-
ΙΜΒ-246* σε νεο Transit
-
ΙΚΜ-2812
-
Ένα σπάνιο ΚΗΑ 560* σε Toyota Hillux μονοκάμπινο.
Επίσης πολλά ΑΖΒ με σημαντικότερο το ΑΖΒ 390* σε Mazda 6,HAM 888* σε Hyundai Santa Fe,ΗΑΜ 330* σε μεταχειρισμένο Nissan Navara μονοκάμπινο,ΙΗΧ 373* αλλά δεν θυμάμαι σε τι ήταν και ένα ΚΧΥ 488* σε VW Turan με πλαίσιο ''AUTO CLUB''.
Από δίκυκλα ΗΑΑ 59*.Και ένα ΑΖΒ 166* σε Audi A4,αλλά το Αίγιο τώρα μάλλον θα είναι σε άλλη παρτίδα του ΑΖΒ ή θα παίρνει τμήματα από την Πάτρα,π.χ. 200 νούμερα ανά χιλιάδα.
-
ΝΙΗ-959* τυπωμένο.
-
Να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει ... Γύρω στον 1,5 μήνα βλέπω 3 συγκεκριμένα αυτοκίνητα στην περιοχή μου με χαρτινες πινακίδες. Ξεμείναμε απο 'τενεκέδες' ή είναι αδιάφοροι και αναβλητικοί οι κάτοχοι?
-
Είδα κι εγω χθες μια Χ3 με μαυρη πινακιδα ΡΑΙ 78**
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να ρωτήσω για όποιον γνωρίζει ... Γύρω στον 1,5 μήνα βλέπω 3 συγκεκριμένα αυτοκίνητα στην περιοχή μου με χαρτινες πινακίδες. Ξεμείναμε απο 'τενεκέδες' ή είναι αδιάφοροι και αναβλητικοί οι κάτοχοι?Μάλλον οι κάτοχοι είναι αναβλητικοί καθώς εδω έχει τυπωθεί μέχρι και το ΝΙΝ-9999(ενν υπάρχει στις αποθήκες).
Αλλωστε όπως ανέφερα σε προηγούμενο post είδα τυπωμένο ΝΙΙ-300*. -
Μπα, είδαμε καρπενησιώτικη πινακίδα?? χαχαχα, που βρέθηκε. Βασικά όπως το βλέπω το Καρπενήσι μέχρι το 2100 θα 'χει πινακίδες!! (αν δεν κάνω λάθος, το ΚΗΑ πρέπει να ναι η πρώτη τριγράμματη πινακίδα στο Καρπενήσι, φαντάσου)
-
ΜΗΟ-927*
ΚΧΥ-597*
ΚΧΥ-810*ΙΚΜ-30**
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Μπα, είδαμε καρπενησιώτικη πινακίδα?? χαχαχα, που βρέθηκε. Βασικά όπως το βλέπω το Καρπενήσι μέχρι το 2100 θα 'χει πινακίδες!! (αν δεν κάνω λάθος, το ΚΗΑ πρέπει να ναι η πρώτη τριγράμματη πινακίδα στο Καρπενήσι, φαντάσου)Έξω από τη Γαστούνη το είδα,κατευθυνόταν προς Πύργο.Το ωραίο πάντως είναι ότι στον Πύργο κυκλοφορεί ΚΗΑ 500* σε Mercedes μεταχειρισμένη.
Πραγματικά από τις πινακίδες που βλέπεις σπάνια.Να παίξω κανά τζόκερ; -
Στη Ρόδο κάπου κυκλοορεί ΚΗΑ 54
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΡΟΤ 1412 και ΚΧΥ 8985, το καλύτερο για τη Ρόδο
Σε δίκυκλα ΚΧΧ 29*Και όμως.. Σήμερα ΚΧΥ 8993 και ΚΧΥ 8999
Λογικά πρέπει να συνεχίζουμε τώρα με το 9000 τουλάχιστον μέχρι το 9100 ή υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάποια άλλα γράμματα? -
δεν ξέρω αν αναφέρθηκε γιατι είναι από 7/7/08
ΚΒΡ13 -
Αν και δεν πολυασχολούμαι με τις κόκκινες είδα μια KXY-645* στην Καστοριά. Πείτε μου αν είναι περασμένη και τι να προσέξω την επόμενη φορά.
-
ΙΜΒ-2111, ΧΧΕ 735 σε δίκυκλο. Ο garvanitis μου ανέφερε ΝΜΗ 197 χάρτινο.
@www2000: λογικά θα συνεχίσετε μέχρι το ΚΧΥ-9150, συνήθως δίνονται τουλάχιστον 200άδες στους
πιο μεγάλους νομούς.Χρωστώ μια απάντηση και στον pjathan: ναι, τα λεωφορεία παίρνουν πινακίδες επαγγελματικών, μιλάμε
βέβαια για τους 6 κλάδους Αττικής (εξαιρώ δυτική Αττική) και τη δυτική Θεσσαλονίκη.@MaskGr: ωραία παρατήρηση, δε νομίζω πως έχει ξανααναφερθεί ΚΧΥ-64. Πρόσεξε αν είναι όντως από
Καστοριά και, αν ναι, από που ξεκινούν. Το πιθανότερο να ξεκινούν από 6451, γιατί στα τέλη Μαρτίου
που πέρασα από Καστοριά δεν είδα καμία. Από κει και μετά ό,τι καλύτερο δεις μας το λες. -
@thaliarque Είχα δει ένα ΥΝΜ 262* σε τουριστικό λεωφορείο (PAPDAKIS BROS έγραφε ) γι'αυτό και ρώτησα.
ΚΖΤ 302* σε Suzuki Swift,ΥΝΜ 770* σε Seat Leon και ένα ΙΜΒ 165* σε Suzuki Jimny.
-
ΗΚΟ 280*
-
Πριν κάμποσες μέρες, ΙΖΧ-8493 επαγγελματικό
Την Πέμπτη πήγα στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, ορκιζόταν ξαδέρφη μου ανθυποσμηναγός μηχανικός (παρεμπιπτόντως ωραία να οδηγείς στη μεγάλη ευθεία του αεροδιαδρόμου! ). Είδα για πρώτη φορά «πινακίδες» με 2, 3 ή 4 αστέρια (για την ακρίβεια δεν ήταν πινακίδες, αλλά παχουλά, τριδιάστατα πράσινα αστέρια κολλημένα στη θέση των πινακίδων), φαντάζομαι δηλώνουν ανώτερους στρατιωτικούς.
Από τα πολλά σταθμευμένα πέτυχα και τα εξής:
ΡΑΥ-4569 (πλαίσιο: Αγρίνιο)
ΡΙΥ-47**Σήμερα:
ΥΡΥ-6704
ΚΗΑ-5644 σε φορτηγό (πολλή Ευρυτανία τελευταία στο φόρουμ!) -
ΥΡΥ-6711 σε Τιείδα
ΑΡΖ 77* σε δίκυκλο (στο λιμάνι της Επιδαύρου), κι εδώ οδεύουν προς έλλειψη.@guru: νομίζω πως υπάρχουν ενδείξεις ότι στο Αγρίνιο δόθηκαν πρώτα τα ΡΑΥ και μετά τα ΜΟΟ. Και μια και το
έφερε η κουβέντα, δεν έχεις συμπληρώσει στο αρχείο με τις κόκκινες την παρτίδα με τα ΜΟΟ. Αν δεν την έχεις, στείλε
μου πμ ή σμσ με το μέιλ σου για να σου στείλω (το γνωστό) εξελάκι που έχει, ανάμεσα σε άλλα, τις κόκκινες. -
XNX 533*
-
Εγώ πήρα προχθές ΗΚΡ53** για το Ηράκλειο πάντα.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008