-
Αν θυμάμαι καλα 280 ευρώ. Δεν είμαι 100% σίγουρος για την τιμή αλλά κάπου εκεί έπαιζε...
-
Ξέρετε μήπως κάποιον με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από παλιά Rover στην Αθήνα;
Ψάχνω διαφορικό από P6 3500 V8 -
Γεια σας.
Ηερεται καμια ατσιδα σε παλια ραδιοφωνα αυτοκινητου εδω στην Αθηνα?
Εχω ενα Becker Europa mono, και μου κανει κολπα.
-
Υπάρχει ο 'Μαστρόκαλος' στο Παλαιό Φάληρο στην Αγίου Αλεξάνδρου.
Επισκευάζει παλαιά ραδιόφωνα επιτραπέζια αλλά νομίζω αναλαμβάνει και αυτοκινήτου.
Αλλιώς στείλτο έξω. Έχω μια διύθυνση κάποιου που ανακατασκευάζει τέτοια ραδιόφωνα. Θα προσπαθήσω να την βρω και θα σου πω.
-
volvo 164 έχεις pm
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Ξέρετε μήπως κάποιον με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά από παλιά Rover στην Αθήνα;
Ψάχνω διαφορικό από P6 3500 V8Δημήτρη, για δοκίμασε στο 210-2810400 μήπως έχει κάτι.
-
Ψάχνω δύο μπροστινές πόρτες για citroen gs...ιδέες?
Ευχαριστώ
-
210-5822227 μπας και...
Δοκίμασε επίσης τον Δαραμούσκα 210-3455930Τόσο χάλια είναι οι δικές σου?
-
Ευχαριστώ, θα ρωτήσω.
Οι πόρτες δεν ξέρω αν είναι τόοοοσο χάλια πάντως καλές δεν είναι... -
Μπορεί κάποιος να μου πει που ακριβώς είναι ο Τσόλακας στην Θεσσαλονίκη να πάω το Junior για ρύθμισμα;
Δεν μπορώ να τον βρω!
-
Γεια σας.
Ψαχνω για παλιο ποδηλατο τυπου κουρσα, δεκαετιας 70-80, σε οποιαδηποτε κατασταση.
Και μονο σκελετος να ειναι μου κανει. -
Εχεις πμ
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει που ακριβώς είναι ο Τσόλακας στην Θεσσαλονίκη να πάω το Junior για ρύθμισμα;Δεν μπορώ να τον βρω!
Ο ΤΣΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ : ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 25 ΤΗΛ.: 2310 446519
-
Ευχαριστώ!
-
Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι με ανταλλακτικα για παλια FIAT (συγκεκριμενα για 124 4πορτο) ,ενδιαφερομαι επισης για συνεργειο που να γνωριζει και να ασχολειται με μηχανικες επισκευες-αναπαλαιωσεις σε τετοια μοντελα FIAT
-
Ότι αφορά αυτοκίνητα Ιταλικής σχολής (Fiat,Lancia,Autobianchi, Alfa Romeo) για τα μηχανολογικά τους σου συνιστώ τον Πολιτάκο Κώστα στο Ρούφ. Το τηλεφωνό του είνα το 210 34.77.697 . Μιλάω απο προσωπική μου πείρα, καθώς το αυτοκινητό μου, autobianchi a112abarth εκεί το ανακατασκεύασα μηχανολογικά.
-
ψάχνοντας για τα φλας του dyane με εντολη του ψιτροβαγγου πηγα Λ. Κωνσταντινουπόλεως 136 στην δεξιά μεριά των γραμμών μετά την γέφυρα της Λ. Αθηνών πηγαίνοντας προς σταθμό Λαρίσης.
εκεί μέσα υπάρχει ΘΗΣΑΥΡΟΣ βρήκα το ένα κομπλέ και πλαστικά του φλας και ψάχνοντας για κάτι άλλο ανοίγοντας τα κουτιά βγήκαν από μέσα πίσω φώτα από giulia
ο άνθρωπος μου είπε ότι έχει φανάρια από γαλλικά, ιταλικά και γερμανικά και οι τιμές του είναι λογικές.ΥΓ1 το μαγαζί έχει ταμπέλα Ν.ΓΚΙΚΑΣ
ΥΓ2 αν θέλετε κάτι από ψιτροεν μάλλον έχετε ατυχήσει γιατί τα έχει σκουπίσει ο τύπος από την πλατσα-λουτσα. -
Ψαχνω μπιλιοφορους, φουσκες, ντιζα συμπλεκτη και λουρι του βεντιλατερ για το PONY
-
Αν σου βρουμε θα τα παρεις?
-
Ιωσηφ ξεκινα ψαξιμο αμεσως..
Ψάχνετε κάτι?