-
http://www.news247.gr/Headline.htm?sp=l ... 6884859361
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.news247.gr/Headline.htm?sp=l53&sp=l12&sp=l1216884859361' target='_blankTην κακομοιρα την Γωγω!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
http://www.news247.gr/Headline.htm?sp=l53&sp=l12&sp=l1216884859361' target='_blankΔεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορείς να τυπώσεις ειδήσεις στο χαρτί τουαλέτας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.news247.gr/Headline.htm?sp=l53&sp=l12&sp=l1216884859361' target='_blank
Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορείς να τυπώσεις ειδήσεις στο χαρτί τουαλέτας.
Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι στα περιπτερα πουλανε χαρτι τουαλετας μαζι με τα σκ@τα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι στα περιπτερα πουλανε χαρτι τουαλετας μαζι με τα σκ@τα...
(James May)
Good news! Now you can incinerate the corpses of your beloved departed!
Also, the Dacia Santero will be available with standard ESP at no aditional cost!
(/James May) -
καλα μιλαμε οι μπατσοι πρεπει να ειναι πολυ κουλαδια οδηγοι.ειμαι σημερα 7 το πρωι με την τσιμπλα στο ματι στην λ,καβαλας και παω να παρω κατι να φαω απο το entree.οσοι ξερουν ειναι γωνιακο μαγαζι τυπου everest.με το που βγαινω απο το μαγαζι να φαω την εμενταλ μου βλεπω εκπληκτος να περναει με 200+ μια bmw μπορει να ηταν και m3 δεν προλαβα να δω.πηγενε προς κορινθο.
λεω θεε μου πως παει ετσι 7 το πρωι!δεν περνανε 10 δευτερα και βλεπω 1 xsara να αγκομαχαει να πιασει την bmw αλλα αυτη ετσι οπως πηγαινε θα ειχε φτασει ασπροπυργο!μετα περναει και ενα 2 χsara μετα ενα oktavia εδω κατι εγινε απο ταχυτητα.ε ρε λεω καταδιωξη γινεται.αφου περνανε αλλα μπατσικα με κορνες
ειμαι στο entre και εκει ειναι το κλασικο φαναρι που τα στηνουν.αναβει πρασινο και ξεκιναει καθετα ενα παλιο transit να παει προς αθηνα.εκεινη την στιγμη ερχεται ενα περιπολικο και αντι να φρεναρει ο αμπαλος το κανει τελευταια στιγμη και εγω λεω παει το καρφωσε!!!
το transit ξεκινησε σιγα και δεν πεταχτηκε τελευταια στιγμη.αφου εβλεπα το xsara και λεω τι κανει θα το καρφωσει!!!και σταματαει 1 ποντο απο την πισω πορτα του transit! ρε τον κωλοφαρδο λεω το γλυτωσε.αμ δε!πιο πισω στο φαναρι περιμενει νομιμοτατα αφου ειχε κοκινο ενα opel φορτηγακι(πως ειναι το inca τετοιο)4 λωριδες αδειες η καβαλας και το opel ειχε πιασει την δευτερη απο δεξια.και αλλο ενα αμαξι ακομα περιμενε τερμα αριστερη.καθως τελειωνω την 'εμενταλ' μου βλεπω για αλλη μια φορα ενα xsara να ερχεται τεζα και λεω τι κανει δεν θα φρεναρει!!!???η δεν θα στριψει?ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ??
ΜΠΑΜΜΜΜΜ και σκαει πισω απο το opel! εγω να εχω πεθανει απο τα γελια,να φωναζω θεε μου τι ασχετοι!!! ολο το μαγαζι οι πωλητες να γελανε και να κραζουν τον delecour!
κατεβηκε ο τυπος του ειπε ο μπατσος βαλτο στο βουλκανιζατερ στη γωνια μιλαγανε,περασανε αλλα 3-4 περιπολικα προς κορινθο σβελτα και εγω εφυγα για την δουλεια μου με ορεξη!
-
ποιος ντελεκουρ ο άλλος γόλλος ο... κλουζό κατέφθασε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.news247.gr/Headline.htm?sp=l53&sp=l12&sp=l1216884859361' target='_blank
Tην κακομοιρα την Γωγω!
-
Θα το ποστάρω & στο 'πιο απίθανα', δεν ήξερα πού να το κατηγοριοποιήσω:
Σήμερα το μεσημέρι, Λ. Ηρακλείου, Ηράκλειο...
Εάν πρόκειται όντως για ατύχημα, όποιος το προκάλεσε είναι απλά ΘΕΟΣ!!!
(Αν &, με το αρρωστημένο μου μυαλό, έχω υποψίες ότι πρόκειται για φάρσα, αφού δε φαίνονται σημάδια χτυπήματος, μοιάζει σαν ένα χέρι να ακούμπησε απαλά το 206 πάνω στο Στάρλετ...)
Δείτε το, δεν υπάρχει αυτό!
Δεν την παλεύει ο κοσμάκης...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ποιος ντελεκουρ ο άλλος γόλλος ο... κλουζό κατέφθασε; -
Το βραδάκι στην γέφυρα της Παντάνασας έπεσε μηχανάκι πάνω στα κιγκλιδώματα. Ο οδηγος όταν περασα ζούσε αλλά το προσωπό του ήταν διαλυμένο απο την μία μερια. Είδα σάρκες πάνω στο οδόστρωμα.
-
5 (πέντε) καραμπόλες χθες βράδυ στον Κηφισό από Ρέντη προς ΣΕΦ γύρω στις 10.15!
-
Χθες το μεσημέρι που ανέβαινα αθήνα... στο ρεύμα προς τα 'κάτω', μετά την Κακιά Σκάλα είχε φύγει η βάρκα ενός μαζί με το τρειλεράκι και είχε κάτσει κάθετα στο δρόμο... είχε κλείσει όλος ο δρόμος εκτός μιας λωρίδας και η ουρά ήταν 1-2 χιλιόμετρα.. θύματα και υλικές ζημιές εκτός του φουσκωτού δεν πρόλαβα να δω αλλού!
-
Κράνος κράνος και πάλι κράνος...
Ένα ζώο χθες μπροστά στα μάτια μου έστριψε αριστερά από Πειραιώς για Μοσχάτο με ΚΟΚΚΙΝΟ χωρίς να το έχει πάρει χαμπάρι γιατί είχε γίνει 2 δευτερόλεπτα ήδη και χτύπησε μηχανή με δύο παιδιά.
Ευτυχώς για καλή τους τύχη δεν σκοτώθηκαν, το ζώο βέβαια έλεγε ότι πέρασε με πράσινο ήθελα να'ξερα που το είδε;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Delijohn έγραψε:
Χθες το μεσημέρι που ανέβαινα αθήνα... στο ρεύμα προς τα 'κάτω', μετά την Κακιά Σκάλα είχε φύγει η βάρκα ενός μαζί με το τρειλεράκι και είχε κάτσει κάθετα στο δρόμο... είχε κλείσει όλος ο δρόμος εκτός μιας λωρίδας και η ουρά ήταν 1-2 χιλιόμετρα..Συμβαίνουν αυτά! Το ίδιο ακριβώς έχω πετύχει και σε Autobahn!
-
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη
06 - 08 - 2008 11:48Τροχαίο δυστύχημα, με μία 16χρονη κοπέλα νεκρή και άλλους τρεις ανήλικους τραυματίες, σημειώθηκε το ξημέρωμα της Τετάρτης (6/8) στη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, στις 02:30, Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος και στο οποίο επέβαινε η 16χρονη μαθήτρια και άλλοι δύο ανήλικοι, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε, στην επαρχιακή οδό Ζαγκλιβερίου - Γερακαρούς. Οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της κοπέλας και οι υπόλοιποι παρέμειναν για νοσηλεία.
Η Αστυνομία συνέλαβε τον 44χρονο πατέρα του οδηγού, ο οποίος θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος ότι παραχώρησε το όχημα σε άτομο που δεν είχε άδεια οδήγησης, καθώς και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Το Τμήμα Τροχαίας Λητής διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.
Πηγη:www.cosmo.gr
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη
06 - 08 - 2008 11:48Πιο συγκεκριμένα, στις 02:30, Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος και στο οποίο επέβαινε η 16χρονη μαθήτρια και άλλοι δύο ανήλικοι, βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε, σ
Το Τμήμα Τροχαίας Λητής διενεργεί προανάκριση, προκειμένου να διαπιστώσει τα αίτια που οδήγησαν στο δυστύχημα.
Πηγη:www.cosmo.gr
Αρκεί να πάρουν δείγμα αίματος από τον οδηγό!
-
Το οτι ο οδηγως ηταν ανηλικος και φυσικα δεν ειχε διπλωμα οδηγησης, δεν ειναι αιτια του δυστυχηματος; Επισης το πως βεθηκε το κλειδι του αυτοκινητου στα χερια του;
Και δυστυχως δεν ειναι μεμονωμενο κρουσμα -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Το οτι ο οδηγως ηταν ανηλικος και φυσικα δεν ειχε διπλωμα οδηγησης, δεν ειναι αιτια του δυστυχηματος; Επισης το πως βεθηκε το κλειδι του αυτοκινητου στα χερια του;2 μισή το πρωί; Το πιθανότερο είναι να το πήρε κρυφά όταν κοιμήθηκαν οι γονείς του. Το θέμα είναι ότι από μια χαζομάρα του (και των άλλων παιδιών που δέχτηκαν να μπουν στο αμάξι), μια ζωή χάθηκε εντελώς, η δική του η ζωή και της οικογένειας του πρακτικά καταστράφηκε κλπ.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Το οτι ο οδηγως ηταν ανηλικος και φυσικα δεν ειχε διπλωμα οδηγησης, δεν ειναι αιτια του δυστυχηματος; Επισης το πως βεθηκε το κλειδι του αυτοκινητου στα χερια του;
Και δυστυχως δεν ειναι μεμονωμενο κρουσμαΠιθανοτατα ειναι αυτο που λεει ο zorz δηλαδη το πηρε κρυφα,και θελω να πιστευω οτι το πηρε κρυφα.Δεν μπορω να φανταστω τετοιον ανευθυνο πατερα που να του το δωσε και μαλιστα βραδυ.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#