-
Ζώο εγώ...ευτυχώς χωρίς κίνδυνο άλλων, αλλά ζώον λόγω αφηρημάδας...θα εξηγήσω αύριο γιατί...
[EDIT και εξήγηση: σε κάθετη διασταύρωση-αριστερή στροφή συνειδητοποιώ ότι πάω να μπω σε μονόδρομο, και βγαίνω από το στενό με αριστερή οπισθογωνία. Με αυτή μου την έξοδο όμως βρίσκομαι στο αντίθετο ρεύμα, όπου και συνεχίζω πορεία εμπρός για περίπου 15 μέτρα (με σκοπό να στρίψω στο επόμενο στενό) σα να μη συμβαίνει τίποτα, αντί να μπω στο δικό μου ρεύμα κατευθείαν.... Στο ρεύμα που κινούμουν, αμάξια υπήρχαν σχετικά μακριά αλλά σίγουρα θα απόρησαν...Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος γιατί το έκανα, μάλλον ξεχάστηκα και θεώρησα ότι και ο δρόμος αυτός ήταν μονόδρομος και συνήλθα μόλις είδα φώτα αυτοκινήτων στο ρεύμα μου...Ζητώ συγγνώμη]
-
ζωο εγω και μεγαλο,που σε μια γλιστερη στροφη στο Κοσμος,την πηρα με καμια 15 χιλιομετρα παραπανω,μου εβγαλε πολλα μουτρα,αλλα ευτυχως κταφερα και το μαζεψα
Δυστυχως προλαβα να τρομαξω ενα τσιγγανο με ανοιχτο pick-up γεματο καρεκλες,που φωναζε απο το μεγαφωνοΤι κανεις ρε φιλαρακο θα μας σκοτωσεις,μαλακας εισαι??
την γλιτωσαμε ανωδυνα
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Δυστυχως προλαβα να τρομαξω ενα τσιγγανο με ανοιχτο pick-up γεματο καρεκλες,που φωναζε απο το μεγαφωνο
Τι κανεις ρε φιλαρακο θα μας σκοτωσεις,μαλακας εισαι??
την γλιτωσαμε ανωδυνα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σκηνικό νωρίτερα: Άνοδος Καβάλας στο ύψος του Δαφνιου. . ο τύπος έδινε την εντύπωση οτι τον κυνηγούσαν...
'
Βιαζότανε να μπεί μέσα.
Μετά και το σκηνικό με το σπαθί .... ε ρε τι τρέλλα κυκλοφορεί ανάμεσά μας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Προσωπικά όσοι μπαίνουν ανάποδα σε στενό δρόμο και είμαι κανονικά...απλά πηγαίνω προς τα πάνω τους...και σταματώ και τους κοιτάω, όσπου να κάνουν πίσω ή να με αφήσουν να περάσω.Μερικοί θέλουν τον τρόπο τους.
Κι εγώ αυτό ακριβώς εφαρμόζω. Μάλιστα, μια φορά μούρλανα μια χαζή που πήγαινε ΑΝΑΠΟΔΑ στον (φαρδύ) μονόδρομο που ενώνει το Πολυκλαδικό με τους Τάφους των Βενιζέλων. Ήμουν δίπλα στο λεωφορείο που μετέφερε τους μαθητές και η χαζή ερχόταν προς εμένα... Εγώ όμως άναψα τα μεγάλα φώτα, τους προβολείς ομίχλης και δεν επιβράδυνα καθόλου... Για πότε έκανε 200 μέτρα με την όπισθεν, ούτε η ίδια δεν το κατάλαβε!
-
Αφιερωμένο σε μερικά ζώα του υπουργείου παιδείας.
Το απόγευμα με παίρνει τηλ. μια οικογενιακή φίλη που έχει το παιδάκι της στην 3η γυμνασίου. Εργασία στα θρησκευτικά με θέμα τις κατακόμβες του αγ.Καλλίστου στη Ρώμη. Πηγές ; μια ιστοσελίδα στο internet ,http://www.catacombe.roma.it, όπου δεν υποστηρίζεται ( φυσικά) η ελληνική γλώσσα.
Άντε και μεταφράσαμε μερικά πραγματάκια , είχε και κάποια το λυσάρι !! των θρησκευτικών (τα οποία ήταν παρμένα copy-paste από αυτή την ιστοσελίδα) και κάνοντας μια σούμα αντιλαμβανόμαστε οτι στο λυσάρι ,κάποιο ξεφτέρι μετέφρασε τα 90 acres σε 90 στρέμματα .
Ρε στραβάδια του υπουργεόυ ούτε μια σωστή αντιγραφή ξέρετε να κάνετε, το acre αντιστοιχεί σε 4 στρέμματα και έτσι η έκταση της κατακόμβης είναι 360 στρέμματα και όχι 90.
Αυτή η εργασία είναι 2η σε ένα μήνα που οι πηγές αναζήτησης είναι ξενόγλωσσα sites, δηλ. ρε γμτ βαριούνται να βρούν κάτι να υποστηρίζεται και με ελληνικά; Μπράβο αγγελούδια μου , για αυτό σας πληρώνουμε.
Κι αν κάποιο παιδάκι δεν έχει internet να πάει να κουρευτεί εεε; -
ζωο εγω και μεγαλο,που σε μια γλιστερη στροφη στο Κοσμος,την πηρα με καμια 15 χιλιομετρα παραπανω,μου εβγαλε πολλα μουτρα,αλλα ευτυχως κταφερα και το μαζεψα
Δυστυχως προλαβα να τρομαξω ενα τσιγγανο με ανοιχτο pick-up γεματο καρεκλες,που φωναζε απο το μεγαφωνοΤι κανεις ρε φιλαρακο θα μας σκοτωσεις,μαλακας εισαι??
την γλιτωσαμε ανωδυνα
Παλι καλα που δεν στο ειπε απο το μεγαφωνο!
-
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως του το'πε απ'το μεγάφωνο;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εμένα γιατί μου φαίνεται πως του το'πε απ'το μεγάφωνο;+1
@νδρέας
-
Δυστυχως προλαβα να τρομαξω ενα τσιγγανο με ανοιχτο pick-up γεματο καρεκλες,που φωναζε απο το μεγαφωνο
Πράγματι, πολύ χρήσιμο αξεσουάρ! Βάζεις ιδέες...
-
Ρε παιδια εγω καταλαβα οτι φωναζε απο το μεγαφωνο γενικα για τις καρεκλες...οχι οτι τον εκραξε τον φιλο απο το μεγαφωνο.
Αν το εκανε παντως μου θυμισε ενα σκηνικο που επαθε φιλαρακι με γυφτο στην λιοσιων πριν πολλα χρονια, δεν τον αφησε να μπει μπροστα του (ο γυφτος ηταν στο πεζοδρομιο) γιατι φοβηθηκε ετσι που ηταν φορτομενο το ντατσουν μην φυγει τπτ του γυφτου και το φαει καπελο. Οποτε λογω κινησης ισα που σταματαει μπροστα του ο φιλος μου να μην μπορει να κατεβει το πεζοδρομιο και ο γυφτος κανει το εξης τραγικο.ΦΦΦφφΦ ΦφφΦΦΦφ (φυσιμα στο μικροφωνο)
Ωραιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιοοοοος, μπρααααααααααααααααααααααααααβο, καλαααααα εκτατσεεεεεεεεεεεεες! -
εγω το απολυτο γελιο με γυφτο το έχω ρίξει ενα μεσημερι στην καλαματα (κλασσικα ε? ) , 'οπου ο γιούφτος πωλούσε 'καρπούζα' . Το ωραίο ηταν οτι είχες συνδέσει καπως ή απλώς ακουγόταν από το μικρόφωνο στα διαλλείματα της 'διαφήμισης' το I WILL ALWAYS LOVE YOU tis WHITNEY HOUSTON apo to BODYGUARD .GYPSY με άποψη.
-
Ζώο χθες (γύρω στις 21:00) με αυτοκίνητο σχολής οδηγών.Σε διπλό δρόμο κι ενώ το δικό του ρεύμα ήταν φραγμένο από διπλοπαρκαρισμένους και βλέπει ότι δε χωράμε αν 'χωθεί' (ή αν χωράγαμε, θα γινόταν γιατί θα κλείναμε τους καθρέφτες και θα γλύφανε οι πόρτες μας -->αυτά σε κάποιον άλλο φίλε ), παρόλα αυτά γκαζώνει, ανοίγει το τιμόνι αρκετά και βάζει τη μούρη του αυτοκινήτου του μπροστά στη δική μου, ώστε να μου δείξει ότι δε χωράμε και ότι εγώ που ήδη ήμουν λίγο στο 'στενό' κομμάτι, θα πρέπει να κάνω πίσω, μιας κι αυτός γκάζωσε και κάλυψε μεγαλύτερο μέρος της απόστασης.
ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!!
Κι αυτός τώρα μαθαίνει σε άλλους να οδηγούν, έτσι? (πραγματικά λυπάμαι τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους σε τέτοιο δάσκαλο.)
Του έριξα κάτι μπινελίκια του στυλ 'ρε ζώο, αφού είναι το εμπόδιο στη λωρίδα σου που πας?Και βλέπεις ότι δε χωράμε? και μπαίνεις και επιδεικτικά μπροστά μου?είσαι και δάσκαλος οδήγησης, παπάρα, που κατεβάζεις και το παράθυρο για να μου την πεις'
Φυσικά έβγαλε το σκασμό και το 'θέμα' σταμάτησε εκεί.
Είπαμε:'έχω τον μαλακο-μαγνήτη...Δεν εξηγείται αλλιώς'. -
Σημερινα ζωα:
Ο αναβατης σε σκουτερακι που επεσε σε λωριδα τραμ(μαλλον εχασε την ισορροπια του λογω των ραγων)
Ευτυχως χωρις περαιτερω συνεπειες μιας κ απο πισω του ηταν μονο μηχανακια!Δεκαδες ζωα στη διασταυρωση Θησεως,Σιβιτανιδου
3 φαναρια εχασα εκει ενω περιμενα να στριψω απο Θησεως αριστερα στη Δαβακη και φυσικο ηταν αφου ΤΑ ΚΑΡΑΖΩΑ θεωρουν οτι οταν εχεις πρασινο πρεπει να προχωρας μπροστα,ασχετως αν θα κλεισεις τον δρομο ολο..Μιλαμε για τρελο μποτιλιαρισμα...
Που και να εβρεχε δηλαδη.....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Aπο το μεγαφωνο φωναζε,με τη γνωστη σε ολους προφορα
-
Aπο το μεγαφωνο φωναζε,με τη γνωστη σε ολους προφορα
Άξιζε ηχογράφηση πάντως.
-
την γλιτωσαμε ανωδυνα
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
την γλιτωσαμε ανωδυνα
Καλά που είμαστε λίγοι και συνεννοούμαστε.
Από το μεγάφωνο του το είπε.
-
Σήμερα είδα μετά από πολύ καιρό αυτοκίνητο σχολής οδηγών, να.... πηγαίνει μόνο του!
Τουλάχιστον έτσι νόμιζα στην αρχή!
Τελικά οδηγούσε ο δάσκαλος από τη θέση του συνοδηγού..
Το σενάριο γνωστό: μόλις άφησε το μαθητή και σου λέει τώρα για 5 λεπτάκια θα κανω το κόπο να κατέβω για να μπω στη θέση του οδηγού??
Μιλάμε για μεγάλα ζώα.... -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
την γλιτωσαμε ανωδυνα
Καλά που είμαστε λίγοι και συνεννοούμαστε.
Από το μεγάφωνο του το είπε.
Για να σβησει καθε ειδους αμφιβολια
Ο συμπαθεστατος γυφτος ,αφου εκανα την ταρζανια,με το μεγαφωνο φωναξε,με πολυ καλη γυφτικη προφορακαλα ρε φιλαρακι τι κανεις,θα μας σκοτωσεις.μαλακας εισαι?
πραγματικα ειχε πολυ γελιο η ολη φαση,αν και εκανα μαλακια εγω
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]