-
Και να σας πω και εγω την τελευταια μου εμπειρια με παπακια.....
Ημουν στα Βρηλισια,γυρναγα απο Πεντελη πεταγμα αετου, σε εναν γνωστο δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση, χωρις διαζωμα.
Νομιζω Φανερωμενης λεγεται
Ημασταν 2 ζευγαρια μεσα στο αμαξι
Ηθελα να στριψω αριστερα σε δρομακι, και ξαφνικα βλεπω ακρανωτο βλακα παπακια καπου 25 χρονων να κινειται αντιθετα στην διπλα λωριδα για πολλα πολλα μετρα
Στριβει και αυτος αριστερα, και συνεχισε να κινειται σαν μεθυσμενος αριστερα δεξια, και με παρα πολυ μικρη ταχυτητα
Σε μια στιγμη ειναι στα αριστερα και δειχνει να θελει να σταματησει, ισα που τσουλαγε το παπι, οποτε και χωρις ταχυτητα περναω απο δεξια, με πανω απο 1.5 μετρο αποσταση απο αυτονΟπως περναγα, ειχα και το παραθυρο ανοιχτο, ακουω να λεει
-Πως περνας ετσι ρε βλακα ΦΛΩΡΕ!!!
Κοκκαλωνω με την μια, και ακολουθει διαλογος
-Αγορι μου, εγω πως περναω ετσι ή εσυ οδηγας σαν μεθυσμενος?
-Πως περνας ετσι απο ΔΕΞΙΑ??
-Εσυ ειδες πως οδηγουσες?Πηγαινες μια ωρα αντιθετα και τωρα κανεις ζικ-ζακ και δεν ξερεις που θελεις να πας
-Θελεις να τις φας, ε θελεις?Για σκασε(Με υφος που καταλαβαινες οτι ειχε i.q. ραδικου)
-Δεν σκας εσυ μην κατεβουμε κατω και οι 2 και σε κανουμε ασηκωτο. Μαθε εσυ πρωτα να οδηγας και μετα ελα να μου την πεις, καταλαβες?Καπου εκει προσεξε κατι μοτοσυκλετικα μπλουζακια που φορουσαμε, και οτι ΔΕΝ ηταν σε θεση να κανει διαλογο, και αρχισε να απομακρυνεται με το παπι, αλλα παντα με στυλ ''Θες να τις φας, θες να τις φας?'', αλλα βεβαια ολο και απομακρυνοταν
Ακομα και ο φιλησυχος φιλος μου(επισης μοτοσυκλετιστης) τα ειχε παρει στο κρανιοΑν δεν ειχαμε πισω τις κοπελες μας, πραγματικα δεν ξερω τι θα καναμε, μπορει ετσι να κατεβαιναμε για τον χαβαλε, για να τον δουμε απλα να τρεχει με το παπι
Πιστευω επραξα σωστα που εφυγα, αν και παλι δεν μπορω να καταλαβω πως κρατηθηκα
Εως ποτε θα κρατιεμαι δεν ξερω -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θες να φας καμια μυνηση για καταπατηση πνευματικης ιδιοκτησειας;;;;;
Ο ορος ΓλΑστρα, Γλαστρακι, γλυστρα, γλυστρακι και τα παραγωγα τους ειναι δικα μου....
Καθε αναφορα απαιτει τα ανλογα royalties και feesΤο πολύ πολύ να δεχτώ παράλληλη εφεύρεση. Εκτός από το γλAstra υπάρχουν και τα Kia Shortage, Hyundai πAtos, Hyundai (για την)Mantra κ.α.
Από τη στιγμή που βγήκαμε στον παράδρομο μέχρι σχεδόν την επόμενη διασταύρωση, το ΥΠΕΡΖΩΟ οδηγούσε αριστερά -στο αντίθετο ρεύμα- και αρκετά σβέλτα.
Επειδή το έχω ξαναπαρατηρήσει, να προσέχετε όταν οδηγείτε σε παράδρομους αυτοκινητόδρομων κι έχετε φορά αντίθετη από αυτή του ρεύματος που είναι δίπλα. Πολλοί απ'ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνουν ότι βγαίνουν σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης (δεν βοηθάει και η σήμανση) και κάθονται αριστερά, συνηθισμένοι από την εθνική.
Τώρα γιατί να οδηγεί εξ'αρχής αριστερά, παρόλο που ο δρόμος είναι εντελώς άδειος; Ε, φαντάζομαι ότι όταν είσαι μαλάκας, είσαι μαλάκας ευρέως φάσματος...
-
κλασικα σημερα πανικος στους δρομους,τα ζωα απειρα στην λεα,και φυσικα οποιος ερχοταν διπλα μου για να μπει δεν τον αφηνα.αν δεν πεσουν χοντρα κοστουμακια για την λεα δεν προκειται ποτε να δουμε φως.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αν δεν πεσουν χοντρα κοστουμακια για την λεα δεν προκειται ποτε να δουμε φως.+1
Δεν είναι δική μου δουλειά να κλείνω τον άλλο για να μη μπει. Η τροχαία πρέπει να φροντίζει να μη κινούνται στη ΛΕΑ.
Έχω δει σε μποτιλιάρισμα επαρχιακής οδού να κινούνται δίπλα στο δρόμο - στο χώμα - για να κερδίσουν μερικά μέτρα, ιδίως SUV (να πατήσουν και λίγο χώμα, τι τα πήραμε).
-
Εσύ γκριζομάλη 'κύριε' με το μαύρο Χ3 μπορείς να ζητήσεις ευγενικά συγνώμη αν κατά λάθος ακουμπήσεις τον μπροστινό σου στο φανάρι, όχι να προσπεράσεις και να φύγεις επιταχύνοντας..
-
Χθες το βράδυ ήμουν πεζός και όπως περνούσα δίπλα από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο (λευκό Saxo συγκεκριμένα) παρατηρώ κάτω στον δρόμο ακριβώς δίπλα από την πόρτα του οδηγού φλούδια από πασατέμπο. Κάνω το συνειρμό ότι λογικά τα πέταξε ο 'γύφτος' οδηγός του Saxo, και την ίδια στιγμή παρατηρώ ότι ήταν το παράθυρό του μισάνοιχτο για να πετάει ότι δεν του χρειάζεται.
Τι να πω... Έχουμε που έχουμε πήξει στα σκουπίδια με τις απεργίες των εργαζομένων στην καθαριότητα, έχουμε και τον κάθε βρωμύλο και ελεεινό να πετάει ότι σκουπίδι έχει χύμα δεξιά και αριστερά.
-
-
Επίσης σήμερα το πρωί κατά τις 12.15 πλατφόρμα της ΕΛΠΑ 'σκότωσε' κόκκινο. Στο στενό που βγαίνει από το πλάι του Λαινόπουλου (Mercedes) στην Μεσογείων στην Αγ.Παρασκευή, πέφτει πορτοκαλί, περνάει ο μπροστινός της πλατφόρμας με βαθύ πορτοκαλί-κόκκινο, και η πλατφόρμα ενώ βλέπει το κόκκινο (είχε πέσει ήδη πριν φτάσει στην γωνία) συνεχίζει σαν να μην υφίσταται και στρίβει δεξιά στην Λ.Μεσογείων προς Σταυρό.
Είχε και φορτωμένο αυτοκίνητο. Επαγγελματίες οδηγοί σου λέει μετά...
-
Την Κυριακή είχα 'στενή επαφή' με το απόλυτο 'ζώον' της ασφάλτου, γεγονός που μου χάλασε την ημέρα!
Κατέβαινα την Κηφισίας, συν γυναιξί και τέκνοις, στην δεξιά λωρίδα σεμνά και ταπεινά. Σε ένα σημείο πρό του 'μεγάρου' του ΟΤΕ, η λεωφόρος κάνει ένα 'άνοιγμα' δεξιά, χωρίς ωστόσο να ανοίγει άλλη λωρίδα. Εκεί ξαφνικά είδα ένα Xsara (που ήταν πίσω μου) να βγαίνει δεξιά μου, να προσπαθεί να με περάσει και να 'χωθεί' μπροστά μου στο σημείο όπου, αναπόφευκτα (και που φαινόταν απο μακριά), τελείωνε το άνοιγμα δεξιά. Επειδή δεν τον άφησα, προφανώς εκνευρίστηκε και μου βγήκε απο αριστερά, κολλημένος κυριολεκτικά στο πόντο πάνω μου.
Το ζώον συνέχισε και το άκουσα να μου φωνάζει κάτι του στύλ 'Φιλαράκι, κάνε δεξιά, ασφάλεια!'...!Παράλληλα, προσπαθούσε να με βγάλει απο το δρόμο (!) κάνοντας σφήνα εμπρός και αριστερά απο εμένα με χαμηλή ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα μιλούσε στο τηλέφωνο.
Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν θέλω να παίξω και βγήκα στην ΑΟ με μια γκαζιά δεξιά ενώ αυτός χάζεψε στην υπόγεια διάβαση.
Κανονικά, το συμβάν θα το ξεχνούσα αλλά με προβλημάτισε η επιμονή του.
Οπως προείπα, οδηγούσε ένα Xsara δίπορτο και ο τύπος ήταν ένας 25άρης γραβατωμένος λαμάκας.
-
Το τριήμερο της Κ. Δευτέρας πέρασα από την Κοζάνη επ' ευκαιρίας των εκδηλώσεων του καρναβαλιού. Πέρα από τους μασκαράδες και την παρέλαση των αρμάτων την Κυριακή υπήρξα μάρτυρας σύγκρουσης αυτοκινήτου με μηχανάκι, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς.
Το μεγάλο ζώο της υπόθεσης ήταν ο 4τροχος αλλά και του 2τροχου ο κώλος τα'θελε (έστω και λίγο). Ο οδηγός του αυτοκινήτου (Νο2) ανέβαινε το δρόμο και είχε σταματήσει στη διασταύρωση έχοντας βγάλει φλας για αριστερά. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου από αριστερά σταμάτησε για να τον αφήσει να βγει. Ο Νο2 ξεκίνησε και μόλις άρχισε να παίρνει τη στροφή το μηχανάκι Νο1 έσκασε πάνω του (στην αριστερή πλευρά).
Ο οδηγός του αυτοκινήτου 'έσφαξε' το απαγορευτικό για αριστερά ενώ, νομικά, του χρεώνεται και έλλειψη προτεραιότητας λόγω του STOP. Ο 2τροχος από την πλευρά του, ενώ είδε τα σταματημένα αυτοκίνητα (γιατί άραγε να σταμάτησαν;), τα φανάρια που ήταν εκτός λειτουργίας και την γλίτσα στην άσφαλτο (έριχνε ψιλόβροχο), δεν έκοψε ΚΑΘΟΛΟΥ πλησιάζοντας στη διασταύρωση. Όταν είδε το αυτοκίνητο να βγαίνει, ήταν αργά με αποτέλεσμα (λόγω γλίτσας) να σκάσει σχεδόν αφρενάριστος στο αμάξι. Περιττό να σας πω ότι το κράνος έφυγε από το κεφάλι του ενώ 'ύπτατο' λόγω της σύγκρουσης. Προφανώς, δεν το είχε δεμένο.
Σε ερώτηση στον 4τροχο γιατί έστριψε αριστερά ενώ απαγορευόταν, αυτός απάντησε ότι το έκανε γιατί απαγορευόταν να κινηθεί ευθεία (οι δρόμοι προς το κέντρο της Κοζάνης είχαν κλείσει λόγω της παρέλασης). Το να στρίψει δεξιά μάλλον δεν του πέρασε από το μυαλό
Επίσης, ο 2τροχος δε γνώριζε ότι είχε προτεραιότητα (οι μάρτυρες τον ενημέρωσαν ότι το αμάξι 'έσφαξε STOP και απαγροευτικό). Άρα, καθαρά λόγω πήγε να περάσει αέρα-πατέρα τη διασταύρωση 'καβαλώντας' τα σταματημένα αυτοκίνητα. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εσύ γκριζομάλη 'κύριε' με το μαύρο Χ3 μπορείς να ζητήσεις ευγενικά συγνώμη αν κατά λάθος ακουμπήσεις τον μπροστινό σου στο φανάρι, όχι να προσπεράσεις και να φύγεις επιταχύνοντας..Μου έχει συμβεί το ίδιο! Αντί να φρενάρει στο φανάρι σταμάτησε πάνω στον προφυλακτήρα μου και όταν και όταν κατέβηκα να δω τι έγινε άρχισε να κορνάρει κι έφυγε!
Το ζώον συνέχισε και το άκουσα να μου φωνάζει κάτι του στύλ 'Φιλαράκι, κάνε δεξιά, ασφάλεια!'...!
Παράλληλα, προσπαθούσε να με βγάλει απο το δρόμο (!) κάνοντας σφήνα εμπρός και αριστερά απο εμένα με χαμηλή ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα μιλούσε στο τηλέφωνο.
Τηλέφωνο στο 100 πάραυτα, για να του κοπεί η μαγκιά!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το ζώον συνέχισε και το άκουσα να μου φωνάζει κάτι του στύλ 'Φιλαράκι, κάνε δεξιά, ασφάλεια!'...!
Παράλληλα, προσπαθούσε να με βγάλει απο το δρόμο (!) κάνοντας σφήνα εμπρός και αριστερά απο εμένα με χαμηλή ταχύτητα ενώ ταυτόχρονα μιλούσε στο τηλέφωνο.
Τηλέφωνο στο 100 πάραυτα, για να του κοπεί η μαγκιά![/quote]
Αυτός, ποιόν έπαιρνε τηλέφωνο?
-
Zωο το αγροτικο που την ωρα της παρελασης του καρναβαλιου παρκαρε μπροστα στο παρκιν κλεινοντας ολη την εισοδο.
Γιατι θα πρεπει να γινω μαλακας για να παρκαρει οποιος δε βρισκει?
Λιγοτερο ζωα αλλα παραμενουν τετοια οι αστυνομικοι που μετα απο τηλεφωνημα μου στο 100 (για παιδι που πρεπει να παει στο νοσοκομειο ) αρνηθηκαν ευγενικα λογω του οτι ''γινεται χαμος''. -
ΖΩΟ ο μεθυσμενος πεζος που επεσε επιτηδες πανω μου...με βρηκε στο τελειωμα του αυτοκινητου και την γλιτωσε.
Ευτυχως το αυτοκινητο δεν επαθε τιποτα...Μεχρι να καταλαβω τι εγινε και να σταματησω, ειχε ερθει η αστυνομια και τον μαζεψε.
Παντως μου ειπαν οτι αυτο γινεται συστηματικα ωστε να κανουν μηνυση μετα και να ζητουν αποζημιωση...
ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης nimer έγραψε:
ΖΩΟ ο μεθυσμενος πεζος που επεσε επιτηδες πανω μου...με βρηκε στο τελειωμα του αυτοκινητου και την γλιτωσε.Ευτυχως το αυτοκινητο δεν επαθε τιποτα...Μεχρι να καταλαβω τι εγινε και να σταματησω, ειχε ερθει η αστυνομια και τον μαζεψε.
Παντως μου ειπαν οτι αυτο γινεται συστηματικα ωστε να κανουν μηνυση μετα και να ζητουν αποζημιωση...
ΕΛΕΟΣ
Για μια περίοδο αυτό το είχαν σύστημα γυφτάκια και Πακιστανοί στα φανάρια. Σε ακουμπούσαν και έπεφταν επίτηδες μόλις πήγαινες να ξεκινήσεις, και πλάκωναν οι γνωστοί τους και έλεγαν ότι τον/την χτύπησες, με στόχο φυσικά να ζητήσουν εκβιαστικά χρήματα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΖΩΟ ο μεθυσμενος πεζος που επεσε επιτηδες πανω μου...με βρηκε στο τελειωμα του αυτοκινητου και την γλιτωσε.
Ευτυχως το αυτοκινητο δεν επαθε τιποτα...Μεχρι να καταλαβω τι εγινε και να σταματησω, ειχε ερθει η αστυνομια και τον μαζεψε.
ΕΛΕΟΣ
Για μια περίοδο αυτό το είχαν σύστημα γυφτάκια και Πακιστανοί στα φανάρια. Σε ακουμπούσαν και έπεφταν επίτηδες μόλις πήγαινες να ξεκινήσεις, και πλάκωναν οι γνωστοί τους και έλεγαν ότι τον/την χτύπησες, με στόχο φυσικά να ζητήσουν εκβιαστικά χρήματα.
+1
Εγω την ειχα παθει 2 φορες ετσι.
Πας να ξεκινησεις και πεφτει κατω στα καλα καθουμενα.
Αφου εβλεπα οτι παει για εκβιασμο και λιντσαρισμα, καλουσα την αστυνομια κατευθειαν!!!
Δεν εμεναν ποτε να περιμενουν το περιπολικο..... -
γύφτος ηταν και ο δικος μου...πηγαινα περιπου με 70 χλμ....με ειδε να ερχομαι και επεσε περιπου στον πισω τροχο και πορτπαγκαζ.
ηταν τυχερος που ειναι χαμηλο το αυτοκινητο και πηγε να κρατηθει απο την κουκουλα...ευτυχως που δεν την εσκισε γιατι δεν θα εβγαζα ακρη με τιποτα
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αυτός, ποιόν έπαιρνε τηλέφωνο?Ίσως στον αυτόματο τηλεφωνητή του για να σε ψαρώσει, όπως κάνει ο Wagner...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
αναλογη ευχη, στον ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΑ που ΕΣΦΑΞΕ μετα απο 5'' το γνωστο φαναρι στην οδο Παπανικολη στο Χαλανδρι, σημερα το πρωι στις 8:30, με μεγαλη μαλιστα ταχυτηταΑν δεν ηξερα οτι αυτο το φαναρι σφαζεται κατα κορον, θα πεταγα χαρταετο ή απο το νοσοκομειο ή θα τον δενανε στο μαρμαρο του νεκροταφειου
Ειπα να τον παρω απο πισω μετα, αλλα επειδη δεν θα ηθελα να πεταξω τον χαρταετο απο το κρατητηριο, πιεστηκα και εφυγα ευθεια
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Χθες και σήμερα το πρωί δύο ταρίφες πήγαν να με φάνε μπαμπέσικα σφάζοντας το κόκκινο τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα μετά. Τους είχα με κάποιο μαγικό τρόπο μαντέψει όμως.
Επιπλέον σήμερα στην Νίκαια οδηγούσα στην Τζαβέλα και μία κυρία βγήκε από κάθετο εντελώς κατά πάνω μου και έτσι όπως το πήγαινε στην αρχή νόμιζες ότι θα διασχίσει κάθετα τον δρόμο. Τελικά ήθελα απλώς να μπει στο ίδιο ρεύμα με εμένα ( ή και πάνω από εμένα ). Δικαιολογήθηκε ότι δεν με είδε.Και στις τρεις περιπτώσεις ήμουν με την μηχανή , η κυρία είπε ότι δεν με είδε και ο ένας από τους δύο ταρίφες επέμενε ότι έχει πράσινο μέχρι που το σκυλόβρισε αυτός που περίμενε κανονικα στο κόκκινο.
-
Ζώο πριν από λίγο στο κέντρο του Βόλου ο αστυνομικός (;) με πολιτικά σε περιπολικό που είχε έναν πιτσιρικά μαζί του (το γιο του;). Ο πιτσιρικάς καθόταν χωρίς ζώνη στο πίσω κάθισμα με το κεφάλι ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα. Ήταν έτοιμος για απογείωση.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]