Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
γενικα η ενταση του ηχειου εχει κατεβει λιγο
Εγω δεν προσεξα κατι τετοιο
Επισης μου εκανε εντυπωση πως το ηχειο δεν ακουγεται πολυ δυνατα..
αυτο ειναι θεμα της 3.1.2
Δηλ.;;;
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Επισης μου εκανε εντυπωση πως το ηχειο δεν ακουγεται πολυ δυνατα..
αυτο ειναι θεμα της 3.1.2
Δηλ.;;;
Δηλαδη οταν γραφεις μηνυμα δεν ακουγεται πολυ δυνατα.Τα γραμματα οταν τα πατας.Κατα τα αλλα κανονικα.
Εγω δεν προσεξα κατι τετοιο
Ναι παραδοξως δεν υπαρχει ομοφωνια σε αυτο θεμα.Αν και η περισσοτεροι το αντιμετωπιζουν εμπειρικα(δεν το μετρησαν δλδ πριν και μετα).Εμενα στο 3GS μου φανηκε χαμηλοτερο,στα επιπεδα του 3G.
Ναι παραδοξως δεν υπαρχει ομοφωνια σε αυτο θεμα.Αν και η περισσοτεροι το αντιμετωπιζουν εμπειρικα(δεν το μετρησαν δλδ πριν και μετα).Εμενα στο 3GS μου φανηκε χαμηλοτερο,στα επιπεδα του 3G.
Ε... αναμονη για την 3.1.3 τοτε, να δουμε αν το εφτιαξαν
Μπα ειναι μυστηριοι τυποι οι Καλιφορνιζει.Αυτοι μπορει να πιστευουν οτι ετσι το εφτιαξαν
Μπα ειναι μυστηριοι τυποι οι Καλιφορνιζει.Αυτοι μπορει να πιστευουν οτι ετσι το εφτιαξαν
Παρέλαβα σήμερα το SE W995. Δεν είμαι 100% σίγουρος ακόμα αν έχει GPS δέκτη. Ξέρει κάποιος με σιγουριά; Αν ναι, υπάρχει πρόγραμμα πλοήγησης γι' αυτό; Το κινητό μάλλον έχει sybian O/S.
Εννοείται ότι πρέπει να μπορεί να βρεθεί 'δωρεάν'.
-Εχει δεκτη GPS
-Δεν υπαρχει καποια αξιολογη εφαρμογη ακομα(ρωτα και σε κανα 'μαγαζι')
-Το w995 δεν εχει symbian,αλλα μια εκδοχη της Α200
Σε symbian (στα Νοκια) οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Garmin Mobile με χάρτες autodrive & anavasis. Είναι πολύ καλό πρόγραμμα.
-Εχει δεκτη GPS-Δεν υπαρχει καποια αξιολογη εφαρμογη ακομα(ρωτα και σε κανα 'μαγαζι')
-Το w995 δεν εχει symbian,αλλα μια εκδοχη της Α200
Ευχαριστώ
+10db.
Μπορείτε να μου πείτε πια είναι η αντίδραση της κάμερας όταν βγαζετε φωτο σε απόλυτο σκοτάδι με φλας στο NOKIA 5800 Xpressmusic?
Τρομάζει;
Μπράβο κερδίσατε !!!
Φυσικά δεν εννοουσα αυτό. Το δικό μου σε χαμηλο φωτισμό αναβοσβήνει η οθόνη (ασπρη-φωτο) και όταν βγάζω φωτο δεν φαίνεται τπτ. Γι αυτό ρωτάω μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα.
Τι θα γίνει με αυτο το 3GS? Μη διαθεσιμότητα ακόμα? Θα μας τρελάνουνε? Έχει πέσει τρελό δούλεμα
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Τι θα γίνει με αυτο το 3GS? Μη διαθεσιμότητα ακόμα? Θα μας τρελάνουνε? Έχει πέσει τρελό δούλεμα
Ρε παιδια μονο ελληνικο φαινομενο πρεπει να ειναι η ελλειψη διαθεσιμοτητας
Γιατι το υποστηριζεις αυτο?
Το 3gs έχει απελπιστικά μικρή μπαταρία (ή πιο σωστά μεγάλη κατανάλωση). + το ότι ψιλομλκίζεσαι με τις εφαρμογές αρκετά συχνά, τότε είναι που το πατώνεις...