-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τί ΦΠΑ πάει σε αυτές τις υπηρεσίες
9 ή 19?Θάλεγα αλλα δεν θα το πω
Μοιρασου τη γνωση με το λαο
69, drifter μουΚατα τα λοιπα, σιγα τα λεφτα που παιρνει η Πετρουλα: αλλες κοπελιες της δουλειας της παιρνουν €2000 νυχτοκαματο... Ασε που ο χρονος εργασιας της δεν ειναι καθολου 5'... 3-4 ωρες στανταρ πρεπει να τρωει για να μακιγιαριστει και να ξεμακιγιαριστει, να στηθει στο σκηνοθετη, να μαθει το ποιημα, να το πει και να το ξαναπει για να βγει καλο. Βαλε και οτι δουλευει βραδυ, βαλε οτι δεν εχει συμβαση αοριστου, αλλα δουλευει με μπλοκακι, βαλε και οτι κανει τον καραγκιοζη, σε τελικη αναλυση πληρωνεται καπου τα διπλα απο μια πωλητρια στα Ζαρα Καλο deal, δεν αμφιβαλλω, αλλα καθολου σιγουρος δεν ειμαι για το ποιος ειναι διατεθειμενος να κανει μια τετοια δουλεια για το διπλο του βασικου και χωρις εξασφαλιση.
Στο κατω-κατω της γραφης η Κατερινα Παναγοπουλου παντρευτηκε το χουφταλο για €1,5δις. Οποιος θελει να προκληθει κοινωνικα, μπορει να το κανει για κατι τετοιες περιπτωσεις και ν' αξιζει τουλαχιστον το σαλιο που θα χαλασει: τα €2000 το μηνα ειναι σκετη μιζεριαΚαποιος παραπανω εγραψε οτι πρεπει να πιασουμε πατο για να ανακαμψουμε ή κατι τετοιο: δε συμφωνω απολυτα οτι ο πατος ειναι κακο πραγμα, αλλα συμφωνω ως προς τη λογικη: για να ξαναγεννηθεις πρεπει πρωτα να πεθανεις.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
τα €2000 το μηνα ειναι σκετη μιζεριαEιμαι προθυμος να σε απαλλαξω απο τη μιζερια σου... (αν οχι εσενα, καποιον που αισθανεται εξισου μιζερος)
Δινε μου 2000€ μηνιαιως και υποσχομαι πως θα σταματησω να εργαζομαι ή να εχω αλλα εσοδα.
Θα ζω αποκλειστικα με τα 2000€ που θα καταθετεις σε λογαριασμο μου, καθε 1η του μηνα.
(Χωρις δωρα πασχα, χριστουγεννων κτλ) -
Ωραία! Γιατί τότε διαμαρτύρεστε όλοι εσείς στα αντίστοιχα τοπικς και μπλογκς που εργάζεστε 8ωρα και 10ωρα με πτυχία, μεταπτυχιακά και αβέβαιο μέλλον όταν πληρώνεστε με 700 ευρώ; Δεν χαλιέστε όταν κάποιοι φελλοί με μόνο όπλο το νινί και τα ζιζάκια παίρνουν τα υπερδιπλάσια από εσάς;
Δεν λέω να μην πληρώνεται η Πετρούλα 2k. Ας τα πάρει αφού της τα δίνουν. Αλλά σε μία κοινωνία σαν την δική μας όπου για να πιάσεις αυτά τα χρήματα πρέπει να δουλεύεις 10 και 15 χρόνια είναι λίγο προκλητικό να δίδονται έτσι φόρα παρτίδα. Ετσι το βλέπω εγώ. Με ενοχλεί. Για να μην μιλήσω για την αισθητική του πράγματος που όσο και στο χαβαλέ να το πάρουμε είναι άθλιο ως ενέργεια.ΥΓ. τελικά αυτός ο Μαλέλης έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Μετά τα τηλεπαράθυρα (αυτός τα φερε στην ελλάδα) και την τηλεδιαπραγμάτευση του Ευαγγελάτου με τον Σοριν Ματέι τώρα ταϊζει το κοινό του με life style news και Πετρούλα αλα naked news. Ξέρω η τιβι έχει κ ένα off. Σωστοί! Αλλά κουβέντα να γίνεται.
ΥΓ2 η επόμενη ενέργεια του STAR ποια θα είναι; Να βάλει τον Λιάτσο να χορεύει ζειμπέκικο λέγοντας για τον κοιλόπονο της Αλεξανδράτου;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία! Γιατί τότε διαμαρτύρεστε όλοι εσείς στα αντίστοιχα τοπικς και μπλογκς που εργάζεστε 8ωρα και 10ωρα με πτυχία, μεταπτυχιακά και αβέβαιο μέλλον όταν πληρώνεστε με 700 ευρώ; Δεν χαλιέστε όταν κάποιοι φελλοί με μόνο όπλο το νινί και τα ζιζάκια παίρνουν τα υπερδιπλάσια από εσάς;Δλδ τι θες να κάνουμε τώρα, κουμάντο στην τσέπη του καναλάρχη της πετρούλας; Η να απολύσουμε την πετρούλα και να προσλάβουμε τον ντρίφτερ που έχει πτυχίο;
-
Χαριτωμένη πάντως τη βρίσκω εγώ...
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ωραία! Γιατί τότε διαμαρτύρεστε όλοι εσείς στα αντίστοιχα τοπικς και μπλογκς που εργάζεστε 8ωρα και 10ωρα με πτυχία, μεταπτυχιακά και αβέβαιο μέλλον όταν πληρώνεστε με 700 ευρώ; Δεν χαλιέστε όταν κάποιοι φελλοί με μόνο όπλο το νινί και τα ζιζάκια παίρνουν τα υπερδιπλάσια από εσάς;
Δλδ τι θες να κάνουμε τώρα, κουμάντο στην τσέπη του καναλάρχη της πετρούλας; Η να απολύσουμε την πετρούλα και να προσλάβουμε τον ντρίφτερ που έχει πτυχίο;
Μέσα είσαι ρε μπαγάσα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
2 χιλιάρικα για 5 λεπτά δουλειάς την ημέρα ...και κάτσε εσύ drdino, mirage και rx8 drifter και βγάλε τα μάτια σου για να πιάσεις κάποια στιγμή δουλειά και να παίρνεις τα μισά και αν για 10ωρα.
αν ισχύουν τα 2k που γιατί να μην ισχύουν άλλωστε...
- τα ονόματα είναι τυχαία ...μην παρεξηγηθώ.
Αφου υπαρχουν που τα δινουν καλα κανει και τα παιρνει .
το παει σε αυτους που της δινουν τηλεθεαση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραία! Γιατί τότε διαμαρτύρεστε όλοι εσείς στα αντίστοιχα τοπικς και μπλογκς που εργάζεστε 8ωρα και 10ωρα με πτυχία, μεταπτυχιακά και αβέβαιο μέλλον όταν πληρώνεστε με 700 ευρώ;Eγω εργαζομαι (δεν δουλευω) 38 ωρες εβδομαδιαιως, δεν εχω μεταπτυχιακο, και αμοιβομαι αρκετα καλυτερα απο 700€... (και λιγοτερο απο 2000€)
Το μελλον , οπως και να εχει,** ειναι **αβεβαιο.Δεν χαλιέστε όταν κάποιοι φελλοί με μόνο όπλο το νινί και τα ζιζάκια παίρνουν τα υπερδιπλάσια από εσάς;
Οχι.
Εχουν και περισσοτερα εξοδα. Σιλικονες, λιφτινγκ, κρεμες, διαιτολογους, γυμναστηρια κτλ.
Πεταμενα λεφτα δηλαδη, αφου καποτε ολα αυτα θα τα φανε τα σκουλικια. (εκτος απο τη σιλικονη)Δεν λέω να μην πληρώνεται η Πετρούλα 2k. Ας τα πάρει αφού της τα δίνουν. Αλλά σε μία κοινωνία σαν την δική μας όπου για να πιάσεις αυτά τα χρήματα πρέπει να δουλεύεις 10 και 15 χρόνια είναι λίγο προκλητικό να δίδονται έτσι φόρα παρτίδα. Ετσι το βλέπω εγώ. Με ενοχλεί. Για να μην μιλήσω για την αισθητική του πράγματος που όσο και στο χαβαλέ να το πάρουμε είναι άθλιο ως ενέργεια.
Καταρχας , αθλια ειναι η κοινωνια αφου πρεπει να δουλευεις 10-12 ωρες για 10-15 χρονια για να πιασεις αυτα τα χρηματα.
Το show της Πετρουλας γιατι ειναι αθλιο?ΥΓ. τελικά αυτός ο Μαλέλης έχει ισοπεδώσει τα πάντα. Μετά τα τηλεπαράθυρα (αυτός τα φερε στην ελλάδα) και την τηλεδιαπραγμάτευση του Ευαγγελάτου με τον Σοριν Ματέι τώρα ταϊζει το κοινό του με life style news και Πετρούλα αλα naked news. Ξέρω η τιβι έχει κ ένα off. Σωστοί! Αλλά κουβέντα να γίνεται.
Δε διαφωνω. Αλλα... πουλαει.
Το οτι εχει off η TV δε μου λεει κατι.
Για μερικους ειναι δυσκολο να το πατησουν... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eγω εργαζομαι (δεν δουλευω) 38 ωρες εβδομαδιαιως, δεν εχω μεταπτυχιακο, και αμοιβομαι αρκετα καλυτερα απο 700€... (και λιγοτερο απο 2000€)
Το μελλον , οπως και να εχει,** ειναι **αβεβαιο.Εφόσον δεν έχεις πρόβλημα δεν το συζητάμε. Οπως αισθάνεσαι. Αλλά άντε ρώτα τους 700αρηδες και τους άνεργους.
Οχι.
Εχουν και περισσοτερα εξοδα. Σιλικονες, λιφτινγκ, κρεμες, διαιτολογους, γυμναστηρια κτλ.
Πεταμενα λεφτα δηλαδη, αφου καποτε ολα αυτα θα τα φανε τα σκουλικια. (εκτος απο τη σιλικονη)Καταρχας , αθλια ειναι η κοινωνια αφου πρεπει να δουλευεις 10-12 ωρες για 10-15 χρονια για να πιασεις αυτα τα χρηματα.
Το show της Πετρουλας γιατι ειναι αθλιο?Γιατί υποτίθεται ότι λέει την πρόγνωση του καιρού. Δεν ανακοινώνει τις υποψηφιότητες της Euroβυζιον...
Δε διαφωνω. Αλλα... πουλαει.
Το οτι εχει off η TV δε μου λεει κατι.
Για μερικους ειναι δυσκολο να το πατησουν...Για μερικούς ευτυχώς. Δεν λες καλά που υπάρχουν και τα torrents και κατεβάζουμε κανα House και κανα Dexter
-
Δεν ειναι οτι δεν εχω προβλημα. Ποιος δε θα ηθελε παραπανω €...
Το θεμα με τους 700αριδες και τους ανεργους με λυπει αφανταστα. Δε βγαζω την ουρα μου απ'εξω, με ενδιαφερει , εστω και αν τη δεδομενη στιγμη δεν ανηκω σε αυτη την ομαδα.
Αλλα οι περισσοτεροι ανεργοι (αεργοι?) που γνωριζω ειναι συνειδητα ανεργοι επειδη ψαχνουν κατι που να αντιπροσωπευει τα πτυχια τους, τα μεταπτυχιακα τους κτλ... Μια θεση διευθυντου δηλαδη...
Επισης, αν και ανεργοι ή χαμηλομισθοι, γουσταρουν LCD 32'' και βαλε, iphone, smartaκι για να κινουνται κτλ....
Αυτο το θεωρω χειροτερο απο την γλυκητατη Πετρουλα...Σχετικα με την TV:
Eιναι αχρηστη αφου εχεις internet... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
τα €2000 το μηνα ειναι σκετη μιζερια
Eιμαι προθυμος να σε απαλλαξω απο τη μιζερια σου... (αν οχι εσενα, καποιον που αισθανεται εξισου μιζερος)
Δινε μου 2000€ μηνιαιως και υποσχομαι πως θα σταματησω να εργαζομαι ή να εχω αλλα εσοδα.
Θα ζω αποκλειστικα με τα 2000€ που θα καταθετεις σε λογαριασμο μου, καθε 1η του μηνα.
(Χωρις δωρα πασχα, χριστουγεννων κτλ)ΟΚ, θα σου τα δινω, αλλα ποιος σου ειπε οτι θα σταματησεις να εργαζεσαι: πρεπει πρωτα να σιγουρευτω οτι εχεις ωραιοτερα βυζια απο τον drifter (τουλαχιστον ) και εισαι προθυμος να τα επιδεικνυεις καθε βραδυ στο πανελληνιο
Επιμενω παντως οτι εγω αυτη τη δουλεια για €2000 δεν την κανω. Πιθανοτατα ουτε για €20000. Αν αναμεσα μας, υπαρχει καποιος(-οι) εθελοντης, υποθετω οτι οι πορτες του Σταρ ειναι ανοικτες 24/7 για wannabe σουργελα επ' αμοιβη. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΟΚ, θα σου τα δινω, αλλα ποιος σου ειπε οτι θα σταματησεις να εργαζεσαι: πρεπει πρωτα να σιγουρευτω οτι εχεις ωραιοτερα βυζια απο τον drifter (τουλαχιστον ) και εισαι προθυμος να τα επιδεικνυεις καθε βραδυ στο πανελληνιο
Eλα ρε συ... Δεν τα δειχνει...
(Δεν την εχω δει την εκπομπη βεβαια... Απλα δε νομιζω να τα δειχνει...Θα την ειχαν 'κοψει' απο το ΡΣ)Εγω δεν εχω καν βυζια. Κανε μου περικοπες...
Επιμενω παντως οτι εγω αυτη τη δουλεια για €2000 δεν την κανω. Πιθανοτατα ουτε για €20000. Αν αναμεσα μας, υπαρχει καποιος(-οι) εθελοντης, υποθετω οτι οι πορτες του Σταρ ειναι ανοικτες 24/7 για wannabe σουργελα επ' αμοιβη.
Το να ενημερωνεις για τις καιρικες συνθηκες με ενα πιο...σεξυ τροπο δεν ειναι σουργελο.
Επισης, 20000€ ειναι πολλα €Υπαρχουν αλλα πραματα που θα απεκλεια για 2000€, αυτο οχι...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΟΚ, θα σου τα δινω, αλλα ποιος σου ειπε οτι θα σταματησεις να εργαζεσαι: πρεπει πρωτα να σιγουρευτω οτι εχεις ωραιοτερα βυζια απο τον drifter (τουλαχιστον ) και εισαι προθυμος να τα επιδεικνυεις καθε βραδυ στο πανελληνιο
Επιμενω παντως οτι εγω αυτη τη δουλεια για €2000 δεν την κανω. Πιθανοτατα ουτε για €20000. Αν αναμεσα μας, υπαρχει καποιος(-οι) εθελοντης, υποθετω οτι οι πορτες του Σταρ ειναι ανοικτες 24/7 για wannabe σουργελα επ' αμοιβη.Δεν τραβάτε τα βυζιά σας να μεγαλώσουν λέω γω, αλλιώς δεν βλέπω να έχετε επιτυχία στο στάρ
Κι εσύ ρε Asimov τόσο εύκολα με ξεπουλάς
-
-
Κατι ακομα για την περι ης ο λογος δεσποινιδα .
ΤΖΑΜΠΑ τα παιρνει τα 2000 ευρω,
Για ρωτηστε καποιον που ειδε την εκπομπη της 5 λεπτα μετα το τελος της,ΠΟΙΑ ειναι η προβλεψη του καιρου να δουμε ποιος την ακουσε και την αποτυπωσε στη μνημη του.
Τζαμπα τα 2000 Ευρω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν λέω να μην πληρώνεται η Πετρούλα 2k. Ας τα πάρει αφού της τα δίνουν. Αλλά σε μία κοινωνία σαν την δική μας όπου για να πιάσεις αυτά τα χρήματα πρέπει να δουλεύεις 10 και 15 χρόνια είναι λίγο προκλητικό να δίδονται έτσι φόρα παρτίδα. Ετσι το βλέπω εγώ. Με ενοχλεί. Για να μην μιλήσω για την αισθητική του πράγματος που όσο και στο χαβαλέ να το πάρουμε είναι άθλιο ως ενέργεια.To να εκνευριστώ δεν θα έχει κάποιο λογικό έρεισμα, το να διαμαρτυρηθώ δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Γιατί; Γιατί έτσι δουλεύει το σύστημα, το οποίο είναι θεμελιωμένο στην βάση του λαϊκού θεάματος, με απεριόριστη τροφοδοσία από την διαφήμιση. Από την στιγμή λοιπόν που κάποιες χιλιάδες τηλεθεατών παρακολουθούν star και Πετρούλα και οι διαφημιζόμενοι ρίχνουν κάποια εκατομμύρια ευρώ στην συγκεκριμένη ζώνη, θα πάρει και η Πετρούλα ένα μικρό (απειροελάχιστο) ποσοστό επί των κερδών, παράγοντας μάλιστα τρελή υπεραξία: ο μισθός της είναι ψίχουλα, σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα κέρδη που φέρνει.
Αν επέλεξες να γίνεις ερευνητής-επιστήμονας στην Ελλάδα (σε θεωρητικούς τομείς όπου η παραγωγή πνευματικού έργου δεν γίνεται να αξιοποιηθεί από την βιομηχανία), θα πρέπει να συμβιβαστείς και με ανύπαρκτες έως ελάχιστες απολαβές. Άδικο; Κατακριτέο; Λυπηρό; Όπως και αν το κρίνεις είναι κάτι που προσφέρεται κυρίως για 'χομπίστες' που έχουν λύσει βιοποριστικά προβλήματα και το κάνουν για 'ψυχαγωγικούς' σκοπούς. Ίσως βρουν κάποτε μια θέση αναλόγη του χρόνου και της προσπάθειας που έχουν καταβάλλει, αλλά αν πάνε για πληρωμή της επιταγής επί τη εμφανίσει θα απογοητευτούν.
-
Δεν ξέρω αν κολλάει στα παραπάνω που λέτε, αλλά προσωπικά αγνοώ ποιά είναι η Πετρούλα γιατί ζω στο εξωτερικό και απαξιώ να δώσω 58 ευρωπουλάκια (στην Nova) για να την μάθω, αλλά να σας αναφέρω εγώ ένα ΦΡΟΥΤΟ που σιχαίνομαι να βλέπω στην ΝΕΤ ?
Ορίστε:
Είναι η δεσποινίς Λίνα Κλείτου την οποία μάλλον θα την χαρακτηρίζαμε golden-girl (εκτός από μπάζο...), καθότι η μοίρα την έφερε να είναι κόρη του πρώην Υπουργού και Βουλευτή της κυνέρνησης Μητσοτάκη Νίκου Κλείτου, κάτι που της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της ΕΡΤ ...
Η εν λόγω κυρία αμοίβεται απ' την ΕΡΤ (δηλαδή εμάς) ως τηλεπαρουσιάστρια με 4,000 ευρώ τον μήνα.
Ποιά διαδικασία ακολουθήθηκε για να μπει στην ΕΡΤ ?
Σίγουρα δεν πέρασε από ΑΣΕΠ.Δεν αναφερόμαστε στον ιδιωτικό τομέα για να μας πουν κάποιοι 'αυτούς γουστάρουν οι καναλάρχες-αυτούς προσλαμβάνουν' ...
Μιλάμε για δημόσιο χρήμα το οποίο δίδεται στα 'δικά μας παιδιά' (ουδέν νεότερο θα μου πείτε).
Περιμένω τον αντίλογο. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν ξέρω αν κολλάει στα παραπάνω που λέτε, αλλά προσωπικά αγνοώ ποιά είναι η Πετρούλα γιατί ζω στο εξωτερικό και απαξιώ να δώσω 58 ευρωπουλάκια (στην Nova) για να την μάθω,απαγορεύεται στο εξωτερικό να έχεις σύνδεση νόβα. η νόβα επιτρέπεται μόνο εντός ελλάδας.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Δεν ξέρω αν κολλάει στα παραπάνω που λέτε, αλλά προσωπικά αγνοώ ποιά είναι η Πετρούλα γιατί ζω στο εξωτερικό και απαξιώ να δώσω 58 ευρωπουλάκια (στην Nova) για να την μάθω, αλλά να σας αναφέρω εγώ ένα ΦΡΟΥΤΟ που σιχαίνομαι να βλέπω στην ΝΕΤ ?
Ορίστε:
Είναι η δεσποινίς Λίνα Κλείτου την οποία μάλλον θα την χαρακτηρίζαμε golden-girl (εκτός από μπάζο...), καθότι η μοίρα την έφερε να είναι κόρη του πρώην Υπουργού και Βουλευτή της κυνέρνησης Μητσοτάκη Νίκου Κλείτου, κάτι που της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της ΕΡΤ ...
Η εν λόγω κυρία αμοίβεται απ' την ΕΡΤ (δηλαδή εμάς) ως τηλεπαρουσιάστρια με 4,000 ευρώ τον μήνα.
Σίγουρα δεν πέρασε από ΑΣΕΠ.Δεν αναφερόμαστε στον ιδιωτικό τομέα για να μας πουν κάποιοι 'αυτούς γουστάρουν οι καναλάρχες-αυτούς προσλαμβάνουν' ...
Μιλάμε για δημόσιο χρήμα το οποίο δίδεται στα 'δικά μας παιδιά' (ουδέν νεότερο θα μου πείτε).
Περιμένω τον αντίλογο.Αυτή είναι μια ΤΥΠΙΚΗ κι ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ για τον μέσο έλληνα.
Να γιατί ο ελληνάρας δε λέει να επαναστατησει.
Βλέπει τα λαμόγια να βολεύονται και σου λέει 'αρε να ήμουν κι εγώ να έτρωγα κάνα ψιλό' ή 'να βολευτούμε κι εμείς'.Αλήθεια σε ποιά χώρα ζεις αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Σίγουρα δεν πέρασε από ΑΣΕΠ.Αν στην Δημόσια Τηλεόραση οι παρουσιαστές είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τους έβλεπε κανείς. Όταν κάποιος/κάποια έχει τηλεθέαση τον/την προωθούν. Την εν λόγω παρουσιάστρια δεν την έχω δει, αν είναι μπάζο θα συνεχίσει να παίρνει τα 4 χιλιάρικα αλλά θα την κρύβουν σε κάποιο γραφείο.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]