-
Δεν μπορώ να καταλάβω πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν στον δρόμο Πύργου-Πατρών-Κορίνθου για να αρχίσει η κατασκευή του νέου δρόμου. Είναι ο δρόμος με τα περισσότερα ατυχήματα.....Τι άλλο περιμένουν ;
-
'ο υπουργός ανακοίνωσε ότι στις 15 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί η μελέτη και αρχές Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα έργα κατασκευής του νέου μεγάλου οδικού άξονα Ελευσίνας – Κορίνθου – Πάτρας – Πύργου.
Επεσήμανε δε, πως η συνολική αποκατάσταση του οδοστρώματος είναι από τις πρώτες ενέργειες που θα προβεί ο ανάδοχος , όπως προβλέπεται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί.'
http://www.mypatra.gr/patrazino/text/?id=2826
Αντε να δούμε...
-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω πόσοι ακόμα πρέπει να πεθάνουν στον δρόμο Πύργου-Πατρών-Κορίνθου για να αρχίσει η κατασκευή του νέου δρόμου. Είναι ο δρόμος με τα περισσότερα ατυχήματα.....Τι άλλο περιμένουν ;Αφου για ολα φταιει η ταχυτητα(συμφωνα με το ΙQ μεδουσας που διαθετουν).....
Εδω και παρα πολλα χρονια ο συγκεκριμενος δρομος επρεπε να μην υπαρχει...Αλλα ειπαμε,για ολα φταιει η ταχυτητα...
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Μία νταλίκα συγκρούστηκε με ρυμουλκούμενο που αποσπάστηκε από άλλη αντίθετα διερχόμενη νταλίκα!!! Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας
http://www.gowest.gr/index.php?option=c ... Itemid=352
http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8130Νιώθω πολύ τυχερός που δεν έχω περάσει ποτέ από αυτό το δρόμο (αλλά από Μπράλο-Ιτέα). Όσο και να προσέχεις, όλο και κάτι τέτοιο θα σου έρθει από απέναντι...
Άλλη εναλλακτική διαδρομή δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Νιώθω πολύ τυχερός που δεν έχω περάσει ποτέ από αυτό το δρόμο (αλλά από Μπράλο-Ιτέα). Όσο και να προσέχεις, όλο και κάτι τέτοιο θα σου έρθει από απέναντι...Εγώ νοιώθω πολύ τυχερός που παρότι έχω περάσει καμια 300αριά φορές τα τελευταία 5,5 χρόνια δε μου συνέβη κάτι...
Έχω ζήσει 2-3 φορές όμως παρολίγο τροχαίο, τις 2 ως επιβάτης ΚΤΕΛ και την 3η ως οδηγός ΙΧ
-
Στις 2 μόνο φορές που χρειάστηκε να περάσω (2 φορές πανε έλα, μάλλον...) συνάντησα ατύχημα!!!
Αλλά δεν με εκπλήσει αφού συναγωνίζεται τον περιφερειακό της Θεσ/νίκης ... και στην ποιότητα κατασκευής και στην καγγουριά που κυκλοφορεί...
Ελεος, ζωές χάνονται στους δρόμους όχι μήλα που πέφτουν απο το δέντρο ... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Νιώθω πολύ τυχερός που δεν έχω περάσει ποτέ από αυτό το δρόμο (αλλά από Μπράλο-Ιτέα). Όσο και να προσέχεις, όλο και κάτι τέτοιο θα σου έρθει από απέναντι...
Εγώ νοιώθω πολύ τυχερός που παρότι έχω περάσει καμια 300αριά φορές τα τελευταία 5,5 χρόνια δε μου συνέβη κάτι...
Έχω ζήσει 2-3 φορές όμως παρολίγο τροχαίο, τις 2 ως επιβάτης ΚΤΕΛ και την 3η ως οδηγός ΙΧ
και μία ως συνοδηγός...
Αλλά καλύτερα να το ξεχάσουμε...Η τύχη δεν θα είναι κάθε μέρα με το μέρος μας.
Δεν ξέρω πόσοι από δω μέσα κάνουν συχνά τον Κορίνθου-Πατρών είτε προς Πάτρα είτε προς Αθήνα.Αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι το πως προσπερνάνε τα βαραίου τύπου οχήματα σε αυτό το δρόμο...βγαίνω σχεδόν τέρμα αντίθετο κι εσύ που έρχεσαι μούρη με μούρη με το θηρίο, πας στο έρισμα για να μην πέσεις πάνω τους.Κι αν δεν κάνεις και δεξιά, τότε σου παίζουν και φώτα.
Δεν ξέρω αν συνέβαινε και παλιότερα, αλλά τώρα τελευταία (κανένα 6μηνο) έχουν ξεφύγει.Αλήθεια, τα διόδια που πληρώνουμε, που πάνε?Τι έξοδα έχει αυτή η Εθνική πια και έχει 1,8€ η διέλευση?
-
Εγώ μια φορά πριν τις γιορτές που γύριζα από Πάτρα είχα δει νταλίκα του ''ΤΙΤΑΝ'' έξω από το Γομοστό να έχει φύγει έξω από το δρόμο και να έχει πέσει μέσα σε χωράφι.Το βράδυ είδα στις ειδήσεις ότι ένα Ι.Χ. είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα και είχε συγκρουστεί με την νταλίκα.Απολογισμός 3 νεκροί.
Και το τροχαίο έιχε γίνει στις 13:10,δηλαδή περίπου 10 λεπτά αφού είχα περάσει από εκεί κατευθυνόμενος προς Πάτρα. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αλήθεια, τα διόδια που πληρώνουμε, που πάνε?Τι έξοδα έχει αυτή η Εθνική πια και έχει 1,8€ η διέλευση?Η ΕΟ Κορίνθου Πατρών 2,50 ευρώ δεν είναι για ΙΧ? Αλλιώς ... με κλέψανε...
Που πάνε τα χρήματα ?
'Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις '... όπως λέει και το τραγουδάκι... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλήθεια, τα διόδια που πληρώνουμε, που πάνε?Τι έξοδα έχει αυτή η Εθνική πια και έχει 1,8€ η διέλευση?
Η ΕΟ Κορίνθου Πατρών 2,50 ευρώ δεν είναι για ΙΧ? Αλλιώς ... με κλέψανε...
Που πάνε τα χρήματα ?
'Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις '... όπως λέει και το τραγουδάκι...Ξέχασα να πω ότι περνάω με TEO-Pass...
Και είπα και 2η μαλακία:
Γράψε λάθος...2,13€/διέλευση στα διόδια του Ρίου και είναι 1,70€/διέλευση στα διόδια της Ελευσίνας.(δεν ξέρω που θυμόμουν τα 1,80€ )
Έβλεπα χθες το απόγευμα PatraTV, όπου προσπαθούσε ένας τύπος εκεί σε ένα από τα 4 παράθυρα να μας πείσει (:whatever:) ότι τα λεφτά αυτά ξοδεύονται για τα μπαλώματα που γίνονται στο δρόμο, ενώ ένας άλλος κρατικός παράγοντας (Δήμαρχος νομίζω) έλεγε ότι η κατάσταση του οδοστρώματος (πέραν του ότι δεν υπάρχει διάζωμα) δεν δικαιολογεί ούτε τα διόδια ούτε την αύξηση που συζητάνε.
Τώρα να σας πω τι πιστεύω εγώ, είναι περιττό.ΥΓ:Ελπίζω να μην γίνει αυτό το τραγικό που ακούγεται ότι οι πολίτες θα προπληρώσουν το ποσό συμμετοχής του Ελληνικού Κράτους στην κατασκευή του δρόμου.Πλήρη αδικία το βλέπω αυτό...
ΥΓ2:Μια απλή παρατήρηση:Στα διόδια Ελευσίνας το ποσό ανά διέλευση είναι μικρότερο και ο δρόμος είναι ασύγκριτα καλύτερος. Στην Ελλάδα μήπως είμαστε λίγο 'ό,τι αρπάξουμε'?
-
http://www.skai.gr/master_story.php?id=71916
και πολύ που άντεξε ...
-
Συνέχεια του προηγούμενου...
Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, 27.1.08
Εεεεε εκεί στα καμένα. Βλέπετε τηλεόραση τα βράδυα; Εντάξει τότε. Δεν έχετε πρόβλημα.
Η βοήθεια ήρθε, τα σπίτια ανοικοδομούνται, το σχέδιο για τις καλλιέργειες εκπονείται, οι στάνες ξαναγέμισαν ζώα και το αναπτυξιακό πρόγραμμα για την οικονομική ανάσταση στους 5 νομούς τρέχει με χίλια. Γι' αυτό σκοτώνεται στην Κορίνθου-Πατρών και δεν λέει να πάει πιο κάτω.
Από τα συντρίμμια μαζεύουνε και τον βουλευτή της Νου Δου Αρη Σταθάκη, τρελό και παλαβό με τ' αυτοκίνητα εδώ και χρόνια, που έχει πρήξει τα συκώτια του μαζί με τον άλλο Δον Κιχώτη του τροχού, τον Καββαθά, ματαίως και οι δυο, σαν όλους τους Δον Κιχώτες.
Τόσο ματαίως, που παραιτήθηκε προχτές απ' τη μοναδική Αρχή, που δημιουργήθηκε για να μη θρηνούμε κάθε μέρα 6 νεκρούς και 25 τραυματίες στους δρόμους.
Γιατί η Εθνική Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας (Εθνική σημαίνει για πούλημα, όπως όλα τα εθνικά στον τόπο), απ' όπου τα βρόντηξε ο Σταθάκης, δεν ήταν μία, αλλά τέσσερις, σε διάφορα υπουργεία και καμιά δεν ήξερε την ύπαρξη της άλλης, άσε που από δίπλα έχουνε ιδρυθεί και κάτι ινστιτούτα, χωρίς έλεγχο, που, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, εμπλέκονται μόνο για να απομυζούν κονδύλια της Ε.Ε.
Κι αφού ενημέρωσε τον Σουφλιά και τον Χατζηδάκη, εδώ και μήνα, ο Σταθάκης, του λένε «τι μου λες βρε παιδί μου, τίποτα δεν ξέρουμε, κάτσε να το ξεκαθαρίσουμε». Εκατσε κι εκείνος, μέχρι προχθές, που δεν κρατήθηκε άλλο από τη συγκίνηση για το τεράστιο ενδιαφέρον των δύο υπουργών και τα μούντζωσε.
Και μούντζωσε και τη διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την οδική ασφάλεια. Γιατί στην πρώτη συνεδρίαση πήγαν τρεις βουλευτές, στη δεύτερη ένας και στην τρίτη κανένας.
Είχαν άλλες, σοβαρότερες, ασχολίες οι βουλευτές και των άλλων κομμάτων από τους 2.000 νεκρούς και τους 120.000 τραυματίες το χρόνο, στην άσφαλτο. Με δρόμους του κώλου, σήμανση για τα μπάζα, τροχαία μόνο για να μαζεύει απ' τα πρόστιμα τα μισθουλάκια, του σώματος, οδική συμπεριφορά οδηγών από τραμπούκικη μέχρι κλειστοφοβική.
Αμα είναι να γρατζουνιστεί, όμως, κανένας κανακάρης εκεί που ξυρίζεται μία στις τόσες στο στρατό ωρύονται μανάδες, πατεράδες κι αδέρφια και στη Βουλή γίνεται της πουτάνας.
Γιατί άλλο πράμα είναι να ματώσεις για την πατρίδα κι άλλο για τη Μπε Εμ Βε. Η Μπε Εμ Βε είναι ιερό πράγμα.
(...)
Γ. Παπαδόπουλος Τετράδης -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει οι Ελληνες ειμαστε λιγο μαλακες πανω στο θεμα της εξουσιας...μας φτιανει οι μπατσοι...οι νερομπατσοι οι στρατιωτικοι κλπ για ολα.
Εμένα κυρίως μου φταίνε οι στρατιωτικοί ........
Δεν το ειπα για εσενα
Καλά δεν φαίνεται ότι κάνω πλάκα!!!
-
24 01 2008
Το μεταφέρω όπως ακριβώς ήρθε στο mail μου.Σήμερα Τετάρτη 24/01 προς Πέμπτη 25/01 (και ώρα 1:20 π.μ.), στο κέντρο της Αθήνας, στην συμβολή των οδών Αιόλου και Σταδίου, ένα Jeep χρώματος μπορντό μεταλλικό (μαλλον Renegade) παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη, με χτύπησε. Εγώ επέβαινα σε μια μηχανή Honda Transalp ασημί. Ο οδηγός του jeep είχε το θράσος να αναπτύξει ταχύτητα και να αποχωρήσει αδιαφορώντας για το συμβάν… Κατά την πρόσκρουση η μηχανή, έσπασε ένα μαύρο προστατευτικό από το jeep (γύρω στα 30 εκατοστά) από την ρόδα ή από τον πίσω αριστερά προφυλακτήρα. Εξοργισμένος από την αναλγησία και το θράσος κάποιων “συμπολιτών” μας, ζητώ την βοήθεια σου.
Αν κανείς ξέρει κάτι, μην διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μου στο ακόλουθο e-mail:
ouranos99@yahoo.com -
OI ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΣΕΣΚΙΣΟΥΝ...
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
OI ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥΣ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΣΕΣΚΙΣΟΥΝ...Εδώ και μερικές εκατοντάδες χρόνια έχει εφευρεθεί στην Ελληνική γλώσσα το γράμμα 'Ξ'.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=869564&lngDtrID=244'το δυστύχημα συνέβη όταν ο 47χρονός Αστέριος Σδούγκας εισερχόμενος με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό από παρακείμενη δρόμο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου κινήθηκε για τρία έως τέσσερα χιλιόμετρα και εν συνεχεία συγκρούσθηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ.'
Χάθηκε να βρισκόταν κανένα FH16 στο δρόμο του ώστε να μην την πλήρωναν και αθώοι;
-
ΦΡΙΚΗ....!!!!
Να σημειωθεί οτι όταν λέμε μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, εννοούμε οτι μπήκε σε δρόμο με 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση, με τσιμεντένιο στηθαίο ανάμεσα, τύπου Jersey....!!!!!! Eκει κινήθηκε για 4 περίπου χιλιόμετρα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να συγκρούονται μεταξύ τους ή να πέφτουν στα στηθαία, στην προσπάθειά τους να τον αποφύγουν...! Πάνω στον πανικό αυτό, διερχόμενο φορτηγό απο Λάρισα προς Θεσ/νίκη τον απέφυγε τελευταία στιγμή, χωρίς να γίνει το ίδιο για το αυτοκίνητο που ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση, του οποίου ο οδηγός αιφνιδιάστηκε.Στο άτυχο ΙΧ επέβαιναν 4 στρατιώτες ερχόμενοι απο μονάδα στον Αυλώνα Αττικής...Νεκρός είναι ο οδηγός του ΙΧ απο τη Θεσσαλονίκη..(στρατιώτης) και ο χάρος που πήγαινε αντίθετα... Πόσο τύφλα μπορεί να ήταν ο ....να μην τον χαρακτηρίσω;;;;; **ΠΟΣΟ ;;; **
Τα παραπάνω, εκτός απο τα προσωπικά σχόλια, είναι πληροφορίες απο το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.....
-
Είχα ακούσει για ένα νεκρό (αυτόν που πήγαινε ανάποδα) κρίμα το παλικάρι
Καλά πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεί να είναι κάποιος που πάει 4 χιλιόμετρα ΑΝΑΠΟΔΑ!! εκτός και αν έπασχε από κάποιο διανοητικό πρόβλημα η ήθελε να αυτοκτονήσει
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#