-
ας ειναι οτι θελει ! το θεμα ειναι να μην το καθυστερησουν πολυ γιατι θελω να παρω καινουργιο αυτοκινητο και δυστηχως δεν ειχα προλαβει την προηγουμενη αποσυρση αντε μπας και προλαβουμε να παρουμε αμαξι πριν τα λεφτα μας γινουν δραχμες
-
Οταν ανακοινωσουν την αποσυρση λογικα θα το ανακοινωσουν μαζι με την απελευθερωση της πετρελαιοκινησης σε Αθηνα- Θεσσ/νικη και κατα πασα πιθανοτητα θα το ανακοινωσει ο Γαπ λιγο πριν τις δημοτικες εκλογες του Νοεμβριου
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μόλις τώρα έδειξε στο alter οτι η κυβέρνηση σχεδιάζει νεα απόσυρση.
Θα αφορά μόνο αγορά καινούριου αυτοκινήτου και το κίνητρο θα είναι έκπτωση στο τέλος ταξινόμησης, ανάλογα με τους ρύπους που θα εκπέμπει.μερικές δεκάδες σελίδες πίσω στο συγκεκριμένο thread η κίνηση αυτή είχε προβλεφτεί...
Φυσικά τώρα για κάποιους αμερόληπτους εδώ μέσα θα είναι σωστή και άγια....
Κάποιοι πάντως ήδη έχουμε εκφράσει άποψη, δες μια σελίδα πιο πίσω αν δεν σου κάνει κόπο...
EDIT: ορθογραφικό
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Οταν ανακοινωσουν την αποσυρση λογικα θα το ανακοινωσουν μαζι με την απελευθερωση της πετρελαιοκινησης σε Αθηνα- Θεσσ/νικη και κατα πασα πιθανοτητα θα το ανακοινωσει ο Γαπ λιγο πριν τις δημοτικες εκλογες του Νοεμβριουγι αυτο τρεχτε να τους ψηφισετε και τρεχτε να παρετε καινουριο αμαξι με αποσυρση
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Οταν ανακοινωσουν την αποσυρση λογικα θα το ανακοινωσουν μαζι με την απελευθερωση της πετρελαιοκινησης σε Αθηνα- Θεσσ/νικη και κατα πασα πιθανοτητα θα το ανακοινωσει ο Γαπ λιγο πριν τις δημοτικες εκλογες του ΝοεμβριουΚαι απόσυρση και πετρελαιοκίνηση;
Καλά ζωάκια θα είναι και κυρίως η...οικολόγος υπουργός Περιβάλλοντος!Τουλάχιστον ο ...κουφός (Σουφλιάς), στην πετρελαιοκίνηση αντιστάθηκε, τούτοι εδώ (και σ' αυτό το θέμα...) ξεβρακώνονται...
Για να δούμε, μιας και ακόμη είναι φήμες, μπορεί να μην γίνει τίποτε τελικά...
-
Και τα παπαγαλάκια ξεκίνησαν το έργο τους:
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Οταν ανακοινωσουν την αποσυρση λογικα θα το ανακοινωσουν μαζι με την απελευθερωση της πετρελαιοκινησης σε Αθηνα- Θεσσ/νικη και κατα πασα πιθανοτητα θα το ανακοινωσει ο Γαπ λιγο πριν τις δημοτικες εκλογες του Νοεμβριου
Και απόσυρση και πετρελαιοκίνηση;
Καλά ζωάκια θα είναι και κυρίως η...οικολόγος υπουργός Περιβάλλοντος!Τουλάχιστον ο ...κουφός (Σουφλιάς), στην πετρελαιοκίνηση αντιστάθηκε, τούτοι εδώ (και σ' αυτό το θέμα...) ξεβρακώνονται...
Για να δούμε, μιας και ακόμη είναι φήμες, μπορεί να μην γίνει τίποτε τελικά...
ήταν το λιγότερο αναμενόμενο. Φυσικά και στα @@ τόσο το περιβάλλον όσο και η πολιτιστική κληρονομιά. Να γίνουν γύψος όλα.... (εδώ πραγματικά χρειάζεται να μας εξορίσουν από το τόπο αυτό προκαλούμε ζημιά στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά...).
Καλώς θα κάνουν να φέρουν τα diesel σε Αθήνα και Θεσσαλονική. Σε λίγα χρόνια θα έχουν λύσει το ασφαλιστικό πρόβλημα καθώς το 80% των άνω των 65 θα έχει γίνει τροφή για τα σκουλήκια και στις ηλικίες 45 ως 65 άντε να έχει μείνει το 50%. Λύνει και το πρόβλημα της ανεργίας....
ΥΓ. Τώρα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω??? Μάλλον προς κλαυσίγελο μου βγαίνει. Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική και κάποιος θα σφυρίξει στον ΓΑΠ ότι όσο το μαζούτ και το πετρέλαιο θάλασσας είναι διαθέσιμα για νοθεία θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα.....
-
Ας περιμένουμε απλώς, μετά αναλόγως: κλαίμε, γελάμε, και τα δύο και κυρίως τους μουτζώνουμε με τα δυο χέρια (και να θυμηθούμε να κάνουμε το ίδιο και στην κάλπη... ).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ας περιμένουμε απλώς, μετά αναλόγως: κλαίμε, γελάμε, και τα δύο και κυρίως τους μουτζώνουμε με τα δυο χέρια (και να θυμηθούμε να κάνουμε το ίδιο και στην κάλπη... ).Καλά εγώ το έχω ήδη κάνει .... αλλά δεν αλλάζει και τίποτα.... το θέμα είναι ότι με τις σημερινές συνθήκες στο λεκανοπέδιο η κατάσταση θα επιβαρυνθεί πάρα πολύ με την είσοδο ακόμα και καθαρών diesel.
Φυσικά να μην κάνουν και ιδιαίτερο χάζι οι έχοντες diesel γιατί ίσως να τους βολεύει να μην καταργηθούν οι περιορισμοί καθώς βλέπω τη τιμή να φτάνει στο 115% της τιμής της βενζίνης ώστε το κράτος να μην χάσει έσοδα ή βλέπω τέλη κυκλοφορίας πολλαπλάσια αυτών των βενζινοκίνητων (όπως στην Ιταλία τη δεκαετία του 80).
-
Μπηκε και το 1000ρικο της αγορας νέου και κλεινει το κεφαλαιο αποσυρση για μενα.
Απο νομαρχια Πειραια.
10 μηνες...... -
Ας περιμένουμε απλώς, μετά αναλόγως: κλαίμε, γελάμε, και τα δύο και κυρίως τους μουτζώνουμε με τα δυο χέρια (και να θυμηθούμε να κάνουμε το ίδιο και στην κάλπη... ).
Καλά εγώ το έχω ήδη κάνει .... αλλά δεν αλλάζει και τίποτα.... το θέμα είναι ότι με τις σημερινές συνθήκες στο λεκανοπέδιο η κατάσταση θα επιβαρυνθεί πάρα πολύ με την είσοδο ακόμα και καθαρών diesel.
Φυσικά να μην κάνουν και ιδιαίτερο χάζι οι έχοντες diesel γιατί ίσως να τους βολεύει να μην καταργηθούν οι περιορισμοί καθώς βλέπω τη τιμή να φτάνει στο 115% της τιμής της βενζίνης ώστε το κράτος να μην χάσει έσοδα ή βλέπω τέλη κυκλοφορίας πολλαπλάσια αυτών των βενζινοκίνητων (όπως στην Ιταλία τη δεκαετία του 80).
Εγώ δεν ψηφίζω αυτούς που μας κυβερνάνε, οπότε το μούτζωμα αυτή τη φορά το γλίτωσα!
Καλά, εννοείται πως αν επιτρέψουν την πετρελαιοκίνηση, το diesel θα φτάσει το λιγότερο στα ίδια με την βενζίνη (και ο πληθωρισμός στα ύψη, αλλά εδώ περιμένουμε να πάνε όλα στον ανώτερο ΦΠΑ, η άνοδος στο diesel θα τους τρομάξει! ).
Ακόμη και να επιτραπούν πάντως, πρέπει να δώσουν κάποια αντικίνητρα, γιατί προβλέπω να γεμίσουμε με επαγγελματικά diesel που θα ντουμανιάσουν το κέντρο σε επίπεδα δεκαετίας '80! Τώρα έχουμε μόνον τα 15.000 ταξί (και κάμποσα ακόμη μαϊμού... ), αν προσθέσουμε με συντηρητικούς υπολογισμούς καμιά 100.000 ακόμη επαγγελματικά (διανομές, πωλητές κλπ κλπ), με αυτά τα καύσιμα που έχουμε , με την γενικότερη ασχετοσύνη των συνεργείων και την ελλιπέστατη συντήρηση, το αποτέλεσμα θα είναι....
-
Θεσσαλονίκη...
10 μήνες...
και τίποτα...
τίποτα από το πρώτο 1500αρι...
για το δεύτερο προς το παρόν δε προχώρησα...αλήθεια, υπάρχει προθεσμία για αυτό το θέμα?
μπορώ να πάω του χρόνου με τα έγγραφα, και μπω στη διαδικασία για το δεύτερο 1000 τότε? -
τις τελευταίες δυο βδομάδες παρα πολλοί τα πήρανε τα λεφτα στο χωριό μου Σέρρες!
-
Μετά από 341 ημέρες από τότε που παρέδωσα το παλιό μου αυτοκίνητο, εισέπραξα επιτέλους το κίνητρο της απόσυρσης καθώς και αυτό της αγοράς νέου. Η διαδικασία της απόσυρσης έγινε από την ΝΑ Δυτικής Θεσ/νίκης.
Διαπίστωσα και εγώ ότι για το Ελληνικό Δημόσιο 1.000,00€+1.000,00€=1.997,60€
Οποία σατανική σύμπτωση! Την ίδια ημέρα που έγινε η κατάθεση έλαβα και το εκκαθαριστικό του ΕΤΑΚ.Easy come, easy go...
ΥΓ1. Να είναι καλά οι πολιτικοί μας. Πέρσι μου έκαναν δώρο 2.000€ για 4 κλιματιστικά που αντικατέστησα και φέτος μου έδωσαν (έστω και με καθυστέρηση) τετραπλάσια από όσα θα έδινα εγώ σε κάποιον να μου πετάξει το σαραβαλάκι! Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ελπίζω να με επιχορηγήσουν για να αλλάξω την LCD TV που αγόρασα πέρσι, με μια σύγχρονη 3D...
ΥΓ2. Βρε λές να φταίω εγώ για την κατάντια της χώρας μας; Μήπως έπρεπε να τους πώ 'Όχι, ευχαριστώ! Κρατήστε τα για να ενισχύσετε τα ταμεία;'
-
Ξανά πάλι ανοίγει συζήτηση για την απόσυρση με σκοπό να τονωθεί ο κλάδος.
Μου αρέσει πολύ η συνέπεια της πολιτικής ηγεσίας....
-
Σε μια νεκρη αγορα θα δωσει παλι το φιλι της ζωης στους αυτοκινηταδες ..... δικα μας παιδια ειναι ,ετσι να τα αφησουμε ? Ας κλεισουν οι αλλοι πρωτα!
-
Εγώ πάντως δεν βλέπω νεκρή αγορά και να έχουν πρόβλημα οι έμποροι εφόσον πιστεψαν ότι με μια (ψευτο)απόσυρση που δίνει έκπτωση 1000, 2000€ θα τονώσουν την αγορά. Οι δε προσφορές τους δείχνουν ότι απλώς δεν έχουν τα περσινά υπερκέρδη. Δεν 'ξεβρακώθηκαν' όπως υπέστη ο υπόλοιπος κόσμος. Για εμένα σημαίνει ότι έχουν ακόμα πολλά αποθέματα και πολλές αντοχές μέχρι την ολική κατάρρευση και οι όποιες απολύσεις προσωπικού (πιτσιρικάδες πωλητες οι περισσότεροι) παραπλευρες απώλειες άντε αφορμή να κάνουν λίγο θόρυβο!
Αυτή τη στιγμή έχοντας η (όποια) κυβέρνηση φορτώσει με ανασφάλεια και αβεβαιότητα το 100% του λαού το να φροντίσει και να δώσει 'ανάσα' σε 5 ή 10 μεγαλοεισαγωγείς απλώς δείχνει ότι 'εδώ ο κόσμος καιγεται και το χτενίζεται'. -
Ξανά πάλι ανοίγει συζήτηση για την απόσυρση με σκοπό να τονωθεί ο κλάδος.Μου αρέσει πολύ η συνέπεια της πολιτικής ηγεσίας....
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4593242
αυτο εννοεις; τη μεγαλη κωλοτουμπα; αυτοι που εκραζαν την κακια δεξια αποσυρση θα τολμησουν να την επαναφερουν;;
νομιζουν ορισμενοι οτι περυσι ο βλακας σκεφτηκε τους αυτοκινηταδες και το κεφαλαιο. τα εσοδα του κρατους σκεφτηκαν οπως σκεφτονται και τωρα. Αν δεν πουλησεις πολυ απλα δεν εχεις ΕΣΟΔΑ οσους ντεμεκ φορους πολυτελειας/ταξινομησης και να βαλεις. Απο το ΤΙΠΟΤΑ ειναι καλυτερο το 1/2, ΠΡΟΦΑΝΩΣ
Θα μετονομαστει το θεμα σε πρασινη αποσυρση 2010;
-
Έλεος πια με τις επιδοτήσεις και τα λεφτά που ξοδεύονται για τα αυτοκίνητα. Αυτά μας έφεραν εδώ.
Με τις αποσύρσεις θα έρθει η ανάπτυξη; Ναι...για τους Γερμανούς. -
προεκλογικές μπαρουφολογίες....
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016