-
ΟΚ Συμφωνώ, αν και μόνο με το ταξίδι που θα την πάω μπορώ να την ταίσω και απλό σάντουιτς...και να πάρω και κανένα αξεσουάρ παραπάνω...Μην την καλομαθαίνουμε γιατί στο επόμενο ταξίδι (για τον ίδιο λόγο βέβαια) θα το έχει δεδομένο...
-
[quote='ronnie']Μεγαλο πραγμα η εξουδετέρωση της γυναικείας μουρμούρας.
Θα έπρεπε λόγω εμπειρίας να ξέρετε πως αυτό είναι μάταιο να προσπαθεί να το πετύχει
κάποιος ακόμα και αν της σηκώσει όλη την αγορά της Duomo -
φιλος ψαχνει κινητηρα απο ponton 180 diesel. αν γνωριζει καποιος κατι ας σφυριξει
-
Εχω υποψη αυτο το παρατημενο(αν και μικρη πιθανοττα να φοραει ντηζελ)
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Η συγκεκριμενη Mercedes βρισκεται στην ιδια θεση για πανω απο 15 χρονια.Οι φωτογραφιες ειναι πριν 10 χρονια,ομως παραμενουν αντιπροσωπευτικες.Ισως δεν αξιζει ανακατασκευη,ομως ολο και κατι χρησιμο θα εχει.Και λογικα μπορει να βρεθει ιδιοκτητης,εφοσον ειναι σε ιδιωτικο χωρο.
Επισης εχω καπου υποψη εναν κινητηρα 6κυλινδρο ντηζελ απο mercedes,δεν ξερω απο τι μοντελο ειναι αλλα ειναι με πλαινο εκκεντροφορο.Συν οτι του λειπουν και αρκετα πραγματα απο επανω.Παντως στην πρωτη ευκαιρια θα βγαλω φωτογραφιες.
-
Ψαχνω πορτες για την καροτσα ενος ανοικτου ημιφορτηγου volksvagen του 1972,ευχαριστω.
-
Εχω υποψη αυτο το παρατημενο(αν και μικρη πιθανοττα να φοραει ντηζελ)Η συγκεκριμενη Mercedes βρισκεται στην ιδια θεση για πανω απο 15 χρονια.Οι φωτογραφιες ειναι πριν 10 χρονια,ομως παραμενουν αντιπροσωπευτικες.Ισως δεν αξιζει ανακατασκευη,ομως ολο και κατι χρησιμο θα εχει.Και λογικα μπορει να βρεθει ιδιοκτητης,εφοσον ειναι σε ιδιωτικο χωρο.
Επισης εχω καπου υποψη εναν κινητηρα 6κυλινδρο ντηζελ απο mercedes,δεν ξερω απο τι μοντελο ειναι αλλα ειναι με πλαινο εκκεντροφορο.Συν οτι του λειπουν και αρκετα πραγματα απο επανω.Παντως στην πρωτη ευκαιρια θα βγαλω φωτογραφιες.
Aν μαθεις κατι .. υποχρεος..εχει ρηγμα στο κορμο το δικο του μοτερ.
-
Λοιπον αυτος ειναι ο περι ου ο λογος κινητηρας
6 κυλινδρος ντηζελ με πλαινο εκκεντροφορο(και αρκετες ελλειψεις)
Επισης υπαρχει και αυτος ο 6κυλινδρος ,επισης απο mercedes,με επικεφαλης εκκεντροφορο,αν και πιθανοτατα προκειται για βενζινη με μηχανικο ψεκασμο.
Παρεμπιπτοντως,λιγο παραδιπλα υπαρχει και αυτος ο βανκελ απο NSU
To θεμα ειναι πως ειναι σχετικα(εως πολυ)δυσκολο να αποκτηθουν..
-
Θα σας απασχολήσω ακόμη μια φορά με το Fiat 124 AC Sport Coupe μου.
Απ' όταν το αγόρασα, έλειπε το πάνω νικελένιο κομμάτι της μάσκας, αυτό που βιδώνει στο χείλος του καπώ. Έχετε καμιά ιδέα; Μπας και μπορεί να βρεθεί Ελλάδα;
Είναι το κομμάτι που έχω κυκλωσει με πράσινο χρώμα στις παρακάτω φωτό:
Άντε μπας και φτάσουμε ποτέ την κατάσταση του Αυστριακού!
-
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Θα σας απασχολήσω ακόμη μια φορά με το Fiat 124 AC Sport Coupe μου.Απ' όταν το αγόρασα, έλειπε το πάνω νικελένιο κομμάτι της μάσκας, αυτό που βιδώνει στο χείλος του καπώ. Έχετε καμιά ιδέα; Μπας και μπορεί να βρεθεί Ελλάδα;
Είναι το κομμάτι που έχω κυκλωσει με πράσινο χρώμα στις παρακάτω φωτό:
Άντε μπας και φτάσουμε ποτέ την κατάσταση του Αυστριακού!
υπαρχει περιπτωση να στο φτιαξει καποιος που δουλευει ανοξειδωτα μεταλα και στρατζα?
στο παρελθον φιλος εφτιαξε σε παλια mercedes διακοσμητικα μαρσπιε, απο πλαστικο σε ανοξειδωτο μεταλλο. -
@ Takis Beta: δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό. Και πάλι, όμως, θα πρέπει να έχει ένα πρωτότυπο για να το αντιγράψει φαντάζομαι. Γνωρίζετε κανέναν που να ασχολείται;
@ volvo 164: σε ποιο αμάξι τα είδες αυτά φίλε; Και γιατί αυτά τα συγκεκριμένα κι όχι ασφάλειες καπώ γενικώς;
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ψάχνω αυτές τις ασφάλειες για καπώ.
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να τις βρω εν Ελλάδι;Στον αντιπροσωπο της ΟΜΡ , αλλα μην μου πεις οτι θελεις να συνδεοντε με σιρματοσχοινακι ? Αυτα ερχχονταν τελευταια με μπετονια .
ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣ Καραθοδωρη 10 ειναι γωνια ,στο στενακι η πρωτη πορτα ημιυπογειο corsa club -omp . -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
@ Takis Beta: δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό. Και πάλι, όμως, θα πρέπει να έχει ένα πρωτότυπο για να το αντιγράψει φαντάζομαι. Γνωρίζετε κανέναν που να ασχολείται;@ volvo 164: σε ποιο αμάξι τα είδες αυτά φίλε; Και γιατί αυτά τα συγκεκριμένα κι όχι ασφάλειες καπώ γενικώς;
κι αν εχεις φιλο μαραγκο και σου φτιαξει το πρωτοτυπο ..σε ξυλο...?
ή εσυ σε σκληρο χαρτονι ? φαινεται...σχετικα απλο σα σχεδιο... -
@ kavy Κάπου τις πήρε ο μάτις μου αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ που βρε παιδί μου
@ APR Ευχαριστώ!! Θα πάω αύριο Αυτές δεν έχουν συρματοσχοινάκι ή μπετονιά αλλά θα δω μήπως φτιάξω.
-
Με αφορμή την ερώτηση του Στέφανου, μια ποικιλία ασφαλειών για 'κλασικούς':
-
Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μπροστινό παρμπρίζ για Fiat 124 Coupe?
Όσο και να έχω ψάξει, τζίφος -
Παιδία μήπως έχει κανείς ιδέα για το που μπορώ να βρώ πίσω κάθισμα vw beetle αν είναι δυνατόν μαύρου χρώματος σαν και το παρακάτω: http://www.ebay.co.uk/itm/CLASSIC-VW-BE ... 0800611713 ?
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω μπροστινό παρμπρίζ για Fiat 124 Coupe?
Όσο και να έχω ψάξει, τζίφοςΑυτός? (άσχετα που δεν το δείχνει..)
http://www.axel-augustin.de/shop2/Fiat- ... :6_75.htmlή
http://www.classic-autoglas.com/fiat-12 ... heibe/2168αυτούς τους ρώτησες?
http://www.sportingfiatsclub.com/forum/ ... IC_ID=5105 -
Χρειάζομαι ένα weber 34 dmtr 54 / 250 ώστε να αντικαταστήσω αυτό που αφαιρέθηκε ( μαζί με άλλα πολλά ) από την .Αν κάποιος κατά τύχη έχει και δεν το χρειάζεται…..
-
Βαγγέλη:
Βρήκες ή θέλεις στοιχεία;Λοιπόν, το βάζω εδώ γιατί δεν πάει άλλο. Έψαξα για σωλήνες υψηλής πίεσης βενζίνης και δε βρήκα τίποτα πέρα από alfagomma. Από κακή εμπειρία φίλων δε θέλω να καταφύγω σε αυτή τη λύση οπότε ψάχνω είτε για γερμανικό COHLINE είτε για AKRON PARKER που ο άγγελος λέει ότι είναι εντάξει. Οποιος βρει λιανική που δίνουν ας το γράψει εδώ ή ακόμα καλύτερα αν θέλει και κάποιος άλλος βασανισμένος σαν και εμένα να αγοράσει σωλήνα (7.5mm εσωτερική) ευχαρίστως να τα βάλουμε ρεφενέ και να πάρουμε μια κουλουρα.
Ψάχνετε κάτι?