-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κι εγώ. Όπως έλεγε ο Νίκος Δήμου για τα παλιότερα, είναι σαν επαρχιώτες συμβολαιογράφοι.Τα σημερινά είναι σαν επαρχιώτες συμβολαιογράφοι που βάλανε αθλητικό παπούτσι κάτω απ'το κοστούμι.
συγνωμη που διακοπτω την σοβαροτατη συζητηση σας, αλλα εχει πει παπαριες και παπαριες κατα περιοδους ο δημου αυτο μας πειραξε?
βασιλακη με αφησες απ εξω.... και μετρα στα μπονους σου.Α και σου παει το καβουρακι ρε μπαγασα
αλεξακο,
να το πω και δημοσια? εχει μαλιασει η γλωσσα μου να σου λεω για τον σκαθαρο, τον γουσταρεις, σου ταιριαζει τελειωσαμε. -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ (δεν πρέπει να τη λέω αυτή τη λέξη, δεν πρέπει δεν πρέπει!! )Τι εγινε σημερα και εξαφανιστηκατε , για την Αlba το ειπε αυτο (του ξεφυγε δηλαδη) ο D ..... οι υπολοιποι τι ψαχνετε για σαπια ?
-
Μήπως να μιλήσουμε για τις σαπίλες της BMW E9 που, όταν έρθει με το καλό η ώρα της αναστήλωσης, η χρηματοδότηση του ξεσαπίσματος απαιτεί να βγει όλο το σόι του ιδιοκτήτη στη Σόλωνος και τη Συγγρού να κάνει πεζοδρόμιο μπας και μαζέψουν τα λεφτά;
-
Κύριοι και κυρία, μην μπερδεύετε την σχεδίαση και την όποια ευφυή ιδέα φέρνει, με την ποιότητα των υλικών και της όποιες ιδέες και νεωτερισμούς φέρνει στην επεξεργασία τους και στην συναρμολόγηση τους.
Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι η σχεδίαση των επι μέρους συστημάτων και μηχανισμών στο αυτοκίνητο έχει άμεσο αντίκτυπο στην επιλογή, στον τρόπο κατασκευής και στην ποιότητα των υλικών που αποτελούν συνολικά το αυτοκίνητο.
Βασιλεύουν οι κοστολόγοι σε βάρος συνήθως των σωστών λύσεων, των καλύτερων υλικών, της σωστότερης συναρμολόγησης.
Όταν κατά καιρούς στα αντίστοιχα τμήματα υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι βλέπουμε θαύματα, πχ 2CV, Ρενώ 5, Φίατ 128, και πολλά άλλα, αντίθετα όταν υπάρχουν φελλοί, βλέπουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς τους πχ Μόρρις Μαρίνα, και πολλά άλλα.
Και βέβαια υπάρχει και η αντίστοιχη κουλτούρα των λαών που δεν μπορεί παρά να είναι παρούσα παντού και πάντα στην όποια έκφραση των ανθρώπων, πχ Αμερική, συνονθύλευμα φυλών χωρίς κουλτούρα αιώνων, συνονθύλευμα αυτοκινήτων χωρίς προσωπικότητα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. -
θα περιοριστώ στο να παρακολουθώ την ωραία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ υμών,μη συμμετέχοντας.
Και εις άλλα με υγείανΑlba Parietti ... ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανεις κατι τετοιο , και ειδικα με τετοια αιτιολογια ..........
Νομιζω οτι θα χαλασεις μια απ'τις πιο ευχαριστες ηλεκρονικες , που παρ'οτι διαθετει διακυμανση γενικων και ειδικων γνωσεων , εχει τεραστιο ενδιαφερον , χαρουμενη παρακολουθηση , και χωρις την δικη σου παρουσια .... ψυχρα αναντικαταστατη
Please Alba please ...
-
Το παρακάτω έχει αρκετή πλάκα... Ρίξτε μια ματιά.:
(αν και λείπουν πολλά ....)
http://www.neatorama.com/2008/02/18/evolution-of-car-logos/ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αlba Parietti ... ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανεις κατι τετοιο , και ειδικα με τετοια αιτιολογια .......... Please Alba please ...Μην ανησυχείς APR δεν τον αφήνουμε να πάει πουθενά! Ήλθε τυχαία, αλλά θα μείνει! Εθίστηκε κι αυτός!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αlba Parietti ... ειλικρινα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα κανεις κατι τετοιο , και ειδικα με τετοια αιτιολογια .......... Please Alba please ...
Μην ανησυχείς APR δεν τον αφήνουμε να πάει πουθενά! Ήλθε τυχαία, αλλά θα μείνει! Εθίστηκε κι αυτός!
Τώρα μάλιστα που έμαθα και τί 'σκελετούς κρύβεις στη ντουλάπα σου',σου υπόσχομαι να κατέβω μέχρι και συνοδηγός σου σε regularity
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Τώρα μάλιστα που έμαθα και τί 'σκελετούς κρύβεις στη ντουλάπα σου',σου υπόσχομαι να κατέβω μέχρι και συνοδηγός σου σε regularityKαλοδεχούμενος! Με το Audi βέβαια!!
Υ.Γ. Μην πιστεύεις πάντα ότι σου λένε!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τώρα μάλιστα που έμαθα και τί 'σκελετούς κρύβεις στη ντουλάπα σου',σου υπόσχομαι να κατέβω μέχρι και συνοδηγός σου σε regularity
Kαλοδεχούμενος! Με το Audi βέβαια!!
Ποιο audi... Με το ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ θα έρθει!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Φοβάμαι πως δεν χωράω.Άσε που πασχω και από κλειστοφοβία.Εκτός και αν εννοείς τον 914
-
Τον βλέπω να κάνει αντιγερμανικό εμβόλιο πρώτα!
-
Καλά ρε Alba, εμένα με έφερες εδώ και εσύ θα σιωπήσεις;
Όσο για την ΗΡΕ (ακόμη την κρατάς;) δεν είναι κομμένη, αλλά θα κοπεί αν ανέβει σε πεζοδρόμιο. Και μην πείτε ότι τα λέω από εμπάθεια, γιατί σκουριές ΒΕΤΑ και Fulvia berlina ζήσαμε στην οικογένειά μου. Όσο για μένα, οι καιροί ήταν δύσκολοι στην αρχή....
Χωρίς να σημαίνει ότι θα επαινέσω ποτέ το σκαραβαίο, ένα αυτοκίνητο που, ήδη, από τη δημιουργία του έπρεπε να 'μην υπάρχει'.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Φοβάμαι πως δεν χωράω.Άσε που πασχω και από κλειστοφοβία.Εκτός και αν εννοείς τον 914
Πα πα πα.... βλέπετε; Φαρμάκι στάζει η γλώσσα της!
Ευάερος και ευήλιος είναι βρε!Στο 914 κάθεσαι σταυροπόδι και παίζεις και βιολοντσέλο αμα λάχει!
-
Kαλα Αlba , κατι καλο για τον αυριανο πρωινο καφε , και θα σου πω τι εχεις να με οτι απ'τα δυο αποφασισεις να πας ρεγκιουλαριτε
-
Μου φαινεται οτι στερειστε σοβαροτητας ολοι σας .Καλα περιμενετε να δειτε την Alba σε regularity?Στην ταβερνα-καφετερια που θα καταληξετε,ισως σας κανει παρεα.Εχει κατι το large αυτη η κυρια.
('large'εξευγενισμενη λεξη για να αποδωσω σωστα την 'βαρεμαρα') -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Μου φαινεται οτι στερειστε σοβαροτητας ολοι σας .Καλα περιμενετε να δειτε την Alba σε regularity?Στην ταβερνα-καφετερια που θα καταληξετε,ισως σας κανει παρεα.Εχει κατι το large αυτη η κυρια.
('large'εξευγενισμενη λεξη για να αποδωσω σωστα την 'βαρεμαρα')Aρα της χρειαζεται σπορτινγκ , στο μπακετ εως την καφετερια , και μετα ... θα μας τα πει ολα ?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Μου φαινεται οτι στερειστε σοβαροτητας ολοι σας ....Έχω λοιπόν το κατάληλο blog για να σας βάλω ένα ένα τραγούδι
-
Για το φίλο μου τον APR δυό πολωνέζες
Η 2η του Liszt
http://www.youtube.com/watch?v=No6IY5FqSvY
Kαι η ηρωική του Chopin
Youtube Video -
Απολαμβανω , ακουστικα μονον Πολωνεζες , ψαχνωντας και ψηλαφιζωντας λεπτομερειες για Γαλλιδες , για τον φιλο μας D-JET , που θελησε να τις τιμησει
Γκρατσιε φιλε μου
[Διάσπαση] Περί "Σχολών Σχεδιασμού"