-
ακομα και ετσι παντως ειναι πολυ φθηνοτερα απο οτι να το παρεις εδω!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
να γινω πιο σαφης. Αναφερθηκε οτι μπορεις να φερεις υβριδικο χωρις τελη ταξ. δηλ τι θα πληρωσεις εκτος απο τα μεταφορικα? 'Πας' usa το αγοραζεις, το φορτωνεις στο παπορι (πληρωνεις) και φτανεις Ελλαδα.!! μετα ΤΙ?
30-50% TT, 10% duty kai 19% FPA. Ybridiko den plirwnei TT. Pi8anon o FPA einai panw kai sto duty kai sto TT.
Στα υβριδικά υπάρχει ο 'κρυφός' φόρος 10% του Κύριου Σιμήτη. (Δες http://www.hybridcars.gr).
Όσο για ΦΠΑ δεν πληρώνεις εάν :
α) Το αμάξι είναι πάνω απο 6 μηνών στην αγορά(μεταχειρισμενο)
β) Το αμάξι έχει πάνω απο 6,000 Χιλόμετρά (πάλι μεταχειρισμένο)Και ΠΑΛΙ πρέπει να έχεις απόδηξη οτι έχει πληρώσει φόρο Sales Tax.
-
Περα απο τα υβριδικα, καμια αμερικανια πως θα φερουμε
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Περα απο τα υβριδικα, καμια αμερικανια πως θα φερουμεοπως ολος ο κοσμος, παραγγελνεις απο εδω ενα Η2.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Περα απο τα υβριδικα, καμια αμερικανια πως θα φερουμε
οπως ολος ο κοσμος, παραγγελνεις απο εδω ενα Η2.
Μπιαχ!!!!
Mustang SVT 03-05 θελω!
Τι να το κανω το Χαμερ;;; Μια χαρα ειναι το πουλι μου -
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
να γινω πιο σαφης. Αναφερθηκε οτι μπορεις να φερεις υβριδικο χωρις τελη ταξ. δηλ τι θα πληρωσεις εκτος απο τα μεταφορικα? 'Πας' usa το αγοραζεις, το φορτωνεις στο παπορι (πληρωνεις) και φτανεις Ελλαδα.!! μετα ΤΙ?
30-50% TT, 10% duty kai 19% FPA. Ybridiko den plirwnei TT. Pi8anon o FPA einai panw kai sto duty kai sto TT.
Στα υβριδικά υπάρχει ο 'κρυφός' φόρος 10% του Κύριου Σιμήτη. (Δες http://www.hybridcars.gr).
β) Το αμάξι έχει πάνω απο 6,000 Χιλόμετρά (πάλι μεταχειρισμένο)Και ΠΑΛΙ πρέπει να έχεις απόδηξη οτι έχει πληρώσει φόρο Sales Tax.
Δηλαδή για να φέρεις ένα Λέξουs RX400 ενός έτους από Αμερική πληρώνεις μόνο το 10% φόρο?
Μου φαίνεται απίστευτο πως δεν το έχουν μυριστεί οι μαντράδες! -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δηλαδή για να φέρεις ένα Λέξουs RX400 ενός έτους από Αμερική πληρώνεις μόνο το 10% φόρο?
Μου φαίνεται απίστευτο πως δεν το έχουν μυριστεί οι μαντράδες!Το Λέξουs RX400h λες;;;;;
-
E, ναι αυτό. Δεν υπάρχει άλλο 400άρι άλλωστε!
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Εγω το δικο μου παντως το εκανα ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ -εισαγωγη απο Αμερικη- και δεν ειμαι εκτελωνιστης ....
απλα ψαχνομαι ....
αυτο το ασπρο δικο σου ειναι ? καλοστριφτο!!!!!!!!!
ποσο πηγε?
-
Τι να το κανω το Χαμερ;;; Μια χαρα ειναι το πουλι μου
-
Τι να το κανω το Χαμερ;;; Μια χαρα ειναι το πουλι μου
-
τωρα ειναι καλα!!!! Μεγαλωσε αλλους 10 ποντους!!!!
-
-
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Όσο για ΦΠΑ δεν πληρώνεις εάν :α) Το αμάξι είναι πάνω απο 6 μηνών στην αγορά(μεταχειρισμενο)
Σωστά, αλλά μόνο για αυτοκίνητα από την Ε.Ε. Εκτός Ε.Ε. πληρώνεις ΦΠΑ, ακόαμ και αν έχει πληρώσει στην χώρα που το αγοράζεις.
-
Εδω απο τα εμιρατα μεσης ανατολης οι πληροφοριες λενε οτι εφοσον εχεις το αυτοκινητο πανω απο 6 μηνες το φερνεις μεσα ελλαδα χωρις να πληρωσεις τιποτα. Αυτο ισχυει για επαναπατριζομενους γιατι θεωρουμαστε υπερποντιοι εργαζομενοι!!!!! εδω. Δηλαδη δουλευεις δυο χρονια εδω και δικαιουσαι επαναπατρεισμο, εχεις αγορασει ενα αυτοκινητο το τελευταιο εξαμηνο το φερνεις ελλαδα και δεν πληρωνεις τιποτα οσο και μεγαλη μηχανη να ειναι...... οποιας χρονιας μοντελλο και αν ειναι...... οτι αξια και να εχει..... δεν μπορεις να το πουλησεις μετα για 5 χρονια..... Αυτα......Λεω να ψαξω για παλια 512 TR!!!!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εδω απο τα εμιρατα μεσης ανατολης οι πληροφοριες λενε οτι εφοσον εχεις το αυτοκινητο πανω απο 6 μηνες το φερνεις μεσα ελλαδα χωρις να πληρωσεις τιποτα. Αυτο ισχυει για επαναπατριζομενους γιατι θεωρουμαστε υπερποντιοι εργαζομενοι!!!!! εδω. Δηλαδη δουλευεις δυο χρονια εδω και δικαιουσαι επαναπατρεισμο, εχεις αγορασει ενα αυτοκινητο το τελευταιο εξαμηνο το φερνεις ελλαδα και δεν πληρωνεις τιποτα οσο και μεγαλη μηχανη να ειναι...... οποιας χρονιας μοντελλο και αν ειναι...... οτι αξια και να εχει..... δεν μπορεις να το πουλησεις μετα για 5 χρονια..... Αυτα......Λεω να ψαξω για παλια 512 TR!!!!!!Με τις τιμες των UAE θα ψαχνα για F50....
-
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα:
Εαν φέρω αυτοκίνητο από την Αμερική (χωρίς μετοικεσία κτλ ) με απότερο σκοπό να το πουλήσω μετά
στην Ελλάδα, τί φόρους πρέπει να πληρώσω.Εχω βρεί ένα Cayenne με 17000 ευρώ .....
-
Ξέχνα το, δεν συμφέρει, το έχουν σκεφτεί πολλοί πριν από εσένα....
-
Γεια σας και από εμένα, θα ήθέλα τα φώτα σας σχετικά με το θεμα της μετοικεσίας . Θέλω να φέρω ένα Infiniti fx35 2009 από αμερική. Από ότι είδα δεν πληρώνουμε τίποτα , απλά το θέμα είναι ο καταλύτης να είναι εγκεκριμένος από την ΕΕ, online λέει οτι το συγκεκριμενο μοντέλο έχει three way καταλύτη (?), στην Ελλάδα λοιπόν τι έχω να κάνω? Επίσης η ελληνική αντιπροσωπία φέρνει μία έκδοση fx37 (200cc παραπάνω) , τι χρειάζεται λοιπόν να κάνω αφου το δικό μου μοντέλο δεν υπάρχει στην Ελλάδα? Έχω δει πιο παλιά μοντέλα fx35 , 50 να κυκλοφορούν ελλάδα πριν τα φέρει ο θεοχαράκης, με ελληνικές πινακίδες, οπότε κάπως τα εκτελώνισαν, βρήκαν ότι εγκρίσεις χρειάζονται κτλ...ευχαριστώ
Εισαγωγή/Εκτελωνισμός αυτοκίνητου απο Αμερική.