-
Μπορεί ναι μπορεί και όχι. 'Ναι' αν πραγματικά ήταν αφηρημένος λόγω του ότι κάνει καθημερινά τη διαδρομή και ξέρει ότι μόνο λεωφορεία περνούν και άρα ο εγκέφαλος του υποσυνείδητα ψάχνει μόνο για λεωφορεία. 'Όχι' αν τον είδε και τον έγραψε επίτηδες στα @@@ του.
-
Γνωριζετε τιποτα για καποιο θανατηφορο τροχαιο στην πεντελη την προηγουμενη εβδομαδα??
-
Ρε παιδιά μόνο στην Πανεπιστημίου πάνε ανάποδα τα λεοφωρεία, στην Πατησίων πάνε με το ρεύμα κανονικά. Πότε το αλλάξανε; Εκτός και αν εννοείτε τη λωρίδα που ξεκινάει από Πανεπιστημίου μέχρι Στουρνάρη που υποτίθεται είναι μόνο για λεοφωρεία.
-
Τα έχουμε ξαναγράψει. Η μόνη λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν μηχανάκια είναι στην οδό Κυψέλης. Και η σήμανση είναι ήδη επαρκής και σωστή.
Συνεπώς, κακώς ήταν εκεί ο μηχανάκιας.-
http://www.oasa.gr/index.asp?tml=1&page ... &pg=1&asp=
10 Πατησίων Κατεύθυνση προς περιφέρεια 0,4 Από την Πανεπιστημίου έως την οδό Στουρνάρη - Αντίθετης ροής με την κυκλοφορία
Στις ειδικές λωρίδες αντίθετης ροής απαγορεύεται η κίνηση των δικύκλων (με εξαίρεση την οδό Κυψέλης).
-
Tρομερό τροχαίο σήμερα το πρωί στην έξοδο της εθνικής για το αεροδρόμιο. Η δεξιά στροφή είναι αρκετά απότομη και ένα παλιό Micra 'έφυγε' και καρφώθηκε στα βράχια. Το γαμώτο είναι ότι όταν πέρασα και είδα το αμάξι μου σηλώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Όλη η μαχανή είχε μπεί μέσα στην καμπίνα. Το αμάξι χαλκομανία μπροστά, αλλά το χειρότερο ήταν τα αίματα που είχαν γεμίσει το οδόστρωμα.
Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου. Ευτυχώς τον άνθρωπο που ήταν στο αμάξι τον είχαν πάρει αλλιώς δεν θα το άντεχα. -
Καλά με πόσα προσπάθησε να μπει στην στροφή για να γίνει έτσι το αμάξι. Ήταν σήμερα και βρεγμένα λόγω της βροχής. Έλεος βρε παιδιά ποια!!!
-
Νομίζω έγινε κι άλλο τροχαίο χθες το βράδυ στην ευθεία απο αεροδρόμιο για ΚΤΕΟ εκεί που γίνονται τα έργα. Οι μπάρες στην άκρη του δρόμου είναι διαλυμένες.
Στην παλιά εθνική πάντως σήμερα το πρωί, έγινε σίγουρα τροχαίο. Έχω κατεύθυνση τη Χερσόνησο και λίγο μετά τη διασταύρωση του Αφροδίτη βλέπω φρενάρισμα διαγώνιο με κατεύθυνση το αντίθετο ρεύμα, βλέπω μια μαύρη γάτα νεκρή στη μέση του δρόμου και βλέπω ένα 206 - νομίζω να έχει φύγει απο το δρόμο στην απέναντι μεριά και να έχει πάει στον παράδρομο της εθνικής με τη διαφορά ότι στο σημείο που έφυγε υπάρχει υψομετρική διαφορά ενός μέτρου. Προφανώς πήγε να αποφύγει τη γάτα η οποία μπορει να ήταν ζωντανή ή και νεκρή απο πρίν, του έφυγε το αμάξι και κατέληξε στον παράδρομο με ένα μικρό αλμα. -
Σήμερα το πρωί, είδα τα 'αποτελέσματα' από ένα τροχαίο που πρέπει να έγινε την νύχτα στο λιμάνι του Πειραιά ανάμεσα στον σταθμό του Ηλεκτρικου και τον σταθμό του Προαστιακού. Εκεί έχει μία μεγάλη και γνωστή καντίνα πάνω στην στοφή που είναι για να πάρουμε τον δρόμο που μας βγάζει στην πλατεία ιπποδαμείας... έ... η μισή καντίνα ΔΕΝ υπήρχε... κάποιος πήρε την στροφή μάλλον με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε εκεί... ελπίζω να μην είχαμε θύματα
Επίσης...στην συνέχεια καθώς πήγαινα προς την δουλειά μου, είδα στην Λ.Βουλιαγμένης, στο ύψος του Αλίμου περίπου ,καραμπόλα από 5 αυτοκίνητα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές...
-
Έγινε χθες ένα ατύχημα στο Σταυρό στο Γέρακα εκεί που αρχίζει η γέφυρα..
γνωρίζει κανείς κάτι;; -
Χθες επίσης σχετικά σοβαρό ατύχημα με μηχανή. Ένα ΧΤ στο ύψος της εισόδου του ΤΕΙ Πειραιώς στην Θηβών ( Αιγάλεω ). Πολλά σπασμένα γυαλιά και πλαστικά κάτω , καθόλου αίμα αλλά ο μοτοσυκλετιστής ( με το κράνος ) ακίνητος στον δρόμο. Δεν κατάλαβα εάν έχει τις αισθήσεις του ή τι ακριβώς συνέβη.
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ερχομενος απο ψυχικο, μπορεις να μαζεψεις ΠΑΡΑ πολλα χλμ πριν την αριστερη διαρκειας, στο τελος της οποιας ερχονται αμαξια απο χαλανδρι και μπαινουν κηφισιας....εκει αν γινει μαλακια τελος. τα 200 χλμ στην εξοδο της αριστερης με τετοιο αμαξι τα εχεις ΑΝΕΤΑ πιστευω.Βασικά εάν είσαι αριστερή με τόσα, ότι και αμάξι να έχεις την έκατσες λόγω των φρεατίων που είναι σαν χαρακώματα!!
όσον αφορά το συγκεκριμένο ατύχημα, απλά νομίζω του έφυγε λόγω βρεγμένου ο κώλος και δεν πρόλαβε να τον μαζέψει ...
-
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=25296κ σε μορφή κειμένου:
Συμμετείχε στον αγώνα ποδηλασίας «brevet» στην Ηλεία μαζί με άλλους 140
ποδηλάτεςΤην αγάπη του για την ποδηλασία πλήρωσε τελικά με τη ζωή του ένας 31χρονος
αθλητής του ΓΑΣ Κρόνος Ιωαννίνων, ο οποίος συμμετείχε στο 4ο BREVET Πύργου,
την Ποδηλατική Βόλτα που διοργάνωσε χθες ο Ποδηλατικός Σύλλογος Πύργου. Ο
άτυχος Γιώρ- γος Βίδος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, στην
περιοχή του Στρεφίου, ενώ η Ποδηλατική Βόλτα πλησίαζε στο τέλος της, όταν ένα
κλειστό φορτηγάκι πέ- ρασε στο αντίθετο ρεύμα, έκοψε μια κολώνα και στη συ-
νέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 31χρονο. Η ώρα ήταν 3.30 το
μεσημέρι και ο 31χρονος, ο οποίος καταγόταν από τα Γιάννενα και ζούσε στην
Αθήνα, που είχε ξεκινήσει το πρωί την συμμετοχή του στην Πο- δηλατική Βόλτα
είχε ήδη περάσει την Αρχαία Ολυμπία και κινείτο μέσω της εθνικής οδού
Τρίπολης - Πύργου προς τον Πύργο, προκειμένου να τερματίσει στο Στάδιο της
πόλης. Στο 134χλμ. της εθνικής οδού, ο χάρος είχε στή- σει καρτέρι στον
31χρονο ποδηλάτη. -
Άσχημο τροχαίο νωρίς το απόγευμα σήμερα στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου στο ύψος περίπου της Σαρωνίδας....ένα κόκκινο αυτοκίνητο και μια Lotus, νόμίζω Elise, η οποία έγινε θρύψαλλα...δύο πτώματα σκεπασμένα με σεντόνι στο χαντάκι όταν περνούσα από εκεί...
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Άσχημο τροχαίο νωρίς το απόγευμα σήμερα στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου στο ύψος περίπου της Σαρωνίδας....ένα κόκκινο αυτοκίνητο και μια Lotus, νόμίζω Elise, η οποία έγινε θρύψαλλα...δύο πτώματα σκεπασμένα με σεντόνι στο χαντάκι όταν περνούσα από εκεί... -
ο τυπικος ο μαλακας ο ελληνας ,ειμαστε οι πιο ανευθυνοι οδηγοι στην ευρωπη,τελειωσε .
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Άσχημο τροχαίο νωρίς το απόγευμα σήμερα στην παραλιακή Αθηνών-Σουνίου στο ύψος περίπου της Σαρωνίδας....ένα κόκκινο αυτοκίνητο και μια Lotus, νόμίζω Elise, η οποία έγινε θρύψαλλα...δύο πτώματα σκεπασμένα με σεντόνι στο χαντάκι όταν περνούσα από εκεί...τι χρωμα ηταν το elise , γνωριζεις ?
-
Μπλε ήταν η Lotus...
-
Πέρασα απο εκεί εχθές, την ώρα που έφευγαν τα ασθενοφόρα...
η λότους elise η προηγούμενη, ( με τα στρογγυλά φανάρια μπροστά) χρώμα μπλέ,
ήταν κάθετα στο ρεύμα. Είχε μείνει το πίσω μέρος μαζί με τα καθίσματα και όλο το υπόλοιπο μέρος απο πόρτες/ταμπλο/πλαισιο παρμπριζ και μπροστά σύστημα αναρτησεων τροχών κλπ 20 μέτρα πιο μακριά, κόντα στο αναποδογυρισμένο ίβιζα cupra το οποίο τουλαχιστον έτσι οπως το είδα εγώ δεν είχε ανάλογη ζημιά...Οι επιβάτες(ης) της λότους πρέπει να βρήκαν τραγικό θάνατο...
Ανατρίχιασα...για το υπόλοιπο της μέρας δεν μιλιόμουνα, ήταν πολύ τραγικό.
Κ μου ήρθε στο μυαλό η συζήτηση που είχαμε πριν μέρες σε ένα θρεντ για την ασφάλεια της elise...
Μόνο για να τα βλέπω αυτά τα αμάξια τελικά...μόνο για να τα βλέπω...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#