-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
To Autobianchi ομως που ειναι διπλα φαινεται να εχει ηθικο ακμαιοτατο, παρα τις παρεμβασεις που εχει δεχτει -
-
Porsche 356 πεταμένη σε δάσος
-
Ελλαδα η 356?
-
Φαντάζομαι πως όχι.
Αλλιώς με βλέπω να φορτώνω τον Χάρο (μετά από πολύ καιρό που δεν το χρησιμοποιώ) και να τρέχω στα βουνά να ψάχνω να φωτογραφίσω σάπιους σκαραβαίους... -
δεν ειναι στην Ελλάδα, απλά την έβαλα γιατι είναι ωραία η φωτογραφία
(κρίμα πάντως...) -
carrera gs, καλά μου παιδιά... αυτά δε φυτρώνουν στο δάσος!
-
Πανέμορφη!!
Πάντως αν συνειδητοποιήσετε τι πράγματα μας αρέσουν σε σχέση με τους 'normal' ανθρώπους...
Είχε παρει μια φορά ένας φίλος μια 2002 'στο ζεμπίλι', καρότσα γυμνή και ολα (και το μοτέρ!) ριγμένα στο σαλόνι. Το αυτοκίνητο είχε και ωραία φτεράκια/φουσκώματα. Με παιρνει τηλ να παω να βοηθησω και παιρνω μαζί και δύο φίλους,εναν που ηταν σπιτι αλλα ασχετο με το αντικειμενο και εναν αρχαιολάτρη...
Με το που βλέπουμε το BMW αρχίζουμε τα γνωστά, τι ωραίο, κουκλί, θηρίο κλπ κλπ, ο άσχετος έχει μείνει κάγκελο και γυρίζει και ρωτάει με τροπο τον αρχαιόλάτρη αλλά πολύ σοβαρά 'έχει κάποιο πρόβλημα ο φίλος του Δημήτρη?' -
Αλέξανδρε αυτή πως βρέθηκε εκεί? Χάθηκε στο δρόμο.
Πέραν της πλάκας μία τέτοια νομίζω είχαν παρουσιάσει σε γνωστό βρετανικό περιοδικό κλασικών αυτοκινήτων. Μου είχε κάνει εντύπωση που της είχαν βάλει πίσω φανάρια από Kapitan. Δε ξέρω αν έβγαινε έτσι, ή ΄ξηταν ότι πιο κοντινό στα αυθεντικά.
-
-
http://www.facebook.com/pages/Ε� ... 13?sk=wall
ΑΝ ενδιαφερεται κανεις να βρει κατι, καποιοι αλλοι ποσταρουν και εδω
-
Πράγματι, υπάρχει και στο FB μια παρέα που ψάχνει και βρίσκει ιστορικά απομεινάρια. Ήδη 100+ φωτό έχουν ανέβει.
-
-
autobianchi
mercedes?
renault 4
renault 18
opel kadett
citroen visa
σε μερικά χωρια της μεσσηνίας
-
-
Renault 6
-
-
-
Το mercedes που βρισκεται???Ειναι τελειως παρατημενο η ανηκει σε καποιον???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
@mb3009Το mercedes που βρισκεται???Ειναι τελειως παρατημενο η ανηκει σε καποιον???
Το αυτοκίνητο βρίσκετε κοντά στο χωριό Μελιγαλα στη Μεσσηνια είναι σε περίοπτη θέση προφανώς αυτός που το έχει θέλει να βρει αγοραστή δεν έχει σπίτια κοντά μόνο μια αποθήκη και δεν βρήκα κάποιον να ρωτήσω
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ