίπλα ή κανα ευτράπελο )
Δεν ξέρω αν με 'πιάνεις'.
ΥΓ: δεν ξέρω...εγώ όσες φορές έχω βρεθεί σε γυναικοσυζήτηση, έχω φρίξει από τις λεπτομέρειες που συζητάνε (που θεωρητικά όλες τους είναι σχετικά σοβαρές κοπέλες). Δηλαδή φαντάσου τι γίνεται στις παρέες που όλες τους είναι λίγο-πολύ χαζογκόμενες. Μόνο φωτογραφία του π@τσου σου δεν έχουν πρόχειρη στο πορτοφόλι τους.