-
Δεν παλεύεται η κατάσταση, ο καθένας πια αντιδρά τόσο ΤΥΧΑΙΑ που δε μπορείς ούτε καν να φανταστείς τι θα κάνει. Σα να βλέπεις χαπακωμένα lemmings
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Δεν παλεύεται η κατάσταση, ο καθένας πια αντιδρά τόσο ΤΥΧΑΙΑ που δε μπορείς ούτε καν να φανταστείς τι θα κάνει. Σα να βλέπεις χαπακωμένα lemmingsΤα μη-χαπακωμένα lemmings τουλάχιστον βάδιζαν προς μια οριστική λύση.
Τούτα δω που κυκλοφορούν στο δρόμο όμως δυστυχώς όχι... -
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Δεν παλεύεται η κατάσταση, ο καθένας πια αντιδρά τόσο ΤΥΧΑΙΑ που δε μπορείς ούτε καν να φανταστείς τι θα κάνει. Σα να βλέπεις χαπακωμένα lemmingsΚαλα.... Θα την σβησω απο τον χαρτι....
Θα παρω τον φιλο μου τον Βλαντιμιρ, να κανει τα κονε του, να μας κανει την χαρη...... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στην κοπελίτσα με το Γράντε Πούντο που μου είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα χωρίς λόγο, στο ποτάμι με 100+, έχω να πω το εξής:
Μωρή @$#$#^%%, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις καλύτερα από εμένα αν χρειαστεί?Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα φρενάρει;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΣΑ ΖΩΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΜπορώ να σου πω ένα συγκεκριμένο μέρος στου Παπάγου που σίγουρα έχει.
Σε δρόμο με πλάτος μεγαλύτερο από 20 μέτρα καταφέρνουν να μην χωρά να περάσει ούτε παπάκι μόνο και μόνο για να μη περπατήσουν λίγα μέτρα για να πάρουν την εφημερίδα τους.
Το μόνο 'παρήγορο' είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς δε θα μας ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια ακόμη (τυπικά τουλάχιστον). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στην κοπελίτσα με το Γράντε Πούντο που μου είχε κολλήσει στον προφυλακτήρα χωρίς λόγο, στο ποτάμι με 100+, έχω να πω το εξής:
Μωρή @$#$#^%%, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι θα φρενάρεις καλύτερα από εμένα αν χρειαστεί?Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα φρενάρει;
[Auto Motor und Sport]Μπορεί να μείνει από φρένα πριν καν πατήσει το πεντάλ του φρένου για πρώτη φορά.[/Auto Motor und Sport]
-
Ζωακι μικρο ενας κυριος με Λαγκουνα στην Παυλου Μελα
Κινιοταν σχετικα αργα,τον ειχα δεξια μου,κινουμενος στην αριστερη λωριδα(μονοδρομος με 2 λωριδες)
Χωρις καμια προειδοποιηση με φλας απο την δεξια λωριδα κοβει ολο αριστερα και σταματαει με αλαρμα μπροστα μου
Ακαριαιο φρεναρισμα πανικου εγω,σταματαω μισο μετρο απο τον προφυλακτηρα του
Του κορναρω,του παιζω φωτα,τιποτα,αραξε εκει,ενοχλωντας ολο το ρευμα -
Πάντως πρέπει όλοι να βρεθούμε κάποια στιγμή συνεπιβάτες σε δίκυκλο για να καταλάβουμε 1-2 πράγματα. Όπως τι ωραίο συναίσθημα που είναι να αλλάζεις λωρίδα τελευταία στιγμή έχοντας βγάλει το φλας αλλά χωρίς να κοιτάξουμε...
Χτες στη Βασ. Σοφίας όταν η δεσποινίς με το χρυσαφί Yaris έκανε πως αλλάζει λωρίδα δεν πρόλαβα να φτάσω ούτε στο δημοτικό (από τη γνωστή ανασκόπηση ζωής που κάνεις λίγο πριν πεθάνεις)... -
ζώα όλοι οι μ@λ@κες που (δεν ξέρω πως πέρασαν το κτεο) έχουν τα φώτα τους στον ουρανό κ τυφλώνουν τους απέναντι... τα δικά μου να κοιτούν κάτω, τσεκαρισμένο σε αντιπροσωπία για να μην υπερβαίνουν τον κανονισμό, κ οι απέναντι να με τυφλώνουν... πλέον παρατηρώ πως μόνο τα xenon των άλλων δε με τυφλώνουν... όλοι οι άλλοι στον ουρανό τα σήκωσαν... επίσης, οπισθόβαροι οδηγούν όλοι τους...? τί συμβαίνει? έλεος...
να μην πω πάλι για τα κ$λοπροβολάκια...
-
Δεν νομίζω ότι τα σήκωσαν επίτηδες, μάλλον δεν τα χαμήλωσαν ενώ είναι φορτωμένοι.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ζώα όλοι οι μ@λ@κες που (δεν ξέρω πως πέρασαν το κτεο) έχουν τα φώτα τους στον ουρανό κ τυφλώνουν τους απέναντι... τα δικά μου να κοιτούν κάτω, τσεκαρισμένο σε αντιπροσωπία για να μην υπερβαίνουν τον κανονισμό, κ οι απέναντι να με τυφλώνουν... πλέον παρατηρώ πως μόνο τα xenon των άλλων δε με τυφλώνουν... όλοι οι άλλοι στον ουρανό τα σήκωσαν... επίσης, οπισθόβαροι οδηγούν όλοι τους...? τί συμβαίνει? έλεος...να μην πω πάλι για τα κ$λοπροβολάκια...
+1.... Εγω εχω και προβλημα με τα ματια και πονανε καθε φορα που ερχεται καποιος με τα φωτα οπως να ναι....
Θελω να παρω προβολεα απο ελικοπτερο...
Αυτον τον μεγαλο που εχουν για τις καταδιωξεις στο Αμερικα.........
Και να τον κοτσαρω μπροστα..... -
Αν δεν είναι υπερβολικά ζώο αυτός που σου την έπεσε από πίσω με τα προβολάκια να σε στραβώνουν, το άναμμα του πίσω φωτός ομίχλης σου μπορεί να τον συνετίσει. (Είναι υπερβολικά ενοχλητικό, και στην χειρότερη θα αλλάξει δρόμο)
Σήμερα καθώς πήγαινα αμέριμνος προς ένα καφέ εμφανίζεται από πίσω μου ένα Hyundai με τα προβολάκια αναμμένα. Μόλις έφτασε πίσω μου ανάβω το πίσω φως ομίχλης. Σε πρώτο χρόνο μου έπαιξε τα φώτα, αλλά μετά από δυο λεπτά έκλεισε τα προβολάκια του, οπότε και έκλεισα κι εγώ εκείνο το φως. -
καλα έκανες...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χαίρομαι που το γράφω εγώ εδώ και όχι κάποιος άλλο στα τροχαία ατυχήματα
Σήμερα το πρωϊ ήρθα από Πάτρα Αθήνα. Στο ύψος του Ξυλόκαστρου σε μεγάλη ευθεία όπου επιτρέπεται το προσπέρασμα έβγαλα φλας και ξεκίνησα να προσπερνάω δύο προπορευόμενα αυτοκίνητα. Ενώ βρισκόμουν ήδη δίπλα στο πρώτο αυτοκίνητο νταλίκα από το απέναντι διάζωμα έβγαλε φλας και βγήκε και αυτή αριστερά για να προσπεράσει άλλη νταλίκα με αποτέλεσμα να βλέπω τη μούρη της να έρχεται κατά πάνω μου, μιας και φυσικά πατούσε μεγάλο μέρος της στο αντίθετο ρεύμα, εκεί που κινούμουν εγώ.
Να κόψω και να μπω πίσω δεν προλάβαινα, ούτε είχα χώρο να χωθώ δεξιά, οπότε έκανα όσο πιο δεξιά μπορούσα, τόσο οριακότατα δεν ακούμπησα με τον καθρέφτη μου αυτόν που προσπέρναγα και βρέθηκα να περνάω εκατοστά δίπλα από την νταλίκα, τόσο κοντά που ένιωσα το σφύριγμα του αέρα
Να σου καεί το σπίτι παλιοδολοφόνε της ασφάλτου Να ήταν κάποιος άλλος στο τιμόνι που να τρόμαζε και να μην αντιδρούσε σωστά και θα είχε γίνει μια περιποιημένη μετωπική νταλίκας-αυτοκινήτου, φυσικά με θύμα εμένα
Εγω τους νταλικεριδες τους δινω στεγνα....
Εχω κανει αρκετες φορες αναστροφη και καταδιωξη νταλικας μεχρι το επωμενο μπλοκο.....
ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣΝα τους δινετε παντα τετοιους τυπους και μην σκεφτεστε πιθανες συνεπειες και τραβηγματα, ειναι εν δυναμει δολοφονοι (ειμαι επαγγελματιας οδηγος με χρονια σε νταλικες και λεωφορεια - ξεφτιλιζουν και το επαγγελμα)
Υ.Γ: +1000000 Wangner669, keep walking μπας και καθαρισει ο κλαδος μας...
-
ζώα όλοι οι μ@λ@κες που (δεν ξέρω πως πέρασαν το κτεο) έχουν τα φώτα τους στον ουρανό κ τυφλώνουν τους απέναντι...Εγώ έχω άλλο άχτι: γιατί κυκλοφορούν τόσοι πολλοί με καμένες λάμπες πίσω; ΟΚ, δεν το καταλαβαίνεις αμέσως αλλά ρε γμτ κοίτα και λίγο το αμάξι σου γύρω-γύρω μια φορά στο τόσο!
Ο χειρότερος είχε ένα άσπρο Xsara με καμμένες και τις 3 λάμπες φρένων και πήγε να κοκκαλώσει (κλασσικά) μπροστά σε περίπτερο για τσιγάρα. Πριν 1 βδομάδα πέτυχα ταξί Avensis σε φανάρι λίγο αφότου είχε σκοτεινιάσει, χωρίς φώτα. Σκέφτομαι 'το μλκα, τι περιμένει για να τα ανάψει;' αλλά περνώντας δίπλα του είδα ότι τα μπροστινά ήταν αναμμένα, όπως και τα λαμπάκια στο ταμπλώ. Σταμάτησα λοιπόν δίπλα του και του το είπα, αιφνιδιάστηκε και πήγε να γυρίσει τον ήδη ανοιχτό διακόπτη αλλά του εξήγησα ότι είχαν καεί (και των φρένων). Μ'ευχαρίστησε κι έφυγα.
Αν είχα 1
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αν δεν είναι υπερβολικά ζώο αυτός που σου την έπεσε από πίσω με τα προβολάκια να σε στραβώνουν, το άναμμα του πίσω φωτός ομίχλης σου μπορεί να τον συνετίσει. (Είναι υπερβολικά ενοχλητικό, και στην χειρότερη θα αλλάξει δρόμο)
Σήμερα καθώς πήγαινα αμέριμνος προς ένα καφέ εμφανίζεται από πίσω μου ένα Hyundai με τα προβολάκια αναμμένα. Μόλις έφτασε πίσω μου ανάβω το πίσω φως ομίχλης. Σε πρώτο χρόνο μου έπαιξε τα φώτα, αλλά μετά από δυο λεπτά έκλεισε τα προβολάκια του, οπότε και έκλεισα κι εγώ εκείνο το φως.Καλά του έκανες!
-
ζώα όλοι οι μ@λ@κες που (δεν ξέρω πως πέρασαν το κτεο) έχουν τα φώτα τους στον ουρανό κ τυφλώνουν τους απέναντι... τα δικά μου να κοιτούν κάτω, τσεκαρισμένο σε αντιπροσωπία για να μην υπερβαίνουν τον κανονισμό, κ οι απέναντι να με τυφλώνουν... πλέον παρατηρώ πως μόνο τα xenon των άλλων δε με τυφλώνουν... όλοι οι άλλοι στον ουρανό τα σήκωσαν... επίσης, οπισθόβαροι οδηγούν όλοι τους...? τί συμβαίνει? έλεος...να μην πω πάλι για τα κ$λοπροβολάκια...
Επείδή είμαι 'χαμηλός' ζω το πρόβλημα αυτό καθημερινά... 1 στα 4 τουλάχιστον αυτοκίνητα τα έχουν όπου να'ναι. Χειρότερη η κατάσταση με αυτούς με τα μούφα-xenon... Πήγα και στην τροχαία και έκανα ονομαστική καταγγελία για εναρμόνιση της κοινοτικής οδηγίας στην ελληική νομοθεσία.
Μέχρι τότε τους αφήνω να με παράσουν και τους 'καρφώνω' με τους προβολείς... Όποιος διαμαρτύρεται ακούει 'Όταν ρυθμίσεις τα φώτα σου που με τυφλώνουν τόση ώρα θα σβήσω και εγώ τους προβολείς...'. Οι περισσότεροι το ράβουν και φεύγουν... Όσοι έχουν όρεξη για συζήτηση, τους λέω να έρθει ο τροχαία να το λύσουμε... -
εχει παραγινει το κακο με τα ψευδο-xenon που τυφλωνουν σε επικινδυνο βαθμο.
-
δε μ'έχει ενοχλήσει ποτέ xenon παρά μόνο κακορυθμισμένα συμβατικά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
δε μ'έχει ενοχλήσει ποτέ xenon παρά μόνο κακορυθμισμένα συμβατικά+100
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]