-
Γιατί ρε παιδιά, ο κιν/φος είναι ψυχαγωγία και διασκέδααη και το Wanted μια χαρά τα κατάφερε σε αυτό τον τομέα + τα γυμνά οπίσθια της Αντζελίνας
-
Εμενα μια χαρα μου φανηκε για αμερικανικη περιπετεια. Ισα ισα δεν ειχε το κλασικο χιλιοπαιγμενο σεναριο...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
2-3 σελίδες πίσω είχα προσπαθήσει να προειδοποιήσω όσους συμφορουμίτες μπορώ ώστε να μην κάνουν τον κόπο να δουν την ταινία. Δεν κατάφερα να σε σώσωείχες απόλυτο δίκιο!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
2-3 σελίδες πίσω είχα προσπαθήσει να προειδοποιήσω όσους συμφορουμίτες μπορώ ώστε να μην κάνουν τον κόπο να δουν την ταινία. Δεν κατάφερα να σε σώσω
είχες απόλυτο δίκιο!!
Κ ηθελα να παω να τη δω....
-
Εγώ την είδα χτες (πισί). Εντάξει, δεν είναι το αριστούργημα της 7ης τέχνης, ούτε η ταινία σταθμός της καριέρας του Morgan, αλλά για το είδος της είναι καλή κατά την γνώμη μου. Εγώ την είδα ευχάριστα, και η ώρα πέρασε αρκετά γρήγορα.
-
Από που την κατέβασες γιατί την έχω βρεί μόνο σε ποιότητα πολύ χαμηλή...???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ την είδα χτες (πισί). Εντάξει, δεν είναι το αριστούργημα της 7ης τέχνης, ούτε η ταινία σταθμός της καριέρας του Morgan, αλλά για το είδος της είναι καλή κατά την γνώμη μου. Εγώ την είδα ευχάριστα, και η ώρα πέρασε αρκετά γρήγορα.Μεσα στις μουφιες ηταν η ταινια, αλλα αυτος ηταν ο στοχος της, να επιδειξει την ιδιαιτεροτητα τον δολοφονων.
Ως τετοια ταινια προβληθηκε και τετοια ηταν. Δε με χαλασε κιολας.
Και με τα καναπεδακια στον θερινο των Village μια χαρα ηταν !! -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Από που την κατέβασες γιατί την έχω βρεί μόνο σε ποιότητα πολύ χαμηλή...???μινινόβα, R5 ριπ κυκλοφορεί...
Εγώ την είδα χτες (πισί). Εντάξει, δεν είναι το αριστούργημα της 7ης τέχνης, ούτε η ταινία σταθμός της καριέρας του Morgan, αλλά για το είδος της είναι καλή κατά την γνώμη μου. Εγώ την είδα ευχάριστα, και η ώρα πέρασε αρκετά γρήγορα.
Μεσα στις μουφιες ηταν η ταινια, αλλα αυτος ηταν ο στοχος της, να επιδειξει την ιδιαιτεροτητα τον δολοφονων.
Ως τετοια ταινια προβληθηκε και τετοια ηταν. Δε με χαλασε κιολας.
Και με τα καναπεδακια στον θερινο των Village μια χαρα ηταν !!καλά, εννοείται η μούφα ήταν uber alles, αλλά είχα δει το τρέιλερ και δεν με χάλασε καθόλου μα καθόλου.
-
Από blockbusters έχουν βγει και τα HANCOCK (Will Smith) και THE ΜUMMY #3 σε R5 αλλά τουλάχιστον το πρώτο λέω να το αφήσω για το σινεμά (είδα τα πρώτα 5 λεπτά μόνο, γέλιο φαίνεται να έχει...) που θα το απολαύσω περισσότερο.
Κανένα καλό προγραμματάκι που να φτιάχνει DVD από avi/mov/mp4 κλπ και να έχει και ήχο και κινούμενη εικόνα στα μενού έχετε να προτείνετε? Γράφω που και που έργα για ένα γείτονά μου ο οποίος έχει κάποια προβλήματα μετακίνησης και δε μπορεί να πάει στον κινηματογράφο, ενώ το DVD player του δεν παίζει DivX/XviD με ελληνικούς υπότιτλους, και χρησιμοποιώ το convertXtoDVD v2 που είναι πολύ απλό και εύχρηστο, αλλά δεν κάνει και παπάδες (branching menus με ήχο & κίνηση, κλπ).... οπότε έλεγα μήπως βρώ κάτι πιο 'δυνατό', άσχετα αν τη δουλειά μου την κάνω κι έτσι.
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Από blockbusters έχουν βγει και τα HANCOCK (Will Smith) και THE ΜUMMY #3 σε R5 αλλά τουλάχιστον το πρώτο λέω να το αφήσω για το σινεμά (είδα τα πρώτα 5 λεπτά μόνο, γέλιο φαίνεται να έχει...) που θα το απολαύσω περισσότερο.Το Χανκοκ το ειδα και ειχε φάση,περναει ευχαριστα η ωρα.Ειδα επισης το dont mess with the Zohan,σαχλαμαριτσα οπως και το Big Stan .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειδα επισης το dont mess with the Zohan,σαχλαμαριτσα οπως και το Big Stan .Μα τι περίμενες από μία ταινία που στα ελληνικά ο τίτλος είναι 'πράκτορας υψηλής κομμωτικής'?
-
** MAX PAYNE-THE MOVIE**
http://www.maxpaynethemovie.com/' target='_blank
καλη μπουρδιτσα μου φαινεται κι αυτη.Πολυ fantasy mumbo-jumbo παιζει κι γουολμπεργκ...
-
Βασικά παίζει η Mila Kunis τον ρόλο-απόλυτη φαντασίωση, τι με λες τώρα;
Αν έχει και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού (όπως φαίνεται στο trailer) του συγχωρούμε όλες τις υπολοιπες μπούρδες που θα δείξει.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βασικά παίζει η Mila Kunis τον ρόλο-απόλυτη φαντασίωση, τι με λες τώρα;Αν έχει και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού (όπως φαίνεται στο trailer) του συγχωρούμε όλες τις υπολοιπες μπούρδες που θα δείξει.
Max Payne respeK.
Πράγματι, είναι απλώς θέμα ατμόσφαιρας. Αν την πέτυχαν, και ο πρωταγωνιστής σταθεί σωστά, αδιάφορα ας είναι όλα τα υπόλοιπα -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ειδα επισης το dont mess with the Zohan,σαχλαμαριτσα οπως και το Big Stan .
Μα τι περίμενες από μία ταινία που στα ελληνικά ο τίτλος είναι 'πράκτορας υψηλής κομμωτικής'?
Αυτον τον τιτλο εβαλαν;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειδα επισης το dont mess with the Zohan,σαχλαμαριτσα οπως και το Big Stan .ενταξει, δεν πανε για οσκαρ, αλλα περναει η ωρα ευχαριστα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειδα επισης το dont mess with the Zohan,σαχλαμαριτσα οπως και το Big Stan .
ενταξει, δεν πανε για οσκαρ, αλλα περναει η ωρα ευχαριστα...
Για αυτο εγραψα σαχλαμαριτσα και οχι πατατα.Απλα περναει η ωρα και μετα ξεχνας τι ειδες.
Ειδα και το hellboy 2.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασικά παίζει η Mila Kunis τον ρόλο-απόλυτη φαντασίωση, τι με λες τώρα;
Αν έχει και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού (όπως φαίνεται στο trailer) του συγχωρούμε όλες τις υπολοιπες μπούρδες που θα δείξει.
Max Payne respeK.
Πράγματι, είναι απλώς θέμα ατμόσφαιρας. Αν την πέτυχαν, και ο πρωταγωνιστής σταθεί σωστά, αδιάφορα ας είναι όλα τα υπόλοιπα+1
-
Είδα σε DVD πρόσφατα τη τελευταία λεγεώνα. .
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]