-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ναι, έχω ρωτήσει ιδιοκτήτες (τον πρώην μοίραρχο της ΜΕΥ στην 115ΠΜ, έναν παλιό μας οικογενειακό φίλο που είχε τη 1600άρα Beta Berlina I, έναν παλιό μου συνάδελφο που για πρώτο του αυτοκίνητο είχε μια HPE 1.6 της οικογένειάς του σε ηλικία 19 ετών, τον πατέρα ενός συμμαθητού μου που είχε διαδοχικά μια Berlina 1.3 I και μια Trevi 1.6 και αρκετούς άλλους) και επίσης έχω συμβουλευθεί και τη βιβλιογραφία και τα περιοδικά. Λυπάμαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που βγάζω στη φόρα - μαζί με πολλούς άλλους - τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ της Daily Mirror, αλλά πίστεψέ με, δεν το ήθελα. Προσπάθησα πολύ να συμμορφωθώ με το παγιωμένο δόγμα και τις μυθοπλασίες των πανάσχετων που εξυπηρετούσαν συμφέροντα, αλλά... Μπήκε ο διάολος μέσα μου.Σε ό,τι αφορά το 'σεβαστείτε ανθρώπους που μεγάλωσαν με κάποια αυτοκίνητα κλπ κλπ', το θεωρώ άκυρο, διότι:
- Ποτέ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σεβάστηκε τους ιταλόφιλους (πρωτίστως) και τους γαλλόφιλους (δευτερευόντως)
- Με αυτό το επιχείρημα, θα έπρεπε σήμερα να θεωρούμε το Robotech αριστούργημα, ενώ ήταν ένα άθλιο ανοσιούργημα-patchwork τριών διαφορετικών και άσχετων μεταξύ τους anime
- Ομοίως, θα έπρεπε να μην τολμάμε σήμερα να χλευάσουμε την Άντζελα Δημητρίου ή τον Φλωρινιώτη, γιατί κάποιοι μεγάλωσαν μ'αυτούς
Από την πλευρά μου, παρόλο που δεν είχα την τύχη να δεχτώ την κατήχηση της εγγλέζικης κ@λοφυλλάδας, γνωρίζω καλα κάποια αυτοκίνητα, ένα από τα οποία ακόμα το έχει συγγενής μου, που ζήτησαν ανακατασευή πάνω στην 5ετία. Όλοι αυτοί που αναφέρεις είχαν Beta, τη στιγμή που οι περισσότεροι φίλοι μου με σκαθάρια εξακολουθούν να τα έχουν και να τα χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα άφοβα.
- Είναι δικαιολογία τώρα αυτο;
- Ε; Ναι...
- Αν χλευάζεις την Άντζελα δε σε τιμά ιδιαίτερα...
@Alba
Αν εξαπατήθηκε τόσος κόσμος από το '80 που σταμάτησαν τα ευρωπαϊκά σκαθάρια μέχρι σήμερα δε θα έπρεπε να βλέπουμε ούτε ένα στο δρόμο (35 χρόνια αρκούν για να ξεφορτωθείς οποιοδήποτε ρημάδι, όσο και να το έχεις πληρώσει). Αντιθέτως, είναι τα μόνα ιστορικά αυτοκίνητα που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σαν κανονικά αυτοκίνητα και οι ιδιοκτήτες τους είναι μακράν από τους πιο ευχαριστημένους πελάτες... δεν ξέρω αν τους χρημάτιζε η VW για να λένε ο,τι λένε (προσωπικά δεν πήρα φράγκο... λες να με κορόιδεψαν; ), αλλά η απλότητα και η ευκολία συντήρησης μπορεί να έχει μεγάλη απήχηση (περισσότερο από τις επιδόσεις, σίγουρα) σε πολύ σημαντικό ποσοστό του κόσμου, όσο και να μη σας αγγίζει εσάς. Δεν έχει και πολύ νόημα άλλωστε να φτιάξει κανείς το τέλειο κατασκεύασμα, το οποίο, όμως, να απαιτεί πανάκριβη και πολύπλοκη συντήρηση, ειδικα αν στοχεύει σε ευρύ κοινό, όπως το σκαθάρι.
Όσο για την Beta, δες ένα σιχαμερό golf του '77 δίπλα της πως στέκεται από ποιότητα (δεν είναι τυχαίο που δύσκολα δέχεσαι σαν ιστορικό το golf παρά τη Beta, τη στιγμή που τα περισσότερα βρίσκονται σε κανονική υπηρεσία ακόμα και όχι πίσω από γυάλες και αδιαβροχοποιήσεις). Αν θέλεις, να φέρω και το 15 χρονών παλιότερο σκαθάρι μου (σε πλήρη υπηρεσία μέχρι το 2003) να τα βάλουμε δίπλα (δεν έχει φτιαχτεί ποτέ από σκουριές)...
Και τέλος, ναι, πραγματικά με στεναχωρούν αυτές οι βολές, τις οποίες δέχομαι από την πρώτη στιγμή εδώ (δεν ξέρω από ποιο σημείο και μετά θίχτηκες Κωσταντίνε με τις προπαγάνδες από τους ημιμαθείς, σαν και εμένα, για τις σκουριές της Beta-από την πλευρά μου τις σαχλαμάρες για ταφόπλακες και απάτες τις ακούω από τότε που μπηκα εδωμέσα) και απορώ πως δεν μπορείτε να το καταλάβετε: Από τη μία οι κοκκαλιάρες αγγλίδες... από την άλλη τα άρρωστα audi και s/w, οι κινούμενες ταφόπλακες... Μου κάνει εντύπωση πως βγάζετε τόσο μίσος και δεν έχετε καταλάβει ότι θίγετε κάποιους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά και (αντίθετα με εμένα που σας σκαλίζω και λίγο) δεν έχουν προσβάλλει ή συκοφαντήσει ποτέ τα αυτοκίνητά σας και εσάς τους ίδιους!
Ακόμα και αν κάποια ανεγκέφαλα παιδάκια κατάφεραν κάπου, κάπως, κάποτε να σας σπάσουν τα νεύρα, είναι κάποιο μυστήριο ισοζύγιο αυτό που πρέπει να ακολουθήσετε (που δεν μπορώ να το καταλάβω) και πρέπει να ανταπαντήσετε όπου και όπως μπορείτε; -
Έλεγε ως επιμύθιο σε κάποιον από τους 'μύθους για την εποχή μας' ο μεγάλος James Thurber 'μπορείς να εξαπατάς πολύ κόσμο για μεγάλο χρονικό διάστημα' (ήταν ο μύθος με τίτλο 'Η κουκουβάγια που ήταν θεός' ή κάπως έτσι).
Γιατί σου φαίνεται παράξενο να έχει εξαπατηθεί τόσος πολύς κόσμος επί τόσο καιρό; Δες τι κάνουν τα κόμματα, οι θρησκείες, οι καφετζούδες/χαρτορίχτρες/αστρολόγοι κλπ... Κανονικά, θα έπρεπε να μην υπήρχε πια τίποτα απ'όλα αυτά. Όμως... Αφού λοιπόν ο κόσμος εξαπατάται και μάλιστα εκουσίως, γιατί να μην εξαπατάται και σε ό,τι άπτεται της μετακίνησής του, ειδικά μάλιστα όταν το μεταφορικό μέσον αποκτά προεκτάσεις lifestyle, πολιτικών πεποιθήσεων κλπ.
-
Εγω δεν πιστευω οτι ειναι θεμα μισους προς τα γερμανικα,αγγλικα,ιταλικα κ.ο.κ. αυτοκινητα αλλα περισσοτερο θεμα παθους προς την οποιαδηποτε σχολη.Στα ματια του καθενος το αυτοκινητο που διαλεξε για κλασσικο τον αντιπροσωπευει γι αυτο που ηταν και ισως ειναι και σημερα.
Οι Ιταλοι τοτε ειχαν επιδοσεις,οδικη συμπεριφορα,και σχεδιασμο που ηταν τουλαχιστον πιο εξελιγμενος των ανταγωνιστων τους.
Οτι και να μου πει ο D-Jet για σκαραβαιους,ο Niga για Audi,η ο Spitfire για Made in England δεν με συγκινει.
Δεχομαι οτι τα ιταλικα αυτοκινητα σκουριαζαν μεχρι της αρχες του '80,και βρισκω παραλογο να μην δεχονται οτι ο σκαραβαιος ειχε τουλαχιστον επικυνδινη οδικη συμπεριφορα,οτι τα ηλεκτρικα των Αγγλων ειναι συνωνημο του βραχυκυκλωματος,η οτι τα Audi για μενα αχρωμα και αγευστα.
Και προς αποφυγη οποιας παρεξηγησης,το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν Μινι,το ''πατρικο'Audi 100LS και σκαθαρι οδηγω συχνα πυκνα,φιλου.
Οι εμπειριες μου λοιπον ειναι προσωπικες,και οχι του φιλου,συμμαθητη,μπατζανακη κλπ
@ D-Jet.
Αλεξ,σαν πολυ σοβαρα δεν παιρνεις την Alba?Εδω εμενα μου εκανε δωρο καβουρακι οταν αγορασα την Ιουλια. -
D Jet θα με κάνεις να φάω τα μαλλιά μου με αυτά που γράφεις.
Το γεγονός πως σου απαντώ,σημαίνει ότι σε εκτιμώ ως προσωπικότητα και ως πνευματική συγκρότηση.Γι αυτό ξαναδιάβασε προσεκτικά το τελευταίο μου post και ίσως καταλάβεις το αυτονόητο.Το γεγονός δηλ. ότι η πλειοψηφία των σκαραβαίων τελεί ακόμα εν υπηρεσία,στα χέρια των συμπαθών ιδιοκτητών τους,οφείλεται στη στιβαρότητα της κατασκευής τους και επ'ουδενί στο γεγονός ότι ο σκαραβαίος δεν ήταν τραγικά επικίνδυνος και ανεπαρκής από άποψη ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας για χρήση σε αυτοκινητόδρομο ήδη από τη δεκαετία του 60.Ξέρεις αυτά τα αυτοκίνητα όταν έβγαιναν από τη γραμμή παραγωγής δεν προορίζονταν για 'ιστορική χρήση',αλλά για να εξυπηρετήσουν κατά βάσιν οικογενειακές ανάγκες,ανυποψίαστων αγοραστών και όχι ανθρώπων με την δική σου αυτοκινητιστική κουλτούρα.Συνεπώς πέραν από το συναισθηματισμό του πράγματος,που αφορά το τώρα, προτιμώ στο τότε ένα αυτοκίνητο που θα 'φάει τα ψωμιά του' στην πενταετία αλλά θα με 'φυλάξει' στην αναποδιά,από ένα θωρηκτό τσέπης που θα με σκοτώσει με ταχύτητα 50 χιλιομέτρων.
Golf I του 74,ανήκον στην οικογένεια μου,είδα να κόβεται στη μέση από τη σκουριά εν έτει 1993.Σημάινει κάτι αυτό;Αρνήθηκα ποτέ ότι η Beta πρώτης γενιάς είχαν προβλήματα σκουριάς;Το γεγονός βέβαια ότι δεν σου λέει τίποτα το ότι οι αναρτήσεις, το σύστημα διεύθυνσης,τα φρένα και οι επιδόσεις και της πιο ταπεινής Beta ανταποκρίνονται ακόμα και στα σημερινά αυτοκινητιστικά δεδομένα,αποτελώντας ταυτοχρόνως άπιαστο όνειρο για τις περισσότερες εκδόσεις των συγκαιρινών της Golf/Passat και δεν συμμαζεύεται, μπορεί να σημαίνει ένα μόνο πράγμα.Ότι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την ίδια την ιδέα της αυτοκίνησης.Και μάλλον παρά τα όσα ενδεχομένως νομίζεις, ίσως τελικά να αντιλαμβάνομαι την αυτοκίνηση πιο πρακτικά από εσένα.
Στο άλλο τώρα.Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω πότε και από ποιόν έχεις προκληθεί.Από την πλευρά μου πάντως ουδέποτε ανακατεύτηκα σε ενότητα αυτοκινήτων που δεν με ενδιαφέρουν ή που δεν τα γνωρίζω.Όσα σχόλια έκανα και που ενδεχομένως σου φάνηκαν προκλητικά ή άκομψα,να σου υπενθυμίσω ότι έγιναν κυρίως υπό τύπον αστείου ή στην προσπάθεια μου να υπερασπιστώ το αυτονόητο.
Κοίταξε να δεις έτσι και αλλιώς έχω μια ηλικία που μου επιτρέπει πια να μην έχω εμπάθειες (ποσο μάλλον μίσος !!!!!!!!!!!!)για τόσο ταπεινά ζητήματα, όσο οι αυτοκινητιστικές επιλογές,ούτε να εξαρτώ τις επιλογές μου αυτές, από σχόλια άλλων ή να ζητώ μέσω άλλων την αποενοχοποίηση ή την επιβράβευση των επιλογών μου.Σου είπα και κατ'ιδίαν πώς μπήκα στο forum και γιατί έμεινα.Επειδή όμως μάλλον αποτελώ παραφωνία σε αυτό το κλίμα αλληλολιβανίσματος (τουλάχιστον όπως το εισπράττω), θα περιοριστώ στο να παρακολουθώ την ωραία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ υμών,μη συμμετέχοντας.
Και εις άλλα με υγείαν -
Κυριοι ,και ολιγον απο Πλατωνικοι φιλοι ? μια και δεν σας γνωριζω προσωπικα , συγνωμη , γραψτε μας , σας παρακαλω οτι κανετε πλακα στα προηγουμενα ποστ , για να συνελθω
Υ.Γ. Εδω εμενα μου εκανε δωρο **καβουρακι **οταν αγορασα την Ιουλια.
εννοεις τυπου μπορσαλινο ?
[/b] -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
** βρισκω παραλογο να μην δεχονται **οτι ο σκαραβαιος ειχε τουλαχιστον επικυνδινη οδικη συμπεριφορα,οτι τα ηλεκτρικα των Αγγλων ειναι συνωνημο του βραχυκυκλωματος,η οτι τα Audi για μενα αχρωμα και αγευστα.Φαντάζομαι Βασίλη ότι μάλλον δεν το διατύπωσες σωστά, γιατί δεν μπορείς να βρίσκεις παράλογο να μην δέχονται το δικό σου γούστο για τα Audi!!!!
-
-
Κι εγώ. Όπως έλεγε ο Νίκος Δήμου για τα παλιότερα, είναι σαν επαρχιώτες συμβολαιογράφοι.
Τα σημερινά είναι σαν επαρχιώτες συμβολαιογράφοι που βάλανε αθλητικό παπούτσι κάτω απ'το κοστούμι.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θεωρω τα Audi αχρωμα και αγευστα.Εν ταξη , και για να τα ο οδηγαει ο κυριος Χαριλαος ειναι , αλλα δεν εγινε τιποτα ...........
να σκεπτεσαι παντα οτι υπαρχουν και χειροτερα πραγματα στην ζωη .....
-
Και τι το κακό έχουν οι επαρχιώτες συμβολαιογράφοι δηλαδή;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Και τι το κακό έχουν οι επαρχιώτες συμβολαιογράφοι δηλαδή;ισως δεν πινουν καφε στο στο jk ?
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Κοίταξε να δεις έτσι και αλλιώς έχω μια ηλικία που μου επιτρέπει πια να μην έχω εμπάθειες (ποσο μάλλον μίσος !!!!!!!!!!!!)για τόσο ταπεινά ζητήματα, όσο οι αυτοκινητιστικές επιλογές,ούτε να εξαρτώ τις επιλογές μου αυτές, από σχόλια άλλων ή να ζητώ μέσω άλλων την αποενοχοποίηση ή την επιβράβευση των επιλογών μου.Σου είπα και κατ'ιδίαν πώς μπήκα στο forum και γιατί έμεινα.Επειδή όμως μάλλον αποτελώ παραφωνία σε αυτό το κλίμα αλληλολιβανίσματος (τουλάχιστον όπως το εισπράττω), θα περιοριστώ στο να παρακολουθώ την ωραία ανταλλαγή απόψεων μεταξύ υμών,μη συμμετέχοντας.
Και εις άλλα με υγείανΣκέψου πόσο φορτώθηκες συναισθηματικά που έγινε όλη αυτή η κουβέντα με τις σκουριες της Beta και τα σκαθάρια και έλα στη θέση μου που από κάποιο σημείο και μετά έπαψα να προσπαθώ να ανταπαντήσω στις όποιες κατακρίσεις, που έχασαν από καιρό την χιουμοριστική τους διάσταση (δεν αναφέρομαι σε εσένα)...
Σίγουρα είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σίγουρα δεν περιμένουμε επιβράβευση για τις επιλογές μας και φυσικά εξακολουθώ να έχω (και να σκοπεύω να φτιάξω σύντομα) το σκαθάρι μου όπως εσύ τη Beta σου και να είμαστε ευτυχισμένοι με αυτά. Εννοείται δε πως ουδέποτε απαξίωσα την τεχνολογική υπεροχή ορισμένων Ιταλικών κατασκευών και πολύ περισσότερο τη θριαμευτική τους πορεία στους αγώνες. Αν είδες κάτι, σίγουρα δεν ήταν από το πληκτρολόγιο το δικό μου...Ούτε, φυσικά, το λιβάνισμα αλληλων έχει νόημα (γι'αυτό και δεν είναι λογικό να παρακολουθείς μόνο τα σχετικά με το 'στρατόπεδό' σου θέματα... μπορεί να μην αλληλολιβανίζεις αλλά αυτολιβανίζεσαι θυμάσαι τότε τι σου είχα πει για τα μονόμαρκα; ) ούτε, όμως και η απαίτηση , όλοι να βλέπουν την πραγματικότητα με τον ίδιο τρόπο...
Άσε τώρα τις υπεκφυγές και τις απειλές ότι θα σιωπήσεις και παραδέξου ανοικτά ότι έχετε εμπάθεια προς το σκαραβαίο να τελειώνουμε γιατί θα σου βάζω κάθε 1 ώρα Bach και μάλιστα εκκλησιαστικό μέχρι να σου πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά που δεν πρόλαβες να φας!
-
Φυσικά και έχω εμπάθεια προς το σκαραβαίο. Clopyright από Tatra (κατά παραδοχή του ιδίου του Porsche), σχεδιασθέν κατ'εντολήν του Αδόλφου, μέγιστο δείγμα του πώς μπορεί να αλλάξει άρδην η εικόνα ενός προϊόντος χάρη στην προπαγάνδα (μάρκετινγκ, αν θέλουμε να μιλήσουμε με σημερινούς όρους), κάκιστο σε οδική συμπεριφορά...
Και μόνον το ότι αποτελούσε το αυτοκινητιστικό όραμα του Χίτλερ μου αρκεί για να τον σιχαίνομαι.
-
ΟΚ... άλλος κανείς;
-
Εγώ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ!
Έτσι για να πικάρω όσους χλευάζουν τους επαρχιώτες συμβολαιογράφους!
-
Καλα, αυτο που διαβασα τωρα ..... τι να πω , δεν βρισκω λογια ........
Εχει beta ο Αlba και ειχε διανοηθει να την φτιαξει καποτε , και μπορεις ακομα να συζητας τετοιο θεμα ?
με τοσα ψυχολογικα τραυματα , τουλαχιστον θα επρεπε να γραφεις ολη μερα , για το μεγαλειο της λ .
Λυπαμαι d-jet .........ηθελε μεγαλυτερη παρηγορια απο εσενα .
-
-
ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ (δεν πρέπει να τη λέω αυτή τη λέξη, δεν πρέπει δεν πρέπει!! )ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ BWV564 ....
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ΟΚ... άλλος κανείς;Άσε μας ρε κρυφοφασίστα Που σιγά μην είσαι συναισθηματικά δεμένος με τον σκαραβαίο σου, απλά σε πληρώνει ο Σύνδεσμος Φίλων Χίτλερ για να κάνεις προπαγανδιστικά ποστς. Και σιγά τ αμάξι δλδ, είχε καμιά έξυπνη ιδέα πάνω του, ήταν αντιγραφή ενός κουτιού μπισκότων.
Κομπλεξ Χωρίς Σύνορα
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Ποιός θα έφτιαχνε τί;;;;
Σιχαίνομαι τις ανακατασκευές έτσι και αλλιώς.Πάντως το αυτοκίνητο όπως βλέπετε δεν είναι κομμένο στη μέση
και οποιος πει οτι γερνει λιγο παραπανω απ'την μια παντα ........ειναι κοινος συκοφαντης
ασε που ειναι εφαμηλλο στην ομορφια ακομα και με ενα σκαρβαιο
[Διάσπαση] Περί "Σχολών Σχεδιασμού"