-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Επισης μου εκανε εντυπωση πως το ηχειο δεν ακουγεται πολυ δυνατα..
αυτο ειναι θεμα της 3.1.2
Δηλ.;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επισης μου εκανε εντυπωση πως το ηχειο δεν ακουγεται πολυ δυνατα..
αυτο ειναι θεμα της 3.1.2
Δηλ.;;;
Δηλαδη οταν γραφεις μηνυμα δεν ακουγεται πολυ δυνατα.Τα γραμματα οταν τα πατας.Κατα τα αλλα κανονικα.
-
γενικα η ενταση του ηχειου εχει κατεβει λιγο
-
γενικα η ενταση του ηχειου εχει κατεβει λιγοΕγω δεν προσεξα κατι τετοιο
-
Ναι παραδοξως δεν υπαρχει ομοφωνια σε αυτο θεμα.Αν και η περισσοτεροι το αντιμετωπιζουν εμπειρικα(δεν το μετρησαν δλδ πριν και μετα).Εμενα στο 3GS μου φανηκε χαμηλοτερο,στα επιπεδα του 3G.
-
Ναι παραδοξως δεν υπαρχει ομοφωνια σε αυτο θεμα.Αν και η περισσοτεροι το αντιμετωπιζουν εμπειρικα(δεν το μετρησαν δλδ πριν και μετα).Εμενα στο 3GS μου φανηκε χαμηλοτερο,στα επιπεδα του 3G.Ε... αναμονη για την 3.1.3 τοτε, να δουμε αν το εφτιαξαν
-
Μπα ειναι μυστηριοι τυποι οι Καλιφορνιζει.Αυτοι μπορει να πιστευουν οτι ετσι το εφτιαξαν
-
Μπα ειναι μυστηριοι τυποι οι Καλιφορνιζει.Αυτοι μπορει να πιστευουν οτι ετσι το εφτιαξαν -
Παρέλαβα σήμερα το SE W995. Δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα αν έχει GPS δέκτη. Ξέρει κάποιος με σιγουριά; Αν ναι, υπάρχει πρόγραμμα πλοήγησης γι' αυτό; Το κινητό μάλλον έχει sybian O/S.
Εννοείται ότι πρέπει να μπορεί να βρεθεί 'δωρεάν'.
-
-Εχει δεκτη GPS
-Δεν υπαρχει καποια αξιολογη εφαρμογη ακομα(ρωτα και σε κανα 'μαγαζι')
-Το w995 δεν εχει symbian,αλλα μια εκδοχη της Α200
-
Σε symbian (στα Νοκια) οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Garmin Mobile με χάρτες autodrive & anavasis. Είναι πολύ καλό πρόγραμμα.
-
-Εχει δεκτη GPS-Δεν υπαρχει καποια αξιολογη εφαρμογη ακομα(ρωτα και σε κανα 'μαγαζι')
-Το w995 δεν εχει symbian,αλλα μια εκδοχη της Α200
Ευχαριστώ
-
Ναι παραδοξως δεν υπαρχει ομοφωνια σε αυτο θεμα.Αν και η περισσοτεροι το αντιμετωπιζουν εμπειρικα(δεν το μετρησαν δλδ πριν και μετα).Εμενα στο 3GS μου φανηκε χαμηλοτερο,στα επιπεδα του 3G.+10db.
-
Μπορείτε να μου πείτε πια είναι η αντίδραση της κάμερας όταν βγαζετε φωτο σε απόλυτο σκοτάδι με φλας στο NOKIA 5800 Xpressmusic?
-
Τρομάζει;
-
Μπράβο κερδίσατε !!!
Φυσικά δεν εννοουσα αυτό. Το δικό μου σε χαμηλο φωτισμό αναβοσβήνει η οθόνη (ασπρη-φωτο) και όταν βγάζω φωτο δεν φαίνεται τπτ. Γι αυτό ρωτάω μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα.
-
Τι θα γίνει με αυτο το 3GS? Μη διαθεσιμότητα ακόμα? Θα μας τρελάνουνε? Έχει πέσει τρελό δούλεμα
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τι θα γίνει με αυτο το 3GS? Μη διαθεσιμότητα ακόμα? Θα μας τρελάνουνε? Έχει πέσει τρελό δούλεμαΡε παιδια μονο ελληνικο φαινομενο πρεπει να ειναι η ελλειψη διαθεσιμοτητας
-
Γιατι το υποστηριζεις αυτο?
-
Το 3gs έχει απελπιστικά μικρή μπαταρία (ή πιο σωστά μεγάλη κατανάλωση). + το ότι ψιλομλκίζεσαι με τις εφαρμογές αρκετά συχνά, τότε είναι που το πατώνεις...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]