-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!Μου κάνει εντύπωση που στη δημοσκόπηση δεν υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις της τετρακίνησης CRV, X-TRAIL,VITARA και επιλέχτηκαν αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας μοντέλα όπως captiva, tiguan,sorento.
-
Ναι, ναι, καθόλου δεν ξέρει από SUV η Chevrolet. Απλά τα ανακάλυψε το 1950, τα εδραίωσε ως κατηγορία σε όλο τον κόσμο και έχει και 5-6 μοντέλα παγκοσμίως...
Το δε Tiguan όντως, αν το ρωτήσεις αν είναι ποιοτικό, δεν θα ξέρει να σου απαντήαει, θα έχει αμφιβολίες...
-
Ο χρήστης paliotomaros έγραψε:
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!Μου κάνει εντύπωση που στη δημοσκόπηση δεν υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις της τετρακίνησης CRV, X-TRAIL,VITARA και επιλέχτηκαν αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας μοντέλα όπως captiva, tiguan,sorento.Αυτό συμβαίνει γιατί ο χρήστης που έβαλε τη δημοσκόπηση αυτά τα μοντέλα επέλεξε.
Πάντως δεν θα έλεγε ότι είναι αμφιβόλου ποιότητας, ούτε το Captiva, ούτε το Tiguan και σίγουρα όχι το Sorento. -
Ας μην κολλάμε σε μάρκες και στερεότυπα τώρα.
Ειδικά στην εποχή της παγκοσμιοποίησης που όλα έχουν γίνει ένας αχταρμάς πιά...
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!Μου κάνει εντύπωση που στη δημοσκόπηση δεν υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις της τετρακίνησης CRV, X-TRAIL,VITARA και επιλέχτηκαν αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας μοντέλα όπως captiva, tiguan,sorento.Σε πολλά από τα τεστ αξιοπιστίας του εξωτερικού θα δεις ότι η KIA είναι ήδη στις πρώτες θέσεις κοντά σε TOYOTA, HONDA, MAZDA. Έχει ξεπεράσει ήδη κάποιες Ιαπωνικές και σίγουρα πολλές Ευρωπαικές αυτοκινητοβιομηχανίες.
Απλά το Sorento δεν 'ταιριάζει' με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης.
Το Sorento δεν είναι SUV είναι offroad όχημα και μάλιστα πολύ καλό (οι Αμερικάνοι τα ξεχωρίζουν ονομάζοντάς τα Truck & Car αντίστοιχα).http://www.wheels24.co.za/Wheels24/News/Industry_News/0,,1369-1372-2095_2059797,00.html
http://www.msnbc.msn.com/id/17385761/ -
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!Μου κάνει εντύπωση που στη δημοσκόπηση δεν υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις της τετρακίνησης CRV, X-TRAIL,VITARA και επιλέχτηκαν αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας μοντέλα όπως captiva, tiguan,sorento.Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης της αυτοκίνησης και των διεθνών συνεργασιών (π.χ. Mitsubishi-PSA) δε νομίζω πως τίθεται θέμα 'ποιότητας'. Τουλάχιστον για τα μοντέλα που έβαλα στη δημοσκόπηση.
Τα CRV, X-Trail και Grand Vitara όντως θα μπορούσαν να μπουν στη σύγκριση, αλλά για κάποιους λόγους (προσωπικής προτίμησης) δεν ήταν στα υποψήφια προς αγορά...
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!Μου κάνει εντύπωση που στη δημοσκόπηση δεν υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις της τετρακίνησης CRV, X-TRAIL,VITARA και επιλέχτηκαν αμφιβόλου ποιότητας και αξιοπιστίας μοντέλα όπως captiva, tiguan,sorento.Εξακολουθείς να εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.
Από ΟΛΑ τα SUV που αναφέρεις, το ΜΟΝΟ πραγματικό οffroader (λόγω σωστής επιλογής τετρακίνησης) είναι το Sorento.Και το Vitara, αλλά το 5θυρο μόνο.
Τώρα, να μιλάμε για 'παραδοσιακή δύναμη τετρακίνησης' σε CR-V και X-Trail στις τελευταίες τους γενιές, μόνο στα ανέκδοτα θα μπορούσε να γραφτεί. Όπως και στα περισσότερα σύγχρονα SUV βεβαίως.
-
**Μεσαίο SUV γύρω στα 35000€ γράφει να ψηφίσουμε δεν αναφέρει για off road!!!Πώς εκτίθομαι λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!**Αν μιλούσαμε για off road: pajero,land cruiser,patriot
Συμφωνώ για την ταχύτατη ανάπτυξη της ΚΙΑ και το ευρωπαικό προφίλ που παρουσιάζει αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμα για να προσφέρει τεχνολογικές καινοτομίες επιπέδου honda,toyota,volvo,bmw,mercedes,renault!!
To captiva είναι daewoo και όχι cevrolet!!! Μήν το ξεχνάμε!!! -
[quote='paliotomaros'][b]Μεσαίο SUV γύρω στα 35000
-
[quote='pappaki'][quote='paliotomaros'][b]Μεσαίο SUV γύρω στα 35000
-
[quote='paliotomaros'][b]Μεσαίο SUV γύρω στα 35000
-
Ο χρήστης pappaki έγραψε:
Αν αντέχεις τον 2.4...Οutlander Instyle από τα πιο ολοκληρωμένα SUV αυτή τη στιγμή και με εξαιρετικά πλούσιο εξοπλισμόΝομίζω ότι τα παραλέμε λίγο για τον 2.4...
Από τα 1600 που έχω τώρα (168 ευρώ), εάν πάω σε δίλιτρο τα τέλη κυκλοφορίας θα είναι +204 ευρώ ενώ εάν πάω σε 2.4 θα είναι +315 ευρώ. Ε, δε χάθηκε και ο κόσμος...!
Τώρα, εάν εννοείς την κατανάλωση, και πάλι δε νομίζω ότι έχει σοβαρή διαφορά (ίσως και καθόλου...).
-
Mazda CX-7
-
Tiguan!Πολυ καλο κ το CX-7 αλλα ειναι υπερβολικα μεγαλο...Νομιζω οτι το tiguan μια χαρα καλυπτει ολες τις αναγκες!
-
Ναι, ναι, καλά που είσαι εσύ και μας το θυμίζεις...
Δεν μου λες, είχε η Daewoo τέτοιο σασί ποτέ? Είχε diesel με τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας? Σειριακά κιβώτια? GM είναι αγόρι μου, δίδυμο του Antara.Και για πες μας μιά τεχνολογική καινοτομία που έχει το Rav4, να μορφωθούμε λίγο...
Η κατηγορία SUV (όχι off road αλλά ελευθέρου χρόνου) μπήκε στη ζωή μας με την πρώτη παρουσία στους δρόμους του RAV την δεκαετία 90!! Πρίν δεν ήξερες τι είναι το SUV!! Όσον αφορά την GM ενδιαφέρεται τα τελευταία χρόνια για την οικονομική της εξυγίανση με απολύσεις εργαζομένων, κλείσιμο εργοστασίων και περικοπές εξόδων παρά για τεχνολογικές καινοτομίες και εξελίξεις!!!!Εγώ δεν έχω να θυμάμαι τα τελευταία 20 χρόνια κάτι απ την GM!!!!Δικό της!!!Καινούργιο!!!!
-
Μάλλον δεν είναι τυχαίο που οι αμερικανοί εγκαταλείπουν τις GM και FORD
και τρελένονται για TOYOTA,HONDA.MAZDA,MERCEDES,BMW!!!Κάτι ξέρουν!!!Και σίγουρα δεν πιστεύουν σε Μύθους και δεν παρασύρονται από προπαγάνδες!!!!!(βλέπε πακτωλούς € στην ευρώπη για διαφημίσεις είτε σε ποδόσφαιρα είτε σε εκπομπές auto για το πόσο αξιόπιστα και καλά είναι τα Γερμανικά μοντέλα!!!Μέχρι που βγάζουν άχρηστη τη VOLVO ακούμε!!Πόσο μάλλον για την σπάνια παρουσία σε συγκριτικά τεστ μερικών μοντέλων!!)
Ήμαρτον! -
Ξέρεις ποιά είναι η GM, ή τζάμπα μιλάμε?
-
εγω θα ηθελα να ψηφισω η το outlander η to sorento..
Ψηφισα το sorento λογω εμπειριας απο αλλο φορουμ που ειναι ολοι πολυ ευχαρηστημενοι και λενε οτι καιει λιγοτερο απο το παλιο 2.4 -
α και εκτος δρομου ειναι το καλυτερο δε το συζηταω!!!!
-
[quote='HighFidelity'][quote='pappaki'][quote='paliotomaros'][b]Μεσαίο SUV γύρω στα 35000
Μεσαίο SUV με γύρω στα 35.000 ευρώ. Ψηφίστε!