-
Φωτογράφηση για μαγιό και θα έβαζε και σουτιέν? Εγώ στη θέση του φωτογράφου, την έζμπρωχνα και της έριχνα και 2-3 χαστούκια για παραδειγματισμό.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κάνε δεξί κλικ και πάτα 'προβολή εικόνας' τώρα...Krista Allen.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειχα κοπελα που εκανε modelling κι ελεγε οτι ολες περνουσαν shop!Μοντελοπνίχτης...
Σε μια φιλη εκαναν προταση για φωτογραφηση με μαγιο απο ενα περιοδικο κ οταν μιλησε με τον φωτογραφο για τις λεπτομερειες της ειπε οτι επρεπε να την φωτογραφησει χωρις σουτιεν ωστε να μπορει να παιξει μετα στο φωτοσοπ για να της μεγαλωσει το στηθος κ η κοπελα για αυτο δε πηγε.Ηταν λιγουρης και τις φωτο τις ηθελε για ιδιαν χρηση ή οντως γινεται κατι τετοιο?
'Φωτογράφηση για περιοδικό' ( ) ή φωτογράφιση για περιοδικό; Γιατί της είπε.
Κατά τα άλλα, υπάρχει Photoshop, υπάρχει και Photoshop. Όλες οι φωτογραφίες περνάνε από κάποια στοιχειώδη επεξεργασία κατ'ελάχιστον (χρώματα, curves, sharpening, crop κλπ), καθώς αυτό που βγάζει η φωτογραφική μηχανή είναι απλώς ένα στάδιο, όχι το τελικό αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα, θα γίνει και στο δέρμα μια επεξεργασία, θα σβηστούν σημάδια, μαύροι κύκλοι κλπ. Ακριβώς όπως και πριν τη φωτογράφηση/βιντεογράφηση πέφτει μακιγιάζ. Ο σκοπός άλλωστε (σε τέτοια έντυπα) είναι να παρουσιάσουν μια γυναίκα, όπως θα είναι η βέλτιστη εμφάνιση της. Όχι μια αντικειμενική καταγραφή του πώς είναι όταν ξυπνάει το πρωί, με μαλλί τζίβα και τη τσίμπλα στο μάτι.Having said that, καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ένα λεπτό όριο ανάμεσα στον ευπρεπισμό και το καγκούρεμα.
Ορίστε πχ. η φωτογραφία που ανέβασε ο dodger:
και πώς μπορεί να γίνει μέσα σε 3 λεπτά, μαζί με το ποστάρισμα:
-
Εγω ιδιες τις βλέπω
Μα και τα βυζιά που μέτρησα το ίδιο μέγεθος έχουν
Παρατήρησα όμως πως ο τύπος πίσω κλείνει το στόμα μην πει καμμιά μαλακία ενω η τύπα κοιτάει με βλέμμα δηλητηριώδες -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
τώρα οκ?
-
Τώρα και μπάνιο να μην ξέρει δεν πνίγεται με τίποτα
Για τον τύπο απο πίσω όμως δεν εγγυούμαι ... -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Το οτι εγω προσπαθω να πληρωσω μερος των διδακτρων ''φιλης'', το αλλο μερος (και μεγαλυτερο) των οποιων θα το βαλει ατομο που τη γουσταρει και τις το εχει πει, εγω συνεννοουμαι μαζι του (!!) για να μπουν τα χρηματα, αυτος το λεει στη ''φιλη'', εγω τα ακουω γιατι ''κανονιζω πραγματα πισω απτη πλατη της'' με ''ατομο που δεν ειναι φιλος μου αλλα μονο δικος της'', ενω εχω πει στον αλλο οτι δεν θελω να φανω πουθενα για να μη παρεξηγηθω οτι ζηλευω η κατι τετοιο και μετα χωριζω λογω τετοιας συμπεριφορας ενω εξηγω τι εκανα και δεν υπαρχει κατανοηση, με κανει μαλακα?
Φοβερη μια προταση εκανα.How many pints have you drunk mate?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εγω ιδιες τις βλέπω
Παρατήρησα όμως πως ο τύπος πίσω κλείνει το στόμα μην πει καμμιά μαλακία ενω η τύπα κοιτάει με βλέμμα δηλητηριώδεςEχω την εντυπωση πως της μικρενε λιγο την περιφερεια.
-
Της Έλενας το boob δεν νομίζω να είναι φυσικό , φαίνεται...
αλλά δεν φαίνεται και άσχημο πλαστικό
όπως της Ramona Bambola
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σαφως και περνανε ολες αλλα οι περισσοτερες σε λογικα επιπεδα, πχ καμια ατελια προσωπου και οι ποιο αγνωστες στο σωμα.Η Ελενα και ps να χει περασει υπαρχουν και τα βιντεο για να την επιβεβαιωσουν...Κουκλάκι αλλά η απόλυτη γυναίκα της TV για μένα είναι αυτή:
Μου θυμίζει και μια παλιά αμαρτία...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Της Έλενας το boob δεν νομίζω να είναι φυσικό , φαίνεται...
αλλά δεν φαίνεται και άσχημο πλαστικόΣωστόοος. Ο επιστήμων όμως έχει κάνει φοβερή δουλειά. Εγώ με μπλουζάκι και ζακέτα που την είδα δεν καταλαβαίνεις τπτ. All natural φαίνονται.
-
Αρκεί να μην τα πιάσεις.
-
Tι φωτοσοπιες ρε παιδια μας δουλευετε; Η γκομενα ειναι οπως φαιενται στο εξωφυλλο του νιτρο,αντε με λιγο (λιγο ομως.. ) φιξαρισμα.Τωρα αν ειναι νατσουραλ η φεικ ποιος νοιαζεται.Εμεις θα της τα πιασουμε; Το θεμα ειναι οτι η γκομενα φυσαει πιο πολυ απο ολες στην ελλαδα (τις γνωστες) και με αυτο συμφωνειτε ολοι. Fact..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eχω την εντυπωση πως της μικρενε λιγο την περιφερεια.και λίιιιγο μεγάλωσε το στήθος.
Σκοπός μου είναι να δείξω ότι photoshop δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό
εμφανίζεται ως
Αρκεί να μην τα πιάσεις.
-
Μη μασάτε ρε, οι περισσότερες είναι πολύ πειραγμένες στις φωτογραφίες.
Και από την άλλη, το να μπαίνει κάποια στο χειρουργείο 4-5 φορές, να σκοτώνεται στο γυμναστήριο και να περνάει 2 ώρες την ημέρα σε κομμωτήριο, μανικιούρ, αποτρίχωση για να δείχνει έτσι ή αλλιώς, μου φαίνεται -και δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς- ένα είδος απάτης. -
-edit-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μη μασάτε ρε, οι περισσότερες είναι πολύ πειραγμένες στις φωτογραφίες.
Και από την άλλη, το να μπαίνει κάποια στο χειρουργείο 4-5 φορές, να σκοτώνεται στο γυμναστήριο και να περνάει 2 ώρες την ημέρα σε κομμωτήριο, μανικιούρ, αποτρίχωση για να δείχνει έτσι ή αλλιώς, μου φαίνεται -και δεν περιμένω να συμφωνήσει κανείς- ένα είδος απάτης.Και τι σε νοιάζει? Εσύ θα τα κάνεις όλα αυτά?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οποιαδήποτε κάνει αυτά που αναφέρεις, ακόμα και μέτρια εμφανισιακά να είναι, δείχνει όμορφη και εμφανίσιμη.
Μια όμορφη, απλά δείχνει κουκλάρα.Απ' την άλλη για κάποιες αυτό είναι η δουλειά τους, απ' αυτό βγάζουν το ψωμί τους, και όχι μόνο μοντέλες, αλλά και παρουσιάστριες.
Αυτές παλεύουν με τα γραμμάρια για την σιλουέττα τους.Δεν ξέρω γιατί απωθεί κάποιους η περιποίηση και το προσεγμένο, αν πρέπει να είναι όόόλααα φυσικά, ας μην ξυρίζονται καθόλου, θάμνος πάνω, θάμνος κάτω, και άντε μετά να σας κάνει κούκου (ξέρω υπάρχουν και κάποιοι που το προτιμούν έτσι)...
Άσκηση ΡΒΧΠ είναι αυτή;
-
δεν είναι όμως και το μπούστο το μόνο σημείο αξιολόγησης γκόμενας
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Και τι σε νοιάζει? Εσύ θα τα κάνεις όλα αυτά?Αυτός θα τα πληρώσει...
@ Manosk: δεν είναι απάτη, είναι επένδυση. Εξαιρούνται φυσικά παθολογικές περιπτώσεις όπου πλέον ολόκληρη η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αυτό (και το '4-5 φορές χειρουργείο' τείνει προς αυτή τη κατεύθυνση πάντως)
δεν είναι όμως και το μπούστο το μόνο σημείο αξιολόγησης γκόμενας
FAIL!!!!
Σε θρεντ που κοσμούν με τη παρουσία τους εκλεπτυσμένα πλάσματα όπως η Αντωνοπούλου (+1 ), πας και ποστάρεις ...το μπιφτέκι;Κάτι τέτοιο, μάλιστα! (NSFW)
[spoiler=Pussycat bottom:68rgx2se][/spoiler:68rgx2se]
Αξιοθαύμαστοι γλουτοί!
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες