-
6 ανθρωποι σκοτωθηκαν εξω απο το Κιατο σε συγκρουση αυτοκινητου με νταλικα απο οσο καταλαβα(οχι οτι εχει καποια αξια βεβαια)
Η Αθηνων-Πατρων πρεπει να κλεισει ΧΘΕΣ κ να φτιαχτει ο νεος δρομος.
-
Εμένα θα μου λείψει αυτός ο δρόμος... Μαθαίνεις να οδηγείς με τη δύναμη...
May the force be with you...
-
Ένα φαινόμενο που μου κάνει αίσθηση τον τελευταίο καιρό είναι ότι σε αρκετά ατυχήματα ακούω για 6 επιβάτες σε ένα ΙΧ... Θυμάμαι ένα συμβάν με 2 ενήλικες και 4 παιδιά και το τωρινό με 4 ενήλικες και 2 παιδιά εντός του ίδιου οχήματος!!!!
Επειδή ο πρόσθετος - υπεράριθμος επιβάτης συνήθως είναι παιδί που δεν έχει και πολλά δικαιώματα να αποφασίσει, μήπως πρέπει οι γονείς να γίνουν πιο προσεκτικοί και το κράτος να γίνει πιο αυστηρό ώστε να αποφευγονται εκπτώσεις στην ασφάλεια!!!
Όταν σε ένα αυτοκίνητο η άδεια κυκλοφορίας γράφει 5 άτομα πρέπει να μπαίνουν μέχρι 5..... Για πολύτεκνους υπάρχουν λύσεις στην αγορά με άδεια 6 ή 7 επιβατών!!!!!!Ειλικρινά θλίβομαι όταν βλέπω αυτοκίνητα που στις πίσω θέσεις είναι παιδική χαρά καθώς έχω δει μέχρι και 5 αγγελούδια να βγαίνουν από τα πίσω καθίσματα ενός Avensis!!!!
-
Το ΙΧ ερχόταν από την Αλβανία.....
Υπάρχει περίπτωση η Τροχαία να πάρει τηλέφωνο στον Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς να ρωτήσει τι ώρα πέρασαν τα σύνορα για να δει αν υπάρχει πιθανότητα να κοιμήθηκε? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
έχω δει μέχρι και 5 αγγελούδια να βγαίνουν από τα πίσω καθίσματα ενός Avensis!!!!Soon to be αγγελούδια εννοείς
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
έχω δει μέχρι και 5 αγγελούδια να βγαίνουν από τα πίσω καθίσματα ενός Avensis!!!!
Soon to be αγγελούδια εννοείς
δεν ήταν τόσο αστείο αυτο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ένα φαινόμενο που μου κάνει αίσθηση τον τελευταίο καιρό είναι ότι σε αρκετά ατυχήματα ακούω για 6 επιβάτες σε ένα ΙΧ... Θυμάμαι ένα συμβάν με 2 ενήλικες και 4 παιδιά και το τωρινό με 4 ενήλικες και 2 παιδιά εντός του ίδιου οχήματος!!!!Ναι, αυτό το Fiat Multipla είναι τόσο άσχημο πια που καταντάει επικίνδυνο. Διασταυρώνεσαι με ένα τέτοιο στο δρόμο, το βλέμμα σου κολλάει στο μούτρο του --> target fixation --> καρφώνεσαι πάνω του!
Αλλά τελικά δεν είναι αστείο το θέμα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
έχω δει μέχρι και 5 αγγελούδια να βγαίνουν από τα πίσω καθίσματα ενός Avensis!!!!
Ήταν δεν ήταν, η τύχη τους είναι στα χέρια των (ανευθυνων απο οτι φαίνεται) γονιών τους
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ήταν δεν ήταν, η τύχη τους είναι στα χέρια των (ανευθυνων απο οτι φαίνεται) γονιών τους
κάτι χάνω μάλλον, αλλά η επιλογή εικονιδίων όπως και ως ακόλουθα ενός υπονοούμενου για νεκρά παιδιά εξακολουθεί να μου φαίνεται τουλάχιστον άστοχη.
-
Το ξέρω, αλλα δεν έχει κανα τεζαρισμένο εικονίδιο να βάλω, οπότε έβαλα ότι βρήκα. (ίσως αυτό να έκανε καλύτερα)
PS: sorry για το κακό black humour μου και για το offtopic
Σταματάω άμεσα -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Η Αθηνων-Πατρων πρεπει να κλεισει ΧΘΕΣ κ να φτιαχτει ο νεος δρομος.Φέτος το καλοκαίρι (Αυγουστο) τον πέρασα αυτόν τον δρόμο για πρώτη φορά και ένιωσα ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου που για να περάσει αυτόν τον δρόμο πληρώνει και ΔΙΟΔΙΑ (?)...
Θες τα ζώα και τους καγκουρες που πάνω στην διπλή γραμμή και στις στροφές προσπερνούσαν, θες τον ελλειπέστατο φωτισμό, θες τις υψηλές παράνομες ταχύτητες των εξυπνάκιδων - γρήγορων ζώων, πραγματικά παίζει ο διερχόμενος ρώσσικη ρουλέτα ...
(Φυσικά δεν είναι ο μόνος δρόμος - εθνική οδός της Ελλάδας που θα ζήλευε το Αφγανιστάν αλλά να πληρώνουμε κιόλας !!! Απορώ πια!!!) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ένα φαινόμενο που μου κάνει αίσθηση τον τελευταίο καιρό είναι ότι σε αρκετά ατυχήματα ακούω για 6 επιβάτες σε ένα ΙΧ... Θυμάμαι ένα συμβάν με 2 ενήλικες και 4 παιδιά και το τωρινό με 4 ενήλικες και 2 παιδιά εντός του ίδιου οχήματος!!!!
Επειδή ο πρόσθετος - υπεράριθμος επιβάτης συνήθως είναι παιδί που δεν έχει και πολλά δικαιώματα να αποφασίσει, μήπως πρέπει οι γονείς να γίνουν πιο προσεκτικοί και το κράτος να γίνει πιο αυστηρό ώστε να αποφευγονται εκπτώσεις στην ασφάλεια!!!
Όταν σε ένα αυτοκίνητο η άδεια κυκλοφορίας γράφει 5 άτομα πρέπει να μπαίνουν μέχρι 5..... Για πολύτεκνους υπάρχουν λύσεις στην αγορά με άδεια 6 ή 7 επιβατών!!!!!!Ειλικρινά θλίβομαι όταν βλέπω αυτοκίνητα που στις πίσω θέσεις είναι παιδική χαρά καθώς έχω δει μέχρι και 5 αγγελούδια να βγαίνουν από τα πίσω καθίσματα ενός Avensis!!!!
Σε περίπτωση τροχαίου με θύματα μήπως θα έπρεπε να διώκεται αυτεπάγγελτα ο οδηγός του οχήματος με τους υπεράριθμους επιβαίνοντες διότι από τη στιγμή που βάζει μπρος και ξεκινάει θέτει σε κίνδυνο τις ζωές αυτών;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η Αθηνων-Πατρων πρεπει να κλεισει ΧΘΕΣ κ να φτιαχτει ο νεος δρομος.
Φέτος το καλοκαίρι (Αυγουστο) τον πέρασα αυτόν τον δρόμο για πρώτη φορά και ένιωσα ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του κόσμου που για να περάσει αυτόν τον δρόμο πληρώνει και ΔΙΟΔΙΑ (?)...
Θες τα ζώα και τους καγκουρες που πάνω στην διπλή γραμμή και στις στροφές προσπερνούσαν, θες τον ελλειπέστατο φωτισμό, θες τις υψηλές παράνομες ταχύτητες των εξυπνάκιδων - γρήγορων ζώων, πραγματικά παίζει ο διερχόμενος ρώσσικη ρουλέτα ...
(Φυσικά δεν είναι ο μόνος δρόμος - εθνική οδός της Ελλάδας που θα ζήλευε το Αφγανιστάν αλλά να πληρώνουμε κιόλας !!! Απορώ πια!!!) -
τι ειπες τωρα!!!!αν ξαναπερασω δεν δινω δεκαρα.
-
Αν βρει κάποιος τη νομοθεσία του βγάζω το καπέλο...
Μετά περνάς από το telepass χωρίς μηχάνημα στο τζάμι (άρα και χωρίς χρέωση) και είσαι ΟΚ. Και αν σε σταματήσουν τους βγάζεις αντίγραφο της νομοθεσίας και τους λες ότι αν έχουν όρεξη το πας και δικαστικώς.
-
Για να περάσεις από το telepass, πρέπει με κάποιο τρόπο να ανοίξεις και την μπάρα....
-
Use the Force...!
-
Τώρα χωρίς πλάκα. Έστω οτι είμαι αποφασισμένος να μην ξαναπληρώσω εκεί πέρα. Έχω μαζί μου ένα αντίγραφο της απόφασης της ΕΕ, έχω τυπωσει και το άρθρο με τα λεγόμενα του Νομάρχη και φτάνω στα διόδια.
Τι κάνω? Απλά λέω στον/στην υπάλληλο 'άνοιξε να φύγω, επειδή είστε παράνομοι' και αυτός/ή μου λέει 'ευχαρίστως κύριε, αν θέλετε πάρτε και τα ρέστα της ημέρας'?
Ή περιμένω πότε θα ανοίξει η μπάρα (καμιά φορά την ανοίγουν λίγο πριν πληρώσεις), καρφώνω πρώτη και εξαφανίζομαι?(το τελευταίο δεν ισχύει για σβαρνόκωλους τύπου ratanplan και Πάσχου )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:hmmm:Για να περάσεις από το telepass, πρέπει με κάποιο τρόπο να ανοίξεις και την μπάρα....
Νομιζω οτι στα διοδια της Ελευσινας,δεν υπαρχει μπαρα για το telepass.
Αλλα ρε παιδια πως θα γινει να μην πληρωσεις ? ? Θα πεις στον υπαλληλο των διοδιων οτι δεν πληρωνω κυριε γιατι ο δρομος δεν ειναι ασφαλης,συμφωνα με τη ταδε νομοθεσια της ΕΕ και θα σου πει περαστε κυριε ? ? ?
-
Τώρα που το λέτε..... το κομάτι της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας στην είσοδο, ύψος Καπανδριτίου... εκεί πρέπει να σε πληρώνουν για να περνάς....
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#