Σε 1000 μετρα χτες 3 ζωα....πραγματικα θα ειχαμε νεκρο στις 2 απο τις τρεις περιπτωσεις....στο ενα σκηνικο θα ειμουνα εγω αυτος
Φευγω απο το σπιτακι μου να παω να πιω ενα ρημαδοκαφε....για να βγω βουλιαγμενης, και πρεπει να περασω ενα στενο δρομο που ανηφοριζει κατηφοριζει ξανα ανηφοριζει (μεγαλη κλιση η δευτερη ανηφορα) κα ιεχει αριστερη 90ρα τελειως τυφλη στροφη και ειναι και μονοδρομος...την ωρα που φτανω στην αρχη της ανηφορας κοβω τελειως γιατι ειχαν κανει εργα και τα εχουν κλησει προχειρα με χωμα εδω και καμια βδομαδα (Ελλας το μεγαλειο σου) την στιγμη που ξενκιναω λοιπον και εχω μολις 20-30 μετρα για να φτασω την στροφη βλεπω landcruiser το μακρυ να ερχεται αναποδα....ευτυχως που ο Ελληναρας εργολαβος ειχε σκατοκλησει την τρυπα και ειχα κοψει θα ειχα μπει κατω απο το ΤΟΥΟΤΑ και θα κοιτουσα τα διαφορικα του
Βγαινω βουλιαγμενης παω 80-90 χλμ (ναι λιθοβοληστε με που πηγαινα στο κοντερ 10 χλμ παραπανω απο το οριο) και τι κανει μια μικρη θεα? Περναει καθετα τη βουλιαγμενης μονο την αριστερη λωριδα (την δικη μου) γιατι ποιο πισω ερχοτανε αμαξι, με δυο τσαντες του σουπερμαρκετ στα χερια (πρεπει να ειχε βγει απο εναν φουρνο που εχει το απεναντι ρευμα) να σημειωσω οτι δεν ειχα καθολου καλο φωτισμο εκεινο το κομματι, και οτι φυσουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
Και φτανω στο φαναρι που ειναι μετα απο 200 μετρα απο την κυρια. Το φαναρι ειναι στην βουλα του σκλαβενιτη εκει που ηταν η Ford. Ειμαι πρωτη σειρα εγω και αριστερη και αλλα δυο αμαξια στις διπλανες, οταν αναβει πρασσινο ποτε δεν ξεκινας αμεσως εκει γιατι ΠΑΝΤΑ καινε το κοκκινο τους οσοι ερχοντε απο Αθηνα και θελουν να πανε προς πανοραμα, αφου λοιπον περνανε οι 2-3 μαλακες που εχουν καψει το φαναρι, ξεκιναω και εγω και οι αλλοι δυο Χριστιανοι διπλα μου, και περναει ΤΑΠΑ ενα grand cherokee το ακριβως προηγουμενο μοντελο με τον τυπο να μιλαει στο κινητο....ε τι να πεις ρε πουστη τι να πεις πια? φρεναραμε και οι τρεις, και παρακαλουσα μην κοιματε ο απο πισω μου και πεσει πανω μου