-
ALBANIMAL μεθυσμενο...με κ0λοφτιαγμενο καγκουρε τιγκρα χτες στο κεντρο του πειραια (βραδυ γυρω στις 10) κοντα στον Αγ. Νικολαο τραβουσε χειροφρενα με μουσικη υποκρουση...σκυλαδικα στο τερμα, κ παραλιγο να τρακαρει πανω σε 2 σταθμευμενα οχηματα...
-
Πριν λιγο γυφτος περναει με τσιτα Ημιζ/Ευριδικη με το hilux. Τωρα μπορω να πω πως τα εχω δει ολα...
ΥΓ: Πριν μερες οπως εκανα μαθημα βλεπω απο το μπαλκονι ενα μαυρο Hiace πιτα με ζαντονια τρελα, φυμε και τα δεοντα ναουμενε. Highlight: 'Οι μαχητες των δρομων ξαναβγαινουν' στο πισω τζαμι. Αλλα ο top ειναι ενας με ενα Navara. Φασα στο παρμπριζ (κρατηθειτε) Sparco και δεξια/αριστερα του sparco γραφει...'οι αγληγοροι' Το καλο ειναι στην πορτα της καροτσας ομως: 'Μπλοκο με καναν οι ΕΚΑΠ (οχι εκαμ ) στην ερημο Ζαχαρω (εεε;;;) μα δεν υπολογισανε το Nissan το Navaro!
Αχαχα!!! Νavaro! Λοιπον μαγκες θα κατεβω Μεγαρα με το νεο μου...Carbajoza Gti. Τρεμετεεεεεε
-
Australia
-
Τι λες ρε παιδι μου...
-
Γιάννη το ποστ σου ταίριαζε καλύτερα στην αντίστοιχη ενότητα...
-
Ναι βασιλη μου, δεν το προσεξα. Απο κεκτημενη ταχυτητα το εκανα. Δεν εχω ομως δικαιωμα να κανω λαθος φαινεται...
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ναι βασιλη μου, δεν το προσεξα. Απο κεκτημενη ταχυτητα το εκανα. Δεν εχω ομως δικαιωμα να κανω λαθος φαινεται...Απλα στο επισυμανε;)
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ναι βασιλη μου, δεν το προσεξα. Απο κεκτημενη ταχυτητα το εκανα. Δεν εχω ομως δικαιωμα να κανω λαθος φαινεται...Επειδή είδα ότι πήγες να παρεξηγηθείς γι' αυτό και το ποστ μου παραπάνω.
-
-
Είμαι στη δεξιά λωρίδα του δρόμου και κινούμαι αλλά η κυρία με το μαύρο golf (ΚΜΚ 8000 όταν ξέρεις ότι θα κάνεις μαλακίες στο δρόμο να φροντίζεις να μην αγοράζεις εύκολες πινακίδες γιατί θα σε θυμούνται ) αποφασίζει ότι αν και είναι στη μεσαία λωρίδα θα στρίψει δεξιά και να πάμε όλοι να κάνουμε ότι κάνει συνήθως για να βγάλει τα προς το ζην.
Μετά από λίγο 'ΠΑΣΟΚτζής' (Κλασσικό μουστακάκι δεκαετίας 80 κατσαρό μαλάκι κ.λ.π. ) με Citroen xantia πρώτης γενιάς προσπερνά από αριστερά δυο αυτοκίνητα που κινούμαστε δεξιά (ενώ έχει χώρο να φρενάρει σταδιακά και να περάσει πίσω μας) και πέφτει στα φρένα για να πάει στην είσοδο της α.ο.. Παρά λίγο να μας εμπλέξει τους δυο που κινούμαστε κανονικά σε ατύχημα και ούτε κόρνες άκουσε ούτε τίποτα λες και ήταν ο μόνος χρήστης του δρόμου.
Και το χρόνου σύντροφε. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ALBANIMAL μεθυσμενο...με κ0λοφτιαγμενο καγκουρε τιγκρα χτες στο κεντρο του πειραια (βραδυ γυρω στις 10) κοντα στον Αγ. Νικολαο τραβουσε χειροφρενα με μουσικη υποκρουση...σκυλαδικα στο τερμα, κ παραλιγο να τρακαρει πανω σε 2 σταθμευμενα οχηματα...Kαλό θα είναι κάτι τέτοιοι να μάθουν τη χρήση του χειρόφρενου...
-
Kαι να πάνε να βγάλουν και κανά δίπλωμα!
-
Ο χρήστης kasper έγραψε:
Μάρτυρας δεν υπήρχε;;;; Πινακίδες δεν είδε κανείς;;;;
Υ.Γ. Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με παίρνει τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το λέει θέλοντας να με προτρέψει να είμαι ήρεμος στο δρόμο και να μη διαπληκτίζομαι ακόμα και όταν έχω δίκιο... ε με κάτι τέτοια δεν είναι καθόλου παράλογη
Αστα τι να πω και εγω που μενω Ιουλιανου,πριν την Λιοσιων....
Σκατοπεριοχη τελειως!Μονο ελληνες δεν εχειΛιγο πιο πανω εμενα παλια....νταξ υπομονη!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όχι είναι πολύ κακόγουστη. Όταν την είδα εξαγριώθηκα. Δεν είναι έτσι όλοι οι Έλληνες. Μόνο τα ζώα. Γιατί να θέλουν να προβάλλουν κάτι τέτοιο?
Δυστυχώς έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα στους δρόμους. Φίλοι μου έρχονται από το εξωτερικό, τα βλέπουν και μένουν με το στόμα ανοιχτό.
Είναι θέμα τροχαίας που δεν επιβάλλει τον ΚΟΚ. Η άλλη τρέχει με το SUV στη ΛΕΑ για να μην αργήσει το παιδάκι της στο σχολείο, με 'το δικαίωμα της μάνας'. Αν ήξερε ότι είναι πολύ πιθανό να πληρώσει 500 ευρώ και να χάσει το δίπλωμα για 6 μήνες, ούτε θα σκεφτόταν να μπει στη ΛΕΑ.
Οι ταξιτζήδες απειλούσαν με απεργία επειδή τα πρόστιμα για τη παραβίαση της λεωφορειολωρίδας είναι πολύ υψηλά. Το λένε καθαρά, εμείς θα παρανομούμε και δεν θέλουμε να μας τιμωρείτε.
**Το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα είναι ΑΘΛΙΟ. Αν τηρηθούν οι διατάξεις του ΚΟΚ (και για το παρκάρισμα) δεν θα μπορείς να μετακινηθείς από τη φοβερή κίνηση ούτε θα μπορείς να παρκάρεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έτσι η μόνη λύση είναι να επιτρέπεται η παρανομία και η αθλιότητα. Λίγα δείχνει η εν λόγω διαφήμιση.
**
Ενταξει τοτε ολα καλα.Συγχωροχαρτι σε ολους.Βρηκες την λυση για ολα.Αφου ολα ειναι σκατα τι πειραζει να γινουν πιο σκατα?(ας απαγορεψουμε και τα μηχανακια απο το μας ενοχλουν και καθαρισαμε)
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ενταξει τοτε ολα καλα.Συγχωροχαρτι σε ολους.Βρηκες την λυση για ολα.Αφου ολα ειναι σκατα τι πειραζει να γινουν πιο σκατα?(ας απαγορεψουμε και τα μηχανακια απο το μας ενοχλουν και καθαρισαμε)Προφανώς θα γίνουν πιο σκατά. Δες τι γίνεται στη περιφερειακή που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΑ σε περίπτωση ατυχήματος.
Όταν οι ταξιτζήδες δεν μπορούν να δουλέψουν στη Θεσσαλονίκη από τη φοβερή κίνηση (άθλιοι δρόμοι, μετρό κλπ) ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ τη κίνηση (των ταξί) στις λεωφορειολωρίδες και είναι ευχαριστημένοι. Εσύ τι λες, αν κινούνται τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες θα είναι καλύτερα;
Όσο για τα μηχανάκια πρέπει να εξαιρούνται από τις διατάξεις του ΚΟΚ, να κάνουν όσο θόρυβο θέλουν, να βγάζουν όσο καπνό γουστάρουν και να μη περνάνε ποτέ ΚΤΕΟ.
-
Ρε να πάρει... απ' τη μια ακούω στην τηλεόραση για πυροβολισμούς ύστερα από διαμάχη όσον αφορά τις προτεραιότητες, απ' την άλλη θα τρελαθείς μερικές φορές αν δεν αντιδράσεις.
Κινούμενος επί της Μαιζώνος στην Πάτρα και έχοντας ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ πήγα να περάσω κάθετα τη Ζαϊμη. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου ένα βανάκι με ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ. Πατάω κόρνα, ευτυχώς την ακούει και κόβει απότομα αφήνοντάς μου χώρο να περάσω από δεξιά φρενάροντας και κόβοντας απότομα το τιμόνι.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή έχω πατήσει απλά κόρνα και έχω αποφύγει ένα ατύχημα που θα προκαλούσε ο άλλος παραβιάζοντας το κόκκινο. Ε και τι κάνει ο θεός, αρχίσει να με βρίζειΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Του φωνάζω ότι είχα πράσινο και είχε κόκκινο και τι πήγε να κάνει ο θεός... πήγε να βγει έξω και να έρθει να μου ζητήσει το λόγο Τελικά το ξανασκέφτηκε, ξαναέκλεισε την πόρτα και συνέχισε να βρίζει.
Ε μέχρι εκεί ήταν... τον έλουσα με πολλά γαλλικά και σηκώθηκα και έφυγα.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εσύ τι λες, αν κινούνται τα ταξί στις λεωφορειολωρίδες θα είναι καλύτερα;
Το έχουμε τεκμηριώσει αυτό.
Όσο για τα μηχανάκια πρέπει να εξαιρούνται από τις διατάξεις του ΚΟΚ, να κάνουν όσο θόρυβο θέλουν, να βγάζουν όσο καπνό γουστάρουν και να μη περνάνε ποτέ ΚΤΕΟ.
Μακάρι να θέσπιστει ο έλεγχος και για τα δίκυκλα για να γλυτώσουμε από πολλά παρτάλια που κυκλοφορούν. Από την άλλη, βλέποντας τι κυκλοφορεί από αυτοκίνητα και φορτηγά μάλλον ονειροπολώ...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
[...]Κινούμενος επί της Μαιζώνος στην Πάτρα και έχοντας ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ πήγα να περάσω κάθετα τη Ζαϊμη. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου ένα βανάκι με ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ. [...]Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έμενα πολύ κοντά στη Γούναρη (και Καραϊσκάκη αν θυμάμαι καλά). Ε.. σχεδόν κάθε βράδυ θα άκουγα και ένα τρακάρισμα που οφειλόταν σε παραβίαση κόκκινου εκ μέρους κάποιου που από κάθετο στη Γούναρη ήθελε είτε να τη διασχίσει είτε να στρίψει προς αυτή (κατέβαινα τα πρώτα χρόνια συχνά να δω μήπως είχε χτυπήσει κανείς).
Η Γούναρη, για να καταλάβετε, ίσως και να είναι ο μόνος δρόμος διπλής κατεύθυνσης στο ευρύτερο κέντρο της Πάτρας. Όλοι οι υπόλοιποι είναι μονής. Δεν είναι και καμιά αθηναϊκή λεωφόρος, αλλά όπως και να έχει συγκριτικά με τους κάθετους μονόδρομους ...
Ε.. στ@@ τους, παραβίαζαν κόκκινο σε μονόδρομο έναντι σημαντικά φαρδύτερου δρόμου φανάρι να μην είχε, STOP να μην είχε... ε δεν περνάς ρε φίλε έτσι...
Νταξ γενικότερα η κυκλοφοριακή κατάσταση στην Πάτρα είναι ερήμην (όπως θα έλεγαν ) -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ρε να πάρει... απ' τη μια ακούω στην τηλεόραση για πυροβολισμούς ύστερα από διαμάχη όσον αφορά τις προτεραιότητες, απ' την άλλη θα τρελαθείς μερικές φορές αν δεν αντιδράσεις.Κινούμενος επί της Μαιζώνος στην Πάτρα και έχοντας ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ πήγα να περάσω κάθετα τη Ζαϊμη. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου ένα βανάκι με ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ. Πατάω κόρνα, ευτυχώς την ακούει και κόβει απότομα αφήνοντάς μου χώρο να περάσω από δεξιά φρενάροντας και κόβοντας απότομα το τιμόνι.
Μέχρι εκείνη τη στιγμή έχω πατήσει απλά κόρνα και έχω αποφύγει ένα ατύχημα που θα προκαλούσε ο άλλος παραβιάζοντας το κόκκινο. Ε και τι κάνει ο θεός, αρχίσει να με βρίζειΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Του φωνάζω ότι είχα πράσινο και είχε κόκκινο και τι πήγε να κάνει ο θεός... πήγε να βγει έξω και να έρθει να μου ζητήσει το λόγο Τελικά το ξανασκέφτηκε, ξαναέκλεισε την πόρτα και συνέχισε να βρίζει.
Ε μέχρι εκεί ήταν... τον έλουσα με πολλά γαλλικά και σηκώθηκα και έφυγα.
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ;
Εγω εχω πει, ενα μικρο καφασι με αυγα
Στην μηχανη χωρανε ανετα μια εξαδα αυγα
Το πετας στην μουρη και φευγεις σαν κυριος, ουτε βρισιες ουτε τσακωμοι, ουτε πυροβολισμοι, απλα πραγματα -
Πάντως αυτός ο μηχανόβιος είχε καλύτερη ιδέα από αυγά για να τακτοποιήσει τις διαφορές του:
http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27958
ηθικόν δίδαγμα: όχι τσαμπουκάδες στο δρόμο άπαξ και δεν ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος στο κεφάλι του (και επάνω του)
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]