-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:roll: Nαι .....αφηνουμε τωρα γερμανοπολυγωνα και πιανουμε τα σιταρ , φιλε garfli , τα χορτα λες να μας τα φερουν τα ελτα ?Έλα τώρα παραπονιέσαι χωρίς λόγο.Ο Shankar είναι κορυφαίος.Κάτσε καλά γιατί θα με αναγκάσεις να σου βάλω σούφι και Nusrat Fateh Ali Khan
-
Πάρε προς το παρόν ένα παραδοσιακό ιρακινό από τον Battiato
http://it.youtube.com/watch?v=0tPa03A6uiM -
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
:roll: Nαι .....αφηνουμε τωρα γερμανοπολυγωνα και πιανουμε τα σιταρ , φιλε garfli , τα χορτα λες να μας τα φερουν τα ελτα ?
Έλα τώρα παραπονιέσαι χωρίς λόγο.Ο Shankar είναι κορυφαίος.Κάτσε καλά γιατί θα με αναγκάσεις να σου βάλω σούφι και Nusrat Fateh Ali Khan
Ποιος ειναι αυτος ο σουφι , παλι ? και ο αλι κhan ? Toν Αλι Σιπαχι ξερω εγω ...........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ποιος ειναι αυτος ο σουφι , παλι ? και ο αλι κhan ? Toν Αλι Σιπαχι ξερω εγω ........... -
οπα ... σουφι μερσι NIGA .
-
Πήγαινες γυρεύοντας
Άκουσε τον είναι πραγματικά εκπληκτικός ο πακιστανός μέτρ του qawwali και της μουσικής sufi.
Youtube Video -
Tι σουφι........ ξεσκουφι θες να πεις .... στην αρχη , καλα τα παει , μετα ηταν ολα ληγμενααααα .............
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6794&hl=en
Η πρώτη εμφάνιση των Beatles στην Αμερική σαν σήμερα πρίν από 44 χρόνια!
-
Buona notte
http://www.youtube.com/watch?v=6cxkLZoE ... re=related -
Θα ήταν καλύτερο αν επρόκειτο να ασχοληθούμε με το θέμα να το κάνουμε στην ενότητα του κλασικού αυτοκινήτου,που λόγω μικρότερης επισκεψιμότητας,θα προσελκύσει μόνο όσους πραγματικά ενδιαφέρονται.Και δεν θα τα σπάμε και στους υπόλοιπους.
Συμφωνω.
Στα του σχεδίου τώρα.Αν και παίζουν ρόλο και ένα σωρό άλλοι παράγοντες στην ομορφιά και στην αρμονία του σχεδίου ενός αυτοκινήτου,αυτή εξακολουθεί να διέπεται από την ευκλείδειο αρχή του χρυσού λόγου(αυτό το γνωστό 1:1,618).Αν την αποδέχεσαι σημαίνει ότι υπάρχει αντικειμενική ομορφιά στο σχέδιο.Αν πετάς τον Ευκελείδη στον κάλαθο των αχρήστων τότε για σένα η ομορφιά είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση.
Εγώ βέβαια ασπάζομαι την ευκλείδειο αρχή και υπό την έννοια αυτή αν θέλεις δέχομαι την ύπαρξη αυθεντίας.Η αισθητική του καθενός μας,όπως και οι προτιμήσεις και τα γούστα είναι φυσικά κάτι το υποκειμενικό,που έχει να κάνει με το βαθμό παιδείας,με τις παραστάσεις και τα βιώματα του καθενός.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καλλιεργείται σε βαθμό ώστε να μπορεί να αντιληφθεί κάποια στιγμή,πέρα από συναισθηματικές εξάρσεις ή προτιμήσεις και το αντικειμενικά ωραίο.
Για να το κλείνω η άποψη ότι η ομορφιά ενός σχεδίου είναι υποκειμενική,μάλλον είναι η δικαιολογία των κακόγουστων.Για να το μαζεύω το θέμα,θα πω ότι η εφαρμογή του χρυσού κανόνα στο σχεδιασμό είναι αναγκαία αλλά όχι και ικανή συνθήκη στην ομορφιά του τελικού αποτελέσματος.Η σχεδιάση όμως κατά παράβαση ή καθ'υπέρβαση αυτού του κανόνα είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε εκτρωματικές καταστάσεις.
Τα εβαλα ολα μαζι για να τα σχολιασω ολα μαζι. Θα πρεπει να ομολογησω οτι το συγκεκριμενο θεμα εχει πολλα περιθωρια συζητησης και πολλες παραμετρους.
Κανεις δεν μπορει πολυ απλα να πεταξει ή και να αγνοησει την Ευκλειδειο αρχη του χρυσου λογου (1/φ), εμμεσως και του χρυσου παραλληλογραμμου διοτι πολυ απλα ειναι μαθηματικως αποδεδειγμενο και ως γνωστον τα μαθηματικα ειναι ισως το πιο αντικειμενικο στοιχειο σε αυτον τον πλανητη. Ισως αυτο ακριβως το πραγμα να ειναι και η αιτια που μαλλον εχετε μπερδευτει μιας και αλλο μια αρμονικη αναλογια στις διαστασεις και αλλο το λεγομενο aesthetics. Το οτι θα εχεις ενα αρμονικο σχημα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα ειναι και ομορφο αισθητικα οπως επισης και ενα μη αρμονικο σχημα οτι θα ειναι αισθητικα ασχημο Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι δεν αλληλοεξαρτατε το ενα με το αλλο κοκ. Ερευνες πανω στο χρυσο λογο εχουν αποδειξει οτι αυτου του ειδους τα σχηματα ειναι πιο αποδεκτα εναντι σε καποια αλλα με διαφορετικες αναλογιες, παρολο αυτα ομως η δυναμη αυτης της προτιμησης δεν ειναι και τοσο μεγαλη.
Τα αυτοκινητα συγκεκριμενα, δεν προκειται ποτε να φτασουν σαν συνολικο σχημα τις αναλογιες του χρυσου λογου προφανως διοτι απαιτηται η ενοχλητικη προυποθεση να χωρανε ανθρωποι μεσα σε αυτα. Ισως το 1/φ να ειναι η μαθηματικη αποδειξη οτι στο συγκεκριμενο τομεα δεν υπαρχει το απολυτα αρμονικο σχεδιο αυτοκινητου γι αυτο αλλωστε και υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης συνεχως. Παρολο την προαναφερθεν αστοχια της χρυσης τομης για τα αυτοκινητα, οι εταιρειες συνεχιζουν στις διαφημισεις τους να τεντωνουν τα σχεδια τους ως προς αυτες τις αναλογιες προφανως για να κανουν ενα ελκυστικοτερο πακετο.
Ακριβως σε αυτο το σημειο μπορει κανεις να καταλαβει που το πατε (βασικα μονο του παει) και τι θελετε να πειτε. Το οτι ακριβως επειδη κατι με αναλογιες χρυσης τομης φαινεται και ελκυστικοτερο σημαινει οτι ειναι και αντικειμενικα ομορφο. Ξεχναμε ομως ενα βασικο παραγοντα του aesthetics. Το γεγονος οτι βασιζεται στα συναισθηματα/ερεθισματα που σου προκαλει ενα σχεδιο που θα μπορουσαμε να το πουμε και το λεγομενο γουστο. Απο τη στιγμη που μπαινει ομως το συναισθημα στη μεση τοτε η αντικειμενικοτητα (εκ κανονα) παυει να υπαρχει Εσεις μπορει να λετε ''de gustibus non est disputandum'' εγω ομως μπορω να ανταπαντησω με το ''beauty is in the eye of the beholder''
Η αληθεια ομως ως επι τον πλειστων ειναι καπου στη μεση. Το γουστο ειναι και αντικειμενικο και υποκειμενικο και αυτο ειναι και η προσωπικη μου αποψη επι του θεματος. Ας πουμε οτι επικαλουμε και εγω την αυθεντια του Immanuel Kant για να βασισω αυτο που λεω.Οσον αφορα το 2ο σκελος της απαντησης σας (ως προς παιδεια), θα ηθελα να μου πειτε που το βασιζεται αυτο, να μου δειξετε εστω μια ερευνα, εκτος και αν πιστευεται οτι ολοι σε αυτον τον κοσμο εχουν βγαλει ενα πανεπιστημιο.
Θα μπορουσα να κατσω να αναλυσω περαιτερω το θεμα σε αυτη την απαντηση, αλλα φοβαμαι οτι ηδη θα εγινα κουραστικος για τους αναγνωστες μιας και ο ιδιος (4.10 ωρα Αγγλιας) που γραφω αυτο το ποστ ειμαι κουρασμενος Το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι για την πλειοψηφια ειναι οντως βολικο να λεει οτι η ομορφια ειναι μονο υποκειμενικη μιας και αυτοματα παμε στο θεμα των περιουσιακων στοιχειων οπου ως γνωστον για τους περισσοτερους η προσωπικη επιλογη δεν χωραει αμφισβητηση, οποτε εν μερει θα συμφωνησω στα περι κακογουστιας και υποκειμενικοτητας -
(από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ):
*
Σε κρίσιμη κατάσταση η Αρλέτα
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται η τραγουδίστρια Αρλέτα. Η τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή της, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι πολύ σοβαρή και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα. Η υγεία της είναι επιβαρυμένη, καθώς είναι υπερτασική και είχε υποστεί και στο παρελθόν ισχαιμικό επεισόδιο.* -
-
-
Πινινφαρίνα? Θυμίζει κάπως Peugeot 404 Coupe/Cabriolet.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Πινινφαρίνα? Θυμίζει κάπως Peugeot 404 Coupe/Cabriolet.Lancia Flaminia FloridaII (1957) Pininfarina.
Σχεδιαστική άσκηση πάνω σε σασσί από Aurelia B56 και με τον V6 χωρητικότητας 2,2 λίτρων.Προσωπικό αυτοκίνητο του Battista Pininfarina,είναι ένα 'τεράπορτο' pillarless coupe,που κατάγεται από την Florida I του 1955 και θα οδηγήσει στη δημιουργία των Flaminia Berlina και Flaminia Coupe (αμφότερες δημιουργίες του oίκου Pininfarina βασισμένα σε καινούριο πλαίσιο και με V6 χωρητικότητας αρχικά 2,5 λίτρων).Δεν θυμίζει φυσικά Peugeot 404.Ίσως το αντίθετο να συμβαίνει (τηρουμένων πάντα των αναλογιών),αφού εμφανίστηκε τρία χρόνια αργότερα από τη FloridaII,όντας και αυτό δημιουργία του τορινέζικου studio.
H 'περισσότερο γήινη' αλλά εξίσου γοητευτική εξέλιξη της FloridaII.
Flaminia Coupe Pininfarina 1959.
Kαι μιας και απόψε ξεκίνησα με μια εκτέλεση του Percy Faith ας κλείσω πάλι με την ορχήστρα του.
http://www.youtube.com/watch?v=7y6X2RF6 ... re=related -
Εννοώ στα δικά μου μάτια που έχω δεί πρώτα το Πεζώ και μετά το Flaminia.
Το στύλ του πίσω τμήματος (φανάρια/κλίση τους, μακρύ πορτ-μπαγκάζ και πρόβολος) είναι παρόμοιο με του 404 (ή το αντίθετο τέλος πάντων... ) -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Εννοώ στα δικά μου μάτια που έχω δεί πρώτα το Πεζώ και μετά το Flaminia.
Το στύλ του πίσω τμήματος (φανάρια/κλίση τους, μακρύ πορτ-μπαγκάζ και πρόβολος) είναι παρόμοιο με του 404 (ή το αντίθετο τέλος πάντων... )Kατάλαβα τί εννοείς.
Έτσι και αλλιώς η Peugeot μας είχε καλομάθει μέχρι πρόσφατα σε αισθητικά όμορφα αμαξώματα.Ιδίως αν αυτά έφερναν και τη σφραγίδα του Pininfarina.Πχ. 504 coupe & cabriolet -
Και κάτι για τον περιβόητο 'χρυσό λόγο' και το σχεδιασμό αυτοκινήτων.
Alfa Romeo Brera
Length: 4410
Height:1341
Wheelbase:2528
Track:(front) 1579 (rear) 1559Length/Height= 3,289=2x 1,644
Wheelbase/Track=1,60 front 1,62 rear
Ο δε λόγος των πλαγίων αποστάσεων στο οriginal σχέδιο είναι 1,622 -
Τι εγινε , τρεις μερες στο ψυγειο μας εχει αφησει ο ΑLBA .......
μας πεταξε και αυτο το .......Ο δε λόγος των πλαγίων αποστάσεων στο οriginal σχέδιο είναι 1,622 χωρις εξηγησεις , και εξαφανιστηκε
[Διάσπαση] Περί "Σχολών Σχεδιασμού"