-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εσύ απλά ισχυρίζεσαι πως δεν έχεις γνώση των γεγονότων. Απομακρύνεσαι από όσες δραστηριότητες μπορούν να σας συνδέσουν με τον τόπο του εγκλήματος και επιβεβαιώνεις την αρχή του plausible deniabity. Πρόσεξέ το αυτό γιατί αν πιαστεί εκείνος, ο επόμενος είσαι εσύ ως συνεργός και θα σου δημιουργήσει προβλήματα με την δική σου σύζυγο. Με άλλα λόγια... μακριά από τα σκατά γιατί αν σου κολλήσουν, βρωμάς!!!Στεκομαι 'παρουσιάστε'.
@Kilomeater,
οτι γραφει ο Διας, ΑΚΡΙΒΩΣ.
Ειναι ΠΟΛΥ ευκολοτερο να πειστει η γυναικα σου (που καποια στιγμη οτν σκασει το θεμα, στανταρ θα σου ερθει για εξηγησεις) οτι ο φιλος σου εκανε την κουτσουκελα και δεν ειπε τιποτα σε κανεναν, ΠΑΡΑ οτι το ηξερες και δενεισαι και εσυ νυχτοπερπατητης λαμογιο.
Αφου το ηξερες γιατι δεν της το ειπες????, μονο αυτο να σε ρωτησει και δει την ενοχη φατσα σου, οποια και να ειναι η απαντηση σου, καθε λογικη συζυγος θα ανοιγε δικογραφια.EDIT,
τωρα ειδα τα παρακατω...
εκει για εμενα προσωπικα ισχυει το ποιος ειναι φιλος ποιανου, ποιος εχει ερθει πρωτος. Ησουν και με τους δυο φιλος το ιδιο απο παλια?
Αν ηξερες τον τυπο απο το Λυκειο πχ και ησασταν κολλητοι, και στην πρωτη χρονια στο πανεπιστημιο γνωρισε τη γκομενα και σιγα σιγα φτασατε κουμπαριες κλπ, προτεραιοτητα εχει ο φιλος, αν και ειναι οπως και να το κανεις το πραγμα μπερδεμενο. Αντιστοιχα και για τη φιλη.Βεβαια αν εκανε κουτσουκελα βαοντας και εσενα μεσα χωρις να σε ενημερωσει, ειναι λιγο μαλακακος, και μην θεωρεις εντελως απιθανο να γυρισει η γυναικα του και να σου πει 'παλιο@ρχιδι το ηξερες και δεν ειπες τιποτα, φταις και εσυ'.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Η φιλία είναι πολύ καλό πράγμα αλλά δεν είναι πάνω από την ατομική μας ευτυχία/ηρεμία. Εκείνος τα έκανε όπως τα έκανε, εσύ δεν φταις σε κάτι. Απαγκιστρώσου όσο ακόμα προλαβαίνεις...
ok δεν το εξηγησα αρκετα:
δεν ειναι τυχαιος φιλος, αλλα ειμαστε πολυ στενη οικογενειακη παρεα, θα παμε καθε χρονο μαζι διακοπες, εχουμε βαφτισει παιδια μαζι, τα παιδια εχουνε μεγαλωσει μαζι και διαφορα αλλα
το 'ξεκοβω' δεν ειναι επιλογηακόμη καλύτερα...........του εξηγείς οτι για όσο κρατήσει το ''πανιγύρι του'' παύεις να είσαι φίλος και σύμμαχος,έτσι ίσως τον ταρακουνήσεις και λίγο!!!
-
Ό,τι και να κάνεις την έβαψες! Το λέω για να σ' εμψυχώσω .
-
Αλλος γαμει, αλλος πληρωνει.
-
εγω τι πρεπει να κανω τωρα ομως? Σα φιλος και των δυοΤιποτα,αλλωστε ειναι αρκετο πιθανο να ειναι απλως μια περιπετεια που θα παρει ενα τελος.
Αν παλι εξελιχθει σε κατι μονιμο,ηταν γραφτο να γινει.Κατα την γνωμη μου ειναι λάθος να ενθαρρυνεις ή να αποθαρρυνεις,ο φιλος σου εχει κλεισει τα 18 πολυ καιρο τωρα φανταζομαι,ας κανει λοιπον οτι νομιζει στον δικο ΤΟΥ γάμο,εσυ θα επρεπε να παρέμβεις μονο αν δεις εντελως σουρεαλιστικες καταστασεις πχ οτι ετοιμαζεται να φυγει με την γκομενα στο Περου και να αφησει τα παιδια σύξυλα.
-
Αν πάει Βολιβία όμως, μην κάνεις τίποτα.
-
Tο πιο σωστό είναι αυτό που είπε ο ΔΙΑΣ στην προηγούμενη σελίδα. Απέχεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε μπλέξει και το συζητάς και με τη γυναίκα σου ώστε αν σκάσει η βόμβα να ξέρει τι και πως.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
και το συζητάς και με τη γυναίκα σου.ουτε για αστειο
οι φιλοι δεν μας εκμυστηρευονται τετοια μυστικα για να τα συζηταμε με την γυναικα μας -
Του λειτ φορ δις...
εγω με τη γυναικα μου δεν εχω να φοβαμαι τιποτα, δεν εχουμε θεματα εμπιστοσυνης, ισα ισα που της εχω ψιλοπει την κατασταση χωρις να μπω σε βαθος , απλα να ειναι υποψιασμενη
-
Δεν έχω πει λεπτομερείς ρε, αλλά ότι κάτι Ίσως παίζει, απροσδιόριστα, από φλερτ εως πιο πολύ.
Οι άλλοι μόνο τσοντοταινια δε γυρίσανε, παίρνονται ολούθε ποικιλοτρόπως -
Και η γυναικα σου αλλωστε αυτο μετεφερε στην αλλη, οτι ΙΣΩΣ-ΚΑΤΙ παιζει
-
Η γυναίκα σου τα έχει ξεράσει όλα στην γυναίκα του φίλου σου, οπότε αν δεν είναι κάνα τρελό μπάζο αυτή, να ετοιμάζεται για την εκδίκησή της...
Οι γυναίκες είναι αμείλικτες σε τέτοια θέματα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και η γυναικα σου αλλωστε αυτο μετεφερε στην αλλη, οτι ΙΣΩΣ-ΚΑΤΙ παιζειΗ γυναίκα σου τα έχει ξεράσει όλα στην γυναίκα του φίλου σου
+1χ2
οπότε αν δεν είναι κάνα τρελό μπάζο αυτή, να ετοιμάζεται για την εκδίκησή της...
Οι γυναίκες είναι αμείλικτες σε τέτοια θέματα.αν η γυναίκα σου δεν σου έχει ξανα-αναφέρει το ζήτημα, τότε και η γυναίκα του άλλου το ήξερε ήδη
-
Τοσο καλο πηδημα του κανει η αλλη; ειχε πηδηξει αλλη γυναικα ποτε;
-
Μετα απο μερικα χρονια,οποιαδηποτε γυναικα ειναι καλυτερη απο την δικη σου
Η αληθεια ειναι παντως οτι η οικονομικη κριση εχει γινει και συζυγικη κριση σε πολλες περιπτωσεις -
Ναι αλλά συνήθως (για την ακρίβεια 3 στα 3 ζευγάρια που ξέρω) την κάνει η γυναίκα αναζητώντας καινούριο σπόνσορα ν' αντικαταστήσει τον χρεοκοπημένο.
Εδώ απατάει ο άντρας, προφανώς δεν είναι χρεοκοπημένος . -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μετα απο μερικα χρονια,οποιαδηποτε γυναικα ειναι καλυτερη απο την δικη σου
Η αληθεια ειναι παντως οτι η οικονομικη κριση εχει γινει και συζυγικη κριση σε πολλες περιπτωσειςΔε συμφωνω. Εκτος αν εχει πατωσει τελειως η σχεση, το καλυτερο σεξ ειναι με καποια που αγαπας, ξερεις τα χουγια της και ξερει τα δικα σου.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Τοσο καλο πηδημα του κανει η αλλη; ειχε πηδηξει αλλη γυναικα ποτε;Εντάξει έχει πέσει σε περίπτωση 40Αράς που γουστάρει το σεξ και είναι περπατημένη, τον βάζει κάτω και τα βλέπει όλα, του βγάζει διαφορές φαντασιώσεις, ντύνεται όπως της πει με διάφορα κ@υλωτικα κα....
-
έχει πέσει σε περίπτωση 40ΑράςΚάπου εκεί σταμάτησα να διαβάζω
-
Όντως, για να τον καυλώνει τόσο πολύ σαραντάρα, μάλλον μόλις βγήκε από τη φυλακή (ή μήπως είν' ακόμα μέσα ;).
Εκτός αν είν' η Μόνικα Μπελούτσι οπόταν οκ.
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες