-
Τωρα που το ξαναδιαβαζω....
Παιδες...
Εγω ΔΕΝ ΕΧΩ μιχανη.... ΟΚ;;; -
Ο συνεπιβάτης της μηχανής οπλοφορούσε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο συνεπιβάτης της μηχανής οπλοφορούσε.Και τον συνεπιβάτη του αυτοκινήτου πυροβόλησε στην κοιλιά...
Ότι θέλουν γράφουν οι φυλλάδες.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο συνεπιβάτης της μηχανής οπλοφορούσε.Εγώ άκουσα στις ειδήσεις ότι ο αναβάτης (και οδηγός) της μηχανής πυροβόλησε τον συνοδηγό του αυτοκινήτου (που βγήκε έξω) στο επόμενο φανάρι. Λένε ότι το μηχανάκι είχε σπάνιο χρώμα και μπορεί να τους εντοπίσουν. Πάντως με τόσα σενάρια που ακούγονται, σιγά μη τους βρούνε - μόνο αν επικυρηχθούν (30 αργύρια).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο συνεπιβάτης της μηχανής οπλοφορούσε.
Εγώ άκουσα στις ειδήσεις ότι ο αναβάτης (και οδηγός) της μηχανής πυροβόλησε τον συνοδηγό του αυτοκινήτου (που βγήκε έξω) στο επόμενο φανάρι. Λένε ότι το μηχανάκι είχε σπάνιο χρώμα και μπορεί να τους εντοπίσουν. Πάντως με τόσα σενάρια που ακούγονται, σιγά μη τους βρούνε - μόνο αν επικυρηχθούν (30 αργύρια).
...Μονο αν παραδωθουν
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πρέπει να δείτε την καινούργια διαφήμιση της Aegean.Δείχνει ακριβώς τη συμπεριφορά των Ελλήνων στους δρόμους... εν προκειμένω του Λονδίνου.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τωρα που το ξαναδιαβαζω....
Παιδες...
Εγω ΔΕΝ ΕΧΩ μιχανη.... ΟΚ;;;Aσ'τα αυτα, αφου εγω στην δανεισα τις προαλες
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...Μονο αν παραδωθουνΠοτέ μην υποτιμάς το χρήμα.
Όχι τώρα αλλά σε λίγο καιρό που κάποιος που το ξέρει κοιμάται κι ονειρεύεται το χρήμα, θα τους καρφώσει.
-
Τι έκανε το παλικάρι για να μη λερώσει ο σκύλος το σαλόνι του... τον έβαλε στο πορτ παγκάζ και αφαίρεσε την εταζέρα για να μπορεί να βγάζει το κεφάλι του να αναπνέει Το λυπήθηκα το ζωντανό, μιλάμε για πάνω από 45 λεπτά σε μποριλιάρισμα και το σκυλί φαίνεται μεγάλο και μάλλον έτρωγε τρελό στριμωξίδι.
-
Δεν είναι τόσο κακό αυτό που έκανε όσο σου φαίνεται.
Το Octavia έχει πολύ χώρο στο πορτ-μπαγκάζ και αφού είχε αφαιρέσει την εταζέρα και ο σκύλος δεν ήταν σε κλειστό χώρο και είχε οπτική επαφή με το αφεντικό του και γύρω του γενικά δεν πρέπει να το πείραξε. -
Μια χαρά περνούσε ο σκύλος. Τα άλλα ζώα που έχουν κουτιά στο πίσω μέρος του 4Χ4 πρέπει να γράφει η τροχαία (τα σκυλιά υποφέρουν από το καυσαέριο).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...Μονο αν παραδωθουν
Ποτέ μην υποτιμάς το χρήμα.
Όχι τώρα αλλά σε λίγο καιρό που κάποιος που το ξέρει κοιμάται κι ονειρεύεται το χρήμα, θα τους καρφώσει.
Κοιτα...αν το παν στους γνωστους τους, ισως πεσει καρφωτη.... Αλλιως... Μονο αν παραδωθουν
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν είναι τόσο κακό αυτό που έκανε όσο σου φαίνεται.
Το Octavia έχει πολύ χώρο στο πορτ-μπαγκάζ και αφού είχε αφαιρέσει την εταζέρα και ο σκύλος δεν ήταν σε κλειστό χώρο και είχε οπτική επαφή με το αφεντικό του και γύρω του γενικά δεν πρέπει να το πείραξε.Αν ήταν τετράπορτο το Octavia όντως θα είχες δίκιο.
Το σποτάκι της A3 στο Λονδίνο είναι 100% εύστοχο ...αν παιζόταν στην Ελληνοφρένεια, στο Αλ Τσαντίρι ή άλλη ανάλογη εκπομπή. Για διαφήμιση όμως δεν ξέρω, οι διαφημίσεις υποτίθεται κολακεύουν τον θεατή, δεν καυτηριάζουν (έστω και πολύ σωστά) τη συμπεριφορά μας...
-
-
Εχμ... Αν αφήσουμε στην άκρη την καγκουριά, η οποία δεν τον κάνει και ζώο, υπάρχουν και άλλες 2 πιθανές εκδοχές, εκτός του να 'έσφαξε' το αμάξι μπακαλίστικα.
α) Η κουκούλα να είναι ψεύτικη και εφέ
β) Να είναι 'εργοστασιακή' μετατροπή με εγγύηση. Μην ξεχνάμε οτι υπήρξαν μπέμπες landaulet, (κάτι σαν αυτό δηλαδή, απλά δεν έβρισκα αντίστοιχη φωτό με bmw), oι οποίες ήταν επίσημες εκδόσεις. -
Είχα βάλει παλιά το ίδιο αμάξι και κάποιος από εδώ μου είχε πει πως πρόκειται για την (σπάνια) έκδοση Baur
...και είχε δίκιο. Βέβαια το έχει καγκουρέψει τρελά το αυτοκίνητο
-
Ήτανε στραβή η μπέμπα, την έφαγε και ο κάγκουρας...
-
Τωρα... Εγω αν πω οτι σαν ιδεα... αυτη η μπεμπα μου αρεσει.... Θα με λικθοβολησετε;;;
Το βρησκω ποιο πρακτικο....
Στρεπτικη ακαμψια δεν επηρεαζεται, εχει 4 πορτες ειναι και καμπριο.... -
Κι εμένα μ'αρέσει περισσότερο από ένα κανονικό κάμπριο, αλλά έχω δυο ενστάσεις:
- Παραθυμίζει βασιλική οικογένεια της Αγγλίας
- η κουκούλα κλέβει ορατότητα εκεί πίσω όταν είναι διπλωμένη.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
- Παραθυμίζει βασιλική οικογένεια της Αγγλίας
- η κουκούλα κλέβει ορατότητα εκεί πίσω όταν είναι διπλωμένη.
Συμφωνώ και στα δύο αλλά μήπως δεν είναι εντελώς ανοιχτή η κουκούλα; Αν αυτό είναι το πιο χαμηλό της σημείο ως διπλωμένη τότε...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]