-
Εμφανισιακά? Δεν θα το λεγα.
-
Ανατολικο ευρωπαίες κ Λατίνες .&-
-
-edit-
-
καμιά φωτό-παράδειγμα με μύτη Ελληνίδας έχουμε? γιατί δεν την έχω παρατηρήσει και πολύ εγώ...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Γνωστός ξενιτεμένος μου είχε πεί το χαρακτηριστικό 'την μύτη της Ελληνίδας στο χωριό, δεν την έχουν ούτε οι Αυστραλές στο κέντρο του Σίδνεϋ...
Φοβάμαι οτι ο γνωστός σου έχει δίκιο.
-
Μπερδεύετε την εμφάνιση με το ύφος. Ποιος τη χέζει τη μύτη της ελληνίδας και πόσο ψηλά την έχει? Άμα δεν γουστάρει εκείνη μία εμείς δεν πρέπει να γουστάρουμε δέκα. Και σας λέω εγώ για πότε στρώνει η μύτη όταν θα χει μπλέξει μόνο με μαλάκες ή θα είναι μπακούρι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
cabala101τετοιες υπαρχουν εκατονταδες(δε λεω χιλιαδες για να μη σε στενοχωρησω.. ) σαν το ελενακι ομως ουτε κατα διανοια.Σα να μου συγκρινεις τον μπουμσονγκ με τον πουγιολ (σε ποδοσφαιρικη αξια οχι σε ομορφια.. ) η τον καραγκουνη με τον ινιεστα... Εχει αυτο το κατι που 2 αντε 3 γυναικες εχουν σε μια χωρα και εμφανιζονται ανα 20-30 χρονια.
Kαλα αυτο ειναι λιγο υπερβολικο αλλα συμφωνω πως αυτη τη στιγμη η Ελενα βρισκεται στην κορυφη.Αξια αντικαταστατρια της
-
Το οτι εγω προσπαθω να πληρωσω μερος των διδακτρων ''φιλης'', το αλλο μερος (και μεγαλυτερο) των οποιων θα το βαλει ατομο που τη γουσταρει και τις το εχει πει, εγω συνεννοουμαι μαζι του (!!) για να μπουν τα χρηματα, αυτος το λεει στη ''φιλη'', εγω τα ακουω γιατι ''κανονιζω πραγματα πισω απτη πλατη της'' με ''ατομο που δεν ειναι φιλος μου αλλα μονο δικος της'', ενω εχω πει στον αλλο οτι δεν θελω να φανω πουθενα για να μη παρεξηγηθω οτι ζηλευω η κατι τετοιο και μετα χωριζω λογω τετοιας συμπεριφορας ενω εξηγω τι εκανα και δεν υπαρχει κατανοηση, με κανει μαλακα?
Φοβερη μια προταση εκανα. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλη και η γκομενιτσα του vengas αλλα η παρακατω ειναι το peak.Δεν εχει παραπανω. FACT.-Χαρακτηριστικη φωτο οπου ο φωτοσοπας το ξεσκισε το θεμα,της εβαλε βυζι 4 νουμερα μεγαλυτερο
-
Φουστάνος και μλκίες, Photoshop CS5 ftw!
g47 μας έστειλες!
-
-edit-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Φουστάνος και μλκίες, Photoshop CS5 ftw!g47 μας έστειλες!
True story...
Μια απο τις απειρες με την ενασχοληση μου με τη νεαρη Ποντια/Θεσ/κια κορασιδα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Φουστάνος και μλκίες, Photoshop CS5 ftw!
g47 μας έστειλες!
True story...
Μια απο τις απειρες με την ενασχοληση μου με τη νεαρη Ποντια/Θεσ/κια κορασιδα.για να ασχολείστε θα είναι ωραία κοπέλα
-
Το θεμα ειναι οτι ειναι μονο ωραια κοπελα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλη και η γκομενιτσα του vengas αλλα η παρακατω ειναι το peak.Δεν εχει παραπανω. FACT.-
Έχει
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Χαρακτηριστικη φωτο οπου ο φωτοσοπας το ξεσκισε το θεμα,της εβαλε βυζι 4 νουμερα μεγαλυτεροsorry μάγκεsh, αλλά δεν είναι photoshop
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Βρε παιδιά τι ηλικία έχετε και πιστεύετε σ' αυτές που βλέπετε στα περιοδικά ;Όταν εγώ ήμουν έφηβος δεν γνωρίζαμε για Photoshop-πιάσματα, τώρα όμως ; ; ;
Η έξυπνη Νόνη Δούνια το είχε δηλώσει φόρα-παρτίδα, εντάξει μπορεί μια κοπέλα να είναι όμορφη, αλλά τόσο τέλεια όπως εμφανίζονται στα περιοδικά ΚΑΜΜΙΑ δεν είναι, ούτε μια ελιά, μια ατέλεια στο πρόσωπο...
Ειχα κοπελα που εκανε modelling κι ελεγε οτι ολες περνουσαν shop!
Sent from my NEO V using Tapatalk.
-
Σαφως και περνανε ολες αλλα οι περισσοτερες σε λογικα επιπεδα, πχ καμια ατελια προσωπου και οι ποιο αγνωστες στο σωμα.Η Ελενα και ps να χει περασει υπαρχουν και τα βιντεο για να την επιβεβαιωσουν...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλη και η γκομενιτσα του vengas αλλα η παρακατω ειναι το peak.Δεν εχει παραπανω. FACT.-
Χαρακτηριστικη φωτο οπου ο φωτοσοπας το ξεσκισε το θεμα,της εβαλε βυζι 4 νουμερα μεγαλυτερο
την έχω δει από κοντά και είναι αυτό που φαίνεται
-
Ειδικα το στηθος στις φωτο πρεπει να του αλλαζουν τα φωτα .Σε μια φιλη εκαναν προταση για φωτογραφηση με μαγιο απο ενα περιοδικο κ οταν μιλησε με τον φωτογραφο για τις λεπτομερειες της ειπε οτι επρεπε να την φωτογραφησει χωρις σουτιεν ωστε να μπορει να παιξει μετα στο φωτοσοπ για να της μεγαλωσει το στηθος κ η κοπελα για αυτο δε πηγε.Ηταν λιγουρης και τις φωτο τις ηθελε για ιδιαν χρηση ή οντως γινεται κατι τετοιο?
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες